سس خانگی آنچیلادا سریع و آسان

سس خانگی آنچیلادا سریع و آسان هزار برابر بهتر از یک قوطی است و در کمترین زمان آماده می شود! کاملاً ادویه دار ، غلیظ و خوشمزه ، از این به بعد به شما علاقه مند خواهد شد.

من عاشق ساختن مخلوط و سس خودم از ابتدا هستم. این همیشه راحت تر از آنچه فکر می کنید و ارزان تر از آن است که انتظار دارید. برای شروع برخی از این موارد دلخواه مانند این سس پنیر خانگی ، بهترین سس آلفردو خانگی و چاشنی شگفت انگیز خانگی تاکو را امتحان کنید.

سس انسیلادا خانگی Zesty در یک شیشه.

سس خانگی آسان انچیلادا

آیا می خواهید از راز قاتل انچیلاداها بدانید؟ البته سس آنچیلادا خانگی است! این سس الهی دنیای شما را لرزاند. دیگر از قوطی خرید نمی شود و طعم مزه آنچیلادا نیز نمی شود. این کاملا فصلی ، غنی و خوش طعم است. خانواده شما قصد دارند از شما برای تهیه این سس آنچیلادا تشکر کنند. و شما بهتر می خوابید زیرا می دانید که در حال تهیه مواد اولیه خانواده خود هستید و می توانید آنها را بدون قندهای اضافه شده ، MSG یا سایر مواد پرکننده ای که نمی توانید بگویید تلفظ کنید. و بهترین قسمت آن ، شگفت آور است!

سس خانگی انچیلادا یک سس لذیذ است. و این بسیار کاربرد دارد ، نه فقط در enchiladas. جای تعجب نیست که این سس خانگی به بسیاری از دستور العمل های مختلف مکزیکی راه یافته است. از سس برای تقویت تاکو و چیمان چانگا استفاده کنید. آن را با سس گوجه فرنگی برای سالاد تاکو دینامیت مخلوط کنید. من در زیر به روش های بیشتری برای استفاده از این سس می پردازم. اما به طور جدی ، شما باید آن را امتحان کنید. خانگی همیشه بهتر است! و این قطعاً یکی از آن موارد است. وای خانواده خود و امشب این سس خانگی آنچیلادا را که سریع و آسان است شلاق بزنید!

مواد لازم برای سس معتبر Enchilada

ساخته شده از منگنه های شربت خانه ، این سس به سرعت جمع می شود. می توانید به دلخواه کم و بیش ادویه اضافه کنید. اگر می خواهید لگد بیشتری بخورید ، کمی سکنجبین اضافه کنید.

  • روغن زیتون: برای کمک به تفت دادن آرد و پودر چیلی.
  • ارد: طعم می دهد و سس را غلیظ می کند.
  • پودر فلفل قرمز: باید برای ادویه و عطر و طعم.
  • سس گوجه فرنگی: رنگ و طعم ایجاد می کند.
  • سهام سبزیجات: این طعم خنثی تری نسبت به گوشت گاو دارد ، اما می توانید از مرغ استفاده کنید.
  • پودر سیر و پودر پیاز: تقویت کننده های عطر و طعم
  • زیره: ادویه ای که در بیشتر غذاهای مکزیکی وجود دارد.
  • نمک و فلفل: به مزه اضافه کنید.
غذای پیشنهادی  سادهای پاتانی ، ماسالا پاتانی سادم

ساخت سس Enchilada خود از Scratch

تهیه این سس باورنکردنی فقط چند دقیقه طول می کشد. و از هیچ زمانی که می گذرانید پشیمان نخواهید شد. این کار بسیار ساده و تقریباً دیوانه کننده است که در وهله اول من همیشه برای خرید مواد کنسرو پول خرج کرده ام. طعم آن فقط در این سس آنچیلادا بی نظیر است.

  1. Roux: در یک تابه متوسط ​​روغن زیتون ، آرد و پودر چیلی را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا قهوه ای شده و معطر شود.
  2. اضافه کردن: سس گوجه فرنگی ، آب سبزیجات ، پودر سیر و زیره را به آرامی مخلوط کنید. هم بزنید تا شروع به غلیظ شدن کند.
  3. برداشتن: از روی حرارت و نمک و فلفل بردارید تا مزه دار شود.

تهیه سس آنچیلادا خانگی با ادویه ، و سس گوجه فرنگی در تابه.

نکاتی برای بهترین سس Enchilada

صاف و مخملی روشی است که می خواهید سس Enchilada خانگی خود را بخواهید ، و چند روش برای تسلط بر این وجود دارد.

  • Roux: اطمینان حاصل کنید که آرد و پودر چیلی را حداقل 2 دقیقه کامل بپزید. قبل از افزودن آبگوشت صبر کنید تا قهوه ای و معطر شود. این اطمینان حاصل می کند که آرد خوب و تست شده است و طعم آرد خام نخواهید داشت. همچنین به شکوفایی پودر فلفل قرمز کمک می کند و باعث افزایش عطر و طعم آن می شود.
  • آهسته. تدریجی: آب مرغ یا سبزیجات را به آرامی و به طور مداوم هم بزنید ، اضافه کنید. قبل از اضافه کردن سس گوجه فرنگی ، آن را اضافه کنید. اگر لازم است ریختن را متوقف کنید تا به خود فرصت بیشتری دهید تا توده ها را انجام دهید ، این کار را انجام دهید. قبل از افزودن سس گوجه فرنگی ، حل کردن توده ها ده برابر راحت تر خواهد بود.
  • کاهش گرما: صحبت از توده ها است ، وقتی دما خیلی گرم نیست ، کار کردن با آنها بسیار آسان تر است. هنگام افزودن آب مرغ یا سبزیجات ممکن است لازم باشد دما را کاهش دهید. وقتی همه چیز کاملاً جا افتاد ، حرارت را گرم کنید تا خوب دم بکشد.
  • ادویه: مدیریت این دستور ساده است که میزان حرارت شما را در سس آنشیلادای خانگی خود کنترل کنید. توجه کنید که از چه نوع پودر چیلی استفاده می کنید. پودرهای چیلی گرم ، متوسط ​​و ملایم وجود دارد. یکی را انتخاب کنید که مناسب شما و خانواده شما باشد. بسته به سلیقه می توانید آن را دوباره شماره گیری کنید یا شماره گیری کنید. اگر عاشق عطر و طعم اسموکی خوبی هستید سعی کنید از پودر چیپل چیپوتل برای یک پیچ و تاب خورنده تند استفاده کنید.
  • جوشیدن: با قوام مورد نظر خود را بجوشانید. برخی آن را نازک تر و برخی دیگر ضخیم تر می پسندند. هرچه مدت بیشتری آن را بگذارید تا جوش بخورد ضخیم تر می شود. اگر خیلی غلیظ شد با مقداری آب یا آبغوره آن را نازک کنید.
غذای پیشنهادی  مرغ کونگ پائو پخته شده است

سس آنچیلادا با طعم و مزه غنی ، در یک تابه.

سرو سس قرمز آنچیلادا

راه های بسیاری برای استفاده از سس انشیلادا خانگی وجود دارد ، به طور جدی امکانات بی پایان. از آن روی تخم مرغ ، پاستا ، برنج ، سوپ و موارد دیگر استفاده کنید. در اینجا چند روش مورد علاقه من برای استفاده از این سس خانگی باورنکردنی آورده شده است. ماکارونی مرغ انچیلادا ، فلفل شکم پر مرغ آنچیلادا ، سوپ آنچیلادا آهسته پز ، آنچیلادای مرغ لاغر و شیرجه انفیلادای بیف.

ذخیره و انجماد سس قرمز Enchilada خانگی

شما این سس خانگی انچیلادا را خیلی دوست خواهید داشت! نه تنها فوق العاده آسان است بلکه به زیبایی ذخیره می شود و می توانید از آن برای کارهای مختلفی استفاده کنید! اطمینان حاصل کنید که دستور غذا را دو برابر ، سه برابر یا حتی چهار برابر کرده اید و بنابراین همیشه مقداری در دست دارید! به من اعتماد کن! وقتی به یک وعده شام ​​نیاز دارید ، می توانید این سس دلپذیر را در اطراف خود داشته باشید.

  • فروشگاه: سس را تا یک هفته در ظرف محکم بسته شده در یخچال خود نگه دارید. می تواند در یخچال غلیظ شود ، در صورت لزوم می توانید آن را با آب یا آب گوشت نازک کنید.
  • یخ زدگی: این سس می تواند پلاستیک را لکه دار کند بنابراین توصیه می کنم آن را در شیشه های شیشه یا کیسه های ضد یخ فریز کنید. تا 3 ماه ادامه خواهد داشت. هنگامی که آماده استفاده هستید بگذارید در یخچال کاملاً ذوب شود. در صورت نیاز با آب یا آب گوشت رقیق کنید.
غذای پیشنهادی  سیب زمینی سیب خانگی | منتقد دستور العمل

سس آنچیلادا خانگی در ظرفی که با قاشق خارج می شود.

دستور العمل های خانگی بیشتر برای دوست داشتن

خانگی بهتر است ، نه؟ این که بدانید دقیقاً به چه چیزی به خانواده و خودتان غذا می دهید آرامش بخش است. با استفاده از مواد ساده و کمی وقت می توانید یک انبار کامل پر از خانگی ، بهتر برای شما ، محصولات مزه دار استفاده کنید. فروشگاه شخصی خود را با این موارد دلخواه پر کنید.

سس انچیلادا خانگی

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 15 دقایق

کل زمان 20 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 3 فنجان ها


سس خانگی آنچیلادا سریع و آسان هزار برابر بهتر از یک قوطی است و در کمترین زمان آماده می شود! کاملاً ادویه دار ، غلیظ و خوشمزه ، از این به بعد به شما علاقه مند خواهد شد.



  • 1/4
    جام
    روغن زیتون
  • 2
    قاشق غذاخوری
    ارد
  • 3
    قاشق غذاخوری
    پودر فلفل قرمز
  • 1
    15 اونس قوطی
    سس گوجه فرنگی
  • 1 1/2
    فنجان ها
    سهام سبزیجات
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    پودر سیر
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    پودر پیاز
  • 1/4
    قاشق چایخوری
    زیره
  • نمک و فلفل



خدمت: 3

کالری209کیلو کالری (10٪)کربوهیدرات ها10g (3٪)پروتئین2g (4٪)چربی19g (29٪)چربی های اشباع شده3g (15٪)سدیم604میلی گرم (25٪)پتاسیم156میلی گرم (4٪)فیبر3g (12٪)قند2g (2٪)ویتامین A2622IU (52٪)کلسیم26میلی گرم (3٪)اهن2میلی گرم (11٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *