رول های تخم مرغ طلایی و ترد Pastrami Reuben Egg با روس روسی ، با پخت و پز در سرخ کن هوا یا پخت در اجاق گاز سالم تر می شوند ، طعم بسیار خوبی دارند!

Eggrolls Pastrami Reuban با پانسمان روسی.
روبن تخم مرغ

یک روبن سنتی معمولاً شامل گوشت گاو ذرت ، پنیر سوئیسی و کلم ترشی است که روی نان چاودار با سس روس سرو می شود. این نهایت ساندویچ خوراکی است. این نوع سرگرم کننده ، که به آن رول تخم مرغ “ایرلندی” نیز معروف است ، پر کردن ساندویچ کلاسیک را در بسته بندی رول تخم مرغ قرار می دهد. من Rueben-Stuffed Pork Tenderloin یکی دیگر از اقدامات خلاقانه در مورد روبن است.

اگر پس مانده های رول تخم مرغ دارید ، برخی دیگر از دستورهای تهیه رول تخم مرغ را امتحان کنید این رول های تخم مرغ بوفالو و رول های تخم مرغ آووکادو همیشه مورد توجه قرار می گیرند! اگر جدیدترین کتاب Skinnytaste Meal Prep را داشته باشید ، عاشق رول های Cheeseburger Egg بوقلمون خواهید شد! این رول های سرگرم کننده تخم مرغ به عنوان یک پیش غذای مهمانی یا به عنوان ناهاری که با سالاد کناری سرو می شود بسیار مناسب هستند.

Eggrolls Pastrami Reuban با پانسمان روسی.

مواد لازم رول روبن تخم مرغ:

گوشت: من پاسترامی خرد شده و پخته شده را انتخاب کردم که آن را در Trader Joe محلی خود پیدا کردم ، اما مطمئن هستم که شما می توانید آن را حداکثر غذاهای لذیذ پیدا کنید. در صورت تمایل می توانید از گوشت گاو استفاده کنید.
توپینگ ها: درست مانند ساندویچ ، در این رول های تخم مرغ مقدار زیادی کلم تره کلم و پنیر سوئیسی ذوب شده وجود دارد. به نظر من اگر بخواهید مقداری ترشی خرد شده نیز خوشمزه باشد.
تزئین: به جای قرار دادن پانسمان روسی در داخل رول تخم مرغ ، که باعث خیس شدن آنها می شود ، من از آن به عنوان سس آغشته استفاده می کنم.

غذای پیشنهادی  چتنی شیرین مخصوص چات ، بدون خرما

چگونه لباس روسی را از ابتدا درست می کنید؟

ساخت روس های روسی از ابتدا بسیار آسان است. فقط این مواد را با هم مخلوط کنید:

  • سس مایونز سبک
  • سس گوجه
  • سس ووسترشر
  • ترب کوهی
  • سس تند
  • آب لیمو
  • پودر پیاز
  • نمک

لباس های روسی اغلب با لباس های Thousand Island مقایسه می شود. در عین حال ، لباس پوشیدن روسی تندتر و شیرین تر از جزیره هزار است.

نکات فریزر:

  • اگر نمی خواهید همه رول تخم مرغ ها را یک باره بپزید ، می توانید آنها را تا شش ماه در کیسه های ضد یخ فریز کنید. اطمینان حاصل کنید که هنگام آب بندی کیسه ها ، هوا را تا حد ممکن خارج کنید.
  • برای پخت از یخ زده ، در یک سرخ کن هوا که از قبل با حرارت 320 درجه گرم شده به مدت 12 تا 14 دقیقه بپزید ، تا نیمه قهوه ای و ترد شود. در صورت تمایل بلافاصله با سس آغشته در کنار آن سرو کنید.

پر کردن تخم مرغ های Pastrami Reuban Eggrolls Pastrami Reuban در سرخ کن هوا. تخم مرغ های Pastrami Reuban از نزدیک بسته می شوند.

پیش غذاهای مهمانی بیشتری که دوست خواهید داشت:

رول تخم مرغ Pastrami Reuben

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 10 دقیقه

کل زمان: 25 دقیقه

رولهای تخم مرغ طلایی و ترد Pastrami Reuben Egg با روس روسی ، با پخت و پز در سرخ کن هوا یا پخت در اجاق گاز سالم تر می شوند ، طعم بسیار خوبی دارند!

برای رول تخم مرغ:

  • 1 1/2 فنجان ها کلم ترش
  • 8 بسته بندی رول تخم مرغ
  • 6 اونس پاسترامی، گوشت گاو خرد شده یا خرد شده
  • 1 جام پنیر سوئیسی خرد شده چربی خرد شده، من جارلزبرگ را دوست دارم
  • کاسه کوچک اب، برای آب بندی
  • اسپری روغن زیتون

برای پانسمان روسی:

  • 1/4 سس مایونز سبک
  • 2 قاشق غذاخوری سس گوجه
  • 1/2 قاشق چایخوری سس ووسترشر
  • 1/2 قاشق چایخوری ترب کوهی
  • داش سس تند، من از Frank’s Red Hot استفاده کردم
  • 1/2 قاشق سوپخوری آب لیمو تازه
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • خرج کردن نمک کوشر
  • با یک حوله آشپزخانه تمیز ، مایعات اضافی را از کلم ترش فشرده کنید. کنار بگذار

  • 1 بسته بندی رول تخم مرغ را روی یک سطح تمیز و خشک کار کنید و گوشه هایی مانند الماس قرار داشته باشد.

  • اونس (2 قاشق غذاخوری) پاسترامی ، 2 قاشق غذاخوری پنیر و 2 قاشق غذاخوری کلم ترش را در یک سوم پایینی لفاف اضافه کنید.

  • با احتیاط نقطه پایینی نزدیک به خود را بلند کرده و دور پر کردن بپیچید

  • انگشت خود را در یک کاسه کوچک آب فرو کنید و آن را در امتداد لبه های لفاف قرار دهید.

  • گوشه های چپ و راست را به سمت مرکز تا کرده و به غلتک زدن به یک استوانه محکم ادامه دهید.

  • این کار را با پر کردن و لفاف های باقی مانده تکرار کنید.

غذای پیشنهادی  راز ساختن تخم مرغهای کرکی

روش رول تخم مرغ سرخ کن

  • سرخ کن هوا را با دمای 370 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • همه طرف رول تخم مرغ را با روغن اسپری کرده و با دست مالش دهید تا به طور یکنواخت پوشانده شود.

  • رول های تخم مرغ را به صورت دسته ای به مدت 10 دقیقه بپزید ، در نیمه راه بچرخید یا تا زمانی که طلایی و قهوه ای شود.

  • در همین حال ، مواد پانسمان را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید.

  • بلافاصله آن را با پانسمان در پهلو یا روی حالت نم نم باران سرو کنید.

غذای پیشنهادی  گوشت خوک را در یک قارچ شگفت انگیز قارچ خرد کرد

دستور تهیه کوره رول تخم مرغ:

  • 400F را در فر از قبل گرم شده 12 تا 16 دقیقه بپزید و در نیمه راه دور بزنید.

  • از حالت یخ زده ، 375F 18 تا 20 دقیقه ، در نیمه راه دور بزنید.

خدمت: 2تخم مرغ و سس 1T، کالری: 360کیلو کالری، کربوهیدرات ها: 44g، پروتئین: 23g، چربی: 9.5g، چربی های اشباع شده: 3.5g، کلسترول: 50میلی گرم، سدیم: 1297میلی گرم، فیبر: 3g، قند: 3g

نقاط هوشمند آبی: 8

نقاط هوشمند سبز: 8

نقاط هوشمند بنفش: 8

کلید واژه ها: پیش غذاهای آسان ، رول تخم مرغ ، روبن ، رول روبن تخم مرغ