دستور کیک توت فرنگی Eggless ، سرمازدگی کره

کیک بدون تخم-توت فرنگی-کیک

کیک توت فرنگی Eggless با پوره توت فرنگی تازه ، بدون رنگ و طعم مصنوعی. مرحله به مرحله ارسال عکس.

می خواستم الان مدتی توت فرنگی چیزی طعم دار کنم. فکر ایجاد یک دستور العمل ساده با آن و به اشتراک گذاری آن در وبلاگ نیز. من چند سال گذشته پخت کیک توت فرنگی را در تابه کوچک امتحان کردم و بدبختانه شکست خوردم. وقتی نوبت پخت و پخت و پز می آید به این معنی است که هرگز سعی نمی کنم به زودی دوباره این کار را انجام دهم. بنابراین این دستور العمل با توت فرنگی پوره شده در آن بسیار امیدوار کننده بود. آنچه من سالها تلاش کردم با توت فرنگی خرد شده بود.

غذای پیشنهادی  برنامه غذای سالم 7 روزه (12 تا 18 اکتبر)

من در این کیک از وعده غذایی کتان استفاده کرده ام. من عاشق تخم کتان در پخت هستم زیرا باعث می شود کیک به عنوان مواد غذایی و همچنین بافت خوبی از آن استفاده شود. این کیک بی عیب و نقص معلوم شد و من خیلی خوشحال شدم. این دستورالعمل عصاره توت فرنگی ، رنگ غذایی صورتی را که من از آن استفاده کردم خواستار شدم. اما اگر به دنبال کیک با طعم و رنگ شدید برای معالجه چشمان خود هستید ، هر دو را توصیه می کنم. فقط مطمئن شوید که تا حد امکان از عطر و طعم طبیعی و رنگ استفاده می کنید.

غذای پیشنهادی  سالاد ترد سبزیجات با وینگرت زنجبیل هویج

توت فرنگی-کیک-دستور

تغییرات:

شما می توانید همان کار را با آرد / آتا گندم درست کنید ، به جای روغن از کره مذاب نیز استفاده کنید. اما مطمئناً نتیجه کمی متراکم تر و طعم گندم در کیک وجود خواهد داشت. بنابراین این تصمیم بر عهده شماست که تصمیم بگیرید چه چیزی را ترجیح می دهید. من می خواستم آن را با تمام اهداف آرد / مایع تولید کنم زیرا این اولین تلاش من است.

غذای پیشنهادی  برگرهای ماهی قزل آلا | منتقد دستور العمل

اجاق گاز نیست؟ یک قابلمه / اجاق گاز با کف سنگین و بدون آب را به مدت 20 دقیقه گرم کنید. یک پایه فلزی قرار داده یا با نمک ماسه و سنگ پخش کنید. قابلمه کیک را روی آن قرار دهید و 30 دقیقه روی آن را بپوشید یا تا زمانی که دندان درج شده تمیز شود ، بپوشید. درب را تا 30 دقیقه باز نکنید. اگر از اجاق گاز استفاده می کنید ، حتما واشر را جدا کنید. سبک نانوایی من را بررسی کنید دستور کیک عسل.

کیک بدون تخم-توت فرنگی

چاپ پین

دستور کیک توت فرنگی Eggless

کیک توت فرنگی Eggless با سرمازدگی کره. ساخته شده با پوره توت فرنگی ، بدون رنگ و طعم مصنوعی. مرحله به مرحله ارسال عکس.

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1 فنجان آرد همه منظوره
  • 1/2 فنجان قند
  • 1/2 فنجان پوره توت فرنگی
  • 40 میلی لیتر روغن من از آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری + 2 قاشق غذاخوری استفاده کردم
  • 1 قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • 1/2 قاشق غذاخوری جوش شیرین
  • 2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل یا عصاره توت فرنگی
  • 1/4 قاشق غذاخوری نمک
  • چند قطره رنگ غذای صورتی اختیاری
  • 1/2 قاشق غذاخوری وعده غذایی کتان
  • 1 و 1/2 قاشق غذاخوری آب گرم

برای سرمازدگی گلاب توت فرنگی:

  • 1/4 فنجان کره در دمای اتاق
  • 2 فنجان ها شکر یخ زده
  • 2 قاشق غذاخوری پوره توت فرنگی 30 میلی لیتر
  • 1/2 قاشق غذاخوری عصاره توت فرنگی

دستورالعمل ها

  • یک کاسه کوچک را با وعده غذایی کتان بریزید و آب گرم آن را به خوبی مخلوط کنید. کنار بگذارید.

  • توت فرنگی ها را تمیز کرده و بدون اضافه کردن آب آن را پوره کنید.

  • فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید تا درجه حرارت برسد (10 دقیقه)

  • آرد را در یک کاسه مخلوط کنید. شکر ، نمک ، بیکینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

  • به این اضافه کردن تمام بقیه مواد – پوره ، وانیل یا عصاره توت فرنگی ، سرکه سیب ، روغن ، مخلوط کتان ، رنگ مواد غذایی در صورت اضافه کردن.

  • برای مخلوط کردن از ویس یا اسپاتول استفاده کنید. بیش از حد مخلوط نشوید. خمیر کمی هوا خواهد بود.

  • یک تابه گرد 9 اینچی را با روغن چرب کنید. پایین را با کاغذ کره خط کنید.

  • در خمیر کیک آماده شده بریزید. پخت را در قفسه میانی به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که انتخاب دندان وارد شود تمیز شود.

  • بر روی یک قفسه سیمی معکوس کنید تا کاملاً خنک شود.

  • برای سرخ کردن کره: کره نرم را در دمای اتاق در یک کاسه با شکر یخ ، پوره توت فرنگی قرار داده و در صورت اضافه کردن آن را عصاره کنید.

  • ابتدا با استفاده از مخلوط کن دستی در سرعت کم و سپس به تدریج سرعت را افزایش دهید تا سرمازدگی کمرنگ ، سبک و کرکی شود.

  • ما به دنبال سرمازدگی سفت هستیم ، بنابراین اگر خیلی سست است ، شکر یخ زده بیشتری اضافه کنید. اگر خیلی غلیظ است ، مقداری پوره توت فرنگی را اضافه کنید تا سفت شود.

  • سرمازدگی را روی کیک بمالید. من از چاقوی نان برای پخش کردن روی کیک استفاده کردم تا کاملاً آن را بپوشانم.

  • کیک را بعد از یخ زدن در یخچال نگه داشتم. در زمان سرو ، با توت فرنگی های خرد شده در طرفین و چند توت فرنگی تازه در بالا تزئین کنید. من از چنگال استفاده کردم تا یک الگوی در اطراف آن ایجاد کنم.

یادداشت

  • من از عصاره یا رنگ توت فرنگی استفاده نکردم. من به جای آن از اسانس وانیل استفاده کردم ، اما توصیه می کنم از عصاره توت فرنگی استفاده کنید زیرا عطر و طعم طبیعی ممکن است آنقدر شدید نباشد. خفیف خواهد بود اگر با آن خوب هستید ، می توانید رد شوید.
  • حتما از فروشگاه های شکر یخ زده استفاده کنید زیرا نشاسته ذرت در آن به سرمازدگی غلیظ و همچنین شیرینی مناسب کمک می کند. معدن من قند پودر خانگی بود که خیلی برای من قند زیادی بود.
  • در صورت تمایل به استفاده از کاغذ کره می توانید سرمازدگی را بعد از یخچال صاف کنید.
  • اگر می خواهید ، می توانید کیک را به دو قسمت بریزید و یک لایه ی یخ زدگی را نیز بین آن بچینید حتی برای مزه کردن.

روش کیک توت فرنگی Eggless:

  1. یک کاسه کوچک را با وعده غذایی کتان بریزید و آب گرم آن را به خوبی مخلوط کنید. کنار بگذارید. مرحله-2-کتان-تخم
  2. توت فرنگی ها را تمیز کرده و بدون اضافه کردن آب آن را پوره کنید.مرحله-1-پوره
  3. فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید تا دمای آن برسد (10 دقیقه) آرد را در یک کاسه مخلوط کنید. شکر ، نمک ، بیکینگ پودر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.مرحله -3-مواد خشک
  4. به این اضافه کردن تمام بقیه مواد – پوره ، وانیل یا عصاره توت فرنگی ، سرکه سیب ، روغن ، مخلوط کتان ، رنگ مواد غذایی در صورت اضافه کردن.مرحله-4-مواد مرطوب
  5. برای مخلوط کردن از ویس یا اسپاتول استفاده کنید. بیش از حد مخلوط نشوید. خمیر به دلیل پوره سرکه و جوش شیرین کمی هوا خواهد بود.مرحله -5-میکس
  6. یک تابه گرد 9 اینچی را با روغن چرب کنید. پایین را با کاغذ کره خط کنید. در خمیر کیک آماده شده بریزید.step-6-pour
  7. پخت را در قفسه میانی به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که انتخاب دندان وارد شود تمیز شود.مرحله 7-پخته شده
  8. بر روی یک قفسه سیمی معکوس کنید تا کاملاً خنک شود.step-8-invert
  9. برای سرخ کردن کره: کره نرم را در دمای اتاق در یک کاسه با شکر یخ ، پوره توت فرنگی قرار داده و در صورت اضافه کردن آن را عصاره کنید.
  10. ابتدا با استفاده از مخلوط کن دستی در سرعت کم و سپس به تدریج سرعت را افزایش دهید تا سرمازدگی کمرنگ ، سبک و کرکی شود.
  11. ما به دنبال سرمازدگی سفت هستیم ، بنابراین اگر خیلی سست است ، شکر یخ زده بیشتری اضافه کنید. اگر خیلی غلیظ است ، مقداری پوره توت فرنگی را اضافه کنید تا سفت شود.مرحله -9-کره-کره
  12. سرمازدگی را روی کیک بمالید. من از چاقوی نان برای پخش کردن روی کیک استفاده کردم تا کاملاً آن را بپوشانم.
  13. کیک را بعد از یخ زدن در یخچال نگه داشتم. در زمان سرو ، با توت فرنگی های خرد شده در طرفین و چند توت فرنگی تازه در بالا تزئین کنید. من از چنگال استفاده کردم تا یک الگوی در اطراف آن ایجاد کنم.کیک توت فرنگی بدون تخم تزئین کنید

به مدت 2-3 روز در دمای اتاق یا 1 هفته در یخچال خوب بمانید.

دستور العمل بدون تخم-توت فرنگی-کیک

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *