دستور پخت کوفته مرغ بوفالو | منتقد دستور العمل

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

کوفته مرغ بوفالو تند ، لطیف و پر از عطر و طعم است. این کوفته های شگفت انگیز را با پنیر آبی بپاشید و با یک طرف کرفس سرو کنید.

عطر و طعم بوفالو یک عطر و طعم کلاسیک است و برای بسیاری ادویه مورد علاقه است. این روشهای مختلف را برای استفاده از عطر و طعم بوفالو با گل کلم ، دیپس ، و حتی Enchiladas امتحان کنید.

کوفته مرغ بوفالو در یک صفحه سفید با چوب کرفس.

کوفته مرغ بوفالو

با یادداشت برداری از Buffalo Wings من ، این کوفته های گوشتی مرغ گاومیش طعم و مزه زیادی دارند ، اما خوردن آنها آسان تر است. من بال را دوست دارم ، اما هر از گاهی می خواهم گوشت را بخورم بدون اینکه مجبور شوم آن را از استخوان جدا کنم. این جایی است که این کوفته های مرغ همه چیز را دارد. با کوفته ، می توانید آنها را به دهان خود بریزید بدون اینکه بخواهید آن را از استخوان جدا کنید و همه طعم بوفالو را بدست آورید.

استفاده از مرغ باعث کم چربی شدن این مواد می شود و سس بوفالو یک ضربه خوب به آنها می دهد. اینها سریع و فوق العاده آسان هستند که آنها را برای یک پیش غذای سریع یا یک غذای اصلی جالب ایده آل می کند. آنها را با یک طرف کرفس ، هویج و سس گوجه فرنگی سرو کنید. آنها را به برنج یا ماکارونی اضافه کنید و برای یک وعده غذایی کامل سس بوفالو ، پنیر آبی و پیاز سبز را بپاشید.

مواد لازم برای کوفته بوفالو

مواد اولیه ساده برای یک غذای خوشمزه کوفته مرغ گاومیش گرد هم می آیند! این کوفته ها بسیار ساده درست می شوند و در فر کاملاً پخته می شوند. برای تمام اندازه گیری ها ، به کارت دستورالعمل زیر مراجعه کنید.

  • جوجه مزرعه: در کنار گوشت گاو چرخ شده به دنبال مرغ تند باشید.
  • خرده نان پانکو: اینها از خرده نان سبک تر و کمی ریزتر هستند.
  • کرفس: کرفس را ریز خرد کنید ، نمی خواهید خیلی کرفه باشد.
  • سیر ریز ریز شده: سیر تازه بهترین عطر و طعم را به شما می دهد.
  • تخم مرغ: این چسب برای کوفته ها است و به آن کمک می کند تا همه به هم بچسبند.
  • پیازچه: پیازهای سبز را ریز خرد کنید.
  • پودر پیاز: این یک مقدار عطر و طعم اضافه می کند که ایده آل با مرغ ترکیب می شود.
  • نمک و فلفل: طعم tp اضافه کنید.
  • سس بوفالو: سس گاومیش خود را بسازید ، که بسیار آسان و کاملاً الهی است.
  • پنیر آبی خرد می شود و پیازهای سبز خرد شده: این اختیاری است اما من اکیداً توصیه می کنم.
  • دامداری برای سرو کردن: این پانسمان دامداری خانگی خامه ای ، خوشمزه است و با این موارد مطابقت دارد.
غذای پیشنهادی  کرنبری نارنجی Scones با لعاب نارنجی

طرز پخت کوفته مرغ بوفالو در اجاق گاز

درست کردن این کوفته های مرغ گاومیش بسیار آسان است و طعم آن شگفت انگیز است! آنها فقط با مقدار مناسب گرما سبک و خوشمزه هستند. از اینها برای شب بازی ، مهمانی بعدی خود لذت ببرید یا دور هم جمع شوید.

  1. آماده سازی و مخلوط کردن: فر را با دمای 400 درجه گرم کنید. یک ورق را با کاغذ روغنی بچینید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط ​​مرغ آسیاب شده ، پنکو ، کرفس ، سیر ، تخم مرغ ، پیاز سبز ، پودر پیاز و نمک و فلفل را به مزه و یک فنجان سس بوفالو ترکیب کنید.
  2. فرم و پخت: گلوله های 1 اینچی را شکل دهید و روی کاغذ روغنی قرار دهید. آن را به مدت 14-20 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود بپزید.
  3. سس و سرو: از فر خارج کنید و سس باقی مانده را بریزید. آن را با خرد کردن پنیر آبی ، نم نم باران ، و پیاز سبز سرو کنید.
روند تهیه کوفته مرغ گاومیش.

بهترین نکات گوشت گوشت مرغ

بسته به علاقه خود از سس کم یا زیاد استفاده کنید. اگر امیدوارید که کوفته مرغ گاومیش شما به همان اندازه تند یا تند نباشد ، می توانید گرمای خانه خود را کنترل کنید.

  • مرغ: مرغ منبع کم پروتئین و ترکیبی عالی برای سس بوفالو است. اگر مرغ پیدا نکردید می توانید به جای آن از بوقلمون آسیاب شده استفاده کنید.
  • پانکو: اینها از آرد سوخاری سبکتر و تردتر هستند. از آنجا که مرغ کم چرب است ، پانکو بهترین کار را با مرغ دارد. مرغ را می بندد و رطوبت بدن را تأمین می کند.
  • کرفس: اینها ترد و بافت را اضافه می کنند که حس خوبی با سس بوفالو دارد
  • سس بوفالو: خودتان را برای عطر و طعم بهتر ، و کنترل ادویه تهیه کنید.
  • نحوه اطمینان از انجام آنها: کوفته های مرغ باید دمای داخلی 165 درجه را ثبت کنند.
  • بیش از حد کار نکنید: مخلوط مرغ را بیش از حد کار نکنید وگرنه خشک و سخت خواهد بود.
غذای پیشنهادی  پانسمان دامداری خانگی | منتقد دستور العمل

عکس نزدیک یک کوفته مرغ روی چنگال.

نحوه پخت کوفته بوفالو مرغ در قابلمه فوری و زودپز

می توانید این کوفته های مرغ گاومیش را درست کنید و آنها را برای یک گلدان یا شام گرم نگه دارید! در اینجا روش های بیشتری برای لذت بردن از کوفته کوفته آورده شده است.

  • آرام پز: کوفته های مرغ شکل گرفته را روی ورقه کلوچه های روکش شده پوست قرار دهید. آن را برای مدت 5 تا 5 دقیقه بپزید یا روی آن کمی روشن شود. کوفته های مرغ قهوه ای شده را در زودپز قرار دهید. مقدار دلخواه سس گاومیش را بریزید و به آرامی بریزید تا پوش شود. به مدت 2 ساعت روی سطح پایین بپزید و سرو کنید. با پنیر رنچ یا آبی بپاشید و با پیاز سبز تزیین کنید.
  • گلدان فوری: گلوله ها را فرم دهید و قابلمه فوری را روشن کنید تا تفت بخورد. کوفته ها را در قابلمه فوری قرار داده و به صورت دسته ای قهوه ای کنید تا همه کوفته ها کمی برشته شوند. سپس همه کوفته ها را دوباره در قابلمه فوری قرار دهید. بقیه سس بوفالو را روی کوفته های مرغ بریزید. دکمه مرغداری را فشار دهید و تایمر را به مدت 5 دقیقه تنظیم کنید. فشار را سریع آزاد کنید ، پس از آزاد شدن فشار ، درب ظرف را بردارید و کوفته ها را به آرامی هم بزنید. بلافاصله سرو کنید.

کوفته مرغ بوفالو با نیش یکی از آنها.


  • فر را با دمای 400 درجه گرم کنید. یک ورق را با کاغذ روغنی بچینید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط ​​مرغ آسیاب شده ، پنکو ، کرفس ، سیر ، تخم مرغ ، پیاز سبز ، پودر پیاز و نمک و فلفل را به مزه و یک فنجان سس بوفالو ترکیب کنید.
  • گلوله های 1 اینچی را شکل داده و روی کاغذ روغنی قرار دهید. آن را به مدت 14-20 دقیقه یا تا زمانی که پخته شود بپزید.

  • از فر خارج کنید و سس باقی مانده را بریزید. آن را با خرد کردن پنیر آبی ، نم نم باران ، و پیاز سبز سرو کنید.



خدمت: 4

کالری243کیلو کالری (12٪)کربوهیدرات ها12g (4٪)پروتئین23g (46٪)چربی11g (17٪)چربی های اشباع شده3g (15٪)چربی اشباع نشده2gچربی اشباع شده5gچربی ترانس1gکلسترول144میلی گرم (48٪)سدیم1581میلی گرم (66٪)پتاسیم662میلی گرم (19٪)فیبر1g (4٪)قند1g (1٪)ویتامین A96IU (2٪)ویتامین سی1میلی گرم (1٪)کلسیم47میلی گرم (5٪)اهن2میلی گرم (11٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دوره پیش غذا

غذا آمریکایی

کلمه کلیدی کوفته مرغ گاومیش ، کوفته مرغ

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *