ساندویچ Caprese با ریحان پستو

یک ساندویچ Caprese با ریحان پاستو یک نان غلیظ از ciabatta است که با لایه های گوجه فرنگی ، موزارلا و پستوی تازه پر شده است. یک لکه دار از لعاب بالزامیک به آن اضافه کنید و یک ساندویچ خانگی خواهید داشت که بهتر از هر چیزی است که می توانید در یک رستوران بخرید!

جفت کوزه از موزارلا ، گوجه فرنگی و ریحان بسیار شگفت انگیز است که می خواهید دوباره و دوباره آنرا بسازید. Caprese Skewers را برای یک نسخه جذاب اشتها آور امتحان کنید!

لعاب Balsamic روی ساندویچ های Caprese روی صفحه بشقاب می خورد.

ساندویچ Caprese با ریحان پستو

این ساندویچ caprese یک پیچ و تاب کامل در سالاد caprese است. نان آدامس نرم که در پاستوی تازه پوشش داده می شود ، سکوی مناسبی برای گوجه فرنگی و موزارلا است. هر نوع نیش گوجه فرنگی آب گوجه فرنگی و پانسمان بالزامی تنگی را به شما ارائه می دهد. طعم های مغذی از پاستو باعث می شود که طعم دهنده ها کاملاً متعادل شوند!

از همه مهمتر ، این ساندویچ کورس ساخت و گرفتن آسان است! برای تهیه فقط چند دقیقه طول می کشد و غذای مناسب پیک نیک است. آن را محکم در بسته بندی ساندویچ یا فویل آلومینیومی ببندید و آن را برای یک ناهار زیبا در بیرون بسته بندی کنید. این بسیار سبک اما پر است و یک ناهار خانگی است که تمام خانواده شما دیوانه خواهند شد!

برای ساخت یک ساندویچ Caprese چه کاری نیاز دارم؟

ساخته شده از خراش خراش تفاوت زیادی در ساندویچ تمام شده ایجاد خواهد کرد. آفت داخل نان خیس می شود و بافت مرطوب کاملی را ایجاد می کند. برای یادگیری چگونگی تهیه بهترین پاستو دستور تهیه پاستوی خانگی من را امتحان کنید!

ریحان پستو

  • ریحان: منبع اصلی طعم دهنده ، بنابراین برگهای ریحان تازه و سبز را انتخاب کنید.
  • پنیر پارمزان: تازه برای بیشترین طعم رنده شده.
  • سیر: ما عاشق سیر هستیم بنابراین 3 میخک برای ما خوب کار می کند. با این حال ، اگر به طعم سیر علاقه ای ندارید ، با طعم کمتری شروع کنید و بیشتر اضافه کنید. به طور کلی ، شما می خواهید که طعم پاستو بین همه طعم ها متعادل شود.
  • آجیل کاج: طعم عالی مغذی! اگر ترجیح می دهید گردو را تعویض کنید.
  • روغن زیتون: از بهترین روغن زیتون باکره با کیفیت بالا برای بهترین طعم استفاده کنید!
غذای پیشنهادی  ساخت آسان Tostadas | منتقد دستور العمل

ساندویچ:

  • گوجه فرنگی: قطعه قطعه شده به ضخامت 1/4 اینچ ، سپس با برش های موزارلا لایه بزنید.
  • برش های پنیر موزارلا: قبل از افزودن گوجه فرنگی ، پنیر را مستقیماً روی پاستو بگذارید.
  • Ciabatta Buns: یا نان مورد نظر شما.
  • لعاب بالماسی: روی گوجه فرنگی ریز خرد کنید.

نحوه ساخت ساندویچ Caprese و ریحان پستو:

این ساندویچ کاپری آسان است و حتی عاشق شدن راحت تر! اول ، خوشمزه خود را که از پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته پوسته در سراسر نان نرم. سپس آن را با گوجه فرنگی تازه ، موزارلا و لعاب بالزامیک لایه کنید و در فقط چند دقیقه شگفت انگیزترین ساندویچ را داشته باشید!

  1. مخلوط pesto: در یک پردازنده مواد غذایی ابتدا ریحان ، پارمسان ، سیر ، آجیل کاج و روغن زیتون را با هم ترکیب کنید. سپس پالس کنید تا روغن زیتون امولسیون شود و آفت یکنواخت به نظر برسد.
  2. ساخت ساندویچ: ابتدا نان ها را به نصف خرد کنید و از یک طرف پسته را پهن کنید. در مرحله بعد پنیر و گوجه فرنگی را لایه بریزید و در آخر با لعاب بالزامی خرد کنید.
غذای پیشنهادی  کرم قورمه ای Marshmallow Cheese Fruit Dip (3 ترکیب!)

مراحل ساخت ساندویچ caprese.

انواع ساندویچ:

ترکیبات کورس آزمایش شده و واقعی مانند گوجه فرنگی ، موزارلا و ریحان شروع هر نوع دستور العمل خوشمزه است. اما وقتی نان و پاستو اضافه می کنید و آن را به ساندویچ تبدیل می کنید حتی بهتر است! اکنون چند تغییر دیگر را امتحان کنید تا نسخه مورد علاقه خود را از این ترکیب طعم سنتی ایجاد کنید.

  • پروتئین: استیک بوقلمون ، مرغ یا پودر پودر را اضافه کنید تا پروتئین خوبی به آن اضافه شود.
  • نان: یک نان غلیظ و محکم برای این ساندویچ بهترین است. Ciabatta فوق العاده است اما به راحتی می توان آنرا برای یک منبع خام یا کانونی عوض کرد.
  • گرمش کن ساندویچ خود را در مطبوعات panini یا روی یک تابه کباب گرم برای ساندویچ مناسب اویایی گوچی گرم کنید! قبل از شروع ، قسمت بیرونی نان را با کمی روغن مسواک بزنید تا نان تست شده و کامل نان تست شود.
  • میانبر: برای آخرین بار صرفه جویی در وقت استفاده از فروشگاه خریداری pesto.
  • Balsamic Glaze خود را بسازید: 1 فنجان سرکه بالزامیک را روی حرارت متوسط ​​کم گرم کنید تا حدود نصف کاهش یابد. این باعث ضخیم شدن آن شده و طعم آن را بیرون می آورد. برای لعاب شیرین تر ، 1/4 لیوان آب سیب را قبل از کاهش 1/2 فنجان سرکه بالزامیک اضافه کنید.
  • سبز: آرگولا را برای کمی خرد کردن و حتی رنگ بیشتر به ساندویچ خود اضافه کنید!
  • پنیر نیست؟ پنیر را با برشهای خامه ای آووکادو جایگزین کنید!
غذای پیشنهادی  کلوچه ریواس

ساندویچ caprese به پایان رسید بر روی یک صفحه.

دستور العمل های الهام بخش Caprese:

ساندویچ Caprese با ریحان پستو

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان کل 15 دقایق

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 4 ساندویچ

یک ساندویچ Caprese با ریحان پاستو یک نان غلیظ از ciabatta است که با لایه های گوجه فرنگی ، موزارلا و پستوی تازه پر شده است. یک لکه دار از لعاب بالزامیک به آن اضافه کنید و یک ساندویچ خانگی خواهید داشت که بهتر از هر چیزی است که می توانید در یک رستوران بخرید!

ریحان پستو:

  • 2 فنجان ها ریحان تازه
  • 1/2 فنجان پارمسان تازه رنده شده
  • 3 حبه های سیر
  • 1/4 فنجان آجیل کاج
  • 1/2 روغن زیتون

ساندویچ:

  • 1 گوجه فرنگی متوسط ضخامت 1/4 اینچ ضخیم
  • 8 برش پنیر موزارلا ضخامت 1/4 اینچ
  • 4 نان های ciabatta یا نان انتخابی
  • لعاب بالزامیک برای دریز

ارزش غذایی

ساندویچ Caprese با ریحان پستو

مقدار در هر خدمت

کالری 422 کالری از Fat 207

٪ ارزش روزانه*

چربی 23 گرم35٪

10 گرم چربی اشباع شده50٪

کلسترول 56mg19٪

سدیم 823mg34٪

پتاسیم 226mg

کربوهیدرات 31 گرم10٪

فیبر 1 گرم

2 گرم شکر

پروتئین 24 گرم48٪

ویتامین A 1380IU28٪

ویتامین سی 7mg

کلسیم 453mg45٪

اهن 1 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *