سالاد سبزیجات با ورق کباب شده با ورق گرم

این سالاد سالم و سالم و با ورق کباب شده با پنیر پنیر با سس کنی عسلی کاری یک غذای خوشمزه گیاهی ، بدون گلوتن و لبنیات یا ناهار قبل از است.

این سالاد سبزیجات مغذی گرم کن کاری شده با سس کنجاله عسل ، یک غذای خوشمزه گیاهی ، گلوتن و لبنیات یا ناهار قبل از آن است.

سالاد سبزیجات با ورق کباب شده با ورق گرم

سیب زمینی های شیرین کباب شده ، فلفل دلمه ای و کلم بروکلی پایه و اساس این سالاد دلچسب و دلچسب را تشکیل می دهند که همه در یک تابه ورقه ای تهیه می شود.

این سالاد سبزیجات مغذی گرم کن کاری شده با سس کنجاله عسل ، یک غذای خوشمزه گیاهی ، گلوتن و لبنیات یا ناهار قبل از آن است.

من اخیراً در حال ضربات گیاهی بدون لبنیات بوده ام ، بنابراین غذاهای سبزیجات زیادی می پختم. من این سالاد گرم را دوست داشتم ، بنابراین نمی توانم صبر کنم تا آن را با شما به اشتراک بگذارم. علاوه بر این سالاد ، من همچنین از این Soba Noodle Veggie Stir Fry و Buddha Bowl لذت بردم.

اگرچه لبنیات یا گوشتی وجود ندارد ، اما این سالاد سبزیجات بو داده قطعاً شما را پر خواهد کرد. حدود 7 گرم پروتئین از کلم بروکلی و فیبر زیادی از سیب زمینی شیرین وجود دارد. اندازه سرو بسیار بزرگ است – حدود 2 فنجان در هر وعده. البته مطمئناً می توانید این پروتئین سالاد را با مقداری مرغ کبابی ، نخود یا عدس و حتی پروتئین بیشتری میل کنید.

نکات مفید

شام های تابه ای با ورق همیشه آسان و سریع تهیه می شوند. این سالاد سبزی بو داده تفاوتی ندارد. تمام سبزیجات را در یک تابه ورقه ای پخته می شود ، و سپس با وینای گرت کاری عسل در حالی که هنوز گرم است ، خرد می کنیم. وینای گرت طعم دهنده بسیار شگفت انگیز است که همه سبزیجات را ریخته و در حالی که هنوز از درون اجاق گاز داغ است ، ریخته است.

غذای پیشنهادی  برنامه 7 روز غذای سالم (14 تا 20 سپتامبر)

اگر وقت کافی برای تهیه دستورالعمل کامل در عصر برای شام ندارید ، می توانید تمام سبزیجات را آماده کرده و سس را از قبل تهیه کرده و قبل از خوردن درست آن را بپزید. همچنین ، این سالاد سبزیجات کاری به اندازه کافی محکم است که می توان از آن استفاده کرد و باقی مانده نیز در یخچال نگهداری می شوند ، بنابراین برای ناهارهای روزانه هفته مناسب است.

لباس مجلسی عسلی

من همه چیز را دوست دارم کاری. برخی از دستور العمل های کاری مورد علاقه من تیلاپیا آب پز با سس کوری نارگیل تایلندی و سوپ کاری نارگیل قرمز کوری کباب شده است. این سس سالاد کاری با سبزیجات بو داده فوق العاده است. عسل لمس شیرینی را اضافه می کند ، که به خوبی با طعم سرکه سرکه سیب تعادل برقرار می کند. اگر سس سالاد باقیمانده دارید ، در سالاد سبز مخلوط بسیار خوبی است. وینای گرت تا یک هفته در یخچال نگه می دارد.

غذای پیشنهادی  Copycat Texas Roadhouse Rolls و کره عسل دارچین

تغییرات:

  • هر کدام از سبزیجات را با هر آنچه که ترجیح می دهید خاموش کنید. گل کلم ، جوانه های بروکسل و کدو حبه ای گزینه های عالی هستند.
  • برای پروتئین بیشتر مرغ کبابی ، عدس یا نخود فرنگی را اضافه کنید.

غذاهای سبزی پخته شده بیشتری را دوست خواهید داشت:

این سالاد سالم و سالم Warm Curry Sheet Salab Vegetable with Sally Curry Saling ، یک ناهار گیاهی خوشمزه ، بدون گلوتن و لبنیات یا ناهار قبل از غذا است. این سالاد سبزیجات مغذی گرم کن کاری شده با سس کنجاله عسل ، یک غذای خوشمزه گیاهی ، گلوتن و لبنیات یا ناهار قبل از آن است. این سالاد سبزیجات مغذی گرم کن کاری شده با سس کنجاله عسل ، یک غذای خوشمزه گیاهی ، گلوتن و لبنیات یا ناهار قبل از آن است. این سالاد سبزیجات مغذی گرم کن کاری شده با سس کنجاله عسل ، یک غذای خوشمزه گیاهی ، گلوتن و لبنیات یا ناهار قبل از آن است.

سالاد سبزیجات کباب شده گرم

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان پخت: 40 دقیقه

زمان کل: 50 دقیقه

این سالاد سبزیجات مغذی گرم با کاری گرم همراه با پانسمان عسلی کاری یک غذای گیاهی خوشمزه ، بدون گلوتن و لبنیات یا ناهار قبل از غذا است.

  • اسپری روغن زیتون
  • 1 1/2 پوند سیب زمینی شیرین و پوست کنده، مکعب های 1/2 اینچی (از 2 بزرگ یا 3 کوچک)
  • 2 فلفل قرمز زنگ، برش مکعب های 1 اینچی
  • 1 پیاز قرمز بزرگ، کوارتر و نیمه شده است
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • 1 قاشق چایخوری زیره
  • 1 قاشق چایخوری پودر کاری
  • 4 فنجان ها گل کلم بروکلی
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک کوثر

برای پانسمان سالاد:

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • 1 قاشق سوپخوری عسل
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوثر
  • 1 قاشق چایخوری زیره
  • 1 قاشق چایخوری پودر کاری
  • فر را تا 400 درجه فارنهایت گرم کنید. یک تابه بزرگ را با روغن اسپری کنید.

  • سیب زمینی شیرین ، فلفل قرمز و پیاز را با روغن ، سرکه ، زیره ، پودر کاری و نمک مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.

  • به صفحه تابه آماده انتقال دهید. 20 دقیقه پخت و پز کنید تا نیمه کار کنید تا سبزیجات نرم شوند ، کلم بروکلی را اضافه کنید (آن را با روغن زیتون اسپریتز کنید) و 15 تا 18 دقیقه دیگر بپزید تا سیب زمینی های شیرین قهوه ای و قهوه ای شوند.

  • در حالی که سبزیجات در حال پختن هستند ، سس سالاد را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

  • سبزیجات بو داده را از فر خارج کنید و در حالی که هنوز داغ است ، آنها را با پانسمان سالاد ، درون یک کاسه بزرگ بریزید.

  • به طور مساوی بین 4 کاسه تقسیم کنید.

غذای پیشنهادی  کرم سیر لیمو Fettuccini | منتقد دستور العمل

خدمت: 1کاسه، کالری: 378کیلوکالری، کربوهیدرات: 59گرم، پروتئین: 6.5گرم، چربی: 15گرم، چربی های اشباع شده: 2گرم، سدیم: 471میلی گرم، فیبر: 10گرم، قند: 16گرم

نقاط هوشمند آبی: 10

نقاط هوشمند سبز: 10

نقاط هوشمند بنفش: 5

کلید واژه ها: سبزیجات بو داده ، سالاد سبزیجات برشته شده

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *