سرخ کن هوا ناچو سرخ شده – Skinnytaste

سرخ کن هوا ناچو سرخ شده با پودر چیلی ، فلفل قرمز ، پودر سیر ، نمک و پنیر پارمزان با کیفیت عالی در سرخ کن هوا پخته می شود.

سرخ کن هوا ناچو سرخ شده
سرخ کن هوا ناچو سرخ شده

هر وقت تامی با سیب زمینی سرخ شده از Taco Bell به خانه می آید ، من نمی توانم در برابر آنها مقاومت کنم! من خودم کپی برداری Taco Bell Nacho Fries را ایجاد کردم و ترکیب ادویه ها تقریباً به معامله واقعی نزدیک است. من خودم را در سرخ کن هوا می پزم ، بنابراین آنها خیلی ترد هستند. برای دستورهای بیشتر سرخ کردنی سرخ کن هوا ، سیب زمینی سرخ کرده و سیب زمینی سرخ شده معمولی را با سرخ کن هوا امتحان کنید و یک یادآوری ، من یک بخش کامل از دستور العمل های سرخ کن هوا را برای شما انتخاب می کنم.

سرخ کن هوا ناچو سرخ شده

تهیه این دستور غذای سرخ شده ناچو بسیار ساده است. ابتدا سیب زمینی را در نوارهای طولانی برش داده و با اسپری روغن زیتون بپوشانید. بعد از اینکه آنها را در سرخ کن هوا پختید ، سیب زمینی سرخ شده را در یک کاسه با ادویه جات قرار دهید. مخلوط ادویه سرخ شده ناچو من فقط پنج ماده دارد: پودر چیلی ، پودر سیر ، پاپریکا ، نمک و پنیر پارمزان رنده شده. سیب زمینی سرخ شده را در ادویه ها بریزید ، آنها را به سرخ کن برگردانید و یک دقیقه دیگر بپزید.

غذای پیشنهادی  پیکو دو گالو | منتقد دستور العمل

طبخ سیب زمینی سرخ کرده در سرخ کن هوا روش مورد علاقه من برای طبخ آنها است. آنها بدون سرخ شدن عمیق در یک تن روغن طلایی و ترد می شوند. شما می توانید هر کدام از سیب زمینی سرخ شده در فر من را بگیرید و به جای آن در سرخ کن هوا قرار دهید.

چه مدت باید سیب زمینی سرخ شده در سرخ کن هوا باشد؟

این بسته به ضخامت سرخ شده متفاوت خواهد بود. برش دادن آنها به طور یکنواخت مهم است تا آشپزی بپزند. در اینجا من سرخ کرده های ناچو را در سرخ کن هوا در دمای 380 درجه به مدت 7 تا 8 دقیقه پختم.

چه چیزی را باید با Nacho Fries سرو کنید

آنها همانطور که هستند ظریف هستند. اگر می خواهید آنها را از بالای صفحه بردارید ، روی برخی س quesالات آب نمک بزنید! این سیب زمینی سرخ کرده یک میان وعده عالی است یا می تواند یک غذای فرعی برای یک وعده غذایی الهام گرفته از مکزیک باشد. یا اگر می خواهید از آنها یک وعده غذایی درست کنید ، سیب زمینی سرخ شده بارگذاری شده ناچو درست کنید. روی آنها را با سسو ، گوشت تاکو بوقلمون چرخ کرده ، گوجه فرنگی و پیاز یا هر نوع مواد اضافی مورد علاقه ناچو قرار دهید.

غذای پیشنهادی  کدو تنبل Delicata بو داده با بوراتا ، انار و پسته

سرخ کن هوا ناچو سرخ شده

دستور غذاهای فرانسوی بیشتری که دوست دارید:

سرخ کن هوا ناچو سرخ شده

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت: 30 دقیقه

کل زمان: 45 دقیقه

سیب زمینی سرخ کرده ناچو با پودر چیلی ، فلفل قرمز ، پودر سیر ، نمک و پنیر پارمزان با کیفیت عالی در سرخ کن هوا پخته می شود.

  • 2 سیب زمینی روته متوسط، 6 اونس هر کدام شسته و خشک می شود
  • اسپری روغن زیتون
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز دودی
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 1 قاشق سوپخوری پارمزان ریز رنده شده، (خرد نشده)
  • سیب زمینی ها را از طول به برش های نازک 1/4 اینچی برش دهید. سپس هر برش را به سیب زمینی سرخ شده 1/4 اینچی برش دهید. (در اینجا یک ماندولین نیز مفید است).

  • سیب زمینی ها را سخاوتمندانه با روغن اسپری کنید.

  • به صورت دسته ای ، سیب زمینی ها را بدون اینکه هم پوشانی یا شلوغ شوند در یک لایه یکنواخت قرار دهید ، 380F حدوداً 7-8 دقیقه از هر طرف سرخ کنید ، تا طلایی و ترد شوند.

  • در همین حال ، در یک کاسه بزرگ پودر چیلی ، پودر سیر ، فلفل قرمز و نمک را ترکیب کنید. در پنیر پارمزان مخلوط کنید و خوب مخلوط کنید.

  • وقتی سیب زمینی سرخ شده تمام شد ، به کاسه اضافه کنید و آن را پرتاب کنید تا بپوشد.

  • دوباره به سرخ کن هوا برگردید و 1 دقیقه بیشتر بپزید.

غذای پیشنهادی  کاسه برنج قهوه ای مرغ (کپی Le Bowl کپی Zinque)

خدمت: 1سیب زمینی، کالری: 146کیلو کالری، کربوهیدرات ها: 31.5g، پروتئین: 5g، چربی: 1g، چربی های اشباع شده: 0.5g، کلسترول: 2میلی گرم، سدیم: 196میلی گرم، فیبر: 2.5g، قند: 1g

نقاط هوشمند آبی: 5

نقاط هوشمند سبز: 5

نقاط هوشمند بنفش: 1

کلید واژه ها: سرخ کن هوا ، سیب زمینی سرخ کن هوا ، سیب زمینی سرخ کرده ناچو

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *