سوراخ های دونات خانگی آسان | منتقد دستور العمل

سوراخ های دونات باید بهترین قسمت در تهیه دونات باشد. اندازه آنها لقمه و خوردن آنها سرگرم کننده است!

تهیه دونات نسبتاً ساده است و تهیه خانگی آن نیز بهتر است. برای بهترین استفاده در شیرینی های خانگی ، دونات های امتحان شده و واقعی من ، سیب سرخ و بیگنت را امتحان کنید.

بشقابی پر از حفره های شیرین و قند دارچین دونات.

سوراخ های دونات خانگی

هر وقت در خانه دونات خانگی درست می کنیم ، همه ابتدا سوراخ های دونات را قلاب می کنند. سوراخ های دونات قطعاتی به اندازه لقمه از خمیر کاملاً سرخ شده است که در انواع مختلف پوششی پوشانده شده است. آنها یک روش عالی برای امتحان کردن تمام پوشش ها و لعاب های مختلف هستند بدون اینکه هر بار یک دونات کامل بخورید.

این پیراشکی ها واقعاً بهترین هستند ، آنها سریع ، بدون افزایش ، و هیچ پیراشکی مخمر برای مبتدیان نیستند. این بدان معنی است که می توانید پیراشکی های خود را درست کنید و آنها را نیز بخورید! لازم نیست برای همیشه صبر کنید تا آنها بلند شوند. این سوراخ های دونات سریعتر از یک دونات با اندازه معمولی طبخ می شوند ، که باعث صرفه جویی در وقت شما در آشپزخانه نیز می شود. دستورالعمل پیراشکی دوغ را احتیاج دارد که باعث سبکی و هوایی شدن آن شود ، اما عطر و طعم آن بسیار زیاد است. دوغ در دست ندارید؟ وحشت نکنید ، می توانید در عرض چند دقیقه خودتان را اینجا درست کنید. آنها را در بالشتک یا یخ زدگی مورد علاقه خود بریزید و ناپدید شدن آنها را تماشا کنید.

مواد لازم برای سوراخ های دونات سنتی

این سوراخ های دونات را می توان با موادی درست کرد که احتمالاً در انبار خانه خود نشسته اید. در عرض چند دقیقه آنها را به هم بزنید و در کمترین زمان از آنها یک غذای عالی یا دسر بخورید

  • ارد: هم آردهای هدف و هم سفید ، در اینجا به زیبایی کار می کنند.
  • قند: برای شیرینی به کمی شکر سفید نیاز دارید.
  • پودر خمیرمایه: این عمل یک خنثی کننده و یک عامل مهار کننده است.
  • جوش شیرین: جوش شیرین با دوغ کار می کند تا لیفت و طعم ایجاد کند.
  • نمک: عطر و طعم دونات ها را از بین می برد.
  • تخم مرغ: اطمینان حاصل کنید که تخم مرغ شما در دمای اتاق است
  • اب دوغ: دوغ شما نیز باید در دمای اتاق باشد. اگر در دست ندارید دوغ دوغ درست کنید.
  • عصاره وانیل: مقدار کمی طعم شیرین اضافه می کند.
  • کره: کره را در این دستور العمل سوراخ دونات ذوب کنید.
  • روغن برای سرخ کردن: بهترین روغن ها برای سرخ کردن روغن بادام زمینی و Canola است
غذای پیشنهادی  هلو های کبابی قند قهوه ای | منتقد دستور العمل

نحوه ایجاد سوراخ های دونات در خانه

این سوراخ های پیراشکی خیلی راحت تر نیستند و شما آن را دوست دارید. اگر اجاق گاز هلندی بدون پا داشته باشید ، برای سرخ کردن بهترین عملکرد را خواهد داشت.

  1. روغن آماده کنید: روغن را در یک گلدان سنگین تا 350 درجه فارنهایت گرم کنید ، از یک دماسنج برای کنترل درجه حرارت هنگام سرخ کردن استفاده کنید زیرا ممکن است برای ثابت نگه داشتن دما نیاز به تنظیم گرما داشته باشید.
  2. مواد مایع: در یک کاسه کوچک مخلوط کردن ، تخم مرغ ، دوغ ، وانیل و کره ذوب شده را با هم بزنید.
  3. مواد اولیه خشک: آرد ، بکینگ پودر و جوش شیرین را در یک کاسه بزرگ مخلوط کردن الک کنید. نمک و شکر را هم بزنید.
  4. ترکیب کنید: مخلوط مایع را به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید تا یک خمیر ضخیم ایجاد شود.
  5. سرخ کردن: با استفاده از یک اسکوپ کوچک کلوچه ، خمیر را داخل سرخ کن بریزید و سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود ، حدود 3 – 4 دقیقه ، دونات ها را تا نیمه پخت تبدیل کنید. گلدان را شلوغ نکنید.
  6. زه کشی: دونات ها را از روغن داغ برداشته و روی یک توری که روی یک ظرف پخت قرار داده شده قرار دهید تا روغن اضافی آن تخلیه شود یا به راحتی روی برخی از حوله های کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب شود.
  7. بخور آن را گرم یا در دمای اتاق سرو کنید.

خمیر دونات در یک کاسه.

توپینگ ها بی پایان هستند!

یکی از بهترین موارد در مورد سوراخ های پیراشکی این است که رویه آن ها بسیار آسان است و لعاب می خورند. آب پاش یا هر مواد افزودنی دیگری که فکر می کنید به این ترکیب اضافه کنید. بچه های من دوست دارند این قسمت را انجام دهند ، بنابراین تمام اعضای خانواده خود را برای قسمت اصلی در نظر بگیرید. آنها آن را دوست دارم!

  • شکر پودر شده: پودر سفید کلاسیک که مورد علاقه بسیاری است. با استفاده از یک کاسه پودر قند خود را نگه دارید و سوراخ های موجود در آنها را بچرخانید تا آنها را خنک کنید تا لمس شوند. اگر پودر قند پودر شد ، آن را با چنگال آغشته کنید.
  • شکر ساده: قبل از غلت زدن سوراخ های پیراشکی برای یک پیچ و تاب جشن ، از یک قطره رنگ غذا برای رنگ قند استفاده کنید.
  • شکر دارچین: دارچین و شکر را با هم در یک کاسه مخلوط کرده و سوراخ های خنک کننده پیراشکی را در مخلوط حلقه کنید.
  • لعاب: در یک کاسه کوچک 1 فنجان پودر قند ، 3 قاشق غذاخوری شیر و 2 قاشق چای خوری وانیل را با هم مخلوط کنید. سوراخ های پیراشکی را روی لعاب بچرخانید و آنها را کاملا روی یک توری سیم خنک کنید. با سرد شدن لعاب خشک خواهد شد.
  • لعاب شکلات: شکلات را فراموش نکنید! از 1 فنجان پودر قند ، ¼ فنجان پودر کاکائو هلندی شیرین نشده ، 3 قاشق غذاخوری شیر و 2 po قاشق چای خوری وانیل استفاده کنید. هم بزنید و لعاب بزنید!
غذای پیشنهادی  دستور تهیه مرغ شیرین و ترش ترد

سوراخ های دونات در یک تابه روغن سرخ می شوند.

نکات و تغییرات برای سوراخ های دونات آسان

اینها برای یک دسر سریع یا یک غذای خاص برای یک مهمانی عالی هستند. حفره های دونات اندازه مناسبی برای یک بوفه یا مهمانی دسر نیز هستند. گرفتن آسان و خوردن بهتر ، به سرعت مورد علاقه شما قرار می گیرند.

  • روغن: برای نگه داشتن روغن در دمای مناسب از دماسنج استفاده کنید. این کمک می کند سوراخ های پیراشکی به طور مساوی و به همان مقدار زمان بپزند.
  • با یک شروع کنید: برای شروع فقط یک سوراخ پیراشکی بپزید. آنرا در زمان توصیه شده بررسی کنید و از وسط نصف کنید تا مطمئن شوید در تمام مدت پخته شده است. اگر هنوز سرحال است ، با افزودن 30 ثانیه تا 1 دقیقه بیشتر یا تا وقتی که لطافت دلخواه را بدست آورید ، یک بار دیگر بپزید. از زمان بدست آمده به عنوان زمان پایه خود برای تمام سوراخ های دونات استفاده کنید. به این ترتیب می توانید اطمینان حاصل کنید که سوراخ های پیراشکی شما تا آخر پخته شده است.
  • شیرینی کوکی: برای بدست آوردن شکل گرد ایده آل ، قاشق کوکی بهترین شرط شماست. اگر قاشق کوکی ندارید ، یک قاشق خوب نیز جواب می دهد. هر چند ممکن است به جای فوق العاده گرد ، کمی مستطیل باشند. در هر صورت آنها طعم یکسانی خواهند داشت!
  • طعم: اگر کمی عطر و طعم متفاوت می خواهید ، می توانید وانیل را برای طعم دهنده بادام ، نارگیل یا کره کره انتخاب کنید.
  • فروشگاه: دونات ها را در دمای اتاق و در یک ظرف پلاستیکی از هوای بسته نگهداری کنید. مدت زمان بیشتری که ذخیره شوند ، کمی عرق می کنند که باعث حل شدن و ذوب شدن مواد روکش می شود. اینها بهتر است بلافاصله سرو شوند.

برجی از سوراخ های دونات که یک نیمه آن خورده شده است.

دستور غذاهای آسمانی بیشتر سرخ شده!

اگر می خواهید چیزی را سرخ کنید ، می خواهید هر بار خوشمزه و کامل به دست بیاید. دفعه دیگر که به دنبال یک دستور العمل عالی هستید ، این موارد را بررسی کنید.

سوراخ دونات

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 30 دقایق

کل زمان 40 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 40 سوراخ دونات




خمیر

  • 2
    فنجان ها
    آرد همه منظوره
  • ¼
    جام
    شکر دانه ریز
  • 1
    قاشق غذاخوری
    پودر خمیرمایه
  • 1
    قاشق چایخوری
    جوش شیرین
  • ½
    قاشق چایخوری
    نمک
  • 1
    بزرگ
    تخم مرغ
    دمای اتاق
  • 1
    جام
    اب دوغ
    دمای اتاق
  • 1
    قاشق چایخوری
    عصاره وانیل
  • ¼
    جام
    کره
    ذوب شده
  • روغن برای سرخ کردن

گزینه های برتر

  • شکر پودر شده
  • شکر ساده
  • شکر دارچین
  • لعاب


برای پیراستن سوراخ های پیراشکی خود می توانید آنها را در پودر قند ، شکر ساده ، شکر دارچین بغلتانید یا آنها را در لعاب فرو ببرید.
برای شکر ساده و شکر دارچین ، سوراخ های دونات را در شکر بپیچید در حالی که هنوز گرم هستند.
برای پودر قند و رویه لعاب ، اجازه دهید سوراخ های پیراشکی قبل از غلتاندن ، پاشیدن یا فرو بردن کمی خنک شوند.


خدمت: 40

کالری44کیلو کالری (2٪)کربوهیدرات ها6g (2٪)پروتئین1g (2٪)چربی2g (3٪)چربی های اشباع شده1g (5٪)چربی ترانس1gکلسترول8میلی گرم (3٪)سدیم75میلی گرم (3٪)پتاسیم47میلی گرم (1٪)فیبر1g (4٪)قند2g (2٪)ویتامین A52IU (1٪)کلسیم22میلی گرم (2٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *