سرخ کن هوای ترد مرغ “سرخ شده”

مرغ ترد هوای ترد “مرغ” همان کاری است که سرخ کن های هوا برای انجام آن ایجاد شده اند! طلایی ترد با چاشنی بیرون ، و لطیف ، آبدار ، پر از عطر و طعم در داخل! اینگونه مرغ خوردن بود.

سرخ کردن هوا دنیای آشپزی را کاملاً منطبق کرده است. سریعتر انجام می شود ، آب میوه گیری است و پوسته های زیبایی دارد. با این دستور العمل های کاملاً خوشمزه سرخ کن هوا خود را امتحان کنید. ماهی قزل آلا سرخ کننده سیر قند قهوه ای ، استیک سرخ کن عالی هوا با کره گیاهان سیر و بهترین سینه مرغ سرخ کن هوا (فوق العاده آبدار و لطیف).

پای مرغ سوخاری سرخ کن ترد

Perfect Air Fryer Fried Chicken

این مرغ سوخاری قرار است زندگی شما را تغییر دهد! این یکی از بهترین دستورات های سرخ کن هوا است! اگر عاشق مرغ سوخاری هستید اما از آشفتگی و چربی اضافی متنفر هستید ، پس این دستورالعمل برای شما مناسب است! مرغ نرم و لطیف محصور در پوشش ترد ، آب دهان ، پوشش فصلی. مرغ سرخ کردنی بسیار سالم تر از سرخ کردن با چربی عمیق است و هنوز هم در خارج از خانه شگفت انگیز خواهید شد که همه ما دوست داریم. ممکن است دیگر هرگز مرغ سوخاری را بیرون نخرید. این خیلی خوب است

استفاده از سرخ کن هوا نه تنها نیاز به روغن اضافی برای سرخ شدن آن را از بین می برد ، بلکه باعث از بین رفتن آشفتگی می شود. دیگر در همه آشپزخانه شما پاشش روغن وجود ندارد. و دیگر نگران نخوردن روغن داغ به شما یا هر کسی باشید که ممکن است از آن کنار برود. آشفتگی ، که حداقل است ، در سرخ کن هوا وجود دارد. نابغه تمام بهترین قطعات مرغ سرخ شده در نوک انگشتان شما در این دستورالعمل است. مطمئناً به یک مورد علاقه سریع خانواده تبدیل خواهد شد. و استفاده از سرخ کن هوا نیز ساخت این کار را بسیار ساده تر می کند. من اعتراف خواهم كرد كه درست كردن مرغ سوخاری قبل از اینكه دلهره آور باشد. با استفاده از این دستور سرخ کن هوا می توانم هر شب آن را درست کنم!

مواد لازم مرغ سرخ شده آسان

مواد ساده دارای عطر و طعم عظیم در این مرغ سرخ شده هوا هستند. اگر چاشنی کاجون ندارید ، احساس راحتی کنید و آن را برای ادویه های مورد علاقه خود کنار بگذارید یا می توانید همه را کنار بگذارید. اگر شیر دوغ ندارید خسته نشوید ، من راه حل شما را دارم ، می توانید خودتان درست کنید. دستور العمل را از اینجا دریافت کنید.

  • مرغ: استخوان در ران و پاهای مرغ
  • نمک و فلفل: چشیدن
  • اب دوغ: عطر و طعم می بخشد و به چسباندن آرد به مرغ کمک می کند.
  • تخم مرغ: عامل اتصال دیگر.
  • ارد: پایه پوشش ترد.
  • فصلی کاجون: پر از طعم و مزه ، مناسب مرغ است.
  • پودر سیر و پودر پیاز: عطر و طعم اضافی اضافه می کند
  • فلفل قرمز: رنگ و طعم را فراهم می کند
  • نمک و فلفل: کم و بیش به مزه اضافه کنید.
  • اسپری روغن زیتون: این به “سرخ کردن” هر یک از باقی مانده های پوشش بیرونی کمک می کند.
غذای پیشنهادی  همبرگر Portobello با موتزارلا و پستو مایو

طرز تهیه مرغ سرخ کن هوا ترد

این خیلی سرراست است. روغن اسپری برای کمک به پخت هر روشی که “سرخ نشود” استفاده می شود. هیچ کس نمی خواهد یک لقمه آرد را گاز بگیرد. در مرحله 6 سبد را باز می کنید تا مرغ را تلنگر کنید ، سپس می توانید نقاط خشک را اسپری کنید.

  1. فصل مرغ: ران و پاهای مرغ نمک و فلفل.
  2. مخلوط کردن: در یک کاسه متوسط ​​دوغ و تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید.
  3. پوشش: در یک کاسه متوسط ​​دیگر ، آرد ، کاجون ، پودر پیاز ، پودر سیر ، پاپریکا ، نمک و فلفل را اضافه کنید.
  4. لایروبی: با استفاده از انبر ، مرغ را در آرد ، سپس دوغ ، و سپس در آخر آرد له کنید.
  5. پختن: در زیر سبد سرخ کن هوا قرار داده و در دمای 360 درجه به مدت 15-20 دقیقه بپزید.
  6. در صورت نیاز روغن: سبد را باز کنید و هر آرد را با اسپری پخت و پز بپاشید. مرغ را برگردانید و 5-10 دقیقه دیگر بپزید تا دمای داخلی 165 درجه ثبت شود و دیگر صورتی نباشد.

ادویه و مرغ سوخاری مرغ سوخاری سرخ کن هوا.

آیا می توانید مرغ را جایگزین کنید؟

  • آیا می توانم از مرغ بدون پوست استفاده کنم؟ من توصیه نمی کنم از مرغ بدون پوست استفاده کنید. پوست کمک می کند تا پوشش به مرغ بچسبد و باعث ایجاد تردی شاداب در خارج می شود. وجود استخوان همچنین باعث افزایش رطوبت و عطر و طعم می شود. شما می توانید از مرغ بدون استخوان استفاده کنید ، ممکن است لازم باشد زمان پخت را تنظیم کنید ، اما برای بهترین نتیجه بدنبال مرغ با پوست باشید.
  • آیا می توانم از سینه مرغ استفاده کنم؟ من دوست دارم برای پخت و پز بیشتر از قطعات مرغ نزدیک به همان اندازه استفاده کنم. اگر از سینه های مرغ پوستی استفاده کنید ، با تنظیم زمان موفقیت خواهید داشت. دوباره مرغ سوخاری خود را با یک دماسنج بررسی کنید. همچنین آنها را جدا از قطعات کوچکتر بپزید.

سرخ کن هوا پر از مرغ سوخاری آماده پخت.

نکاتی برای بهترین مرغ سوخاری هوا

درست مثل هر دستور سرخ کن هوا ، باید چند نکته را بخاطر بسپارید تا این مرغ مرغ سوخاری عالی ترین تا کنون باشد. مهمترین نکته ای که باید بخاطر بسپارید این است که سرخ کن هوا را بشناسید. اکنون تعداد بسیار زیادی در بازار وجود دارد. ممکن است مال شما بزرگتر یا کوچکتر از من باشد و بنابراین می توانید کم و بیش آشپزی کنید. سرخ کن هوا ممکن است توصیه هایی برای پخت مرغ سوخاری نیز داشته باشد. بهتر است دستورالعمل های سازنده خود را دنبال کنید.

  • ازدحام بیش از حد: سرخ کن هوا را بیش از حد شلوغ نکنید. هوا در گردش هوا نحوه پخت سرخ کن هوا است و اگر فضای کافی بین غذا برای نفوذ هوا نگذارید ، همان طبخ نخواهد شد. در ظرف خود نقاط کم پخته ای خواهید داشت. اگر می خواهید مرغ خود را به صورت دسته ای بپزید تا اطمینان حاصل کنید که بیش از حد شلوغ نیست. مرغ پخته شده را در فر 200 درجه گرم نگه دارید در حالی که دسته های دیگر را می پزید.
  • سرخ کن خود را بشناسید: همه سرخ کن های هوا یکسان نیستند و همه مرغ ها یک اندازه نیستند. زمانهایی که من در این دستور مرغ استفاده کردم یک راهنما است. اطمینان حاصل کنید که مرغ شما کاملا پخته شده است. یک دماسنج فوری برای خواندن در ضخیم ترین قسمت مرغ قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که دمای آن 165 درجه باشد.
  • بله ، شما به اسپری روغن پخت و پز نیاز دارید: این مهم در ایجاد آن مرغ ترد ترد است. شما می خواهید تکه های مرغ را که هنوز با پوشش نپخته پوشانده شده است بپاشید. شما نمی خواهید مرغ به جای شگفت انگیز مانند آرد مزه کند.
  • آسترهای پوستی: اگر می خواهید برخی از مشکلات موجود در پوشش سرخ کن هوا را از بین ببرید ، آنها اکنون آسترهای مخصوص پوست سرخ کن را به فروش می رسانند که سوراخ هایی در آنها وجود دارد. اگر از آنها استفاده می کنید به من اطلاع دهید که آنها چگونه برای شما کار می کنند.
غذای پیشنهادی  چگونه یک بره کبابی عالی درست کنیم (3 مرحله آسان!)

ترد آماده خوردن مرغ سوخاری سرخ کن هوا.

آیا باید از دوغ استفاده کنم؟

بله ، واقعاً باید! نه تنها به آن طعم می بخشد بلکه در واقع به مرغ کمک می کند تا در داخل بدن آبدار بودن خود را حفظ کند در حالی که به ایجاد تردی در خارج از خانه کمک می کند. اگر وقت دارید حتی می توانید اجازه دهید مرغ از یک ساعت تا یک شب در دوغ بخورد. اگر دوغ دوغ ندارید می توانید با استفاده از این دستور العمل How to Make Buttermilk با آب لیمو یا سرکه خودتان را تهیه کنید.

چطور پوشش من نمی چسبد؟

اگر پوشش شما در حال از بین رفتن است ، سعی کنید قبل از سرخ شدن هوا ، مرغ اجازه دهید تا هوا روی آن خشک شود. مرغ را بعد از اینکه لایروبی کردید روی توری قرار دهید تا واقعاً پوشش روی پوست بچسبد. 10 دقیقه تمام طول می کشد.

غذای پیشنهادی  کلوچه های بادام دلپذیر | منتقد دستور العمل

سرخ کن مرغ سوخاری روی بشقاب.

دستور العمل های مرغ بیشتر برای دوست داشتن

مرغ افسانه است! این یک ماده عالی برای کار است. این به خودی خود عطر و طعم ملایمی دارد ، بنابراین به راحتی و هر طور که دوست دارید می توانید آن را مارینار کنید و طعم دهید. چه هوای شما آن را سرخ کند ، چه آن را روی کباب پز ، در زودپز یا قابلمه فوری قرار دهید ، بسیار عالی است. این دستور العمل های باورنکردنی دیگر مرغ را امتحان کنید.

سرخ کن هوای ترد مرغ “سرخ شده”

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 30 دقایق

کل زمان 40 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 4 قطعات مرغ


مرغ سرخ کن ترد “مرغ” کاری است که فر سرخ کن ها برای انجام آن ایجاد شده اند! طلایی ترد با چاشنی بیرون ، و لطیف ، آبدار ، پر از عطر و طعم در داخل! اینگونه مرغ خوردن بود.



  • 1-2
    پوند
    ران و پاهای مرغ استخوانی
  • نمک و فلفل
  • 2
    فنجان ها
    اب دوغ
  • 2
    تخم مرغ
  • 2
    فنجان ها
    ارد
  • 1
    قاشق سوپخوری
    چاشنی کاجون
  • 1
    قاشق سوپخوری
    پودر سیر
  • 1
    قاشق چایخوری
    پودر پیاز
  • 2
    قاشق چایخوری
    فلفل قرمز
  • 1
    قاشق چایخوری
    نمک
  • 1
    قاشق چایخوری
    فلفل
  • اسپری روغن زیتون



خدمت: 4

کالری351کیلو کالری (18٪)کربوهیدرات ها57g (19٪)پروتئین14g (28٪)چربی7g (11٪)چربی های اشباع شده3g (15٪)کلسترول95میلی گرم (32٪)سدیم743میلی گرم (31٪)پتاسیم346میلی گرم (10٪)فیبر3g (12٪)قند6g (7٪)ویتامین A1671IU (33٪)کلسیم164میلی گرم (16٪)اهن4میلی گرم (22٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *