سالاد اسفناج توت فرنگی آووکادو با پانسمان خشخاش خامه ای

توت فرنگی های تازه ، آووکادو های خرد شده ، بادام خرد شده و با پنیر فتا پاشیده شده و همه آنها را با یک سالاد اسفناج مخلوط کرده و سپس پانسمان خشخاش را خرد کرده و برای لمس نهایی با هم مخلوط می کنیم. این سالاد اسفناج آووکادو توت فرنگی یکی است که همه در حال رغبت هستند!

اگر درست درست شود سالادها سبک ، تازه و پر از عطر و طعم هستند! توت فرنگی مورد علاقه من در سالادهاست و این سالادها آنها را در آنها دارد: سالاد اسفناج توت فرنگی Mouthwatering ، سالاد توت فرنگی توت فرنگی با گردو لعاب دار و پنیر فتا یا توت فرنگی ، سالاد اسفناج و گلابی اسفناج با و پانسمان سیب پاپیسه.

توت فرنگی ، سالاد اسفناج آووکادو با سس گیاه خشخاش با هم مخلوط شده در یک کاسه سفید.

سالاد اسفناج توت فرنگی آووکادو

امروز من در کل جهان سالاد مورد علاقه خود را با شما به اشتراک می گذارم. حالا این حرفهای زیادی می زند! این سالاد من برای هر تجمع است و هر بار درخواست می شود! توت فرنگی تازه و آووکادو به خوشمزه شدن این سالاد کمک می کند. اما این پانسمان کرم خشخاش در بالا است که باید برای آن بمیرد! سالاد اسفناج توت فرنگی آووکادو است که می میرد!

من دوست دارم که توت فرنگی های خوشمزه تازه شروع به فصلی می کنند. در فروشگاه مواد غذایی ، توت فرنگی ها شروع به نگاه شگفت انگیز می کنند ، بنابراین من دو کارتن را برداشتم. ناهار در حال آمدن بود و من می خواهم یک سالاد آب دهان تازه بخورم. همه چیز خیلی خوب به نظر می رسید ، به سختی می توانستم آووکادو و توت فرنگی را به اندازه کافی سریع برش دهم قبل از اینکه آنها را یکی یکی بخورم.

همه چیز را درون یک کاسه پرتاب کنید و یکی از پانسمانهای خامه روغنی مورد علاقه من را بزنید. این پانسمان یکی از بهترین لباسهای آنجا است. به سالاد چنین طعمی خامه ای و شیرین می بخشد. این خوشمزه بودن توت فرنگی ، دسته کوچک موسیقی جاز اسفناج آووکادو را کامل می کند. این سالاد همچنین فوراً مورد علاقه شما خواهد شد! شما باید شگفت انگیز بودن این سالاد را تجربه کنید و مطمئناً دوستانتان را تحت تأثیر قرار داده است!

غذای پیشنهادی  خوک در پتو

مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج آووکادو توت فرنگی در یک کاسه شیشه ای با سس گیاه خشخاش که در بالای آن ریخته می شود.

مواد لازم برای تهیه بهترین سالاد:

این سالاد اسفناج آووکادو توت فرنگی به بهترین وعده تازه و بعد از اینکه در کنار هم قرار گرفتید ، سرو می شود. تمام مواد را با هم در یک کاسه اضافه کرده و آماده حیرت خواهید بود! سالاد را بریزید و یک بافت میوه ای نرم و ترد و ترد و دارای سبزی شگفت انگیز از کوکنار خشخاش ایجاد کنید.

  • اسفناج کوچک: من دوست دارم قبل از ریختن آن همه اسفناج را بشویم و آماده کنم.
  • توت فرنگی: برش را به نصف یا برش بزنید. من عاشق برش توت فرنگی ام هستم.
  • آووکادوها: آووکادو های بزرگ به صورت برش های نازک خرد شده است.
  • بادام ها: آنها را از قبل خرد شده یا خرد شده خریداری کنید.
  • پنیر فتا: پنیر را در بالای سالاد خرد کنید تا در یک لمس خوشمزه اضافه کنید.

کمی سالاد بزنید:

عاشق این باشید که چقدر سریع و خوشمزه این سالاد اسفناج توت فرنگی آووکادو جمع می شود. سالاد آب دهان در دهان بسیار ساده است. تمام مواد را با هم در یک کاسه بزرگ سالاد اضافه کنید و در عرض چند دقیقه از آن لذت ببرید. همه مواد تازه باعث بهتر شدن این سالاد می شوند!

  1. ترکیب مواد تشکیل دهنده: در یک کاسه بزرگ سالاد ، اسفناج ، توت فرنگی ، آووکادو ، بادام و پنیر فتا را ترکیب کنید.
  2. فوراً خدمت کنید: سالاد را فوراً سرو کنید و در صورت تمایل با پنیر فتا و بادام بیشتری تزیین کنید.

سالاد اسفناج آووکادو توت فرنگی را با سس گیاه خشخاش کنار هم ریخته و با یک چنگال و قاشق در یک کاسه قرار می دهیم.

ساخت پانسمان:

پانسمان خامه ای خشخاش با این تهیه آسان بسیار طولانی می شود

غذای پیشنهادی  دستور العمل سس تاتزیکی | منتقد دستور العمل

در یک کاسه کوچک ، سس مایونز ، شیر ، شکر ، سرکه سدر و گیاهان خشخاش را به هم بزنید. حدود نیمی از سالاد را بریزید و روی آن را بپزد. در صورت لزوم مقدار بیشتری از پانسمان را اضافه کنید.

  • مایونز: این یک پانسمان خامه ای به عنوان پایه در پانسمان است.
  • شیر: شیر 2٪ بهترین است. از طعم و بافتی غنی و غلیظ برای پانسمان برخوردار است.
  • قند: پانسمان را با کمی قند سفید شیرین کنید.
  • سرکه سیب: در تماس لمسی اضافه کنید!
  • دانه خشخاش: این گیاهان خشخاش یک ضربه و لمس کامل برای آن هستند رنگ و کمی طعم.

ذخیره سالاد اسفناج توت فرنگی آووکادو:

معمولاً این سالاد توت فرنگی در خدمت آن است. این محبوب ترین سالاد من و به دلایل خوبی است. این سالاد امتحان شده و واقعی خوشمزه و خوش طعم ترین غذاست! بهتر است سرماخوردگی و بلافاصله پس از کنار هم ریختن سرو کنید.

  • تهیه سالاد پیشرو: تمام مواد را با هم در یک کاسه یا حتی کاسه های جداگانه آماده کنید و اضافه کنید تا آماده به هم بزنید. در یخچال قرار دهید و طی چند ساعت از آماده شدن با هم مخلوط کنید.
  • پانسمان: پانسمان خشخاش را می توان قبل از زمان تهیه کرد و در یک ظرف هوایی قرار داد. حداکثر 5 روز در یخچال قرار دهید.
  • یخچال: این سالاد به بهترین وجه در یخچال و فریزر در یک ظرف هوادهی ذخیره می شود. اگر سالاد قبلاً همراه سس باشد ، 24 ساعت در یخچال می ماند. جدا نگه داشتن پانسمان به ماندگاری سالاد 2 تا 3 روز کمک می کند با این وجود هنوز هم تازه تر است. توت فرنگی و آووکادو به نوبه خود رنگ می کنند و حتی یک بار طعم دهنده نیز عطر و طعم خود را از دست می دهند.
غذای پیشنهادی  میگو کرولی outouffée | منتقد دستور العمل

سالاد اسفناج آووکادو توت فرنگی که با هم در یک کاسه سفید ریخته و آماده سرو است.

موارد دلخواه بیشتر سالاد:

  • سالاد مارچوبه با لیمو وینگرت
  • سالاد جوانه سیب بروکسل سیب بیکن
  • سالاد آووکادو ، گوجه فرنگی و خیار آروولا
  • سالاد کباب تابستانی
  • سالاد کباب مرغ Balsamic با ماکارونی

چاپ

سالاد اسفناج توت فرنگی آووکادو با پانسمان خشخاش خامه ای

سالاد موردعلاقه من که پر از توت فرنگی تازه و آووکادو است و در بالای آن یک پانسمان خامه ای خشخاش وجود دارد!
دوره سالاد
غذا آمریکایی
کلمه کلیدی سالاد ، دستور العمل های سالاد ، سالاد اسفناج آووکادو توت فرنگی
زمان آماده سازی 10 دقایق
زمان کل 10 دقایق
خدمات 8 خدمات
کالری 218کیلوکالری
نویسنده رودهای آلیسا

تجهیزات

  • کاسه
  • شلاق زدن

عناصر

  • 6 اوز اسفناج کوچک
  • 1 فنجان توت فرنگی تازه بریده شده
  • 2 آووکادو بزرگ خرد شده
  • 1/4 فنجان بادام ورقه شده
  • 1/4 فنجان پنیر فتا

پانسمان خشخاش خامه ای:

  • 1/3 فنجان مایونز
  • 1/4 فنجان 2٪ شیر
  • 3 قاشق غذاخوری قند
  • 4 قاشق چایخوری سرکه سیب
  • 2 قاشق چایخوری دانه خشخاش

دستورالعمل ها

  • در یک کاسه بزرگ سالاد ، اسفناج ، توت فرنگی ، آووکادو ، بادام و پنیر فتا را ترکیب کنید.
  • در یک کاسه کوچک ، سس مایونز ، شیر ، شکر ، سرکه سدر و گیاهان خشخاش را به هم بزنید. حدود نیمی از سالاد را بریزید و روی آن را بپزد. در صورت لزوم مقدار بیشتری از پانسمان را اضافه کنید.
  • سالاد را فوراً سرو کنید و در صورت تمایل با پنیر فتا و بادام بیشتری تزیین کنید.

یادداشت

در تاریخ 16 آوریل 2020 به روز شد

در اصل ارسال شده در 1 مه 2014

تغذیه

کالری: 218کیلوکالری | کربوهیدرات: 13گرم | پروتئین: 4گرم | چربی: 18گرم | چربی های اشباع شده: 3گرم | کلسترول: 9میلی گرم | سدیم: 136میلی گرم | پتاسیم: 437میلی گرم | فیبر: 5گرم | قند: 7گرم | ویتامین A: 2094IU | ویتامین سی: 22میلی گرم | کلسیم: 85میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *