سادهای پاتانی ، ماسالا پاتانی سادم

pattani-برنج

سادم پاتانی با ماسالا که آن را بسیار خوشبو می کند و در دستان شما ماندگار خواهد شد. ویدیوی سریع ، پست مفصل پست.

هر وقت دستور العمل هایی را با مواردی مانند ماسالا تهیه کنم ، از نظر سلیقه و همچنین آماده سازی در آشپزخانه من یک تغییر خوش آمدید است. از آنجایی که تهیه سمبار ، دال و کزامبو در خانه من مرسوم است ، من همیشه عاشق روزی هستم که برنج متنوع تهیه شود احساس می کنم باعث صرفه جویی در وقت نیز می شود زیرا این وعده های غذایی یک گلدان هستند. نیازی به نگرانی در مورد کاری / پوریا / کوتوتو نیست. بارها و بارها از فشار اجاق گاز بر روی اجاق گاز ، پخت و پز ، برنج و بدون استخراج تمیز (بله همه برای من مهم است که بسیار یکنواخت است ، هنوز به منو بچسبانید زیرا در خانه جهانی است). فقط یک فرآیند خرد کردن انجام می شود و شما انجام می شود. باعث صرفه جویی در وقت ، انرژی ، کشتی ها فقط یک اجاق گاز برای شستشو می شود (هنوز هم وجود دارد یک ظرف برنج قرمز ، هنوز still)

غذای پیشنهادی  بسته های فویل Hobo Dinner | منتقد دستور العمل

یادم می آید یک بار من این سادات پاتانی را در SIA هنگام یکی از پروازهای ما به چنای داشتم. روشی که همه چیز را به زبان ساده خود می نویسند بسیار وسوسه‌انگیز است و در واقع در جنوب هندوستان بود. عمدتا به دلیل صابون (دانه رازیانه) است. دیروز برای این کار گرسنه شد و می خواست آن را برای ناهار درست کند. به نوعی Aj و Vj را قانع کرد. تاج خروس جنوبی و گل کلم جنوبی هندی را برای Aj در حالت ایستاده داشت. اما همانطور که من در حال پخت و پز بودم ، آژ گفت که او این برنج را به خود دوست خواهد داشت زیرا عاشق طعم است. آنچه من واقعاً از آن طلب کردم عطر و طعم رازیانه است اما Vj وقتی او دانه رازیانه می خورد فقط بیرون می رود. بنابراین من به جای آن که از عطر و طعم آن خوب است ، از پودر رازیانه استفاده کردم ، به همین دلیل دوست ندارد که هنگام خوردن در دهانش بخورد.

غذای پیشنهادی  اسفناج و Quinoa Patties - Skinnytaste

masala-pattani-sadam

چرا می گویم تامیل نادو به سبک پاتانی سادم و نه مدیر پاتانی (نخود فرنگی). از آنجا که من از برگهای کاری استفاده کردم ، سیر زنجبیل خرد شده و رازیانه در حالی که تادکا وجود دارد ، با پودر سمبار (پودر کاری جهانی) به همراه سایر ماسالاها آن را به طعم جنوبی هند تبدیل می کند. بنابراین بهتر فکر کردم به جای تصمیم گیری ، آن را سادام بنامم. من از ساراگا سامبا نیز استفاده کرده ام که برای این دستورالعمل نیز مناسب است.

غذای پیشنهادی  سوپ لازانیا | منتقد دستور العمل

آیا می توانم آن را با نخود فرنگی خشک درست کنم؟ بله قطعاً می توانید. آن را در شب خیس کنید و بعد از خیساندن فنجان 3/4 را اندازه بگیرید. بدون نیاز به طبخ جداگانه ، فقط با همان روش ادامه دهید.

pattani-rice

چاپ پین

پاتانی سادام

سادم پاتانی با ماسالا که آن را بسیار خوشبو می کند و در دستان شما ماندگار خواهد شد. ویدیوی سریع ، پست مفصل پست.

تجهیزات (پیوندهای وابسته به آمازون)

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 3/4 فنجان پتانی / نخود فرنگی من از نخود فرنگی منجمد استفاده کردم
  • 1 فنجان برنج seeraga سامبا جمع شده
  • 1 پیاز بریده شده
  • 1 تا ماتو کم اهمیت
  • 1 فلفل سبز شکاف
  • 1/2 قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز
  • 1/2 قاشق غذاخوری پودر Sambar
  • 1/4 قاشق غذاخوری پودر garam masala
  • 1/4 قاشق غذاخوری مروارید پروتستان
  • 1/4 قاشق غذاخوری زردچوبه
  • 1/4 فنجان نعنا + برگ گشنیز
  • 4 تکه های سیر انواع بزرگ خرد شده
  • 1 اینچ زنجبیل خرد شده
  • 1/2 قاشق غذاخوری قه

برای خلق و خوی

  • 3 قاشق غذاخوری روغن
  • 1 اینچ دارچین
  • 1 هل
  • 1 میخک
  • 1/2 قاشق غذاخوری دانه رازیانه
  • 1 قاشق غذاخوری kal pasi / گل سنگ اختیاری

دستورالعمل ها

  • دبستان: ابتدا برنج را بشویید و خیس کنید. پیاز را خرد کنید ، نعناع ، گشنیز ، برگهای کاری را آماده نگه دارید. گوجه فرنگی را خرد کنید ، فلفل قرمز را خرد کنید. نخود فرنگی را آماده نگه دارید. تمام مواد دیگر را جمع کنید.

  • آشپزی: روغن گرمایش در اجاق گاز تحت فشار. هل ، میخک ، دارچین ، رازیانه ، کاله را اضافه کنید. بهم بزن پیاز خرد شده را اضافه کنید.

  • در تکه های فلفل سبز تکه تکه می شود و سرخ می کنیم تا پیاز خسته شود.

  • گوجه فرنگی خرد شده در کنار همه پودرهای ماسالا قرار دارد. (1/2 قاشق غذاخوری هر فلفل قرمز ، گشنیز ، پودرهای سمبر ، 1/4 قاشق غذاخوری گارام ماسالا ، پروتئین ماسالا ، پودرهای زردچوبه)

  • نمک ، گشنیز ، برگ نعنا را اضافه کنید. مخلوط کنید تا روغن جدا شود.

  • نخود فرنگی و برنج کاملاً از آب تخلیه می شوند.

  • خوب مخلوط کرده و 1 و 3/4 لیوان آب اضافه کنید ، نمک و چربی دریز را تنظیم کنید. بیاورید تا جوش بیاید و به مدت یک دقیقه جوش را ادامه دهید.

  • شعله را به حداقل برسانید و برای 14 دقیقه روی آن را بپزید.

  • پس از اتمام کار ، کف کرده و 10 دقیقه زمان ایستاده را بپوشانید.

یادداشت

  • از برنج باسماتی نیز می توان استفاده کرد. فقط در این حالت فقط از 1 و 1/2 لیوان آب استفاده کنید.
  • اگر احساس می کنید پودرهای ماسالا زیادی در آنجا وجود دارد ، این خاصیت عطر و طعم در این دستور العمل است. اما اگر نمی خواهید همه آن ها را اضافه کنید ، فقط کافی است پودر فلفل قرمز ، پودر dhaniya و garam masala یا پودر وردانی را به تنهایی اضافه کنید.
  • از شیر نارگیل نازک نیز می توان به جای آب استفاده کرد. میزان روغن را کاهش دهید زیرا شیر نارگیل چربی کافی دارد.
  • همچنین می توانید در مرحله 8 2 فنجان آب و فشار پخته را به مدت 2 سوت اضافه کنید.

روش پتانی سادام:

  1. آماده سازی: ابتدا برنج را بشویید و خیس کنید. پیاز را خرد کنید ، نعناع ، گشنیز ، برگهای کاری را آماده نگه دارید. گوجه فرنگی را خرد کنید ، فلفل قرمز را خرد کنید. نخود فرنگی را آماده نگه دارید. تمام مواد دیگر را جمع کنید.مواد تشکیل دهنده سدان پاتانی
  2. پخت و پز: روغن گرمایش در اجاق گاز فشار. هل ، میخک ، دارچین ، رازیانه ، کاله را اضافه کنید. بهم بزن پیاز خرد شده را اضافه کنید.step1-temper
  3. در تکه های فلفل سبز را شکسته و سرخ می کنیم تا پیاز شفاف شود. سیر زنجبیل خرد شده را اضافه کنید ، فقط آن را هم بزنید.step2-sautee
  4. گوجه فرنگی خرد شده در کنار همه پودرهای ماسالا قرار دارد. (1/2 قاشق غذاخوری هر فلفل قرمز ، گشنیز ، پودرهای سمبر ، 1/4 قاشق غذاخوری گارام ماسالا ، پروتئین ماسالا ، پودرهای زردچوبه)step-3-masala
  5. نمک ، گشنیز ، برگ نعنا را اضافه کنید. مخلوط کنید تا روغن جدا شود.مرحله چهارم روغن
  6. نخود فرنگی و برنج کاملاً از آب تخلیه می شوند.step5-برنج
  7. خوب مخلوط کرده و 1 و 3/4 لیوان آب اضافه کنید ، نمک و چربی دریز را تنظیم کنید. بیاورید تا جوش بیاید و به مدت یک دقیقه جوش را ادامه دهید.step6-water
  8. شعله را به حداقل برسانید و برای 14 دقیقه روی آن را بپزید. پس از اتمام کار ، کف کرده و 10 دقیقه زمان ایستاده را بپوشانید.گام هفتم پخته شده

با ریتا پیاز و مقداری fryums سرو کنید.

pattani-sadam-دستور

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *