سیگاپو arisi kozhukattai ، برنج قرمز kozhukattai

Sigappu arisi kozhukattai سالم با برنج قرمز مغذی ، از ابتدا. این به عنوان میان وعده اندازه نیش برای درد گرسنگی در شب ساخته شده است.

من این جمعه گذشته را ساخته ام و می خواستم قبل از وینیاگر چتوری ارسال کنم اما با آثار دیگر برگزار شد. من برای انواع مختلف kozhukattai Googling را امتحان کردم. به نوعی منجر به پالو کوزوکاتایی می شود. همیشه تعجب کرده ام که چرا به آن پالو کوزوکاتاتی گفته می شود. FIL من می گوید آنها قبلاً جشن می گرفتند که بچه های خانه اولین دندان خود را بدست آورند. اما این یک مراسم فراموش شده بوده است. من خودم هرگز در هیچیک از خانواده اقوام خود این موضوع را مشاهده نکرده ام. نیازی به گفتن نیست که برنج قرمز آن چقدر سالم و مغذی است.

غذای پیشنهادی  دستور تهیه وعده های غذایی شام گندم سیاه
sigappu-arisi-kozhukattai

اما جالب اینجاست که بسیاری از فیلم ها ، پست ها را هنگام مرور به من منتقل کرده است. جایی که آنها کوزوکاتا را با قطعات نارگیل درست می کنند. از نظر ظاهری شبیه دندانها (پالو) است. ممکن است به همین دلیل باشد مانند همه راه ها ساخته شده است – kozhukattai (مانند ulundu kozhukattai من) با لبه های تراشیده شده با thengai pallu. یا به عنوان یک kozhukattai pidi و یک طرف آن را با مقادیر نارگیل شبیه (stegosaurus) مطالعه کرده و در یک وبلاگ ، این mini kozhukattais زیبا را با thengai pallu در وسط پیدا کردم.

غذای پیشنهادی  گوجه فرنگی گوجه فرنگی ، دستور تهیه گوجه فرنگی | دستور العمل های صبحانه هندی

راه های دیگر تهیه این کوزوکاتا.

  • آن را به عنوان kozhukattai pidi معمولی نیز مثل من تبدیل کنید آسان ulundu kozhukattai.
  • به جای آرد برنج قرمز ، مرتب از آرد برنج استفاده کنید.
  • باقیمانده شیرین فقیرام یا اولوندو فقانام را می توان اضافه کرد.
  • آن را ساده به عنوان آمینی kozhukattai کنید.
  • از فروشگاه خریداری شده آرد برنج قرمز به جای درست کردن از ابتدا استفاده کنید.
غذای پیشنهادی  دستور العمل Nungu Sarbath ، خنک کننده تابستان

فیلم Sigappu arisi Kozhukattai را اینجا ببینید.

sivapparisi-kozhukattai

چاپ پین

سیگاپو arisi kozhukattai

Sigappu arisi kozhukattai سالم با برنج قرمز مغذی ، از ابتدا. این به عنوان میان وعده اندازه نیش برای درد گرسنگی در شب ساخته شده است.

زمان کل 3 ساعت ها 30 دقایق

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1/2 فنجان آرد برنج قرمز
  • 2-3 قاشق غذاخوری پخته شده moong dal یا فقیرام
  • 1/4 فنجان تکه های نارگیل
  • 1 فنجان اب
  • روغن کنجد در صورت نیاز
  • نمک در صورت نیاز

برای خلق و خوی

  • 1 قاشق غذاخوری روغن
  • 1/2 قاشق غذاخوری خردل
  • 1 قاشق غذاخوری حبوبات
  • 1/8 قاشق غذاخوری asafoetida
  • 1 برگ برگ کاری

دستورالعمل ها

  • برنج قرمز را به مدت 3 ساعت بشویید و خیس کنید و به مدت 15 دقیقه در حوله آشپزخانه تمیز پخش کنید.

  • به مخلوط کن و پودر به یک آرد ریز منتقل کنید.

  • یک تابه را گرم کنید و آرد را در شعله متوسط ​​گرم کنید تا رطوبت از بین برود.

  • بخار بلند می شود و به یک آرد روان آزاد تبدیل می شود.

  • به یک صفحه منتقل کنید و خنک شوید. من دوباره آرد چند پالس را اجرا می کنم تا از شر هر گونه تکه خلاص نشود.

  • ماهی تابه را با روغن و خردل پاشیده کنید. urad dal را اضافه کرده و به آن کباب داده و به دنبال آن asafoetida و برگهای کاری را می آوریم.

  • 1 فنجان آب بریزید و نمک مورد نیاز را اضافه کنید.

  • moong dal پخته شده را اضافه کنید و به جوش بیاورید. آرد را اضافه کرده و سریعاً هم بزنید.

  • در ابتدا ممکن است انگار توده ای داشته باشد. اما وقتی مخلوط می شوید ، از بین می رود.

  • هنگامی که یک قوام خمیر ضخیم را تشکیل داد (نباید مانند خمیر چسبنده باشد) ، به یک کاسه مخلوط کن منتقل کنید و آن را بپوشانید.

  • نارگیل را خرد کرده و به قطعات کوچک خرد کنید.

  • پس از آن که به اندازه کافی گرم شد ، روغن آنرا بزنید و خوب ورز دهید تا یکدست شود.

  • به توپ های با اندازه ی مرمر مساوی تقسیم کنید.

  • یک توپ را بگیرید و یک میخ کم عمق بزنید. یک عدد نارگیل را نگه دارید و به آرامی فشار دهید.

  • تکرار کنید تا تمام شود یک بشقاب و بخار آبدار را روی آن نگه دارید. اگر از مش مانند من استفاده می کنید ، از سطح آن خط بکشید.

  • آب را در یک گلدان یا بخار آب idli جوش دهید. کوزوکاتات ها را یک بار آب جوش نگه دارید. بسته به اندازه بزرگ بودن بخار شما ، 5-8 دقیقه زمان را ببندید.

  • بعد از اینکه kozhukattai براق شد ، 2 دقیقه قبل از بیرون آوردن kozhukattais زمان ایستادن را بدهید.

یادداشت

  • به جای درست کردن ، از آرد برنج خریداری شده از فروشگاه استفاده کنید. در صورت استفاده از آرد خریداری شده نیازی به کباب کردن نیست.
  • با خنک شدن ، بافت درست می شود. هنگامی که گرم است ، ممکن است خیلی نرم یا مرطوب احساس شود. اما خنک شدن باعث درست شدن آن می شود.

روش Sigappu arisi kozhukattai:

  1. برنج قرمز را به مدت 3 ساعت بشویید و خیس کنید. آب را تخلیه کرده و در یک حوله آشپزخانه تمیز به مدت 15 دقیقه پخش کنید.
  2. به یک مخلوط کن و پودر به یک آرد ریز منتقل کنید.
  3. یک تابه را گرم کنید و آرد را در شعله متوسط ​​گرم کنید تا رطوبت از بین برود. بخار بلند می شود و به یک آرد روان آزاد تبدیل می شود.
  4. به یک صفحه منتقل کنید و خنک شوید. من دوباره آرد چند پالس را اجرا می کنم تا از شر هر گونه تکه خلاص نشود.
  5. یک قابلمه را با روغن و خردل خرد شده گرم کنید. urad dal و asafoetida را اضافه کنید. کباب بدهید. برگ هایی از برگهای کاری را می رود. 1 لیوان آب ، نمک مورد نیاز بریزید.
  6. moong dal پخته شده را اضافه کنید و به جوش بیاورید. آرد را اضافه کرده و سریعاً هم بزنید.
  7. در ابتدا ممکن است انگار توده ای داشته باشد. اما وقتی مخلوط می شوید ، خاموش می شود.
  8. هنگامی که یک قوام خمیر ضخیم را تشکیل داد (نباید مانند خمیر چسبنده باشد) ، به یک کاسه مخلوط کن منتقل کنید و آن را بپوشانید.
  9. نارگیل را خرد کرده و به قطعات کوچک خرد کنید. من می خواستم آن را به طور یکنواخت برش دهم اما بعضی از آنها چگونه یکنواخت به نظر نمی رسند.
  10. هنگامی که به اندازه کافی گرم شد ، آنرا روغن بزنید و خوب ورز دهید تا یکدست شود.
  11. به توپ های با اندازه ی مرمر مساوی تقسیم کنید.
  12. یک توپ را بگیرید و یک میخ کم عمق به وسط آن بدهید. یک عدد نارگیل را نگه دارید و به آرامی فشار دهید.
  13. تکرار کنید تا تمام شود یک بشقاب و بخار آبدار را بیش از حد نگه دارید. اگر از مش مانند من استفاده می کنید ، از سطح آن خط بکشید.
  14. آب را در یک گلدان یا بخار آب idli جوش دهید. هنگامی که آب جوش آمد ، kozhukattais را نگه دارید.
  15. بسته به میزان اندازه بخار شما در 5-8 دقیقه بخار بخار کنید. وقتی kozhukattai براق شد ، بیرون بیایید.
    sigappu arisi kozhukattai
  16. قبل از بیرون آوردن kozhukattais ، 2 دقیقه زمان ایستادن بدهید.

خدمت به این ترتیب. ما هر نارگیل را در هر کوزوکاتایی خیلی دوست داشتیم و به آن اضافه می کند.

sigappu-arisi-kozhukattai-دستور
Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *