سینه بوقلمون پر شده با قیمه قره قاط و آبگوشت – وعده غذایی عالی برای شکرگذاری برای تعطیلات امسال.

سینه بوقلمون پر شده با قره قاط پر شده از لوبیا سبز.
سینه بوقلمون پر شده با مواد حاوی قره قاط

این سینه بوقلمون پر شده با چاشنی قره قاط هنگامی که نمی خواهید یک پرنده کامل درست کنید ، مانند یک خانواده کوچکتر از شکرگذاری یا شکرگذاری برای دو یا هر زمان در طول سال که می خواهید از یک جشن شکرگذاری لذت ببرید ، عالی است. این غذا را در کنار شکرگذاری های موردعلاقه خود مانند سیب زمینی فویل بسته بندی شده لیمو جعفری ، نوشیدنی سبز باقلا سبز روشن و گراتین سیب زمینی سرو کنید.

سینه بوقلمون پر شده با قره قاط پر شده از نزدیک

می توانید بوقلمون شکم پر را یک روز جلوتر آماده کنید و درست قبل از غذا پخت کنید. سینه بوقلمون را پروانه کنید و سپس آن را با مواد پر کنید. سپس ، پوست را دوباره روی آن قرار داده و آن را با نخ می بندم. پوست بوقلمون را آبدارتر می کند ، اما اگر ترجیح می دهید پس از پخت و پز آن را دور بریزید.

من برای ایجاد این دستورالعمل بسیار خوشحالم که با Reynolds Wrap® Foil شریک می شوم. من دوست دارم از فویل آنها در آشپزخانه استفاده کنم زیرا بسیار متنوع و بادوام است. من همیشه یک یا دو رول در دست دارم که به حداقل پاک کردن و تازه نگه داشتن غذا کمک می کند. در اینجا من از فویل سنگین رینولدز Wrap® برای پوشاندن ظرف پخت استفاده کردم و سینه بوقلمون را با مقدار زیادی قطره قطره چکان آبدار ، برای تهیه آب گوشت ، آبدارتر کردم.

چگونه می توانید سینه بوقلمون خشک نشود؟

من برای پوشاندن سینه بوقلمون در ظرف پخت هنگام تفت دادن از فویل سنگین رینولدز استفاده کردم. این فویل بوقلمون را آبدار می کند و در عین حال قطره قطره ای برای آب گوشت بوقلمون ایجاد می کند که در غیر این صورت خشک می شود. پس از پخت بوقلمون ، من فویل را برداشته و پوست زیر مرغ گوشتی را برای چند دقیقه قهوه ای می کنم. قیمه قره قاط داخل بوقلمون نیز مانع از خشک شدن آن می شود.

غذای پیشنهادی  برنامه 7 روز غذای سالم (16 تا 22 نوامبر)

چگونه پروانه سینه بوقلمون:

1. با استفاده از یک چاقوی تیز و انگشتان خود پوست را از روی پستان بردارید و پوست را رزرو کنید. بوقلمون را برگردانید تا طرفی که پوست آن رو به پایین است را بچرخانید و آن را روی صفحه برش صاف بگذارید.
2. نگه داشتن تیغه چاقو به موازات تخته تقریباً تا نیمه ، به ضخیم ترین قسمت پستان بریده شوید. در طول سینه برش بزنید اما تمام آن را قطع نکنید.
3. باز کنید تا بوقلمون مانند کتاب باز شود. روی آن را با یک تکه بسته پلاستیکی بپوشانید و با پتک گوشت آن را بکوبید تا بوقلمون از ضخامت یکنواختی (حدود 1/4 اینچ) برخوردار شود.

سینه بوقلمون پر شده با مواد تشکیل دهنده مواد پر کننده قره قاط. سینه بوقلمون نازک کوبیده سینه بوقلمون با قیمه سینه بوقلمون پر و گره خورده سینه بوقلمون در ظرف پخت با فویل. سینه بوقلمون پر شده با قیمه قره قاط

فویل فوم Reynolds Wrap® یک فویل با کیفیت و با دوام است ، و آن را به آشپزخانه تبدیل می کند. فویل وظیفه سنگین Reynolds Wrap® در یک رول گسترده تر 18 اینچی نیز موجود است.

دستورالعمل های پر کردن چیزهای بیشتری که دوست دارید:

سینه بوقلمون پر شده با قیمه قره قاط

زمان آماده سازی: 30 دقیقه

زمان پخت: 1 ساعت

کل زمان: 1 ساعت 30 دقیقه

این سینه بوقلمون با قیمه قره قاط پر شده و به همراه آب گوجه فرنگی سرو می شود – غذای مناسب برای شکرگذاری برای جمعیت کمتری.

  • 1 بزرگ سینه بوقلمون بدون استخوان نیمی از پوست، (حدود 2/1 پوند)
  • 1-1 / 4 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • 6 تا 8 قطعات ریسمان پختن
  • 1 قاشق چایخوری کره نمکی، نرم شده

چاشنی

  • 5 اونس نان فرانسوی گندم کامل، به مکعب های کوچک برش دهید
  • 1/2 قاشق سوپخوری کره
  • 1/2 متوسط پیاز، خرد شده
  • 1 کرفس ساقه بزرگ، خرد شده
  • 4 برگ مریم گلی تازه، خرد شده
  • 1/4 جام جعفری خرد شده
  • 1/2 قاشق چایخوری ادویه بوقلمون یا مرغ
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک کوشر و فلفل تازه، چشیدن
  • 1 تخم مرغ بزرگ، مورد ضرب و شتم
  • 3/4 فنجان ها سوپ مرغ
  • 2 قاشق غذاخوری زغال اخته خشک، خرد شده
  • 1 قطعه رینولدز فویل سنگین بپوشانید

آب گوشت (2 فنجان درست می کند):

  • 2 فنجان ها آب گوشت بوقلمون یا مرغ
  • 2 برگها مریم گلی تازه
  • 3/4 قاشق چایخوری ادویه بوقلمون یا مرغ
  • 1/4 جام آرد همه منظوره
  • نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده، چشیدن

برای چاشنی قره قاط:

  • نان مکعبی کهنه در اینجا بهترین عملکرد را دارد ، شما می توانید نان را شب قبل برش دهید و بگذارید تا سفت شود.

  • اگر نان شما تازه است ، فر را گرم کرده و مکعب های نان را روی ورق بزرگ در دمای 250 درجه فارنهایت برای حدود 30 دقیقه بپزید ، تا نیمه کاملاً سفت شود و آن را هم بزنید.

  • در یک ماهیتابه بزرگ و نچسب روی حرارت متوسط ​​، کره را اضافه کنید. وقتی ذوب شد پیاز ، کرفس ، جعفری ، مریم گلی ، بوقلمون یا ادویه مرغ ، 4/1 قاشق چای خوری نمک و فلفل را اضافه کنید و روی آن را کم کنید تا نرم شود ، حدود 8-10 دقیقه.

  • آن را از روی حرارت برداشته و بگذارید چند دقیقه خنک شود و سپس آن را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و نان تست شده و قره قاط را اضافه کنید. آبگوشت را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

برای سینه ترکیه:

  • پوست را از سینه بوقلمون بردارید و پوست را در یک تکه کنار بگذارید و برای بعد ذخیره کنید.

  • چربی ها را مرتب کرده و فیله را خارج کنید.

  • سینه بوقلمون را روی یک تخته برش پلاستیکی قرار دهید و پروانه آن را باز کنید (به یادداشت ها مراجعه کنید).

  • سپس سینه را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و آن را به ضخامت تقریباً 1/4 اینچ به شکل مستطیل کوبید.

  • دو طرف بوقلمون را با نمک مزه دار کنید. مواد را روی سینه بوقلمون کوبیده شده پخش کنید و در اطراف همه لبه ها یک حاشیه 3/4 اینچی بگذارید.

  • آن را به سبک رول ژله ای بپیچید و روی آن را روی آن قرار دهید.

  • ریسمان پخت را به اندازه کافی برش دهید تا سینه را با 4 تا 6 قطعه ریسمان گره بزنید. ریسمان اضافی را قطع کنید. کره را از بالا پخش کنید.

  • فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. قفسه را در وسط فر قرار دهید.

  • به ظرف پخت منتقل کنید و روی آن را با فویل سنگین Reynolds Wrap® بپوشانید. در وسط فر بپزید تا دمای داخلی مرکز پر از 165 درجه یعنی حدود 45 تا 55 دقیقه برسد.

  • فویل را کشف کنید ، سپس 5 تا 7 دقیقه روی سطح بالا جوش دهید تا پوست طلایی شود. اجازه دهید 5 دقیقه خنک شود در حالی که آب گوشت درست می کنید.

  • تمام مواد چربی را در یک گلدان بهمراه هر قطره قطره تابه ترکیب کرده و بگذارید تا دم بکشد و روی حرارت متوسط ​​تا زیاد خوب هم بزنید.

  • روی آن را بپوشانید و روی حرارت ملایم به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود بپزید. گیاهان را دور بریزید.

  • ریسمان را روی سینه بریده و به 12 برش برش دهید. با آب گوشت سرو کنید.

غذای پیشنهادی  دستور العمل گوشت گوسفند لعاب دار ضد حماقت | منتقد دستور العمل

خدمت: 2برش با 1/3 فنجان آب گوشت، کالری: 484کیلو کالری، کربوهیدرات ها: 19g، پروتئین: 68.5g، چربی: 12.5g، چربی های اشباع شده: 4g، سدیم: 1700میلی گرم، فیبر: 2g، قند: 2.5g

نقاط هوشمند آبی: 9

نقاط هوشمند سبز: 9

نقاط هوشمند بنفش: 9

کلید واژه ها: سینه بوقلمون پر شده ، رولاد بوقلمون شکرگذاری

افشاگری: این پست توسط Reynolds Wrap® Foil حمایت مالی می شود. با تشکر از شما برای حمایت از مارک های امکان پذیر Skinnytaste. همه افکار از خودم هستند.