شیر گل رز نونگو ، شیر گلاب نخل

نونگو گلاب

شیر گل رز Nungu یک مایع خنک کننده تابستانی و همچنین یک نوشیدنی فوق العاده خوشمزه است که می تواند با جوانه های طعم شما معالجه شود.

نونگو در روزهای کودکی در گذشته به طور منظم در تابستان به خانه خود می پرداخت. ما یخچال نداشتیم و فقط درمانهای قند مصنوعی در تابستان گاه به گاه مانند رسنا یا یخ کویچی از فروشندگان یخ سبد خرید در غیر این صورت ، آن را به عنوان مرتب ، خنک کننده های طبیعی بدن تابستان مانند elaneer (نارگیل مناقصه) ، نونگو و غیره.

بعد از ازدواج ، فهمیدم که نونگو تازه لوکس است ، در طول سفرها ، هر وقت بخریم ، آن را خریداری می کنیم. برای بعضی از کسانی که از همسایگان شناخته شده که می خواستند نخل بخرند ، آن را خریداری می کردند ، تجربه جدیدی برای درمان نونگو به عنوان برخی از اکسیرهای گرانبها بود. از این بدتر ، بعد از آمدن به اینجا ، وقتی که همیشه میوه خرما را از بازار مرطوب خریداری کردم ، اصلاً مناقصه نبود. فقط بخرید و پرتاب کنید که قبلاً خیلی سخت بود.

غذای پیشنهادی  انبه گرمسیری Blueberry Lassi (نوشیدنی ماست)
nipah-palm-bandung-drink

من هرگز از مغازه های سبزیجات هند بازدید نکرده ام ، بنابراین کالاهای وارداتی را نیز از هند خریداری نکردم. بنابراین یک بار در سال فقط در سفر هندوستان به خوردن 1 یا 2 عادت می کنم. امسال هم همینطور از بین رفت. وقتی در جستجوی چیزی می گشتم این میوه نخل نیپا در سنگاپور مورد استفاده قرار می گیرد. من مطمئن نیستم که آن را تازه کنیم ، اما یک کنسرو پیدا کردم.

غذای پیشنهادی  دستور غذای سرخ کرده فرایر خانگی خانگی

فکر اینکه به آن شلیک کنم گرچه من قصد نداشتم دوباره آن را بخرم همانطور که کنسرو شده است. Vj به هیچ وجه متقاعد به خرید نبود ، اما من بد می خواستم حداقل به خاطر پست های وبلاگ امتحان کنم. بنابراین یک بسته کردم و چند دستور العمل درست کردم. این شیر گل رز nungu با آن بسیار خوب بود.

غذای پیشنهادی  کاسه های تند بروکسل (کربوهیدرات کم)

من توصیه می کنم از میوه نخل تازه استفاده کنید ، زیرا در اینجا جایی نیست که طعم ، عطر و طعم یا بافت آن نزدیک باشد. با این حال ، مانند برخی از شیرهای گل سرخ شده توسط ناتا کوکو بود. و همچنين مانند بوقلمون بو بود. من عاشق padha neer هستم اما نه یک میوه نخل که دارای طعم padhaneer است. این به عنوان بذر صابون در اینجا در سیناپور شناخته می شود. همچنین به عنوان باندونگ شیر گلاب نیز تولید می شود. می تواند به عنوان نوشیدنی atap bandung ترجمه شود.

نخل-میوه-گلاب-شیر

چاپ پین

گل رز نونگو

شیر گل رز Nungu یک مایع خنک کننده تابستانی و همچنین یک نوشیدنی فوق العاده خوشمزه است که می تواند با جوانه های طعم شما معالجه شود.

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1/2 فنجان شیر آب پز و سرد
  • 2 قاشق غذاخوری شربت گلاب من از F&N استفاده کردم
  • 1/4 فنجان میوه نخل تقریباً پوره شده
  • 1/4 فنجان یخ خرد شده

دستورالعمل ها

  • اگر میوه خرماً خرما باشد. معدن نرم نبود ، بنابراین من با استفاده از mixie پالس کردم.

  • تمام مواد لازم را جمع کنید. در یک لیوان سرو ، ابتدا یخ خرد شده را اضافه کنید. سپس میوه خرما.

  • آن را با شیر آب پز و سرد سرد کنید. در آخر شربت گلاب را اضافه کنید.

  • آن را مخلوط کرده و فوراً لذت ببرید.

روش شیر گل رز نونگو:

  1. اگر میوه خرماً خرما باشد. معدن نرم نبود ، بنابراین من با استفاده از mixie پالس کردم.step1-pulse
  2. تمام مواد لازم را جمع کنید. در یک لیوان سرو ، ابتدا یخ خرد شده را اضافه کنید. سپس میوه خرما.step2-crush-ice
  3. آن را با شیر آب پز و سرد سرد کنید. در آخر شربت گلاب را اضافه کنید.step3-شیر-شربت
  4. آن را مخلوط کرده و فوراً لذت ببرید.step4-mix

بافت ، عطر و طعم شما را به یک سطح کاملاً متفاوت می برد -!

nungu-rose-milk

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *