این ترد هلو بلوبری یک دسر تابستانی شگفت انگیز است که مملو از میوه است ، و یک ماده حاوی شیرینی جو دوسر که کمی شیرین شده است.

زرشک هلو ترد با یک قاشق
ترد هلو زغال اخته

من مکنده ی پای ، ترد و کفشدوزک هستم. چیزی در مورد خوردن یک ترد گوجه داغ با یک قاشق چایخوری از کرم ماست یخ زده وانیلی وجود دارد که واقعاً این کار را برای من انجام می دهد !! غذای خوشمزه و گرم بیرون از فر. برای یک ترد میوه پاییزه ، شما نیز مانند این دارچین سیب ترد درست می کنید.

زغال اخته هلو ترد با یک بستنی بستنی

هلو و زغال اخته تابستانی رسیده شیرین ترکیب کاملی در این میوه ترد است. زغال اخته پس از پخت ، در سایه آبی دوست داشتنی که از طریق ترد و برخی از قسمت های بالای آن نفوذ می کند ، می ترکد. و این دستور العمل نمی تواند آسان تر باشد!

غذای پیشنهادی  Murungai keerai podi ، طبل برگ پودر برای برنج

روکش آن ترد و خیلی شیرین نیست. عالی برای آوردن یک گلدان ، برای خانواده درست کنید یا برای مهمانان نیز سرو کنید.

تغییرات و نکات

  • برای تهیه این گلوتن ، آرد مخلوط آرد بدون گلوتن را عوض کرده و از جو دوسر بدون گلوتن استفاده کنید.
  • می توانید به جای تازه از میوه های یخ زده استفاده کنید ، اگرچه ممکن است به اندازه شیرین نباشد.
  • با استفاده از ترد کمتر در قسمت بالا ، آن را سبک تر کنید.

میوه و پارو روی میزهلو و بلوبری در ظرف پایترد هلو بلوبری با قاشق

بیشتر دسرهای میوه ای که دوستشان دارید

زرشک هلو ترد

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 40 دقیقه

کل زمان: 55 دقیقه

این Blueberry Peach Crisp یک دسر تابستانی شگفت انگیز است که مملو از میوه است و با غذای گرم و گرم از اجاق غذای خوشمزه سرو می شود.

برای پر کردن:

  • 5 هلو زرد، حفره دار و برش خورده
  • 1 جام بلوبری، حدود 6 اونس
  • 1/2 لیمو، آبگوشت و آبدار
  • 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • 3 1/2 قاشق غذاخوری شهد گون یا عسل

برای برترین ها:

  • 1 جام جو دو سر سریع یا نورد پخته نشده، *
  • 1/3 جام آرد گندم کامل، *
  • 1/2 فنجان شکر قهوه ای روشن، بسته بندی نشده
  • 3/4 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/4 فنجان کره نیمه چوب ، ذوب شده
  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • هلو ، زغال اخته ، شهد آگاو ، آب لیمو و پوست را در کاسه های بزرگ ترکیب کنید. با ذرت ذرت بپاشید. تا زمانی که میوه پوشانده شود ، بریزید.

  • میوه ها را در ظرف پای بدون روغن قرار دهید. مواد باقی مانده را مخلوط کنید. روی میوه بپاشید.

  • حدود 40 دقیقه بپزید یا تا زمانی که روی آن قهوه ای طلایی شود و میوه آن نرم شود.

  • در صورت تمایل با یک قاشق بستنی یا ماست یخ زده سرو کنید.

* برای تهیه این ترکیب بدون گلوتن ، آرد مخلوط آرد بدون گلوتن را خارج کرده و از جو دوسر بدون گلوتن استفاده کنید.

خدمت: 1/ 8، کالری: 203کیلوکالری، کربوهیدرات ها: 35.5g، پروتئین: 2g، چربی: 7گرم، چربی های اشباع شده: 4g، کلسترول: 15.5میلی گرم، سدیم: 2میلی گرم، فیبر: 2.5g، قند: 24g

نقاط هوشمند آبی: 8

نقاط هوشمند سبز: 8

نقاط هوشمند بنفش: 7

امتیازات +: 6

کلید واژه ها: زغال اخته ترد ، ترد ، ترد میوه ، ترد هلو