سس لیمو عسل لیمو ترش
این دستور العمل مارچوبه سیر عسل لیمو در خارج دارای ترد و ترد در داخل است که در یک لیمو ، ماریناد عسل با سیر خرد شده پخته شده است. این مارچوبه هر غذای اصلی را تعارف می کند و یک حس رنگارنگ را به میز اضافه می کند!
مارچوبه به علاوه ساده برای تهیه آن تازه و خوشمزه است! با وجود مارچوبه سیر پارمسان سیر من ، دستور غذای مارچوبه کبابی ، مارچوبه پیچیده شده با بیکن یا گیاه مارپیچ پارمسان ، سیب زمینی سرخ شده سرخ کرده نمی توانید با افزودن این طرف ها به هر بشقاب شام اشتباه کنید.
سس لیمو عسل لیمو ترش
من طرفدار مارچوبه هستم! این رنگ سبز ، تازه است و طعم و بافت برای من از این جهان خارج است. ساخت مارچوبه از BLAH به WOW مورد علاقه من است! به کمک چند ماده اضافه شده این مارچوبه سیر لیمو عسل اضافه شده در هنگام سرو به هر ظرف اضافه می کند. این مارچوبه یک غذای جانبی مناسب برای هر نوع پروتئین است یا به خودی خود لذت می برد!
در طول سال مارچوبه سیر عسل لیمو را سرو کنید و تماشای آن را به سرعت از بین ببرید. این دستور العمل است که شما بارها و بارها می خواهید. ساختن آن بسیار ساده است و هر بار خوشمزه می شود. به سادگی مواد لیمو ، عسل و سیر را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. سپس آن را بالای مارچوبه که روی یک صفحه پخت تخت قرار داده است ، خرد کنید. مارچوبه را کباب کرده و در عرض چند دقیقه مارچوبه ترد و لطیف خواهید داشت که همه از آن لذت خواهند برد!
آیا مارچوبه برای شما مناسب است؟
قانون من این است که اگر سبز باشد ، سبزیجات باشد یا از روی زمین بیاید که سالم باشد! با عطر و طعم خوشمزه برخی از مردم تعجب می کنند که آیا این واقعیت دارد یا نه. من خبرهای خوبی دارم ، این بیش از حقیقت است. مارچوبه سرشار از مواد مغذی است و در هر دسته از آنها فواید سلامتی زیادی دارد.
در اینجا فقط چند روش وجود دارد که مارچوبه برای شما مفید است:
- فیبر بالایی دارد
- مارچوبه حاوی ویتامین های A ، C ، E و K است
- منبع خوب کروم این ماده معدنی است که به افزایش قند خون کمک می کند.
- بسته بندی شده پر از آنتی اکسیدان ها و خاصیت ضد التهابی است.
- دارای یک ماده ضد پیری است که از نظر فولات زیاد است و به این عملکرد شناختی کمک می کند.
- می تواند به محافظت از بدن در برگرداندن انواع خاصی از سرطان کمک کند.
- مارچوبه به خلاص شدن بدن از نمک اضافی کمک می کند
مواد لازم برای تهیه بهترین مارچوبه:
مارچوبه خوشمزه ، سالم و پر از خوشمزه است! با استفاده از این مواد ساده و یک ماریناد پانسمان سریع که در بالای آن ریخته می شود ، روش مناسبی برای اضافه کردن یک طرف به هر ظرف است.
- مارچوبه: یک دسته یا دو مارچوبه را در فروشگاه بگیرید. در حال حاضر یک دسته با دو باند لاستیکی ضخیم پیچیده شده در اطراف مارچوبه بسته شده است.
- روغن زیتون: به ساخت ماریناد پانسمان در بالای مارچوبه کمک می کند.
- لیمو: آب نیم لیمو
- عسل: پانسمان یا ماریناد را با یک اشاره عسل شیرین کنید.
- حبه های سیر: میخک سیر را با دقت ریز خرد کنید یا از میخک های سیر قبلاً بسته ای استفاده کنید.
- نمک و فلفل: در آخر هم یک مزه اضافه کنید تا طعم آن را بچشید!
پخت و پز مارچوبه:
روشهای مختلفی برای خوردن مارچوبه ، تازه ، پخته شده ، کبابی یا کباب وجود دارد. بهار بهترین زمان برای لذت بردن از مارچوبه است و معمولاً بهترین انتخاب آن نیز است. به سرعت یک ظرف جانبی ساده درست کنید که هر کس با همان سرعتی که می توانید از آن لذت ببرید لذت ببرید!
- مارچوبه را آماده کنید: فر را از قبل گرم کنید تا 400 درجه. انتهای مارچوبه را بشکنید. در یک کاسه بزرگ مارچوبه را اضافه کنید.
- با هم مخلوط کنید: در یک کاسه کوچک روغن زیتون ، لیمو ، عسل ، سیر را بزنید. ریختن روی مارچوبه و پرت کردن به روکش
- کباب شده روی صفحه پخت:در یک ورقه پخت یک لایه واحد قرار دهید. نمک و فلفل برای چشیدن. بسته به اندازه مارچوبه ، حدود 10 دقیقه کباب کنید.
چگونه مارچوبه را انتخاب کنیم؟
بهتر است از مارچوبه در بهار لذت ببرید اما مارچوبه یک غذای جانبی در تمام طول سال است. همه مارچوبه ها به طور کامل و درست درست نمی شوند. خوبه! من برای کمک به اینجا هستم و با این دستور العمل می توانیم هنوز هم مارچوبه مزه دار و خوش طعم ایجاد کنیم!
- مارچوبه نازک تر: به دنبال مارچوبه نازک و محکم بگردید. بیش از حد ضخیم مارچوبه نشان می دهد که آنها بیش از حد بالغ هستند و پوست آن خیلی چرب و چوبی خواهد بود.
- رنگ: بهتر است در صورت امکان یک رنگ سبز روشن و حتی یک اشاره بنفش روی نیزه ها پیدا کنید ،
- ساختار: نیزه ها بهترین سفت و محکم نیستند. این شکل آنها را حفظ می کند و نشان می دهد که آنها پژمرده و پیر نیستند.
- امتحان: هنگام گرفتن یک دسته ، آنها را به آرامی فشار دهید. در هنگام فشردن دسته باید کمی فشرده شود. این نشان می دهد که این گروه چوبی نیست.
- نکات نیزه: سعی کنید نکات نیزه را بسته و محکم فشرده کنید. کبود ، مرطوب یا کمی شکسته بهترین نیستند.
تهیه مارچوبه:
زمان بهار بهترین زمان برای لذت بردن از این سبزی سبز روشن است. این سرشار از عطر و طعم و سلامتی است. این یک ظرف جانبی است که به دادن خود ادامه می دهد!
در اینجا چند نکته عالی برای کمک به انتخاب و آماده کردن دسته کامل مارچوبه هنگام تهیه این ظرف جانبی سیر عسل لیمو ارائه شده است.
- آیا مارچوبه را قبل از پخت و پز بشویید؟ من شخصاً تمام میوه ها و سبزیجات را می شستم و شستشو می دهم. این به شما کمک می کند تا هر گونه ریزه و خاکی که ممکن است روی سبزی یا میوه باقی مانده باشد را از بین ببرید. پات را با یک حوله کاغذی خشک کنید.
- آیا باید انتهای آن را برش دهم یا ضربه بزنم؟ در مارچوبه ساده است که با استفاده از انگشتان دست خود را به پایین بکشید. ساقه ها به طور طبیعی و به راحتی از هم جدا می شوند. شما قسمت سخت و چوبی انتهای آن را می شکنید. اگر ترجیح می دهید مارچوبه را برش دهید که این نیز کار خواهد کرد.
- چگونه می دانید که مارچوبه بد می رود؟ یک نشانگر خوب که مارچوبه بد شده است ، نکات یا نیزه ها شروع به خراب شدن می کنند. آنها شروع به چرخیدن سبز تیره یا سیاه می کنند و تبدیل به مایع و مرطوب می شوند.
این وعده های غذایی کامل را با مارچوبه امتحان کنید:
- مرغ گیاهی کره سیر لیمو با مارچوبه
- میگو و مارچوبه Skillet
- مرغ سیر ترد با مارچوبه
- میگو کره سیر ورق پان لیمو با مارچوبه
- مرغ پنیر ، مارچوبه ، بیکن و صدف قارچ

چاپ
سس لیمو عسل لیمو ترش
تجهیزات
-
کاسه بزرگ
-
کاسه کوچک
-
ورق پخت
عناصر
- 1 دسته مارچوبه
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- آب نیم لیمو
- 2 قاشق غذاخوری عسل
- 3 حبه های سیر چرخ کرده
- نمک و فلفل
دستورالعمل ها
-
فر را از قبل گرم کنید تا 400 درجه. انتهای مارچوبه را بشکنید. در یک کاسه بزرگ مارچوبه را اضافه کنید.
-
در یک کاسه کوچک روغن زیتون ، لیمو ، عسل ، سیر را خرد کنید. روی مارچوبه و پرت کردن آن را بپوشانید.
-
در یک ورقه پخت یک لایه واحد قرار دهید. نمک و فلفل برای چشیدن. بسته به اندازه مارچوبه ، حدود 10 دقیقه کباب کنید.