دستور پخت کامارکاتو ، کامارکات ، آب نبات نارگیلی جگری

Kamarkattu یا kamarkat یک میان وعده قدیمی است که در خانه درست می شود. این یک آب نبات است که با جعبه و نارگیل درست می شود. میان وعده بسیار اعتیاد آور.

اگرچه من در کودکی بارها این نام کامرکات را شنیده ام ، اما آن را نچشیده ام. من به خاطر نمی آورم که آیا اما موفق به ساخت آن شده است (شاید یک یا دو بار این کار را انجام داده باشد) اما من مادر خود (MIL) را چند بار شیرین کامارکاتو دیده ام. برای بازدید از آنها در برخی از تعطیلات تابستانی / تعطیلات مدرسه من استفاده می شود. من هنوز آخرین باری را که او این کار را درست کرد و داخل جعبه tiffin قرار داد به خاطر دارم ، در حالی که همه پسر عموها آن روزها اوقات خوبی دارند و می توانند کارت بازی کنند. اگر به دهانمان برویم ، مدتی آنجا خواهد بود.

kamarkat

این بهترین شیرینی جگری است که می تواند مدتی در دهان ما بماند و ما اشتیاق به تنقلات را نداریم. من مبهم به یاد می آورم که چگونه او آن را ساخته است. بعد از ازدواج می خواستم از او بیاموزم. اما نتوانستم زمان مناسب را بدست آورم. در طول این سالها ، وقتی او به من سفر می کند یا در طی هر سفر من به هند ، من مدام به خودم می گویم که باید از او بخواهم از او چیزی بسازد و یاد بگیرد اما هرگز این اتفاق نیفتاده است. چند بار از اینجا پرسیدم اما بعضی از آنها چطور این اتفاق نیفتاد. همچنین ، از دستورالعمل او بپرسید که چگونه خودم را چندین بار درست کنم ، اما هیچ احتیاطی برای تهیه آن ندارد.

غذای پیشنهادی  ماکارونی بدون تخم مرغ ، دستور تهیه خمیر ماکارونی بدون تخم مرغ

بعد از ساختن gajak برای Wildseed ارگانیک در اینستاگرام ، فکر کردم که من هم Kamarkat را امتحان می کنم. برای آخرین بار ، من با او تماس گرفتم و با او بررسی کردم. دوباره او فقط روش و ایده اولیه را به من گفت. او می گوید که او فقط چشم را اندازه گیری می کند. بنابراین مراجعه کردم این ویدیو هم.

آب نبات جاگری Kamarkattu مزایا

هر نوع شیرینی جگری ، از جمله کامارکاتو اگر بعد از غذا بخورید فوایدی دارد ، به هضم غذا کمک می کند ، بنابراین به یبوست کمک می کند. همچنین دارای ارزش غذایی خوبی است ، به سم زدایی از سموم بدن نیز کمک می کند. با این حال ، کالری را فراموش نکنید. فقط به این دلیل که فاقد قند تصفیه شده است به این معنی نیست که بدون کالری است. همچنین برای جلوگیری از ایجاد حفره حتماً دهان خود را عینک بزنید.

غذای پیشنهادی  مرغ خانگی Gyro با Tzatziki

اندازه گیری های کامارکت

من معتقدم که هیچ اندازه گیری / نسبت دقیقی وجود ندارد که در آن ژاگری و نارگیل اضافه کنیم. فقط این که جگری باید بیشتر باشد و قوام شربت تولیدی ما باید قوام uruttu padham / hard ball باشد.

قوام شربت جاگری

اگر شربت جاگری به مرحله کامل نرسیده باشد ، جویدنی یا شکننده خواهد بود. در صورت جویدن به دندان های شما می چسبد و اگر شکننده شود ، به هیچ وجه نمی توانید آن را شکل دهید. بنابراین باید یک آب نبات با شربت جاگری براق درست کند.

نارگیل تفت دادن

MIL من نارگیل را تفت نمی دهد. در صورت تمایل می توانید آن را بو داده و ماندگاری بیشتری داشته باشید. اما از آنجا که من کمیت کمتری دارم ، خیلی زود از بین می رود. بنابراین من این کار را نمی کنم

غذای پیشنهادی  دسرهای خوشمزه بهاری گرد بالا

همچنین نارگیل باید باشد رنده شده ریز، هیچ قطعه ای وجود ندارد. اگر می خواهید می توانید نارگیل را نیز خرد کنید.

مقدار نارگیل:

افزودن نارگیل مورد نیاز باعث می شود آب نبات دارای بافتی مناسب و مناسب برای خوردن باشد. اگر خیلی کمتر باشد ، حل شدن در دهان بسیار سخت خواهد بود. مقدار زیادی نارگیل آن را مانند برفی نارگیل درست می کند و مانند آب نبات نیست. من با 3/4 فنجان جاگی درست کردم. بنابراین 1/4 فنجان نارگیل رنده شده کاملاً بسته بندی شده برای کامارکت مناسب خواهد بود.

دست زدن به مخلوط

کار با مخلوط و شکل دادن آن خیلی مهم است که اگر خیلی سریع خنک شود ، با خنک شدن سفت شده و شکننده می شود. بنابراین تقریباً به سرعت به قسمتهایی تقسیم شوید. دست خود را خوب روغن کنید و آن را به شکلات بپیچید بدون اینکه اجازه دهید گرما روی دست شما تأثیر بگذارد. سریع اقدام اساسی است.

پست های مرتبط

لطفاً طبق توصیه ها با احتیاط از ترکیب گرم استفاده کنید. یک کاسه آب سرد را برای شرایط اضطراری آماده نگه دارید.

kamarkattu-recipe

چاپ سنجاق زدن

دستور کامارکاتو ، کامارکت

Kamarkattu یا kamarkat یک میان وعده قدیمی است که در خانه درست می شود. این یک آب نبات است که با جعبه و نارگیل درست می شود. میان وعده بسیار اعتیاد آور.

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 3/4 جام شکر زرد پودر شده و اندازه گیری شده
  • 1/4 جام نارگیل رنده شده محکم بسته بندی شده
  • 1 هل پودر شده
  • 3 قاشق غذاخوری اب
  • 2 قاشق چایخوری روغن نارگیل یا گیاهی

دستورالعمل ها

  • ابتدا یک تخته چوبی را با روغن نارگیل سخاوتمندانه چرب کنید. کنار بگذار

  • بعد ، در یک ظرف سنگین سنگین ، آب و پودر جاغری را گرم کنید. کاملاً با شعله کم حل کنید.

  • فیلتر کنید تا با استفاده از صافی فلزی ، هرگونه ناخالصی را پاک کنید. ظرف را بشویید و شربت جاگری فیلتر شده را به آن برگردانید.

  • جوش سریع. یک کاسه کوچک با آب بردارید تا قوام شربت جاگه را آزمایش کنید.

  • هنگامی که شربت در همه جا غلیظ و کف شد ، شعله را متوسط ​​یا کم کنید.

  • با ریختن چند قطره شربت در آب بررسی کنید. اگر شربت را بیرون بیاورید و رول کنید ، می تواند شکل خود را حفظ کند. آن را در بشقاب بیندازید و صدای واضح / تیز به شما می دهد. همچنین به نظر می رسد کریستالی / شفاف / براق است.

  • نارگیل ، هل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • پخت را ادامه دهید تا دوباره کل مخلوط کف شود و مخلوط قالب را نه تنها در لبه ها بلکه در همه جا ترک کند. بوی تند و تند نیز وجود دارد. فراتر از این ، آن را می سوزاند. بنابراین هرگز آن را بالاتر از حرارت متوسط ​​انجام ندهید.

  • به سرعت به سیستم عامل چرب منتقل کنید.

  • دستان خود را سخاوتمندانه با روغن نارگیل چرب کنید. شما همچنین می توانید از ghee استفاده کنید. سریع بیرون بیاورید و به قسمتهای کوچک تقسیم کنید.

  • در هیچ زمانی ، نباید مدت طولانی مخلوط را کنترل کنید ، هر زمان دست زدید آن را حرکت دهید تا در دست نماند و دمای گرم را احساس نکند.

  • به محض اتمام تقسیم ، نورد را شروع کنید. بخشی که برای اولین بار برداشتید اکنون باید به راحتی کنترل شود.

  • قبل از شروع به خنک شدن ، هر قسمت را محکم بغلتانید. نکته اصلی برای سوزاندن دست شما این است که ، مخلوط را به حرکت خود ادامه دهید.

  • همه قسمت ها را به همین ترتیب تکرار کرده و به پایان برسانید. در صورت تمایل می توانید در صورت لزوم دستان خود را چرب کنید.

یادداشت

  • یک نکته دیگر که باید برای مرحله صحیحی که باید از آن مخلوط بیرون بیاورید ، توجه داشته باشید این است که رشته های نازک ژگی به دست خواهید آورد. حتی هنگام انتقال مخلوط ، موهایی مانند رشته های ژاگی ایجاد می شوند.
  • اگر مخلوط را بگذارید تا خنک شود ، ممکن است نتوانید شکل بگیرد ، شکننده یا سفت می شود. بنابراین هرگز مخلوط را خنک نکنید ، سریع عمل کنید.
  • برای رول کردن می توانید از آرد برنج نیز استفاده کنید. من دوست دارم از روغن یا گیوه استفاده کنم زیرا به آب نبات درخشش می بخشد.

عکس های گام به گام Kamarkattu

  1. ابتدا یک تخته چوبی را با روغن نارگیل سخاوتمندانه چرب کنید. کنار بگذار
  2. بعد ، در یک ظرف سنگین سنگین ، آب و پودر جاغری را گرم کنید. کاملاً با شعله کم حل کنید.
    چرب کنید ، حل کنید
  3. فیلتر کنید تا با استفاده از صافی فلزی ، هرگونه ناخالصی را پاک کنید. ظرف را بشویید و شربت جاگری فیلتر شده را به آن برگردانید.
    مرحله 2-فیلتر Kamarkattu
  4. جوش سریع. یک کاسه کوچک با آب بردارید تا قوام شربت جاگه را آزمایش کنید.
  5. هنگامی که شربت در همه جا غلیظ و کف شد ، شعله را متوسط ​​یا کم کنید.
  6. با ریختن چند قطره شربت در آب بررسی کنید. اگر شربت را بیرون بیاورید و رول کنید ، می تواند شکل خود را حفظ کند. آن را در بشقاب بیندازید و صدای واضح و واضحی به شما می دهد. همچنین به نظر می رسد کریستالی / شفاف / براق است.
    step3-syrup
  7. نارگیل ، هل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
    step4-coconut
  8. پخت را ادامه دهید تا دوباره کل مخلوط کف شود و مخلوط قالب را نه تنها در لبه ها بلکه در همه جا ترک کند. بوی تند و تند نیز وجود دارد. فراتر از این ، می سوزد. بنابراین هرگز آن را بالاتر از حرارت متوسط ​​انجام ندهید. به سرعت به سیستم عامل چرب منتقل کنید.
    step5-kamarkattu آماده است
  9. دستان خود را سخاوتمندانه با روغن نارگیل چرب کنید. شما همچنین می توانید از ghee استفاده کنید. این مهم برای جلوگیری از سوختن دست هاست. سریع بیرون بیاورید و به قسمتهای کوچک تقسیم کنید.
  10. در هیچ زمان ، نباید مدت طولانی مخلوط را کنترل کنید ، هر زمان که دست زدید آن را حرکت دهید تا در دست نماند و دمای گرم را احساس نکند.
  11. به محض اتمام تقسیم ، نورد را شروع کنید. بخشی که برای اولین بار برداشتید اکنون باید به راحتی قابل کنترل باشد.
    step6-roll
  12. قبل از شروع به خنک شدن ، هر قسمت را محکم بغلتانید. نکته اصلی برای سوختن دست شما این است که ، مخلوط را به حرکت خود ادامه دهید.
  13. همه قسمت ها را به همین ترتیب تکرار کرده و به پایان برسانید. در صورت تمایل می توانید در صورت لزوم دستان خود را چرب کنید.

بعد از خنک شدن ، سخت و نچسب می شود. بنابراین اگر دهانتان را پرید ، فقط آن را مکید ، سعی نکنید جوید. سرانجام ، بعداً نرم خواهید شد و می توانید به دور غذا بخورید. قرار است مدتها در دهان شما باشد!

kamarkattu

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *