سیب زمینی سرخ کن (Air Fryer Pottles) {بهترین بهترین خلخال های بو داده}

کاملاً فصلی ، ترد و لطیف ، اینها بهترین سیب زمینی های سرخ کن هوا هستند! شما آنها را هر شب برای شام می خواهید!

این دستور تهیه سیب زمینی سرخ کن هوا یک غذای جانبی ایده آل است! آنها را با وعده های غذایی مورد علاقه من مانند این کوفته های گوشتی سوئدی ، ماهی قزل آلا یا پرایم ریب محبوب من سرو کنید!

سیب زمینی سرخ کن فصلی کاملاً برشته شده.

سیب زمینی سرخ کن

صادقانه می گویم ، بعضی روزها خوش شانس هستم که شام ​​را روی میز می خورم ، چه رسد به یک غذای فرعی. اما این سیب زمینی های سرخ کن بسیار شگفت انگیز ، آسان و سریع هستند ، همه چیز را تغییر داده است. خیلی وقت ها دارم روی ظرف اصلی کار می کنم و طرفین را فراموش می کنم و دیگر وقت نیست. خوب ، دیگر نه این سیب زمینی های بو داده بسیار سریع و آسان هستند و هیچ بهانه ای وجود ندارد. طعم آنها بسیار باورنکردنی است که شما می خواهید آنها را درست کنید. تعجب نکنید اگر این سیب زمینی های سرخ کن هوا اولین چیزی است که قبل از هر چیز دیگری ناپدید می شود.

سیب زمینی سرخ کردنی هوا یکی از دستوراتی است که دستگاه های سرخ کن هوا باید انجام دهند. هوای در گردش با پوسته طلایی بی عیب و نقص خارج از کشور را ترد می کند. داخل آن نرم ، لطیف و فوق العاده خوش طعم است. همچنین با استفاده از سرخ کن هوا میزان روغن مورد نیاز برای پخت این سیب زمینی های بو داده را کاهش می دهد و آنها را به یک انتخاب سالم تبدیل می کند. سرخ کردن با هوا ، مدت زمان لازم را برای کباب کردن سیب زمینی ها به دو نیم می کند سپس اگر آنها را در فر پخته اید. بهترین چیز تا حالا! من واقعاً در زندگی ام سیب زمینی برشته شده بهتری نداشته ام. من به معنای واقعی کلمه در حال تمام شدن کلمات توصیفی هستم که چقدر شگفت انگیز است. شما عاشق این سیب زمینی های سرخ کن هوا هستید. به من اعتماد کن.

مواد لازم برای سیب زمینی بو داده

برای تهیه این سیب زمینی های بو داده برای شام امشب شما فقط چند ماده اولیه است. بیشتر این موادی که در انبار خود دارید. وقتی به دنبال سیب زمینی هستید ، سعی کنید اندازه آن را یکنواخت و بدون چشم و لک پیدا کنید.

  • سیب زمینی طلا یوکان: اگر سیب زمینی طلایی پیدا کردید. طلاهای معمولی یوکان نیز کار خواهند کرد.
  • روغن زیتون: فقط به اندازه ای که سیب زمینی ها را برای چسباندن بپوشانید تا بچسبند
  • ادویه ایتالیایی: ترکیبی کاملاً پر از عطر و طعم
  • سیر: تازه خرد شده
  • نمک و فلفل: چشیدن
  • پنیر پارمسان: برای بهترین بافت از پنیر ریز خرد شده استفاده کنید.
  • جعفری خرد شده: این اختیاری و برای تزئین است.
غذای پیشنهادی  مرغ تندوری | منتقد دستور العمل

بیایید بهترین سیب زمینی سوخاری سرخ کن را درست کنیم!

این بسیار آسان است ، هرکسی می تواند اینها را بسازد بگذارید بچه ها کمک کنند ، آنها آن را دوست دارند. سرخ کن هوا این کارها را تقریباً خیلی آسان می کند!

  1. مخلوط کردن: در یک کاسه متوسط ​​سیب زمینی ، روغن زیتون ، ادویه ایتالیایی ، سیر ، نمک ، فلفل و پنیر پارمزان را ترکیب کنید.
  2. سرخ کردن هوا: به سبد سرخ کن هوا اضافه کنید. در دمای 400 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید.
  3. تلنگر: سیب زمینی ها را درون سبد بریزید و به مدت 8-10 دقیقه یا تا زمانی که نرم و ترد شوند ، به پختن ادامه دهید. با جعفری خرد شده تزئین کنید.

مخلوط ادویه جات ترشی جات روی سرخ کن سیب زمینی آماده برای برشته شدن.

کدام سیب زمینی برای سرخ کن بهتر است؟

سیب زمینی هایی که در سرخ کن هوا استفاده می کنید ، مشابه این دستورات سیب زمینی برشته و سیب زمینی زودپز است. آنچه در اینجا خلاصه می شود:

  • روسها: اینها به زیبایی سرخ می شوند. آنها با یک رنگ طلایی کم رنگ به طرز شگفت انگیزی ترد می شوند. قسمت داخلی آنها نرم و کرکی با عطر و طعم ملایم خواهد بود. همیشه انتخاب خوبی است!
  • یوکان طلا یا سیب زمینی زرد: این مواد مورد علاقه سرخ شدن هوا هستند زیرا کاملاً خرد می شوند اما به دلیل نشاسته کمتر و محتوای قند بیشتر ، کمی طلایی تر می شوند. ترد آنها نرم تر از روتوش است ، با این حال ، داخل آنها خامه ای و پر از عطر و طعم خواهد بود.
  • قرمزها: سیب زمینی قرمز هنگام بو دادن به دلیل قند حتی بیشتر و محتوای نشاسته کمتر ، قهوه ای طلایی تیره تری نیز پیدا می کند. بیرون آمدن آنها ترد خواهد بود اما از بیرون به سرعت نرم می شوند. درون آنها خامه ای و نرم خواهد بود.
  • سیب زمینی کودک یا سیب زمینی جدید: اینها یک نوع سیب زمینی نیستند. آنها سیب زمینی های معمولی هستند که از اوایل محصول رقیق شده اند. این سیب زمینی ها دارای مقدار زیادی قند هستند و کاملاً در سرخ کن هوا تفت داده می شوند و همچنین شکل خود را حفظ می کنند. اگرچه یافتن آنها در فروشگاه های مواد غذایی به سختی امکان پذیر است زیرا تا حدودی فصلی هستند اما معمولاً مورد علاقه آنها است.
غذای پیشنهادی  نحوه نگهداری نارگیل ، بستن نارگیل رنده شده

نکاتی درباره سیب زمینی ترد ترد

دستورالعمل سرخ کن هوا باعث می شود این مواد ضد عفونی نشوند. اما در اینجا چند نکته برای کمک به عالی بودن آنها آورده شده است!

  • شستشو: از آنجا که می خواهید پوست را روشن بگذارید (به هر حال پوست همه مواد مغذی را دارد) ، حتما آنها را کاملا بشویید.
  • روغن: در صورت تمایل می توانید از اسپری روغن برای پوشاندن سیب زمینی های خود استفاده کنید. برای چسبیدن ادویه به سیب زمینی به روغن نیاز دارید.
  • پیش گرم کنید: حتماً اجازه دهید تا سرخ کن هوا برای حداکثر تردی در سیب زمینی های برشته شده شما گرم شود.
  • تلنگر: برای چرخاندن سیب زمینی خود از کفگیر یا قاشق استفاده کنید. تکان دادن سبد باعث از هم پاشیدن سیب زمینی برشته شده شما می شود.
  • سرخ کن خود را بشناسید: حتماً کتابچه راهنمای سرخ کن خود را بخوانید و بدانید چه دما و زمان بندی با مدل و مدل شما بهتر کار خواهد کرد.
  • حتی آشپزی: برای اطمینان از اینکه سیب زمینی های شما به طور یکنواخت تفت داده و آنها را به قطعات یک اندازه برش دهید.

تغییرات و ذخیره سیب زمینی های سرخ شده سرخ شده

تغییرات سیب زمینی سرخ کن هوای بو داده محدود به تخیل و ادویه شماست. اینها همچنین به خوبی ذخیره و یخ می زنند و باقی مانده های خوبی ایجاد می کنند.

  • کاجون: از مخلوط یا مخلوط ادویه های کاجون برای یک غذای فر تند استفاده کنید تا با مقداری ماهی پخته همراه شوید.
  • مکزیکی: زیره ، پودر چیلی ، پیاز و پودر سیر را برای مخلوط شدن خوب مخلوط کنید. سیب زمینی های بو داده کاملاً با Chimichangas جفت می شوند.
  • یونانی: ترکیبی از سیر ، پیاز ، پونه کوهی ، ریحان ، شوید و نمک و فلفل باعث ایجاد طعم خوب یونانی می شود. من آنها را با این سالاد یونانی دوست دارم.
  • در مرتع پرورش احشام: از چاشنی دام خانگی استفاده کنید یا مقداری بخرید و با سیب زمینی ها بریزید.
  • ذخیره سازی: این سیب زمینی های سرخ کن تا 4-5 روز در یخچال نگهداری می شوند.
  • یخ زدگی: سیب زمینی سوخاری سرخ کن هوا را به مدت 6-8 ماه در فریزر محکم بسته نگه دارید. در سرخ کن هوا با دمای 400 درجه به مدت 5-6 دقیقه دوباره گرم کنید.
غذای پیشنهادی  دستورالعمل های دیوالی | دستور العمل های محبوب جشنواره دیوالی

سیب زمینی تفت داده شده با سرخ کن هوا پوسته و کاملاً فصلی.

دستور العمل های شگفت انگیز سرخ کن هوا

سرخ کردن هوا با دلیل خوبی دنیای آشپزی را در دست گرفته است. استفاده از آنها آسان است ، غذایی سالم با طعم باورنکردنی درست می کنند و میزان پاکیزگی را به حداقل می رسانند. لوازم رویایی هر آشپز در اینجا برخی از دستورهای مورد علاقه من برای سرخ کن هوا وجود دارد.

سیب زمینی بو داده سرخ کن

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 20 دقایق

کل زمان 25 دقایق

نویسنده رودخانه های آلیسا

خدمات 4 مردم


کاملاً فصلی ، ترد و لطیف ، اینها بهترین سیب زمینی های سرخ کن هوا هستند! شما آنها را هر شب برای شام می خواهید!



  • 1
    پوند
    سیب زمینی کودک طلای یوکان
    برش به قطعات یک اینچ
  • 2
    قاشق غذاخوری
    روغن زیتون
  • 1/2
    قاشق سوپخوری
    چاشنی ایتالیایی
  • 3
    میخک ها
    سیر
    خرد شده
  • نمک و فلفل
  • 1/4
    جام
    پارمزان خرد شده
  • جعفری خرد شده برای تزیین



خدمت: 4

کالری179کیلو کالری (9٪)کربوهیدرات ها21g (7٪)پروتئین5g (10٪)چربی9g (14٪)چربی های اشباع شده2g (10٪)کلسترول4میلی گرم (1٪)سدیم108میلی گرم (5٪)پتاسیم486میلی گرم (14٪)فیبر3g (12٪)قند1g (1٪)ویتامین A49IU (1٪)ویتامین سی23میلی گرم (28٪)کلسیم102میلی گرم (10٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *