ساده ترین خمیر پیتزا گندم کامل

این واقعاً ساده ترین دستور تهیه دوغ پیتزا کامل گندم است! هم زمان جویدنی ، نرم و ترد است. این پیتزای الهی با پیچ و تاب سالم است!

پیچ و تاب سالم را کمی بیشتر بردارید و از این خمیر گندم کامل باورنکردنی در سایر دستورهای مورد علاقه برنده من استفاده کنید. آن را در این کالزون های خانگی باورنکردنی ، استرومبولی سریع و آسان یا لقمه های پیتزا پر شده خانگی امتحان کنید. طعم شگفت انگیزی خواهند داشت!

خمیر پیتزای گندم کامل که روی آن اسفناج ، قارچ و گوجه فرنگی قرار دارد.

خمیر پیتزا کامل گندم کامل

پیتزا! یکی از بزرگترین خوراکی های زندگی! استفاده از خمیر پیتزای سبوس دار پیتزا را به سطح کاملا جدیدی می رساند. بنابراین بسیاری از افراد بینی خود را در گندم کامل بالا می آورند و ادعا می کنند که چگال ، سفت و مزه است. این دستور خمیر همه چیز را تغییر خواهد داد. این خمیر پیتزا کامل گندم سبک ، لطیف و دارای کمی تردی به بافت جویدنی آن است. پر از عطر و طعم و بسیار خوب است. باید آن را امتحان کنید تا باور کنید. پیتزا گندم کامل قابل انجام است و می توان آن را به طرز خوشمزه ای انجام داد.

ما عاشق پیتزای خانگی در خانه خود هستیم. و من عاشق این هستم که بتوانم به گزینه سالم تری خدمت کنم. شب پیتزا فقط با این خمیر پیتزای سبوس دار بهتر می شود. من شب های پیتزا را دوست دارم چون همه خانواده درگیر این موضوع می شوند. از پهن کردن خمیر تا روکش کردن ، چیزی وجود دارد که همه می توانند در آن شرکت کنند. امشب این خمیر گندم کامل باورنکردنی را بزنید!

مواد تشکیل دهنده دوغ پیتزا سبوس دار سالم

مواد ساده ای که به راحتی پیدا می شوند این خمیر باورنکردنی پیتزا کامل گندم را تشکیل می دهند.

  • آب ولرم: برای دمای مطلوب آن را بین 80 درجه و 110 درجه نگه دارید.
  • مخمر: مخمر خشک فعال
  • قند: مخمر را تغذیه می کند
  • نمک: عطر و طعم اضافه می کند و مخمر را کنترل می کند.
  • آرد گندم کامل: اطمینان حاصل کنید که آرد تازه است.

مواد لازم برای پیتزا اسفناج پستو

  • سس پستو: پستو خاردار یا خانگی
  • پنیر موزارلا: برای بهترین ذوب از تازه رنده شده استفاده کنید.
  • اسفناج: اسفناج تازه
  • قارچ: از دکمه یا قارچ های کرمی مورد علاقه خود استفاده کنید.
  • گوجه گیلاسی: آنها را از وسط نصف کنید

طرز تهیه خمیر پیتزا کامل گندم خانگی

تهیه این خمیر عالی گندم کامل کمی زمان می برد اما کاملاً ارزشش را دارد. پوسته لطیف ، جویدنی ، نرم و در عین حال کمی ترد ، پایه مناسبی برای مواد مورد علاقه شماست. بیایید سراغ پخت این خمیر پیتزا برویم!

  1. مخلوط کردن دوغ: در ظرف مخلوط کن ، آب و مخمر را اضافه کنید. اجازه دهید 5-7 دقیقه اثبات شود. شکر ، نمک و آرد گندم را اضافه کنید. از قلاب خمیر روی مخلوط متوسط ​​استفاده کنید تا زمانی که خمیر شروع به شکل گیری کند. مخلوط کن ایستاده را جدا کرده و به شکل گلوله در آورید.
  2. اجازه دهید افزایش یابد: روغن زیتون را به یک کاسه متوسط ​​اضافه کنید و خمیر را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بلند شود.
  3. پخت را شروع کنید! فر را با دمای 400 درجه گرم کنید. خمیر را از وسط تقسیم کنید. خمیر را به ضخامت 1/4 اینچ حلقه کرده و روی ورق یا سنگ پخت پیتزا قرار دهید. پستو ، پنیر ، قارچ و گوجه فرنگی گیلاس را اضافه کنید. پخت را به مدت 12-15 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود.
غذای پیشنهادی  یک دستور تهیه کیک قهوه دارچین آسان

مخلوط کردن خمیر برای خمیر پیتزا گندم کامل.

آرد کامل گندم کامل

هر دو آرد از یک گیاه و مغز گندم شروع می شوند اما بسیار متفاوت پردازش می شوند و به آنها رنگ ، طعم و بافت متمایزی می دهد. آرد گندم کامل با استفاده از کل هسته گندم به صورت آرد خرد می شود. این باعث ایجاد رنگ قهوه ای ، بافت سنگین تر و طعم غنی تر می شود. آرد سفید یا آرد همه منظوره مواد مغذی و غنی از عناصر ، سبوس و جوانه را قبل از آسیاب از بین می برد. این باعث می شود که آرد سفید و سبک تر باشد و طعم ملایم تری داشته باشد. بنابراین قطعاً استفاده از گندم کامل در خمیر پیتزا چیز خوبی است.

  • تغذیه: به دلیل روشی که آرد گندم کامل از هسته کامل آن استفاده می کند ، سالم تر قلمداد می شود. این یک منبع عالی از پروتئین ، فیبر و انواع ویتامین ها و مواد معدنی است. برای نصف فنجان آرد گندم کامل ، شما 8 گرم پروتئین و 8 گرم فیبر دریافت می کنید.
  • خریداری کردن: هنگام خرید آرد گندم کامل ، برچسب های خود را تماشا کنید و مطمئن شوید که روی آنها 100٪ گندم کامل است. تعداد زیادی برچسب وجود دارد که به نظر می رسد باید گندم کامل باشد اما کاملاً نیست.
  • تعویض ها: آرد گندم سبوس دار را می توان به میزان برابر آرد سفید یا همه منظوره در هر دستور العمل استفاده کرد. به یاد داشته باشید که بافت و رنگ آن متفاوت از استفاده از آرد سفید خواهد بود. اگر آرد گندم کامل را جایگزین آرد سفید کنم ، برای شروع ابتدا نصف و نیمه را انجام می دهم. سپس می توانم بگویم که دستور العمل چگونه به آردهای مختلف پاسخ می دهد. بعضی اوقات فقط باید از آرد سفید استفاده کنید. اما برای این خمیر پیتزا ، گندم کامل عالی است!

خمیر پیتزا را پهن کرده و روی آن سس و مواد اضافه کنید.

نکاتی برای بهترین خمیر پیتزا گندم کامل

پیتزا غذایی بسیار بخشنده است. خمیر پیتزا را می توان شاد و نازک چرخ کرد و هنوز هم طعم شگفت انگیزی خواهد داشت. هر کس هر کاری دوست داشته باشد آن را دوست خواهد داشت.

  • دمای آب: برای اطمینان از رشد مخمر ، نمی خواهید آب شما خیلی گرم یا خیلی سرد باشد. بین 80 تا 110 درجه شلیک کنید.
  • گندم کامل ارد: مطمئن شوید آرد شما تازه است. آرد گندم کامل را برای ماندگاری بیشتر در یخچال یا حتی فریزر نگهداری کنید. قبل از استفاده از آن ، گندم کامل را بو کنید ، اگر بوی کمی بوی بد می دهد از آن استفاده نکنید.
  • نصف نصف: اگر می خواهید خمیر گندم کامل را تقسیم کنید ، از نیمی از گندم کامل و نیمی از آرد کامل استفاده کنید.
  • جایگزین: در صورت تمایل می توانید شکر را جایگزین کرده و از عسل استفاده کنید. به زیبایی با گندم کامل مخلوط می شود.
  • بغلطان: چقدر ضخیم یا نازک خمیر خود را می چرخانید ، جویدن و ترد بودن پوسته را مشخص می کند. هرچه نازک تر باشد ، تردتر خواهد بود. ضخامت بیشتر جویدن آن خواهد بود.
  • آن را فردی کنید: خمیر را به گلوله های کوچکتر تقسیم کرده و برای پیتزاهای مخصوص تابه آماده کنید. به خانواده و دوستان خود اجازه دهید بهترین مطالب مربوط به قلبشان باشد.
غذای پیشنهادی  کباب مرغ کباب شده با سس ماست خیار

گلوله ای از خمیر پیتزای سبوس دار آماده برای پهن کردن.

چه نوع سس بهترین است؟

سس های مختلف بسیار زیادی وجود دارد که برای این خمیر کل گندم بسیار دلچسب است. سس پستو ، آلفردو خانگی ، مارینارا یا سس BBQ شروع خوبی هستند. حتی یک کشیدن ساده روغن زیتون می تواند پایه خوبی برای این خمیر کامل گندم باشد.

ایده های برتر

امکانات بی پایان برای پر کردن وجود دارد. با این خمیر پیتزا همه چیز طعم شگفت انگیزی دارد. یکی از نکات مورد علاقه من در مورد پیتزای خانگی این است که می توانید هر طور که بخواهید آن را پر کنید! از سبزیجات گرفته تا گوشت و هر آنچه در این بین است واقعاً می تواند خلاقیت ایجاد کند. اما در اینجا چند ایده خوب برای شروع وجود دارد.

پیتزای گندم کامل را روی تخته پیتزا پخته اید.

منجمد کردن خمیر پیتزا گندم کامل

این خمیر گندم کامل نه تنها کار با آن زیبا است بلکه راهی مناسب برای صرف شام در هر زمان که بخواهید. می توانید چندین دسته را تهیه کنید تا اکنون مقداری داشته باشید یا بعداً ، وقتی به یک ایده شام ​​سریع احتیاج دارید ، برخی را منجمد کنید. من عاشق این هستم که وقتی به یک وعده شام ​​نیاز دارم یک چیز را از فریزر بیرون بیاورم و این خمیر پیتزا دقیقاً همان چیز است!

  • یخ زدن: بعد از بالا آمدن خمیر پیتزای گندم ، آن را با روغن پخت و پز بپاشید ، یا با استفاده از دستان و مقداری روغن زیتون ، تمام سطوح را روغن بزنید. خمیر را محکم در بسته های پلاستیکی بپیچید و سپس به آرامی در یک کیسه فریزر قرار دهید. خمیر گندم کامل تا 3 ماه حفظ خواهد شد.
  • برای ذوب کردن: خمیر پیتزا را یک شب در یخچال قرار دهید. وقتی آماده استفاده شد بگذارید به مدت 30 دقیقه یا تا دمای اتاق بر روی پیشخوان آشپزخانه ذوب شود. همچنین می توانید خمیر گندم کامل را روی پیشخوان ذوب کنید تا زمانی که به دمای اتاق نیز برسد. رول کنید ، روی آن را بپزید و به دلخواه بپزید.
غذای پیشنهادی  کیک کدو سبز شکلاتی | منتقد دستور العمل

پیتزای گندم سبوس دار که به صورت برش خورده و آماده برای خوردن است.

دستور العمل های شب بیشتر پیتزا را امتحان کنید

به نظر می رسد که همه به نوعی یا مد عاشق پیتزا هستند. از تغییر خمیر ، تا مخلوط کردن مواد رویی ، یا فقط گذاشتن آن به شکل اصلی ، پیتزا فقط دلچسب است. در اینجا برخی از روش های مورد علاقه من برای تهیه پیتزا به انواع مختلف آن آورده شده است. امشب یکی از اینها را امتحان کنید.

خمیر پیتزا با آرد کامل

زمان آماده سازی 40 دقایق

زمان پخت 15 دقایق

کل زمان 55 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 8 برش های پیتزا


این واقعاً ساده ترین دستور تهیه دوغ پیتزا کامل گندم است! کاملاً جویدنی ، نرم و ترد است. این پیتزای الهی با پیچ و تاب سالم است!



  • 1 1/2
    فنجان ها
    آب ولرم
  • 1
    مخمر خشک فعال بسته بندی کنید
    2 قاشق چای خوری 1/4 قاشق چای خوری
  • 1
    قاشق سوپخوری
    قند
  • 1
    قاشق چایخوری
    نمک
  • 2
    فنجان ها
    آرد گندم کامل

پیتزا اسفناج پستو:

  • 1/4
    جام
    سس پستو
  • 1
    جام
    پنیر موزارلا
    خرد شده
  • 1
    جام
    اسفناج
  • 1/2
    جام
    قارچ
    بریده شده
  • 1/4
    جام
    گوجه گیلاسی
    نصف شده



خدمت: 8

کالری183کیلو کالری (9٪)کربوهیدرات ها25g (8٪)پروتئین8g (16٪)چربی7g (11٪)چربی های اشباع شده2g (10٪)کلسترول12میلی گرم (4٪)سدیم455میلی گرم (19٪)پتاسیم170میلی گرم (5٪)فیبر4g (16٪)قند2g (2٪)ویتامین A625IU (13٪)ویتامین سی2میلی گرم (2٪)کلسیم97میلی گرم (10٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *