شیر نارگیل پونگال شیرین ، دستور پنگال گلدان فوری

شیر نارگیل شیرین پنگال در قابلمه فوری. به راحتی در زودپز نیز ساخته می شود. عکس ویدئویی سریع گام به گام.

من می خواستم این تغییرات را برای مدت طولانی امتحان کنم. یعنی چیزی شبیه برنج چسبناک انبه اما نسخه پنگال ما. فکر کردم ایده پنگولای انبه یا حتی برنج چسبناک انبه تایلندی را برای فصل انبه رزرو می کنم. اما فکر کردم یک نسخه شیر نارگیل را برای این جشنواره پنگال امتحان کنم.

امسال خیلی زود به خرید رفتم و بدون هیچ نیشکر ، زردچوبه تازه یا زنجبیل برگشتم. دوباره ، به امید انجام خریدی فردا. می خواستم نسخه دیگری را با آب نیشکر امتحان کنم. اجازه دهید حداقل این تغییرات را از هم اکنون به اشتراک بگذارم. وارسی پست مفصل من درباره پونگال ، این که چگونه در خانه و لیست خرید ما جشن گرفته می شود.

غذای پیشنهادی  کیک لیوان شکلاتی
coconut-milk-pongal

تهیه شیر نارگیل شیرین پونگال:

برنج و دال ابتدا در کمی شیر نارگیل دوم پخته می شود. بعداً ، شیر نارگیل غلیظ به همراه شیرین کننده اضافه می شود (من از شکر استفاده کردم). با مواد مورد علاقه پونگال – هل ، جوز هندی و بادام هندی ، کشمش تزئین کنید.

آیا فیلم ها بیشتر مورد علاقه شما هستند؟

در اینجا یک فیلم سریع از این دستورالعمل برای شما آورده شده است

تغییرات:
  • من از شیر نارگیل مغازه ای خریداری شده استفاده کردم ، اما احساس می کردم نوشیدنی های تازه می توانند طعم طبیعی بیشتری به ظرف اضافه کنند.
  • کالکندو (آب نبات قندی) یا شکر زرد می تواند به جای شکر استفاده شود.
  • شما می توانید برنج خام سیراگا سامبا را با برنج خام (sona masuri) یا حتی برنج باسماتی عوض کنید.
  • ماندگاری بسیار کمتر است ، در حالی که شیر نارگیل اضافه می کنیم ، در نیم روز (دمای اتاق) مصرف کنید.
  • پاچای کارپورام را می توان به اندازه دانه شنبلیله اضافه کرد.
غذای پیشنهادی  برنامه غذایی 7 روزه غذایی سالم (15 تا 21 ژوئن)

پست های مرتبط

با آرزوی یک پونگال بسیار مبارک! (Sankrati مبارک / Lohri / جشنواره برداشت)

coconut-milk-pongal

چاپ سنجاق زدن

شیر نارگیل شیرین پنگال

شیر نارگیل شیرین پنگال در قابلمه فوری. به راحتی در زودپز نیز ساخته می شود. عکس ویدئویی سریع گام به گام.

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 1/2 جام برنج جیراگا سامبا یا هر برنج خام
  • 2 قاشق غذاخوری مونگ دال پاسی پاروپو
  • 1/2 جام شیر نارگیل سبک شیر 2
  • 1/4 جام شیر نارگیل غلیظ شیر اول
  • 1 قاشق غذاخوری قاری یا بیشتر در صورت لزوم
  • 1 خرج کردن نمک
  • 2 هل پودر شده
  • 1 خرج کردن پودر جوز هندی اختیاری

دستورالعمل ها

  • گلدان فوری را در حالت Saute گرم کنید ، به مدت 5 دقیقه گرمای نرمال داشته باشید.

  • گوجه فرنگی را اضافه کنید ، بادام هندی را تفت دهید تا رنگ آن طلایی کم رنگ شود. کشمش را به آن شیر دهید و تفت دهید تا نفخ کند.

  • Tansfer کنید و این را در یک کاسه کوچک کنار بگذارید.

  • در صورت باقی مانده سیاه از مواد بو داده ، گلدان را پاک یا شستشو دهید.

  • در حال حاضر ، 5 دقیقه تایمر تمام شده است. مجدداً 5 دقیقه با حرارت طبیعی فشار دهید.

  • تفت خشک مونگ دال تا طلایی شود.

  • آب ، شیر نارگیل را به آن اضافه کنید.

  • در برنج شسته می رود. نمک اضافه کنید.

  • لغو حالت سوت. حالت Rice را فشار دهید ، فشار بالا را انتخاب کنید. (15 دقیقه) پس از اتمام ، بخار را سریع آزاد کنید.

  • خوب له کن شیر نارگیل غلیظ ، شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید.

  • گلدان فوری را مجدداً در حالت Saute ، 5 دقیقه گرمای عادی شروع کنید.

  • هل پودر شده ، جوز هندی را اضافه کنید. همچنان مخلوط کنید زیرا ممکن است پونگال به راحتی در قسمت پایین گیر کند.

  • پس از حباب های پنگال ، حالت Saute را لغو کنید ، با مغزها و کشمش را با غلاف تزئین کنید.

یادداشت

  • من به مدت 15 دقیقه فشار می دهم تا مطمئن شوم پس از آزاد شدن سریع درست پخته شده است. در گرمای عادی نیز می توانید همین کار را در 12 دقیقه انجام دهید.
  • پس از له شدن برنج ، لطفاً مراقب باشید زیرا ممکن است به راحتی گیر کند.
  • من از شیر نارگیل آماده استفاده کردم ، برای 1/2 فنجان شیر نارگیل سبک ، فقط 3 قاشق غذاخوری شیر نارگیل را گرفتم و با آب رقیق کردم.
  • بسته به کیفیت برنج (طبیعت) ممکن است بافت پونگال متفاوت باشد. اگر می خواهید بافت شل داشته باشید ، پس از له شدن برنج ، در صورت لزوم ، آب گرم اضافه کنید.
  • این نسبت داده شده با سرد شدن ضخیم تر می شود.
  • برای استخراج نارگیل ، شیر ، 1 فنجان نارگیل رنده شده تازه را در مخلوط قرار دهید. 2 قاشق غذاخوری آب گرم اضافه کنید. شیر را خرد کرده و فشار دهید. این را به عنوان شیر غلیظ ذخیره کنید. برای شیر نازک ، 1/4 فنجان آب گرم اضافه کنید ، یک بار دیگر چرخ کنید تا شیر جمع شود. روی آن را با آب رقیق کنید تا 1/2 فنجان درست شود.

روش نارگیل شیرین شیر نارگیل:

  1. گلدان فوری را در حالت Saute ، 5 دقیقه گرم کنید.
  2. غنچه ، بادام هندی را تفت دهید تا رنگ آن طلایی کم رنگ شود. کشمش را به آن شیر دهید و تفت دهید تا نفخ کند.
  3. Tansfer کنید و این را در یک کاسه کوچک کنار بگذارید.
    شیر نارگیل شیرین پنگال مرحله 1-آجیل
  4. در صورت باقی مانده سیاه از مواد بو داده ، گلدان را پاک یا شستشو دهید.
  5. در حال حاضر ، 5 دقیقه تایمر تمام شده است. مجدداً 5 دقیقه با حرارت طبیعی فشار دهید.
  6. تفت خشک مونگ دال تا طلایی شود. آب ، شیر نارگیل را به آن اضافه کنید.
    step2-roast
  7. در نمک برنج شسته می شود. لغو حالت سوت. حالت Rice را فشار دهید ، فشار بالا را انتخاب کنید. (15 دقیقه)
    شیر نارگیل شیرین پنگال مرحله 3-طبخ
  8. پس از اتمام ، بخار را سریع آزاد کنید.
  9. خوب له کن شیر نارگیل غلیظ ، شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید.
    step4-add
  10. گلدان فوری را مجدداً در حالت Saute ، 5 دقیقه گرمای عادی شروع کنید.
  11. هل پودر شده ، جوز هندی را اضافه کنید.
    شیر نارگیل شیرین پنگال مرحله 5
  12. همچنان مخلوط کنید زیرا ممکن است پونگال به راحتی در قسمت پایین گیر کند.
  13. پس از حباب های پنگال ، حالت Saute را لغو کنید ، با مغزها و کشمش را با قلمه تزئین کنید.
    step6-ready
یادداشت
  • من به مدت 15 دقیقه فشار می دهم تا مطمئن شوم پس از آزاد شدن سریع درست پخته شده است. در گرمای عادی نیز می توانید در 12 دقیقه همین کار را انجام دهید.
  • پس از له شدن برنج ، لطفاً مراقب باشید زیرا ممکن است به راحتی گیر کند.
  • من از شیر نارگیل آماده استفاده کردم ، برای 1/2 فنجان شیر نارگیل سبک ، فقط 3 قاشق غذاخوری شیر نارگیل را گرفتم و با آب رقیق کردم.
  • بسته به کیفیت برنج (طبیعت) ممکن است بافت پونگال متفاوت باشد. اگر می خواهید بافت شل داشته باشید ، پس از له شدن برنج ، در صورت لزوم ، آب گرم اضافه کنید. این نسبت داده شده با سرد شدن ضخیم تر می شود.
  • برای استخراج نارگیل ، شیر ، 1 فنجان نارگیل رنده شده تازه را در مخلوط قرار دهید. 2 قاشق غذاخوری آب گرم اضافه کنید. شیر را خرد کرده و فشار دهید. این را به عنوان شیر غلیظ رزرو کنید. برای شیر نازک ، 1/4 فنجان آب گرم اضافه کنید ، یک بار دیگر چرخ کنید تا شیر جمع شود. روی آن را با آب رقیق کنید تا 1/2 فنجان درست شود.

داغ لذت ببرید یک بار دیگر پونگال مبارک!

thengai-paal-pongal

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *