من در مورد شما نمی دانم ، اما برای من چیزی که بیشتر در شکرگذاری خواهان آن هستم چیزهای پر شده است! مطمئنا ، بوقلمون و آب گوشت نیز بسیار عالی هستند ، و بله ، حتی سس قره قاط نیز هست. اما شخصاً هیچ شکرگذاری بدون چاشنی خانگی کامل نیست و این دستورالعمل هرگز ناامید کننده نیست! # پر کردن # شکرگذاشتن # تماشاگران وزنه

سوسیس مرغ و چاشنی گیاهان – این بهترین دستور غذا برای شکرگذاری است!

سوسیس مرغ و چاشنی گیاهان - این بهترین دستور غذا برای شکرگذاری است!
سوسیس مرغ و چاشنی گیاهان

من در مورد شما نمی دانم ، اما برای من چیزی که بیشتر در شکرگذاری خواهان آن هستم چیزهای پر از چیز است! مطمئنا ، بوقلمون و آب گوشت نیز بسیار عالی هستند ، و بله ، حتی سس قره قاط نیز هست. اما شخصاً هیچ شکرگذاری بدون چاشنی خانگی کامل نیست و این دستورالعمل هرگز ناامید کننده نیست!

این همان چیزی است که من این شکرگذاری را با ترکیه خشک و این سس خوشمزه قره قاط و گلابی درست می کنم. در اینجا دستورالعمل های بیشتری برای شکرگذاری آورده شده است تا امسال با بوقلمون خود بروید!

سوسیس مرغ و چاشنی گیاهان - این بهترین دستور غذا برای شکرگذاری است!

با شکرگذاری در گوشه ای فکر کردم که این چیزهای شگفت انگیز را از بایگانی احیا می کنم. اگر نتوانستید سوسیس مرغ ایتالیایی خوبی پیدا کنید ، سوسیس بوقلمون نیز عالی خواهد بود. مانده باید حدود 3 روز خوب باشد.

من برای تهیه این کار باگت های سبوس دار خریداری می کنم و شب قبل نان را به صورت مکعبی برش می دهم تا یک شب بماند و سفت شود. این کار را می توانید روز فر نیز انجام دهید ، اما من شخصاً دوست دارم تا آنجا که ممکن است شب قبل آماده کنم.

غذای پیشنهادی  برگرهای هوای سرخ کن ترکیه | منتقد دستور العمل

چگونه می توان چاشنی درست کرد

https://www.youtube.com/watch؟v=xy-fToT3UzU

سوسیس مرغ و چاشنی گیاهان - این بهترین دستور غذا برای شکرگذاری است!

سوسیس مرغ و چاشنی گیاهان - این بهترین دستور غذا برای شکرگذاری است!

سوسیس مرغ و چاشنی گیاهان

زمان آماده سازی: 10 دقیقه

زمان : 1 ساعت 20 دقیقه

کل زمان: 1 ساعت 30 دقیقه

سوسیس مرغ و چاشنی گیاهان – این بهترین دستور غذا برای شکرگذاری است!

  • 14 اونس گندم کامل نان فرنگی یا باگت، پوسته برداشته شده (وزن پس از برداشت پوسته)
  • 2 قاشق غذاخوری کره زده شده
  • 1 1/2 فنجان ها پیاز زرد خرد شده
  • 1 3/4 فنجان ها حدود 4 ساقه کرفس خرد شده
  • 13 اونس سوسیس مرغ ایتالیایی شیرین تازه، پوشش برداشته شد
  • 1/4 جام مریم گلی تازه خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده
  • 3 1/4 فنجان ها آب مرغ سدیم کاهش یافته است
  • نمک و فلفل تازه آسیاب شده، چشیدن
  • اسپری آشپزی
  • نان را به مکعب های 1/2 اینچ برش دهید. نان را روی یک ظرف پخت پهن کرده و بگذارید تا یک شب خشک شود – یا – ورق پخت را در فر 350 درجه فارنهایت قرار دهید و حدود 20 دقیقه بپزید ، یا تا زمانی که نان خشک شود. کنار بگذار

  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف پخت بزرگ را با روغن اسپری کنید.

  • در یک قابلمه بزرگ تفت دهید ، کره را با حرارت متوسط ​​ذوب کنید. پیاز و کرفس را اضافه کرده و تفت دهید ، گاهی اوقات هم بزنید تا نرم و شفاف شود ، حدود 8 دقیقه. انتقال به یک کاسه بزرگ.

  • در همان ماهیتابه با حرارت متوسط ​​، سوسیس را بپزید و با قاشق چوبی خرد شود ، حدوداً 10 دقیقه قهوه ای و پخته شود. سوسیس را با مخلوط پیاز / کرفس به کاسه منتقل کنید.

  • نان ، مریم گلی و آویشن را با مخلوط سوسیس / پیاز به کاسه اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. آب مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا نان یکدست شود. نمک و فلفل را مطابق طعم تنظیم کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

  • به ظرف پخت منتقل کنید و به مدت 30 دقیقه آن را بپزید. با استفاده از یک قاشق چوبی به آرامی هم بزنید. پخت را تا زمانی که طلایی شود ، حدود 30 تا 35 دقیقه بیشتر ادامه دهید. بلافاصله سرو کنید.

غذای پیشنهادی  Bajra dosa ، روش تخمیر ارزن مروارید مروارید

خدمت: 3/ 4 فنجان، کالری: 166کیلو کالری، کربوهیدرات ها: 19g، پروتئین: 9g، چربی: 6.5g، چربی های اشباع شده: 2.2g، کلسترول: 30میلی گرم، سدیم: 549میلی گرم، فیبر: 2.5g، قند: 2.9g

نقاط هوشمند آبی: 4

نقاط هوشمند سبز: 4

نقاط هوشمند بنفش: 4

امتیازات +: 4

کلید واژه ها: چگونه می توان چاشنی ، سوسیس و پر کردن گیاه ، چاشنی ، چاشنی شکرگذاری ، مراقبت از وزن سوسیس و چاشنی گیاهان را ساخت

عکاسی توسط سارا رازیانه.