این سالاد نارنجی نافی کالیفرنیایی با آووکادو و یک وینگرت مرکبات یک سالاد ساده و در عین حال خوشمزه است که با طعم پرتقال ترشح می شود.

سالاد پرتقال دریایی با آووکادو
سالاد پرتقال ناف با آووکادو

این سالاد تهیه شده با پرتقال Navel از کالیفرنیا ، آووکادو و پیاز قرمز روی سبزیجات مختلط کودک سرو می شود و روی آن را با شراب مرکبات سرو می کنند. پرتقال های دریایی در حال حاضر فصل هستند بنابراین من تمام ماه آنها را به سالادها و آب میوه های خود اضافه کرده ام. طعم روشن و شیرین آنها باعث افزایش عطر و طعم هر غذای شیرین یا شور می شود. برای برخی دیگر از دستورالعمل های سالاد پرتقال ، این سالاد نارنج و آرگولا را با پیاز قرمز و رازیانه آووکادو و میگو کبابی و سالاد پرتقال امتحان کنید.

سالاد پرتقال دریایی با آووکادو

من برای تهیه این دستورالعمل سالاد پرتقال با تولیدکنندگان مرکبات کالیفرنیا همکاری کردم. پرتقال های ناف در این سالاد طراوت و شیرین و کاملاً عالی هستند. این غذای مناسب برای هر وعده غذایی است ، فقط پروتئین مورد علاقه خود را در کنار آن اضافه کنید. من فکر می کنم گوش ماهی یا میگو کبابی با این کار عالی خواهد بود.

پرتقال علاوه بر عطر و طعم شگفت انگیز خود ، یک مشت بزرگ غذایی را نیز بسته بندی می کند. همه ما می دانیم که پرتقال سرشار از ویتامین C است – هنگامی که می خواهید از سیستم ایمنی بدن خود حمایت کنید ، میوه خوبی است. اما آنها همچنین منبع خوبی از فیبر و فولات هستند. آیا می دانید حدود سه چهارم مردم ایالات متحده الگوی غذایی دارند که کمتر از مقدار توصیه شده میوه است؟ پرتقال راهی عالی برای رسیدن به اهداف روزانه میوه شماست.

غذای پیشنهادی  طرز تهیه پنیر خامه ای Wontons

چرا آنها آن را نارنجی ناف می نامند؟

پرتقال های نافی به دلیل شکل گیری ناف مانند در انتهای شکوفه آنها نامگذاری شده اند. شرایط منحصر به فرد رشد کالیفرنیا ، شیرین ترین و آبدارترین میوه را ایجاد می کند. آنها یک میان وعده خوشمزه و سالم برای زمانی که شما در حال حرکت هستید هستند.

نکاتی برای خرید و آشپزی با پرتقال ناف

  • پرتقال های نافی کالیفرنیایی از نوامبر تا ژوئن در دسترس هستند.
  • هنگام خرید پرتقال Navel ، میوه ای را انتخاب کنید که بوی تازه داشته باشد و اندازه آن سنگین باشد – که به شما آبدار می گوید.
  • برای تازه نگه داشتن مرکبات – حداکثر سه هفته – آنها را در یخچال نگهداری کنید.
  • قبل از برش زدن پرتقال ها را بشویید.
  • قبل از تهیه شراب پرتقال ، پرتقال ها را به دمای اتاق برسانید تا اطمینان حاصل کنید که بیشتر آب مصرف می کنید.
  • پرتقال های مانده یا برش خورده باید ظرف دو ساعت در یخچال نگهداری شوند.

طرز تهیه وینگرت مرکبات

در این سس سالاد پرتقال ساده از آب پرتقال و مزه آن برای حداکثر طعم استفاده می شود. برای دستیابی به بهترین نتیجه حتما از آب تازه و نه بطری استفاده کنید. برای تهیه شراب ، فقط مواد زیر را به هم بزنید. تا یک هفته در یخچال نگهداری می شود.

  • آب پرتقال فشرده شده تازه
  • پوست پرتقال
  • سرکه شراب قرمز
  • روغن زیتون
  • خردل دیژون
  • عسل
  • نمک و فلفل
غذای پیشنهادی  کاسه های تند بروکسل (کربوهیدرات کم)

انواع سالاد پرتقال:

  • به جای سبزیجات کودک ، از روی ادویه یا اسفناج استفاده کنید.
  • برای سبزیجات اضافی خیار یا چغندر بو داده اضافه کنید.
  • پیاز قرمز را برای موسیر عوض کنید.
  • برای پروتئین میگو ، خرچنگ یا مرغ اضافه کنید.
  • روی آن را گردو یا پکن برای ترد کردن قرار دهید.
  • با پنیر آبی یا پنیر بز بپاشید.

نارنجی دریاییسالاد نارنجی دریایی با آووکادو سالاد نارنجی دریایی با آووکادو

دستور العمل های نارنجی بیشتری که دوست دارید:

سالاد پرتقال ناف با آووکادو

278.5 کالس 3 پروتئین 24 کربوهیدرات 20 چربی ها

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: دقیقه

کل زمان: 15 دقیقه

این سالاد پرتقال ناف با آووکادو و یک وینگرت مرکبات یک سالاد ساده و در عین حال خوشمزه است که با طعم پرتقال ترشح می شود.

  • 3 فنجان ها سبزیجات کودک مخلوط شده
  • 4 پرتقال ناول، پوست کنده
  • 6 اونس آووکادو هاس، از 1 بزرگ یا 2 قطعه قطعه قطعه شده
  • 1/4 جام پیاز قرمز خلال شده
  • نمک و فلفل کوشر

برای Vinaigrette مرکبات

  • 3 قاشق غذاخوری آب پرتقال فشرده تازه، به علاوه 1 قاشق چایخوری پوست میل
  • 2 1/2 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
  • 1/4 جام روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری خردل دیژون
  • 1 قاشق چایخوری عسل، 30 را حذف کنید
  • نمک کوشر و فلفل سیاه تازه ترک خورده برای طعم و مزه
  • کاهو را روی یک بشقاب یا کاسه بزرگ بچینید یا بین 4 بشقاب بزرگ تقسیم کنید.

  • پرتقال ها را به برش های گرد ضخیم 1/4 اینچ برش دهید و هر دانه ای را با دقت بیرون بیاورید.

  • پرتقال ، آووکادو و پیاز قرمز را در کاهو و اطراف آن بچینید و نمک و فلفل را مزه دار کنید.

  • مواد لازم برای شراب شراب را با هم مخلوط کرده ، مزه دار کنید و در صورت لزوم نمک و فلفل را تنظیم کنید.

  • وینگرت را در کنار غذا سرو کنید یا روی سالاد بپاشید.

غذای پیشنهادی  گوشت گاو کلم بروکلی - Skinnytaste

خدمت: 1/ چهارم سالاد، کالری: 278.5کیلو کالری، کربوهیدرات ها: 24g، پروتئین: 3g، چربی: 20g، چربی های اشباع شده: 3g، سدیم: 48.5میلی گرم، فیبر: 7g، قند: 15g

نقاط هوشمند آبی: 7

نقاط هوشمند سبز: 7

نقاط هوشمند بنفش: 7

کلید واژه ها: سالاد پرتقال ، سالاد پرتقال با آووکادو

افشا: این پست توسط California Oranges حمایت مالی می شود. با تشکر از شما برای حمایت از مارک های امکان پذیر Skinnytaste. همه افکار از خودم هستند. اعتبار عکس: ارین آلوارز