سس بوفالو خانگی آسان | منتقد دستور العمل

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

سس بوفالو خانگی تند ، زود ریز و بسیار بهتر از فروشگاه خریداری شده است! باید خودتان بسازید ، همه چیز را تغییر می دهد!

تهیه سس خود بهترین راه برای تهیه است ، آنها سریع ، خوشمزه و بسیار خوب هستند! این موارد دلخواه ، سس سرخ شده ، سس پنیر و سس آلفردو را امتحان کنید!

آغشته شدن پای مرغ به سس گاومیش خانگی.

دستور تهیه سس بوفالو

تهیه سس بوفالو خانگی ساده و مناسب برای بسیاری از دستور العمل های بعدی است! سس بوفالو ترکیبی از سس داغ بطری و یک چربی است و در این مورد کره ، برای ایجاد سس خامه ای خوشمزه ای که دوست دارید دوست داشته باشید. کره باعث تعادل ادویه می شود و همراه با سرکه و سس ترشی ، طعم بی نظیری متفاوت از سس داغ ایجاد می کند. خامه ای و خوشمزه است.

تهیه سس بوفالو خانگی در خانه به این معنی است که می توانید آن را تازه کرده و حرارت را مطابق میل خود تنظیم کنید. این بسیار راحت تر از آن است که شما فکر می کنید. روش های زیادی برای سرو این سس وجود دارد ، من ایده های خوب زیر را به شما می دهم. اما خواه طرفدار لباس رنچ باشید یا طرفدار پنیر آبی ، من این دستور را برای شما هم دارم! بنابراین منقل خود را روشن کنید و بالها را بپزید و اجازه دهید کمی سس درست کنیم!

مواد لازم برای دستور تهیه سس بوفالو

فقط چند ماده تشکیل دهنده این سس گاومیش خانگی باورنکردنی است. از کره صرف نظر نکنید ، منظور این است که در آنجا باشید.

  • سس داغ فرانک: هر سس گاومیش خوب با یک سس تند خوب شروع می شود ، از مورد علاقه خود استفاده کنید.
  • کره: غنای و عمق مورد نظر شما را در یک سس بوفالو اضافه می کند.
  • سرکه سفید: برای عطر و طعم بی عیب و نقص کمی اسیدیته اضافه می کند.
  • سس ووسترشر: شما می خواهید از این برای یک عطر و طعم عالی امامی استفاده کنید.
  • فلفل قرمز: گرمای بیشتر
  • سیر: علاوه بر گرما ، عطر و طعم نیز می بخشد.
غذای پیشنهادی  دستور العمل های قفل کردن ، 200 به علاوه دستور العمل های قفل کردن

طرز تهیه سس بوفالو از خراش

سس بوفالو که از ابتدا ساخته شده بسیار آسان است و شما تعجب خواهید کرد که چه مدت طول کشید تا آن را امتحان کنید. شما عاشق این هستید!

  1. ترکیب کنید: در یک قابلمه متوسط ​​سس داغ ، کره ، سرکه سفید ، سس Worcestershire ، کاین ، و سیر را اضافه کنید.
  2. حرارت: مخلوط را بجوشانید و سپس آن را کم کنید تا آرام آرام بجوشد و 5-7 دقیقه مخلوط کنید. از روی حرارت برداشته و سرو کنید.

پختن سس بوفالو در قابلمه روی اجاق گاز.

نکاتی برای بهترین سس بوفالو

انواع مختلفی از سس بوفالو وجود دارد. برخی فقط از سس داغ و کره استفاده می کنند. من این دستور خانگی را ترجیح می دهم که طعم ها را بهتر گرد می کند و یک سس عمیق و غنی زیبا ایجاد می کند.

  • سس داغ فرانک: در همه جا بسیار تبلیغ می شود که این تنها سس تندی است که باید برای تهیه سس بوفالو استفاده کنید. حتی گفته می شود که سس گاومیش اصلی که از بوفالو NY سرچشمه گرفته با Frank’s تهیه شده است. این درست باشد یا نباشد ، نمی توانید با Frank اشتباه بروید. این سس داغ عالی برای ایجاد این سس بوفالو با آن است. اگر سس تند دیگری دارید که عاشق آن هستید ، حتماً از آن استفاده کنید. اگر مطمئن نیستید که از چه چیزی استفاده کنید ، با Frank’s همراه شوید.
  • کنترل گرما: هرکسی تحمل متفاوت خود را نسبت به گرما دارد. اگر می خواهید فلفل دلمه ای را دو برابر یا حتی سه برابر کنید. اگر می خواهید ملایم تر باشد ، کاین را با هم کم و یا از بین ببرید. تنظیم فلفل دلمه ای نحوه کنترل گرما است.
  • افزودن حرارت شیرین: اگر سس گاومیش شیرین بیشتری می خواهید ، سعی کنید عسل را به دستور غذا اضافه کنید. این طعم و مزه شیرین را اضافه می کند. با یک یا دو قاشق چای خوری شروع کنید و بیشتر به مزه اضافه کنید.
غذای پیشنهادی  جایزه نان موز برنده

سس خانگی خود را با چه چیزی سرو کنید

سس بوفالو خانگی ممکن است به عنوان سس بال کار خود را شروع کرده باشد ، اما بیشتر از آن است. آن را با هر روشی که سس گاومیش بخواهد امتحان کنید ، مانند گل کلم بوفالو یا بال بوفالو عسل کبابی. این سس خامه ای غنی می تواند با بسیاری از چیزها همراه باشد ، اینها فقط چند مورد هستند که آب خلاقیتان را روان می کنند. روش های زیادی وجود دارد که می توانید از این سس گاومیش الهی استفاده کنید.

ذخیره سس بوفالو

این سس فقط با گذشت زمان بهتر می شود. من دوست دارم آن را به صورت دسته های کوچک درست کنم اما ساخت یک دسته بزرگ نیز به همین خوبی است. آن را حفظ خواهد کرد. در یک ظرف محکم بسته شده نگه دارید ، من دوست دارم از یک شیشه با درب بالای پیچ استفاده کنم. تا یک ماه در یخچال نگه دارید. قبل از هر بار استفاده به خوبی آنرا تکان دهید. اگر می خواهید آن را گرم کنید ، فقط آنچه را که نیاز دارید خارج کرده و در مایکروویو گرم کنید.

با قاشق سس گاومیش را در ظرف نگه دارید.

سس و اسپرد خانگی بیشتر

در واقع هیچ چیز بهتر از تهیه سس ، سس و مواد پخش کننده خودتان نیست. شما دقیقاً می دانید چه چیزی در آنها می گذرد. می توانید آنها را به دلخواه خود تنظیم کنید. خانگی همیشه بهتر از فروشگاه خریداری شده است. فقط چند دقیقه طول می کشد تا موارد دلخواه خود را ایجاد کنید و پشیمان نخواهید شد. ساختن هر چیز خانگی همیشه ارزان تر از خرید است. بنابراین به طور خلاصه سالم تر ، ارزان تر و خوشمزه تر است. فکر می کنم وقت آن رسیده است که آنها را امتحان کنید. با این موارد دلخواه امتحان شده و واقعی شروع کنید.

غذای پیشنهادی  رولت سوسیس پیتزا (تهیه شده با خمیر شیرینی ماست یونانی)

سس بوفالو خانگی

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 12 اونس


سس بوفالو تند ، زود ریز و بسیار بهتر از فروشگاه خریداری شده است! باید خودتان بسازید ، همه چیز را تغییر می دهد!



  • 1
    جام
    سس داغ فرانک
  • 1/2
    جام
    کره
  • 2
    قاشق غذاخوری
    سرکه سفید
  • 1/2
    قاشق سوپخوری
    سس Worchestershire
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    فلفل قرمز
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    سیر



خدمت: 12

کالری69کیلو کالری (3٪)کربوهیدرات ها1gپروتئین1g (2٪)چربی8g (12٪)چربی های اشباع شده5g (25٪)چربی ترانس1gکلسترول20میلی گرم (7٪)سدیم688میلی گرم (29٪)پتاسیم10میلی گرمفیبر1g (4٪)قند1g (1٪)ویتامین A272IU (5٪)ویتامین سی1میلی گرم (1٪)کلسیم4میلی گرماهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *