شام پان ورق کوفته ایتالیایی ترکیه با لطیف ترین کوفته بوقلمون و سبزیجات تفت داده شده برای یک وعده غذایی یک گلدان آسان.

برای یک وعده غذایی راحت از این شام ورق گوشت بوقلمون ترکیه ایتالیایی با لطیف ترین کوفته بوقلمون ساخته شده از ابتدا و سبزیجات فصلی لذت ببرید.
شام پان ورق کوفته ترکیه ایتالیا

این کوفته های بوقلمون مانند سوسیس ایتالیایی با دانه های رازیانه ، پاپریکا و فلفل قرمز مزه دار می شوند. آنها بسیار سبک و لطیف هستند – نکته اضافه کردن آب مرغ به گوشت است. من آنها را با گل کلم ، کلم بروکلی و فلفل دلمه ای قرمز تفت دادم ، اما از هرچه در دست دارید می توانید استفاده کنید. برای آماده سازی غذا نیز مناسب است! برای تهیه دستورالعمل های مناسب تر برای تهیه شام ​​تشت ، شام میگو و پیت شیت ، گوشت گوسفندی و کلم بروکلی Sheet Pan Turkey و مرغ و سبزیجات Sheet Pan Balsamic-Herb را امتحان کنید.

کوفته و سبزیجات آماده غذا

کی گفته باید کوفته فقط با سس و اسپاگتی بخورید؟ منظورم این است که شما می توانید ، اما آنها به تنهایی طعم عالی هم دارند!

برای اطمینان از خشک نشدن کوفته ، لازم است بوقلمون را بیش از حد مخلوط نکنید. اگر مخلوط گوشت را بیش از حد کار کنید ، کوفته کوفته سخت و آبدار نخواهد بود.

چگونه می توان شام های آماده ورق را تهیه کرد

ورق کوفته و سبزیجات کاملاً ساده است که وقتی یک وقت کافی ندارید درست کنید و برای آماده سازی غذا بسیار مناسب است. فقط همه سبزیجات را برش دهید و کوفته های گوشتی را روز قبل آماده کنید. سپس به وقت شام بیایید ، یک ورق پخت را با فویل بچرخانید و دستورالعمل پخت را دنبال کنید. بهترین قسمت در مورد وعده های غذای توالت این است که تمیز کردن بسیار سریع است – فقط فویل را سطل آشغال کنید و کار شما تمام است!

غذای پیشنهادی  دستور العمل فلفل دلمه ای سرخ کن

تغییرات:

  • از هر ترکیبی از سبزیجات استفاده کنید. سیب زمینی شیرین ، هویج و کدو سبز نیز گزینه های خوبی خواهد بود.
  • این غذا به خودی خود عالی است ، یا اگر ترجیح می دهید سس اضافه کرده و آن را بیش از ماکارونی سرو کنید.
  • کوفته ها را می توانید در 1 قاشق چای خوری روغن زیتون با حرارت متوسط ​​تا زیاد حدود 15 تا 18 دقیقه تفت دهید تا کاملا پخته شوند. با این حال ، این مخلوط نسبتاً مرطوب است ، بنابراین آنها با پخت بهتر کار می کنند تا شکل گرد خود را حفظ کنند.

ورق گوشت کوفته ترکیه ایتالیا ورق کوفته و سبزیجات

دستور العمل های بیشتری که گوشت کوفته دوست دارید:

شام پان ورق کوفته ترکیه ایتالیا

263 کالس 26.5 پروتئین 14 کربوهیدرات 11.5 چربی ها

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 40 دقیقه

کل زمان: 45 دقیقه

شام پان ورق کوفته ایتالیایی ترکیه با لطیف ترین کوفته بوقلمون و سبزیجات تفت داده شده برای یک وعده غذایی یک گلدان آسان.

  • 10 اونس گلچه های گل کلم
  • 10 اونس گلهای کلم بروکلی
  • 1 فلفل دلمه ای قرمز بزرگ، دانه ها را برداشته و به قطعات 2 اینچی برش دهید
  • 2 قاشق چایخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوشر
  • فلفل سیاه، چشیدن
  • 1/4 جام پودرهای سوخاری، ساده ، فصلی یا فاقد گلوتن
  • 1/4 جام سوپ مرغ
  • 1 تخم مرغ بزرگ
  • 1 قاشق چایخوری دانه رازیانه
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل شیرین
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
  • 1 پوند 93٪ بوقلمون زمینی بدون چربی
  • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • گل کلم ، کلم بروکلی و فلفل ها را روی ظرف پخت قرار داده و با روغن ، 1/4 قاشق چایخوری نمک و فلفل مخلوط کنید.

  • به یک لایه یکنواخت گسترش دهید. 20 دقیقه بپزید.

  • در حالی که سبزیجات در حال پخت هستند ، آرد سوخاری ، آب مرغ ، تخم مرغ ، ادویه ها و 4/4 قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید تا مخلوط شوند.

  • بوقلمون را اضافه کنید و با استفاده از چنگال مخلوط کنید تا همه چیز کاملاً ترکیب شود ، مراقب باشید که زیاد کار نکنید. به شکل 16 کوفته درآمده.

  • بعد از 20 دقیقه ، ظرف را از فر خارج کنید ، هم بزنید ، سبزیجات را به یک طرف فشار دهید و کوفته ها را در سمت دیگر قالب قرار دهید ، مطمئن شوید که همه جا کمی جا دارد.

  • 18 تا 20 دقیقه آنقدر بپزید تا کوفته ها بپزند. گرم سرو کنید.

غذای پیشنهادی  کلوچه کیک پنیر توت فرنگی Streusel | منتقد دستور العمل

خدمت: 4کوفته ، 1 فنجان سبزیجات انباشته، کالری: 263کیلو کالری، کربوهیدرات ها: 14g، پروتئین: 26.5g، چربی: 11.5g، چربی های اشباع شده: 3g، کلسترول: 126.5میلی گرم، سدیم: 588.5میلی گرم، فیبر: 5g، قند: 2.5g

نقاط هوشمند آبی: 5

نقاط هوشمند سبز: 5

نقاط هوشمند بنفش: 5

کلید واژه ها: دستور العمل های آسان ، شام تابه ، کوفته کوفته