دستور پخت نان و دوستی آمیش

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

نان دوستی آمیش هدیه ای است که ادامه می دهد! این استارت ساده هر بار نان شیرین و خوشمزه ای به همراه دارد!

چه چیزی بهتر از نان مرطوب و شیرین تازه از فر است؟ سیب ، کدو سبز و لیمو آسان ، دستورهای خوشمزه تر نان شیرین برای یک درمان در هر زمان هستند!

نمای نزدیک از نان دوستی آمیش ، برش خورده.

دستور تهیه نان دوستی ساده آمیش

نان دوستی آمیش (Amish Friendship Bread) به عنوان یک شروع کننده آغاز می شود که پس از تولید ، می تواند به راحتی با دوستان و خانواده خود به اشتراک گذاشته شود تا حس بخشندگی و اجتماع ایجاد کند. برخلاف یک شروع مایه ترشی ، که نیاز به تغذیه دقیق و شرایط رشد دارد ، Amish Friendship Bread در یک کیسه ziplock شروع می شود و فقط به یک لهجه روزانه نیاز دارد. در حدود روز 10 ، استارت شما برای پخت یا هدیه دادن آماده است! این یک روش خوشمزه برای برقراری ارتباط با دیگران است.

به نظر من ، مخمرهایی که به آرامی تولید می شوند همیشه نان بهتری را با طعم و بافت مشخص تری تهیه می کنند. این ، به علاوه طعم های شیرین و دارچین اضافه شده در طی فرآیند پخت ، نان دوستی آمیش را برنده می کند! فقط با چند مرحله ساده ، من می دانم که شما قادر خواهید بود یک مبتدی سالم ایجاد کنید و نان شیرین و خوشمزه ای نیز درست کنید! بهترین قسمت این است که شما می توانید خلاقیت شگفت انگیز خود را با همسایگان ، دوستان و خانواده به اشتراک بگذارید تا زنجیره خوشمزه را ادامه دهید!

نان دوستی و مواد اولیه آمیش آمیش

این نان دوستی آمیش نه تنها درست و ساده است ، بلکه از بسیاری از مواد اساسی نیز بهره می برد! در اینجا مواد لازم برای شروع را آورده ایم. برای اندازه گیری ، مقادیر کارت دستورالعمل زیر را ببینید.

  • آب گرم: مخمر در شرایط گرم بهتر از سرما فعال می شود ، بنابراین ما آب گرم را به مخلوط اضافه می کنیم.
  • مخمر خشک: من در این دستور از مخمر خشک فعال استفاده می کنم.
  • ارد: آرد همه منظوره در این دستورالعمل برای داشتن بافتی سبک و کرکی بهترین نتیجه را می دهد.
  • شکر دانه ریز: شیرینی را به استارتر اضافه می کند. آمیشن دوستی شروع کننده های نان معمولاً بسیار شیرین تر از دیگران هستند.
  • شیر: شما شیری می خواهید که 2٪ یا بیشتر چربی داشته باشد.

مواد تشکیل دهنده نان دوستی آمیش

با استفاده از شروع کننده نان دوستی خود بهترین نان را ایجاد خواهید کرد که در هر لقمه شیرین و خوش طعم است. برای همه لیست مواد تشکیل دهنده ، به کارت دستورالعمل زیر برای کارت دستور قابل چاپ مراجعه کنید.

  • پخت نان دوستی: می توانید از نیمی از استارت خود استفاده کنید و قسمت دیگر را پس انداز کنید یا به آن بدهید.
  • روغن سبزیجات: برای افزودن رطوبت به ترکیب شما و اتصال چربی ها به هم استفاده می شود.
  • شکر دانه ریز: برای اضافه کردن شیرینی بیشتر به نان خود.
  • تخم مرغ: ماده اتصال دهنده که ساختار نان شما را ایجاد می کند
  • وانیل: برای عطر و طعم – من دوست دارم از عصاره خالص وانیل برای بهترین عطر و طعم استفاده کنم.
  • پودر بیکینگ و جوش شیرین: برای کرک و سبک نگه داشتن نان استفاده می شود.
  • نمک: برای افزایش طعم ها.
  • دارچین: عطر و طعم چوبی و مغزدار اضافه می کند که کاملاً با شیرینی نان جفت می شود.
  • آرد همه منظوره: آرد همه منظوره برای بافت سبک بهتر عمل می کند. آرد با محتوای پروتئین بالا می تواند نان شما را خیلی متراکم کند.
غذای پیشنهادی  تخته هویج هالووین | منتقد دستور غذا

چگونه نان و شروع کننده دوستی آمیشی درست کنیم

نکته مهمی که باید به خاطر داشته باشید این است که هیچ دو شروع کننده یکسان نیستند. اگر شروع کننده شما کمی متفاوت از همسایه شما است یا بو می گیرد ، نگران نشوید. آنها ممکن است از آرد ، شیر مختلف یا فقط شرایط کاملاً متفاوتی در آشپزخانه خود استفاده کرده باشند. تا زمانی که شما با له کردن استارتر خود و تغذیه روز 6 سازگار باشید ، باید مخمرهای سالم آماده تهیه نان دوستانه آمیشی خوشمزه داشته باشید!

  1. مخمر را به آب گرم اضافه کنید: بسته مخمر را در آب گرم مخلوط کنید و بگذارید حدود 5 دقیقه بماند تا کف شود.
  2. آرد و شکر را مخلوط کنید: در یک کاسه شیشه ای ، آرد و شکر را با هم مخلوط کنید. در شیر و سپس مخلوط مخمر مخلوط کنید. درون یک کیسه گالن زیپلاک ریخته و روی قسمت پیشخوان را بیرون بگذارید.
  3. روز 1-5: برای 5 روز آینده ، حتما کیسه ziplock را له کرده و مخمر را به فعال شدن تشویق کنید.
  4. از روز 6 تغذیه کنید: در روز 6 ، 1 فنجان آرد ، 1 فنجان شکر ، و 1 فنجان شیر به کیسه زیپ لاک اضافه کنید. آنرا ببندید و له کنید تا همه ترکیب شود.
  5. روزهای 7-9: روزانه 7 تا 9 روز یکبار در روز له کنید. در روز دهم شروع کننده شما آماده پخت یا هدیه دادن است. 1 پیمانه برای پخت ، 1 فنجان برای هدیه دادن رزرو کنید. اگر دوست دارید استارتر را ادامه دهید ، 1 فنجان آرد ، 1 فنجان شکر و 1 فنجان شیر به استارتر باقی مانده اضافه کنید و اطراف را مخلوط کنید. این چرخه را از نو شروع می کند و روز 10 روز 1 می شود.

چگونه نان آمیش را از خراش درست کنیم

  1. اجاق گاز و قابلمه ها را از قبل گرم کنید: فر را با دمای 325 درجه گرم کنید. دو تابه نان 9 × 5 را چرب کرده و کنار بگذارید.
  2. مخلوط ها را آماده کنید: در یک کاسه شیشه ای استارتر ، روغن ، شکر دانه ریز ، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری بیکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک ، دارچین و آرد را با هم مخلوط کنید.
  3. ترکیبات مرطوب و خشک را مخلوط کنید: مخلوط مایع را روی مواد خشک ریخته و هم بزنید تا ترکیب شود.
  4. تابه ها را پر کنید و مواد افزودنی اضافه کنید: دو قابلمه آماده شده را با استفاده از نصف خمیر پر کنید. دارچین و شکر را با هم مخلوط کرده و نیمی از آن را بالای خمیر قابلمه ها بپاشید. مایه باقیمانده را به طور مساوی بین دو تابه تقسیم کنید و باقیمانده شکر دارچین را روی آن بپاشید.
  5. پخت: پخت 40-50 دقیقه ، یا تا زمانی که یک خلال دندان تمیز بیرون بیاید. اجازه دهید در ظرف خنک شود.
غذای پیشنهادی  فنجان تخم مرغ سیب زمینی شیرین پخته شده
روند تهیه نان دوستی آمیش.

نکات و دستور العمل های نان دوستی آمیش

از این نکات آسان استفاده کنید تا بهترین نتیجه را از نان دوستی آمیش خود کسب کنید! این نان بسیار خوب است و تهیه آن برای همه دوستان و خانواده سرگرم کننده خواهد بود!

  • ظاهر: یک مبتدی سالم باید سبک و شیری همراه با برخی حباب ها باشد.
  • بو: اگر شروع کننده شما بوی استون یا الکل می دهد ، نگران نشوید. این فقط به این معنی است که باید تغذیه شود. استارتر که برای پخت آماده است باید بوی مخمر و نان مانند بگیرد.
  • قالب: کپک معمولاً درصورتی که استارتر شما برای مدت طولانی در یخچال بماند بدون اینکه تغذیه شود ، ایجاد می شود. اگر تکه هایی از رنگ صورتی مشاهده کردید ، این بدان معنی است که استارت شما کپک زده و باید دور ریخته شود.
  • فعال کردن شروع کننده های منجمد: نکته قابل توجه در مورد غذای آماده نان دوستی آمیش این است که آنها می توانند به راحتی منجمد شوند و به همین راحتی دوباره فعال شوند. حتی بعد از سالها! به استارت خود اجازه دهید در دمای اتاق ذوب شود و سپس با آن رفتار کنید مثل اینکه روز 6 است و غذا دهید. از آنجا ، بقیه مراحل دستور غذا را دنبال کنید تا دوباره برای پخت آماده شود.
  • استفاده از کاسه به جای کیف: به جای اینکه استارتر خود را در یک کیف زیپ لاک بسازید ، می توانید آن را در یک کاسه پوشانده شده با بسته بندی پلاستیکی درست کنید. اگر مقادیر بیشتری از مواد اولیه را ایجاد می کنید ، این عالی عمل می کند.
  • افزودن عطر و طعم اضافی: پس از آماده شدن برای پخت ، می توانید نان خود را با افزودن چیزهایی مانند گردو ، اسپند یا میوه خشک ، سفارشی کنید. همچنین می توانید یک جعبه پودینگ به خمیر نان خود اضافه کنید تا طعم و محتوای چربی بیشتری داشته باشد و در نتیجه نان بسیار مرطوب حاصل شود.

یک کیسه غذای سالم نان آمادگی دوستی آمیش.

ذخیره نان و شروع کننده دوستی باقیمانده آمیش

  • در دمای اتاق: نان دوستی آمیشی پخته شده در دمای اتاق ، بسته بندی شده در بسته بندی پلاستیکی ، بهترین حالت را دارد. تا 4 روز خوب خواهد ماند.
  • در یخچال: اگر در آینده نزدیک قصد پخت و پز با آن را دارید می توانید به راحتی استارت خود را در یخچال نگه دارید. بخاطر بسپارید که گرچه دمای سردتر باعث آهسته شدن مخمر می شود ، اما شما باید هر چند وقت یکبار به غذای اولیه خود تغذیه کنید ، در غیر این صورت کپک می زند.
  • در فریزر: اگر می خواهید کاملاً دست ساز باشید ، استارت خود را در فریزر نگه دارید. این می تواند سالها ادامه داشته باشد. برای فعال سازی مجدد ، به سادگی ذوب شده و سپس یک رژیم تغذیه / له کردن را دوباره شروع کنید.
غذای پیشنهادی  دستور العمل پوما قرمز ، دستور العمل های قرمز قرمز

یک قرص نان دوستی آمیش ، که با شکر دارچین پاشیده شده است.


پيش غذا

  • بسته مخمر را در آب گرم مخلوط کنید و بگذارید حدود 5 دقیقه بماند تا کف شود.

  • در یک کاسه شیشه ای ، آرد و شکر را با هم مخلوط کنید. در شیر و سپس مخلوط مخمر مخلوط کنید. درون یک کیسه گالن زیپلاک ریخته و آن را روی میز آشپزخانه بگذارید.
  • برای 5 روز آینده ، حتما کیسه ziplock را له کرده و مخمر را به فعال شدن تشویق کنید.

  • در روز 6 ، 1 فنجان آرد ، 1 فنجان شکر ، و 1 فنجان شیر به کیسه زیپ لاک اضافه کنید. آنرا ببندید و له کنید تا همه با هم ترکیب شوند.

  • به مدت 7 تا 9 روز یکبار در روز له کردن را ادامه دهید. در روز دهم ، استارت شما آماده پخت یا هدیه دادن است. 1 پیمانه برای پخت ، 1 فنجان برای هدیه دادن رزرو کنید. اگر دوست دارید استارتر را ادامه دهید ، 1 فنجان آرد ، 1 فنجان شکر و 1 فنجان شیر به استارتر باقی مانده اضافه کنید و اطراف را مخلوط کنید. این چرخه را از نو شروع می کند و روز 10 روز 1 می شود.

نان

  • فر را با دمای 325 درجه گرم کنید. دو تابه نان 9 × 5 را چرب کرده و کنار بگذارید.
  • در یک کاسه شیشه ای استارتر ، روغن ، شکر دانه ریز ، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری بیکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک ، دارچین و آرد را با هم مخلوط کنید.

  • مخلوط مایع را روی مواد خشک ریخته و هم بزنید تا ترکیب شود.

  • دو قابلمه آماده شده را با استفاده از نصف خمیر پر کنید. دارچین و شکر را با هم مخلوط کرده و نیمی از آن را روی بالای خمیر قابلمه ها بپاشید. مایه باقیمانده را به طور مساوی بین دو تابه تقسیم کنید و باقیمانده شکر دارچین را روی آن بپاشید.

  • پخت 40-50 دقیقه ، یا تا زمانی که یک خلال دندان تمیز بیرون بیاید. اجازه دهید در ظرف خنک شود.



خدمت: 12

کالری542کیلو کالری (27٪)کربوهیدرات ها93g (31٪)پروتئین7g (14٪)چربی17g (26٪)چربی های اشباع شده12g (60٪)چربی اشباع نشده1gچربی اشباع شده2gچربی ترانس1gکلسترول51میلی گرم (17٪)سدیم226میلی گرم (9٪)پتاسیم176میلی گرم (5٪)فیبر2g (8٪)قند60g (67٪)ویتامین A135IU (3٪)ویتامین سی1میلی گرم (1٪)کلسیم88میلی گرم (9٪)اهن2میلی گرم (11٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دوره نان ، ظرف کناری

غذا آمیش

کلمه کلیدی نان دوستی آمیش ، دستور نان دوستی آمیش

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *