دم کباب کره سیر کباب شده

دم کباب سیر کباب Cajun Butter Butter و موزون است و آنها یک شب معمولی را در خانه درست می کنند به نظر خیالی! برای بالا بردن مهمانی شام بعدی حتماً این موارد را در برنامه های خود گنجانید!

خرچنگ در شبهای خاص به یکی از شام های مورد علاقه من تبدیل می شود. بهترین دستور العمل دم خرچنگ تا کنون به همان اندازه فوق العاده است و جشن گرفتن را به همان اندازه جالب می کند!

روی دم خرچنگ ببندید.

دم کباب کره سیر کباب شده

سالهاست که فکر می کنم دم خرچنگ به عنوان یک وعده خاص فقط وعده غذایی باشد. به نظر می رسد خیلی خیالی! شاید به این دلیل باشد که جایی که من از آن هستم دیدن آن در یک فهرست بسیار نادر است. زندگی نکردن در کنار اقیانوس باعث می شود این غذا برای من بسیار بی نظیر باشد! بنابراین ، هنگامی که من از برخی از دم خرچنگ خراب شدم ، بیش از ماه هیجان زده ام که این دستور العمل را امتحان کنم!

من یک بیت رها نشد! خرچنگ کباب شده به همان اندازه که فکر می کردم خوشمزه باشد به نظر می رسید! احساس می کرد در دهان من ذوب می شود! ادویه جات ترشی جات با گوشت کباب شده بسیار عالی بود و بدون اینکه از طعم های شگفت انگیز گوشت خرچنگ به خودی خود فاصله بگیرد به آن ضربه کافی می داد! من از این وعده غذایی خیلی لذت بردم و یک شب معمولی در خانه به طول انجامید و آن را مانند چیزی خاص و خاص جلوه داد. همه ما از آن بسیار لذت بردیم و قطعاً به زودی این کار را خواهیم کرد!

مواد تشکیل دهنده دم خرچنگ کبابی:

خبر خوب در مورد این دستور العمل خرچنگ این است که احتمالاً تقریباً همه مواد تشکیل دهنده آن وجود دارد! کره ، روغن ، سیر و ادویه تقریباً در بسیاری از آشپزخانه ها اصلی هستند. بنابراین ، این به شما فرصت می دهد تا دم زیادی از خرچنگ خرچنگ تازه بیابید. مهم است که هزینه کنید و وقت خود را برای انتخاب دم خرچنگ عالی بگذرانید. شما واقعاً آنچه را برای این کار پرداخت می کنید دریافت می کنید و از آنجایی که این ستاره نمایش است ، ارزش این تلاش اضافی را دارد.

  • دم خرچنگ: یک خرچنگ را انتخاب کنید که از نظر اندازه احساس سنگینی می کند و در صورت انتخاب از خرچنگ زنده آن را انتخاب کنید که هیچ جلبک روی پوسته آن نباشد.
  • کره: نمک یا بدون نمک هر دو خوب هستند ، کافی است مقدار نمکی را که به آن اضافه می کنید تنظیم کنید.
  • روغن زیتون: از روغن زیتون با کیفیت بالا یا روغن زیتون فوق العاده باکره استفاده کنید ، زیرا در طعم ترش مزه تر خواهد شد.
  • حبه های سیر: سیر مذاب طعم غنی ای به گوشت خرچنگ می بخشد.
  • نمک و فلفل: چشیدن.
  • ادویه Cajun: ادویه عالی اضافه می کند!
غذای پیشنهادی  خورشت مرغ | منتقد دستور العمل

نحوه تهیه بهترین دم خرچنگ ها:

همانطور که می دانید اخیراً عشق کباب کردن را پیدا کرده ام. بنابراین ، اکنون من افق های خود را گسترش می دهم و خرچنگ را روی کوره امتحان می کنم! در واقع خیلی راحت تر از چیزی بود که فکر می کردم چنین خواهد بود! وقتی خرچنگ پروانه شد ، کافی است سس را سریع بزنید و به سمت کوره خود بروید. بگذارید از هر طرف آن را بپزید و به عنوان پخت و پز آن را ترشی کنید و شما یک شام خرچنگ خرچنگ خانگی تهیه کنید که باورنکردنی باشد!

  1. دبستان: کباب ها را تا حرارت متوسط ​​گرم کنید.
  2. پروانه خرچنگ: با قطع کردن مرکز ، از پروانه های قیچی آشپزخانه دم استفاده کنید. گوشت را شل کرده و گوشت خرچنگ را به سمت بالا بکشید. گوشت را نمک و فلفل بزنید و روی یک ورقه پخت قرار دهید.
  3. سس Whisk: در یک کاسه کوچک کره ذوب شده ، روغن زیتون ، سیر و چاشنی cajun را ترکیب کنید. بالای سر خرچنگ آماده شده را برس بزنید.
  4. کوره: خرچنگ را در قسمت گوشت گریل پایین قرار دهید تا حدود 3-4 دقیقه به آرامی خیس شود. دوباره با ماریناد بپاشید و مسواک بزنید و حدود 5 دقیقه دیگر پخت و پز را ادامه دهید تا در کل پخته شود.

مراحل پروانه دم خرچنگ و ترشیجات.

چگونه پروانه خرچنگ:

مصرف وقت پروانه در دم خرچنگ تفاوت زیادی در گوشت تمام شده ایجاد می کند. وقتی دم را پروانه می کنید ، گوشت قادر به جذب بیشتر طعم دهنده ها از ماریناد و دودی از گریل است.

  1. برش پوسته: از برش های آشپزخانه یا چاقوی تیز استفاده کنید تا پوسته از وسط بریده شود. از انتهای بزرگ که در آن فن دم قرار دارد شروع کنید ، اما پوسته را دست نخورده بگذارید.
  2. نیمه های خود را جدا کنید: با انگشتان دست خود ، نیمی از پوسته را جدا کنید تا بتوانید گوشت دم موجود در پوسته را ببینید.

نکاتی برای جالب ترین خرچنگ تا کنون!

این خرچنگ کره سیر کجون کبابی دشوار نیست. جدی ، شما می توانید این کار را انجام دهید! برای بهتر شدن این موضوع ، من به چند سؤالی که ممکن است داشته باشید پاسخ داده ام و برخی از نکات من برای کباب کردن خرچنگ را به شما داده ام تا احساس اطمینان کنید. به من اعتماد کن ، این شام خرچنگ عالی خواهد بود!

  • بستن درب: این بهترین عمل با هر نوع گوشت کبابی است. گرما باید در کوره بماند بنابراین درب را تا حد ممکن بسته نگه دارید. فقط بلند شوید تا خرچنگ را روشن کنید و با سس بیشتری چاشنی بزنید.
  • شما چگونه می دانید که دم خرچنگ ها انجام می شود؟ گوشت خرچنگ سفید خواهد شد و مات می شود و پوسته قرمز می شود.
  • از دماسنج گوشت استفاده کنید: خرچنگ باید به دمای داخلی 140 درجه بپزد. اگر بهترین خرچنگ را همیشه می خواهید ، از دماسنج استفاده کنید تا مطمئن شوید که خرچنگ شما کاملاً پخته شده است. اگر بین سالهای 135-140 باشد ، آن را از روی گریل بیرون بیاورید ، زیرا بعد از خارج کردن آن از گریل ، پخت آن ادامه خواهد یافت.
  • چگونه می توان گوشت را از چسبیدن به پوسته دور نگه داشت؟ قرار دادن دم پخته شده در حمام یخ بعد از کباب کردن نه تنها جلوی پخت و پز بیش از حد آن را نمی گیرد بلکه به گوشت نیز کمک می کند تا راحت تر اسلاید شود.
  • کوره روی حرارت متوسط: تنها راه تهیه خرچنگ بد سوزاندن آن است. بنابراین کباب خود را روی حرارت متوسط ​​نگه دارید تا کاملاً معلوم شود!
غذای پیشنهادی  سالاد ماکارونی بیکن باورنکردنی بیکن

ذخیره دم کباب کره Cajun کره کباب:

خراب شما به درستی ذخیره شده ، حداکثر 2 روز در یخچال در پوسته ذخیره می کند. اگر گوشت را از پوسته خارج کرده باشید ، 2-3 روز در یخچال نیز ذخیره می شود. در صورت نیاز به صرفه جویی در طولانی مدت ، تا 6 ماه به خوبی یخ می زند.

  • برای ذخیره: اجازه دهید خرچنگ کباب شده قبل از ذخیره شدن کاملاً خنک شود ، اما بیشتر از 2 ساعت صبر نکنید زیرا باکتری ها به سرعت در دمای اتاق رشد می کنند. خرچنگ را در کیسه یا ظرفی که در آن مایع غوطه ور شده است قرار دهید. آب شور چیزی است که من معمولاً از آن استفاده می کنم ، اما می توانید از شیر یا خامه نیز استفاده کنید. قبل از آب بندی کیسه یا ظرف ، تا آنجا که ممکن است هوا از آن جدا کنید.
  • گرم شدن مجدد از یخ زده: آب شدن یک شبه در یخچال یا برای آب شدن سریع خرچنگ را در ظرف بگذارید و آن را زیر آب خنک قرار دهید. سپس خرچنگ را در یک ظرف امن فر با کمی آب یا کره قرار دهید و آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید. در آخر آن را در فر 350 درجه قرار دهید تا گرم شود.
غذای پیشنهادی  دستور العمل مالوی لادو ، پودر شیر دستور العمل مالای لادو

دم خرچنگ را روی تابه کباب کنید.

دستور العمل های مورد علاقه غذاهای دریایی:

چاشنی های Cajun با طعم های ملایم تر موجود در غذاهای دریایی به خوبی جفت می شوند. برای دستور العمل های غذاهای دریایی cajun grill دوستانه ، سعی کنید Cajun Shrimp and Susage Skewers و Cajun Shrimp and Susage Veggie Skewers.

دم کباب کره سیر کباب شده

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 10 دقایق

زمان کل 20 دقایق

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 4 مردم

دم کباب سیر کباب Cajun Butter Butter و موزون است و آنها یک شب معمولی را در خانه درست می کنند به نظر خیالی! برای بالا بردن مهمانی شام بعدی خود حتماً این موارد را در برنامه های خود گنجانید!

  • 4 دم خرچنگ
  • نمک و فلفل
  • 1/4 فنجان کره آب شده
  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 3 میخک سیر چرخ کرده
  • 1 قاشق سوپخوری Cajun Seasoning

ارزش غذایی

دم کباب کره سیر کباب شده

مقدار در هر خدمت

کالری 190 کالری از چربی 144

٪ ارزش روزانه*

چربی 16 گرم25٪

8 گرم چربی اشباع شده40٪

کلسترول 111mg37٪

سدیم 371 میلی گرم15٪

پتاسیم 175mg

کربوهیدرات 2 گرم

فیبر 1 گرم

1 گرم شکر

پروتئین 11 گرم22٪

ویتامین A 1216IU24٪

ویتامین سی 1 میلی گرم

کلسیم 65mg

اهن 1 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *