گوشت گاو گوشتی جامائیکا پر از گوشت گاو تند ، چاشنی شده با paprika و allspice است و در یک قصاب پیچیده شده ، پوسته زرد رنگ طعم دار شده با زردچوبه.

دختری که دارای یک گوشت گاو جامائیکی پتی است
بتس گوشت گاو جامائیکا

گوشت گاو گوشتی جامائیکا طعم منحصر به فردی دارد که شما در هیچ غذای دیگری در جهان با زردچوبه پیدا نکردید تا آن را به رنگ کارائیب ارائه دهید. من وقتی بودجه دانشجویی در بودجه بودم ، وقتی که دانشجویی در کالج بودم ، لکه های گوشت گاو را در یک نقطه کوچک جامائیکا می خریدم. آنها به من یادداشت empanadas ، فقط spicier بسیار! وقتی به جامائیکا رفتم ، این نکته را مطرح کردم که هر فرصتی را که بتوانم از آنها امتحان کنم.

دختر نگهبان گوشت گاو جامائیکی

این دستور العمل اصیل گاو گوشتی جامائیکا از کتاب آشپزی اصلی Flava (پیوند affil) اصلاح شده است. وقتی دستم را به این کتاب آشپزی گرفتم ، همه چیز خیلی خوب به نظر می رسید که نمی دانستم از کجا شروع کنم. این کلاسیک مانند کلاسیک نمکی ، بز و بز کاری و علاقه های کارائیب از قبیل خرچنگ سیر کره و ترونی دو برابر است. اما به دلایلی ، خودم را پیدا کردم که دوباره به این مضرات گوشت گاو برمی گردم ، و بسیار خوشحالم که انجام دادم!

حتی اگر تکه های گوشت گاو پخته شده و سرخ نشده باشند ، دستور اصلی آن دقیقاً سبک نبود. بنابراین ، من چند ترفند جزئی ایجاد کردم ، که از آن سالن را پاک کردم یا کاملاً کوتاه کردم و از گوشت گاو کم چرب استفاده کردم. من همچنین آنها را کمی کوچکتر کردم ، بنابراین به جای 10 از دستور العمل 12 دریافت کردم. آنها عالی شدند!

غذای پیشنهادی  دستور تهیه آسان کلوچه چله ، سبک تر

نکات

  • هنگام دست زدن به فلفل ها دستکش بپوشید – آنها بسیار تند هستند. بعد از لمس فلفل از لمس چشم یا دهان خودداری کنید.
  • هنگام کار با زردچوبه ، دستکش بپوشید زیرا رنگ زرد باعث لکه دار شدن دستان شما خواهد شد.
  • کره سرد ، راز پوسته پوسته پوسته شدن است.

تغییرات:

گوشت گاو محبوب ترین و پر از پرکننده جامائیکا است ، اما مطمئناً می توانید آنرا تغییر دهید. هر یک از این گزینه ها را با همان ادویه ها فصل کنید:

  • مرغ تند
  • میگوی تند
  • سبزیجات تند (به عنوان مثال ، اسفناج ، فلفل زنگ ، کدو سبز ، هویج)

فریزر دوستانه: نعناع ها را درست کنید و آنها را تا سه ماه بدون پختن یخ بزنید. می توانید آنها را منجمد کنید – کافی است کمی بیشتر وقت اضافه کنید.

قبل از پخت تاشو گوشت گاو جامائیکاگوشت گاو تاشو قبل از پختنعناع گوشت گاو را روی یک ورقه پختپخته های گوشت گاو جامائیکیایی را بر روی pergatنعناع گوشت گاو با نیش بیرون آورده شده است

دستور العمل های جامائیکا بیشتر شما عاشق آن هستید:

بتس گوشت گاو جامائیکا

زمان آماده سازی: 1 ساعت 30 دقیقه

زمان پخت: 30 دقیقه

زمان کل: 2 ساعت

پفک های گوشت گاو جامائیکا با فلفل دلمه ای گوشت گاو و چاشنی چاشنی پر شده ، چاشنی شده با پاپریکا و آجیل و در یک قصاب پیچیده شده ، پوسته زرد رنگ طعم دار شده با زردچوبه.

برای شیرینی:

  • 450 گرم آرد در حال افزایش ، به علاوه بیشتر برای گرد و غبار، حدود 3 فنجان به اضافه 2 قاشق غذاخوری
  • 2 قاشق غذاخوری قند
  • 1 1/2 قاشق غذاخوری نمک کوثر
  • 3 قاشق غذاخوری زردچوبه پودر شده
  • 2 قاشق غذاخوری کره سرد، تکه های کوچک
  • 1 فنجان به علاوه 2 قاشق غذاخوری آب یخ
  • شیر یا آب، برای مسواک زدن

برای پر کردن:

  • 1 پوند 93٪ گوشت گاو بدون چربی
  • 1 پیاز متوسط، چرخ کرده
  • 1 فلفل دلخواه را بچسبانید، دانه دانه دار و دانه دار (دستکش بپوشید)
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک کوثر
  • 1 قاشق چایخوری فلفل دلمه تازه
  • 1 2.32 اونس مکعب سهام گاو ، مانند مگی
  • 2/3 فنجان آب جوش
  • 1 قاشق غذاخوری فلفل شیرین
  • 1/2 قاشق غذاخوری ادویه
  • 1 قاشق غذاخوری آرد سوخاری یا آرد
  • 2 قاشق غذاخوری سس سویا تیره ، سس ورسکستر یا قهوه ای

برای شیرینی:

  • آرد را درون یک کاسه ریخته و سپس در شکر ، نمک و زردچوبه هم بزنید. کره را اضافه کرده و آنها را درون مواد خشک مالش دهید تا یک بافت خرد شود.

  • به تدریج آب یخ را اضافه کنید تا یک خمیر ایجاد شود. خمیر را درون یک توپ بچرخانید ، در بسته بندی چسبناک بپیچید و 1 ساعت در یخچال سرد کنید.

برای پر کردن:

  • در ضمن ، پر کردن را انجام دهید. در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ​​و متوسط ​​، گوشت را اضافه کرده و بپزید ، با یک قاشق چوبی شکسته شوید ، حدود 5 دقیقه.

  • پیاز و هویله اسکاچ را اضافه کرده و 3 دقیقه بپزید تا نرم شود. پودر سیر ، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

  • مکعب گوشت گاو را در آب در حال جوش حل کرده و همراه با پاپریکا ، آرد ادویه ، آرد سوخاری یا آرد و سس سویا یا سس دیگر به آنرا اضافه کنید. 20 دقیقه هم بزنید و بجوید و بعد کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.

  • وقتی آماده پخت ، فر را از قبل با 350F گرم کنید.

  • خمیر سرد شده را از یخچال خارج کنید. سطح کار گرد و غبار و پینهای نورد را با آرد بپاشید تا خمیر چسبیده باشد.

  • خمیر را بیرون بیاورید ، هنگامی که صاف آن را در یک مربع تا کنید ، دوباره بچرخید. 2 تا 3 بار تکرار کنید تا پوسته پوستی سنتی ایجاد شود.

  • خمیر را به ضخامت حدود 1/16 بریزید.

  • یک کاسه یا درب آن را به قطر حدود 6 اینچ در بالا قرار دهید و با چاقوی تیز اطراف آن را با دقت برش دهید. شما باید 12 عدد بگیرید ، با اندازه 6 اینچ.

  • مخلوط گوشت را بین هر یک تقسیم کنید ، هر کدام حدود 3 قاشق غذاخوری و قاشق آن را روی یک طرف دایره بگذارید.

  • کمی شیر (یا آب) را در اطراف لبه خمیر مسواک بزنید و روی آن را با دقت خم کنید تا لبه ها برطرف شوند. با استفاده از انگشتان دست خود را فشار داده و آنها را مهر و موم کنید ، سپس از یک چنگال استفاده کرده و در اطراف لبه ها فشار دهید.

  • چند سوراخ در بالای آن را با چنگال فشار دهید تا سوراخ های بخار ایجاد شود و روی یک ورقه پخت قرار دهید. 25 دقیقه پخت ، تا زمانی که طلایی شود.

خدمت: 1پتی، کالری: 191کیلوکالری، کربوهیدرات: 25گرم، پروتئین: 11.5گرم، چربی: 4.5گرم، چربی های اشباع شده: 2گرم، کلسترول: 29میلی گرم، سدیم: 412میلی گرم، فیبر: 2گرم، قند: 1گرم

نقاط هوشمند آبی: 6

نقاط هوشمند سبز: 6

نقاط هوشمند بنفش: 6

کلید واژه ها: گوشت گوسفند ، گوشت گاو جامائیکا ، پتی گوشت خوشمزه