راز من برای چغندر بو داده کامل

چغندر بو داده عالی ، لطیف ، خوش طعم و پر جنب و جوش است. این چغندرها همراه عالی برای هر غذایی هستند و غذاهای سالاد هستند! امروز اینها را امتحان کنید!

فقط چیزی در مورد تفت دادن وجود دارد که بهترین محصول را در سبزیجات به ارمغان می آورد. به عنوان مثال این دستورالعمل ها را در نظر بگیرید ، سیب زمینی سوخاری سیر پارمسان ، هویج سیر کره عسل کره کره بو داده و گوجه های برشته شده سیر پارمسان! همه آنها ظروف تغییر دهنده زندگی هستند ، دقیقاً مانند این چغندرهای بو داده!

چغندر مزه دار شده را در قابلمه تفت دهید.

چغندر سوخاری کوره ای آسان

چغندرها بیشتر اوقات رپ بدی می گیرند. این سبزیجات خاکی وقتی آنها را تفت می دهید به معنای واقعی کلمه تغییر شکل می دهند. آنها مهره های خوبی ، لطیف و شیرین می شوند. اجازه ندهید کسی به شما چیز دیگری بگوید. اگر در خانه بی ایمان هستید ، بگذارید اینها را امتحان کنند. آنها را به م believeمن تبدیل خواهد کرد. و اکنون برای راز من اطمینان حاصل می کنم که آنها هر بار کاملا سرحال هستند. راز من در مورد چغندر تفت داده شده کامل این است که ضربات را در حالی که کباب می شوند در کیسه ببندید. این امر کمک می کند تا آنها کاملاً لطیف شوند و رنگ قرمز پررنگ را حفظ کنند. همچنین به کاراملی سازی قندها کمک می کند بنابراین این چغندرهای بو داده به طور غیرقابل مقاومت شیرین هستند!

چغندر بو داده غذای مناسب برای هر وعده غذایی است. رنگ پر جنب و جوش آنها باعث می شود تا یک رنگ شگفت انگیز رنگ روی بشقاب شما ایجاد شود. آنها بسیار زیبا هستند شما تقریباً نمی خواهید آنها را بخورید … تقریبا! این چغندرهای بو داده طعم شیرینی دارند و باعث وسوسه انگیزتر شدن آنها می شود. آنها را در کنار گل کلم ، جوانه بروکسل ، کدو تنبل یا مارچوبه برای یک بشقاب رنگارنگ از سبزیجات سرو کنید. چغندر با همه چیز ، مرغ ، گوشت خوک یا گوشت گاو مطابقت دارد. فقط نمی توانید با اینها اشتباه کنید. اینها قطعاً چغندرهایی نیستند که مادر شما بزرگ شده است. آنها خیلی بهتر هستند! امشب باید اینها را امتحان کنی!

آنچه برای چغندر تفت کامل لازم دارید

این چغندرهای بو داده کاملاً رو به جلو هستند و می توانید تمام مواد اولیه را معمولاً در فروشگاه محلی خود پیدا کنید. وقتی در فروشگاه خود به دنبال چغندر می گردید ، از آنهایی که لکه های نرم ، مرطوب یا پوست شل و لرزیده هستند ، خودداری کنید. اگر چغندر هنوز سبزه چسبیده به دنبال ساقه های باریک ، و برگ های کوچک ، ترد و سبز تیره است.

  • چغندر: اندازه آنها را یکنواخت نگه دارید تا کاملاً پخته شوند.
  • روغن زیتون: برای پوشاندن چغندر.
  • نمک و فلفل: برای چشیدن ، می توانید بعد از بو دادن مقدار بیشتری اضافه کنید
غذای پیشنهادی  کیک مخملی صورتی | منتقد دستور العمل

چگونه می توان چغندر را به روش ساده تفت داد

اینجاست که راز من برای چغندر برشته عالی است. تهیه آنها بسیار آسان است ، اما توجه داشته باشید که می توانند لکه دار شوند ، بنابراین حتما لباس را بپوشانید و دستان خود را بشویید یا دستکش بپوشید. دلیل اینکه آنها از چغندر کم آب برای رنگ آمیزی مواد غذایی استفاده می کنند وجود دارد!

  1. دبستان: فر خود را با دمای 400 درجه گرم کنید. چغندر خود را کاملا بشویید و ساقه ها را قطع کنید. چغندرها را پوست بگیرید.
  2. قطع کردن: چغندرها را به مکعب های 1/2 اینچی برش دهید
  3. محل: روی ظرف پخت روکش آلومینیوم قرار دهید.
  4. فصل: با مزه روغن زیتون و نمک و فلفل بریزید.
  5. تا کردن: لبه های فویل را تا کنید و مهر و موم کنید
  6. سوخاری: در فر قرار دهید و به مدت 40-45 دقیقه یا تا زمانی که چنگال نرم شود ، تفت دهید.

چغندر برش و بو دادن.

آیا چغندر برای شما خوب است؟

آره! چغندر برای شما بسیار مفید است و باید برای فواید بی نظیر سلامتی به رژیم غذایی اضافه شود. تفت دادن آنها نیز احتمالاً بهترین راه برای خوردن آنهاست. این چغندرهای بو داده واقعاً یک غذای فوق العاده هستند!

  1. آنها سبزیجات نیروگاهی پر از ویتامین ها و مواد معدنی و کم کالری و چربی هستند. آنها همچنین حاوی رنگدانه ها و نیترات ها هستند که دارای تعدادی از مزایای سلامتی هستند.
  2. نیترات ها دارای اثر کاهش فشار خون هستند ، که می تواند منجر به کاهش خطر حملات قلبی ، نارسایی قلبی و سکته مغزی شود.
  3. جدیدترین شواهد علمی می گوید که خوردن چغندر ممکن است با بهبود استفاده از اکسیژن که به شما استقامت بیشتری می بخشد ، عملکرد ورزشی را افزایش دهد. علم می گوید برای به حداکثر رساندن تأثیرات آنها ، باید چغندر را 2-3 ساعت قبل از تمرین یا مسابقه مصرف کنید.
  4. چغندر همچنین منبع خوبی از فیبر است که برای سلامت دستگاه گوارش مفید است. داشتن یک روده عالی می تواند خطر سایر بیماری های مزمن سلامتی را کاهش دهد.
  5. و اگر می خواهید چند پوند بریزید ، آنها دارای آب زیاد و کالری کمی هستند. هر دو برای کاهش وزن مفید هستند.
غذای پیشنهادی  خورش مرغ پاپریکا - Skinnytaste

نکات و سوالات پاسخ داده شده در مورد تفت دادن چغندر

حالا که شما را ترغیب کردم چغندر را امتحان کنید ، بیایید در مورد کباب کردن آنها و نکات و ترفندهای تجاری صحبت کنیم.

  • آیا باید چغندر را قبل از بو دادن پوست بکنم؟ نه ، شما این کار را نمی کنید. تفت دادن چغندر در واقع باعث نرم شدن پوست می شود و می توانید آنها را با حوله کاغذی پاک کنید. اگر ترجیح می دهید چغندر خود را قبل از بو دادن پوست بگیرید ، من پیشنهاد می کنم آن را در تکه های بزرگتر رها کنید. برداشتن پوست را بعد از بو دادن راحت می کند. سپس می توانید چغندرها را به اندازه دلخواه خود برش دهید. من می گویم من ترجیح می دهم پوست را قبل از اینکه بو دهم ، جدا کنم. احساس می کنم به چغندرها کمک می کند تا پتانسیل طعم خود را باز کنند. هیچ علمی برای حمایت از آن نیست. فقط احساس من!
  • چگونه می توانم چغندر را از لکه دار شدن تخته برش خودداری کنم؟ همانطور که قبلاً اشاره کردم چغندر لکه دار می شود ، بنابراین احتیاط لازم است. یک ترفند برای جلوگیری از رنگ آمیزی هر آنچه که لمس می کند وجود دارد. قبل از برش ، تخته برش خود را با اسپری پخت و پز کمی اسپری کنید. این باعث می شود رنگ به ابزار شما منتقل نشود. شما همچنین می توانید از کاغذ پوست یا موم در بالای تخته برش خود استفاده کنید.
  • آیا می توانم اینها را متفاوت برش دهم؟ البته! آنها را به اندازه مورد نیاز خود بسازید ، آنها را کامل بگذارید یا مثل چیپس برش بزنید! به هر روشی که آرزو کنید!
  • چگونه چغندر را ذخیره کنم؟ آنها را تا 5 روز در یخچال بپوشانید. حتی می توانید آنها را فریز کرده و در صورت لزوم ذوب کنید. آنها تا 3 ماه در فریزر نگهداری می شوند. پس از ذوب شدن ، در مایکروویو یا اجاق گاز دوباره گرم کنید.
  • چگونه چغندر سرو کنم؟ به هر طریقی که بخواهید! علاوه بر اینکه آنها را به عنوان یک غذای فرعی سرو می کنید ، افزودنی بسیار خوبی به سالادها دارند. من آنها را در این سالاد چغندر بوداده ، کینوا و هویج دوست دارم! این خیلی خوبه! آنها را به کاسه پروتئینی خود اضافه کنید یا چغندرهای یخ زده را در اسموتی خود بریزید تا مواد مغذی و رنگ بیشتری داشته باشد! امکانات بی پایان است.
غذای پیشنهادی  انبه گرمسیری Blueberry Lassi (نوشیدنی ماست)

چغندر برشته شده روی ورق کلوچه.

بیشتر

تفت دادن فقط بهترین غذاها را بیرون می آورد. چه سبزیجات باشد ، چه تفت دادن پروتئین فقط یک روش باورنکردنی برای پخت و پز است که مقوی است! این ماده به ویتامین ها و مواد مغذی کمک کرده و حداقل چربی اما یک تن عطر و طعم اضافه می کند. این برندگان را امتحان کنید!

چغندر بو داده

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 45 دقایق

کل زمان 50 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 4 مردم


چغندر بو داده عالی ، لطیف ، خوش طعم و پر جنب و جوش است. این چغندرها همراه عالی برای هر غذایی هستند و غذاهای سالاد هستند! امروز اینها را امتحان کنید!



  • 4-6
    چغندر
  • 2
    قاشق غذاخوری
    روغن زیتون
  • نمک و فلفل



خدمت: 4

کالری97کیلو کالری (5٪)کربوهیدرات ها8g (3٪)پروتئین1g (2٪)چربی7g (11٪)چربی های اشباع شده1g (5٪)سدیم64میلی گرم (3٪)پتاسیم267میلی گرم (8٪)فیبر2g (8٪)قند6g (7٪)ویتامین A27IU (1٪)ویتامین سی4میلی گرم (5٪)کلسیم13میلی گرم (1٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *