سالاد میوه ای ، سس نعناع گرمسیری

سالاد میوه ای با سس نعنا گرمسیری در صدر مغز آجیل قرار دارد. فیلم سریع به صورت مرحله به مرحله تصاویر ارسال می کند.

من این سالاد میوه را با سس نعنا گرمسیری در منوی رستوران دیدم. فکر می کردم خوب باشد ، به دلیل پانسمان نعناع گرمسیری ، آن را امتحان کنید. من پانسمان را با انبه درست کردم و خامه ای و خوشمزه بود. شما می توانید همین کار را با آناناس امتحان کنید ، یا برای تهیه پانسمان یا به جای انبه های بریده شده در سالاد.

غذای پیشنهادی  دستور العمل بسته بندی سالاد سزار مرغ
میوه-سالاد

همراه با آناناس بسیار خوشمزه و طعم آور خواهد بود تا در کنار سایر میوه ها همراه باشید. زیرا به جای استفاده از هر دو پانسمان انبه و داشتن انبه در سالاد ، آناناس مناسب تر خواهد بود. من مطمئن هستم که آب آناناس می تواند در پانسمان و نعنا و زنجبیل به خوبی مخلوط شود.

تمیز کردن میوه ها

قبل از رفتن به منظور تهیه سالاد میوه ، میوه‌ها را به خوبی بشویید ، آنها را به مدت 15 دقیقه در آب مخلوط شده با نمک و سرکه سفید (من از heinz استفاده می کنم) خیس کنید.

غذای پیشنهادی  پانسمان دامداری خانگی | منتقد دستور العمل

به طور کلی چه میوه هایی را می توان در سالاد میوه استفاده کرد به غیر از آنچه در اینجا استفاده کردم.

سیب سبز ، کیوی ، انواع مختلف پیتایا ، انواع توت آبی ، انواع توت سیاه ، تمشک ، انگور قرمز ، آناناس ، خربزه شبنم عسلی ، طالبی ، پاپایا.

میوه-سالاد-دستور

چاپ پین

سالاد میوه ای با سس نعناع گرمسیری

سالاد میوه ای با سس نعنا گرمسیری در صدر مغز آجیل قرار دارد. فیلم سریع به صورت مرحله به مرحله تصاویر ارسال می کند.

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1 سیب
  • 1 نارنجی
  • 1/2 فنجان انگور سبز
  • 1/2 فنجان توت فرنگی خرد شده
  • 1 انبه خرد شده
  • 8 گردو دانه های آفتابگردان یا بادام نیز کار می کنند
  • نمک و فلفل
  • چند برگ نعنا برای ریز کردن

برای پانسمان نعناع گرمسیری

  • 1 انبه آلفونسو
  • 10 برگ نعناع
  • 1/8 قاشق غذاخوری نمک
  • 1 اینچ قطعه زنجبیل
  • 1 قاشق غذاخوری عسل
  • 3 قاشق غذاخوری آب پرتقال
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافی

دستورالعمل ها

تهیه سس نعناع گرمسیری را آماده کنید

  • ابتدا زنجبیل ، نمک و برگ نعنا را در مخلوط کن قرار دهید و تقریباً مخلوط کنید.

  • آن را با انبه و سایر مواد تشکیل دهید. من آخرین روغن زیتون فوق العاده ویرجین (EVOO) را در آخر اجرا اضافه کردم. یکدستی مخلوط کنید.

  • در آخر EVOO را اضافه کرده و مخلوط کن را به یکدست و صاف اجرا کنید.

برای تهیه سالاد میوه

  • تمام میوه ها را در یک کاسه مخلوط کن قرار دهید.

  • آن را با سس نعناع گرمسیری آماده کنید. خوب مخلوط کنید.

  • در آخر با گردو خرد شده (یک مدتی را می شستم یا خیس می کنم) ریز خرد می کنم ، برگهای نعناع تازه ، نمک و فلفل را در صورت لزوم می ریزیم.

یادداشت

  • اگر در سالاد از انبه استفاده می کنید ، می توانید آناناس را به جای انبه در پانسمان امتحان کنید. یا راه دیگر برای طعم متفاوت است.
  • می توانید پانسمان را از قبل آماده کرده و حداکثر 2 روز ذخیره کنید. من دوبار از پانسمان استفاده کردم ، بنابراین می تواند به عنوان دو قسمت مورد نیاز شما استفاده شود.
  • از برگ نعنا یا زنجبیل خودداری کنید زیرا در اینجا عطر و طعم اصلی بازی می کند.

روش سالاد میوه:

  1. تهیه سس نعناع گرمسیری:
    ابتدا زنجبیل ، نمک و برگ نعنا را در مخلوط کن قرار دهید و تقریباً مخلوط کنید.
    step1-dressing
  2. آن را با انبه و سایر مواد تشکیل دهید. من آخرین روغن زیتون فوق العاده ویرجین (EVOO) را در آخر اجرا اضافه کردم. یکدستی مخلوط کنید.
    step2-grind
  3. در آخر EVOO را اضافه کنید و مخلوط کن را به یکدست بافت بکشید.مرحله 3 آماده است
  4. برای تهیه سالاد میوه: تمام میوه ها را در یک کاسه مخلوط کن قرار دهید. آن را با سس نعناع گرمسیری آماده کنید. خوب مخلوط کنید.
    step4-mix
  5. در آخر با گردو خرد شده (یک مدتی را می شستم یا خیس می کنم) ریز خرد می کنم ، برگهای نعناع تازه ، نمک و فلفل را در صورت لزوم می ریزیم.مرحله -5-گارنیش

بلافاصله خدمت کنید. می توانید میوه ها را خرد کرده و فلفل دلمه ای آنرا خرد کرده و قبل از سرو ، سس را ریز خرد کنید.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *