سالاد یونانی با بهترین پانسمان

سالاد یونانی یک سالاد تازه ، ترد و پر جنب و جوش است با بهترین لباس پانسمان یونانی! هر نیش پر از رنگ و بهترین طعم دهنده هایی است که باعث می شود تا بیشتر حفر شوید.

من به طور کامل نمیتوانم به اندازه کافی سالاد بخورم که فتا در آنها خرد شود. من خودم را پیدا می کنم که در سالاد بهم می چسبند و سعی می کنم در هر نوع نیش کمی از آن استفاده کنم! برای سالادهای بیشتر با پنیر فتا سالاد گوجه فرنگی کباب شده یا سالاد گوجه فرنگی خیار آووکادو را امتحان کنید.

سالاد یونانی در یک کاسه سفید با یک قاشق چوبی.

سالاد یونانی

گوجه فرنگی آبدار ، خیار واضح ، و یک لباس تازه و شیرین ، با تکه های فتا در سراسر … وای ، وقتی که به تازگی توضیحات سالاد یونانی را در یک منوی خواندم ، خیلی آماده بودم که به خانه بروم و آن را خودم درست کنم! این سالاد پر جنب و جوش بسیار پر از رنگ و طعم است. به راحتی هر وعده غذایی را تعارف می کند یا می تواند به عنوان غذای اصلی به تنهایی بایستد. بسته بندی شده پر از مواد مغذی ، لازم است برای هر عاشق سالاد امتحان شود!

لباس یونانی دختران به من کمک کرده است که در خانه درست کنم در این سالاد خیلی عالی است! این طعم دهنده های میوه و سبزیجات تازه را زنده می کند! من عاشق این سالاد چقدر تازه و سبک هستم! به عبارت ساده ، این ظرف شگفت انگیز است! فقط در عرض چند دقیقه آماده است و برای مدتی در خانه ما مورد علاقه خواهد بود!

مواد لازم برای سالاد یونان:

همه این مواد تازه دارای طعم دهنده و خوش طعم هستند ، اما باید قبل از ریختن با هم شسته شوند. بهترین راه برای شستن آنها ، پر کردن یک سینک ظرف تمیز یا کاسه بزرگ با آب خنک است و هر مورد را کاملاً بشویید. خاک و زباله ها به پایین فرو می روند. سپس ، سمت چپ خود را با مواد تازه تمیز و آماده برای ترکیب ، پرت کردن و لذت بردن!

  • کاهو: یک ترد به بافت این سالاد اضافه می کند.
  • خیار: طعم تازه خربزه.
  • گوجه فرنگی های رومی: علاوه بر شیرین و رنگارنگ به سالاد.
  • زیتون کالاماتا: زیتون بنفش بزرگ و تیره با بافت صاف و گوشتی.
  • زیتون های بزرگ سیاه: بافت نرم گوشتی با طعم تارت ، لکه دار ، کمی اسیدی.
  • پنیر فتا: پنیر خرد شده یونانی با رنگ سفید روشن و عطر و طعم شور.
غذای پیشنهادی  ذرت بو داده کارامل ، ذرت بو داده کارامل

ما سالاد درست می کنیم

نکته جالب در مورد سالادها این است که ساخت آنها بسیار آسان است! نگران نباشید ، تمام مواد تشکیل دهنده خود را بگیرید ، آنها را همراه با پانسمان مورد علاقه خود بریزید و وویلا یک غذای عالی یا یک غذای جانبی آماده رفتن باشد! من خیلی دوست دارم به محض اینکه آنها را از بازار یا فروشگاه تهیه کردم ، همه مواد را شسته و آماده کنم و آنها را آماده رفتن در یخچال کنم. این زمان اضافی ارزش آن را دارد که بتوانم تمام مواد را بیرون بیاورم و فوراً آنها را بریزم و در عرض چند دقیقه یک سالاد خوشمزه بخورم!

  1. ترکیب مواد لازم: در یک کاسه بزرگ شکمبه ، خیار ، گوجه فرنگی ، زیتون و پنیر فتا را اضافه کنید.
  2. پانسمان یونانی: دستور تهیه پانسمان یونانی را تهیه کنید.
  3. پرتاب: مواد لازم و پانسمان یونانی را به هم بزنید تا همه مواد را با سس به طور یکنواخت بپوشانید.

ترکیبات سالاد یونانی در یک کاسه روشن.

گوجه فرنگی رومی چیست؟

یک گوجه فرنگی رومی دارای یک دیوار میوه ضخیم و چند دانه است. آنها گوشتی متراکم و کمی دانه دار دارند. از نظر اندازه آنها طولانی و کمی سنگین هستند. نسبت به سایر گوجه فرنگی ها محکم تر هستند. آنها را می توان به صورت خام یا طبخ کرد. آنها اغلب در تهیه رب گوجه فرنگی مورد استفاده قرار می گیرند زیرا از نظر میزان آب کمتری نسبت به بیشتر گوجه فرنگی ها دارند.

تفاوت بین زیتون های کلاماتا و زیتون سیاه چیست؟

اول از همه ، زیتون های کالاماتا بنفش هستند ، در حالی که زیتون های سیاه منتظر آن هستند … سیاه. با این حال ، علاوه بر تفاوت های رنگی آشکار ، تفاوت های دیگری نیز بین این دو زیتون وجود دارد. زیتون های کالاماتا به عنوان “زیتون سیاه یونانی” شناخته می شوند اما نسبت به یک زیتون سیاه از نظر شکل بزرگتر و طولانی تر هستند. نکته جالب این است که آنها به منظور جلوگیری از کبودی زیتون ها با استفاده از آنها دست به دست می شوند. آنها دارای یک سنگ وسط هستند و معمولاً قبل از خدمت سوراخ نمی شوند. آنها هنگام انتخاب اول تلخ می شوند ، بنابراین فرآیند “بدهکاری” را می گذرانند که تا 3 ماه طول می کشد! طعم آنها با شراب خوب مقایسه می شود.

غذای پیشنهادی  دستور پخت سیب زمینی پنیر بیکن پنیر آهسته

در مقابل ، یک زیتون سیاه که معمولاً در یک گلدان در فروشگاه های مواد غذایی پیدا می کنیم در واقع با برداشت سبز و سپس با اکسیژن پمپ می شود تا آنها را سیاه کند ، رنگ جدید آنها با افزودن گلوکونات آهنی حفظ می شود. هر دو زیتون سرشار از سدیم ، سرشار از چربیهای سالم هستند و حاوی آنتی اکسیدان طبیعی هستند. من ترکیبی از آن دو را در سالاد یونانی ام ترجیح می دهم زیرا فکر می کنم با هم درست هستند.

ریختن پانسمان روی مواد سالاد یونانی.

نکات و انواع سالاد یونان:

  • بدون کاهو: می دانم ، می دانم ، شما فکر می کنید یک سالاد بدون کاهو؟ اما به طور سنتی در یونان ، سالادهای آنها بدون کاهو سرو می شود.
  • پنیر فتا: خرد کردن پنیر در سراسر سالاد مورد علاقه من است. با این حال ، اگر می خواهید یک نمایش معتبر یونانی را تهیه کنید ، به جای آن تکه های بزرگی یا بلوک پنیر فتا را در بالای سالاد قرار دهید.
  • خدمت با: در یونان این سالاد را با نان سرو خواهید کرد. (بله ، لطفا!) همچنین ، من عاشق تقابل این سالاد خنک و تازه با یک سوپ گرم خامه ای هستم. چیزی در مورد ین و یانگ از آن بسیار عالی است!
  • ذخیره سازی: سریع آن را بخورید زیرا این سالاد در یخچال دوام نخواهد داشت. پس از آماده سازی ، سالاد حداکثر 2 روز طول می کشد ، اما احتمالاً احساس سیری خواهید کرد. درعوض ، پیشنهاد می کنم مواد لازم را به طور جداگانه از کاهو ذخیره کرده و در صورت لزوم اندازه وعده های فردی را مخلوط کنید.
  • مواد لازم: بعضی اوقات دوست دارم فقط به این سالاد یونانی خوشمزه اضافه کنم. کاپورها ، آب لیمو یا لیموترش ، میگو یا مرغ ، پیاز قرمز (قبل از افزودن به سالاد در آب گرم بشویید و آبکش کنید) ، آووکادو (عجیب اما خوب). گزینه های بی نظیر با این پایه عطر و طعم بسیار متنوع هستند.
  • نحوه ذخیره زیتون: زیتون های شما را باز نکنید تا 2 سال در دمای اتاق نگهداری شود. زیتون های باز شده باید در مایع مخصوص خود در ظرف غیر فلزی یخچال و فریزر شوند. در صورت صحیح نگهداری ، آنها پس از باز شدن 1 تا 2 ماه دوام می آورند.
غذای پیشنهادی  طرز تهیه مافین کدو تنبل عالی

سالاد یونانی را در یک کاسه سفید تمام کنید.

برگزیده های دلپذیر یونانی:

سالاد یونانی با بهترین پانسمان

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان کل 5 دقایق

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 24 قاشق غذاخوری

سالاد یونانی یک سالاد تازه ، ترد و پر جنب و جوش است با بهترین لباس پانسمان یونانی! هر نیش پر از رنگ و بهترین طعم دهنده هایی است که باعث می شود تا بیشتر حفر شوید.

  • 3 فنجان ها روم خرد شده
  • 1 خیار بریده شده
  • 2 گوجه فرنگی های رومی بریده شده
  • 1/2 فنجان زیتون کالاماتا
  • 1/2 فنجان زیتون های بزرگ سیاه
  • 1/4 فنجان پنیر فتا
  • دستور العمل پانسمان یونانی

ارزش غذایی

سالاد یونانی با بهترین پانسمان

مقدار در هر خدمت

کالری 12 کالری از چربی 9

٪ ارزش روزانه*

چربی 1 گرم

1 گرم چربی اشباع شده

کلسترول 1 میلی گرم

سدیم 62mg

پتاسیم 44mg

کربوهیدرات 1 گرم

فیبر 1 گرم

1 گرم شکر

پروتئین 1 گرم

ویتامین A 581IU12٪

ویتامین سی 1 میلی گرم

کلسیم 13mg

اهن 1 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *