طرز تهیه برنج باسماتی به دو روش

طرز تهیه طبخ برنج باسماتی به دو روش – روش فشار و روش جوشاندن گلدان باز.

پخت و پز برنج باسماتی کرکی را برای برنج سرخ شده ، پولائو و برای مصرف دشت با دارچین یا گیاه دیگر. شما می توانید برای همه این موارد استفاده از این روش را انجام دهید. چگونه می توان در هر زمان نتایج مداوم کسب کرد؟ به یک محصول با کیفیت ، همان مارک بچسبید. این فرصتی برای تنظیم دقیق و قلاب به نسبت است. بنابراین ، محصولات مختلف را امتحان کنید و دریابید که کدام یک را دوست دارید از نظر چگونگی رنگ سفید ، چقدر طعم آور است. به آن بچسبانید و نسبت آب (روش اجاق گاز) یا درصد پخت و پز (روش دیگ باز کردن گلدان) را تنظیم کنید تا یکی از آنها برطرف شود.

غذای پیشنهادی  گوشت گاو کلم بروکلی - Skinnytaste
طرز تهیه کرکی

طبخ در شرایط ایده آل مانند همان گرما ، هیچ تداخل باد در شعله و غیره تا بتوانید عواملی مانند زمان را یادداشت کنید و از بهترین مواردی که برای شما استفاده می شود دریابید. من این را به عنوان نسخه خود ارائه داده ام ، بنابراین از این به عنوان راهنمایی استفاده کنید. اگر می گویم 7 دقیقه و در 6 دقیقه انجام می شود ، آن را حل کنید. این بسته به کشتی ای که استفاده می کنید ، شعله شما و غیره تا چه اندازه متفاوت است.

غذای پیشنهادی  ماهی تن رشته فرنگی نوعی غذای مرکب

من هرگز فکر نمی کردم که روش گلدان های باز را امتحان کنم اما همیشه نسبت به این روند مجذوب آن می شوم و از آن لذت می برم. هفته گذشته من اینستاگرام همچنین ، چگونه Southfoodtrail چگونه با این ترفند به من کمک کرد و چگونه شارمی با پخت و پز گلدان های باز از من الهام گرفت

چاپ پین

طرز تهیه برنج باسماتی

طرز تهیه طبخ برنج باسماتی به دو روش – روش پخت فشار و روش جوشاندن گلدان باز.

تجهیزات (پیوندهای وابسته به آمازون)

اندازه گیری های جام

عناصر

روش اجاق گاز فشار:

  • 1/2 فنجان برنج باسماتی من از هند دروازه سوپر استفاده کردم
  • 1 فنجان اب

روش گلدان باز:

  • 1 فنجان برنج باسماتی
  • روغن کنجد چند قطره
  • 6 فنجان ها اب

دستورالعمل ها

طرز تهیه برنج باسماتی در اجاق گاز:

  • برای یک فنجان برنج از 1 لیوان آب برای 1/2 فنجان استفاده می کنم. نرم و طولانی می شود. این نسبت برنج: 1: 2 است. اگر سخت تر می خواهید ، می توانید نسبت آب 1 و 1/2 فنجان را برای 1 فنجان برنج کاهش دهید. به عنوان مثال ، برای برنج سرخ شده من از آب کمتری استفاده می کنم و برای خوردن آن به همراه برنج انواع گندم یا جنوب هند ، از 2 فنجان استفاده می کنم.

  • 1 و 1/2 لیوان آب را در اجاق گاز فشار دهید. (من از اجاق گاز 5 لیتری استفاده کردم ، کلیپ بر روی مدل اما هر اجاق گاز باید کار کند) برنج را داخل آن نگه دارید و اجاق گاز را ببندید.
  • طبخ فشار برای 4 سوت. بگذارید فشار به طور طبیعی آزاد شود.

  • برنج ها را خیلی آرام بشویید و تا زمان مصرف آن را بپوشانید.

پخت و پز برنج باسماتی به روش گلدان آزاد:

  • 6 فنجان آب را با روغن ، در یک قابلمه پهن شده ریخته تا روغن جوش شود.

  • بعد از اینکه مرحله جوش آمد ، برنج را اضافه کنید و بگذارید دوباره به جوش نورد برسد.

  • یکبار هم بزنید. بگذارید 5 دقیقه آنقدر جوش آید. یک دانه برنج را با هم زدن آن بین انگشتان خود چک کنید.

  • اگر سفت و سخت نیست و خرد می شود ، جوش را ادامه دهید.

  • 2 دقیقه دیگه جوشیدم و دوباره وقتی چک شد ، طولانی شد و پوره شد. هنوز هم خیلی نرم نیست.

  • اما این مرحله مناسب برای خاموش کردن است. بنابراین ما فقط به دنبال 80 تا 90٪ برنج پخته شده هستیم.

  • یک گلدان را بریزید (یک گلدان بزرگ را برای جمع کردن آب نشاسته نگه می دارم) و آب آن را تخلیه کنید.

  • شما باید آب نشاسته جمع شده را دور ریخته و مجدداً قوطی را روی ظرف بگذارید و برنج را به مدت 15 دقیقه نگه دارید.

  • قبل از خدمت به برنج حداقل 15 دقیقه زمان ایستادن داده شود.

  • سپس فقط برنج شما کاملاً پخته می شود.

  • بعد از 15 دقیقه ، فراموش نکنید که برنج ها را به آرامی پر کرده و به ظرف کاسه ای منتقل کنید.

یادداشت

  • برای تقویت عطر و طعم برنج باسماتی می توان یک یا دو قطره آب کاوا اضافه کرد. اما بیشتر از آن را اضافه نکنید زیرا ممکن است بوی متفاوت داشته باشد.
  • می توانید کمی نمک به برنج پخت و پز اضافه کنید.
  • هنگام گرم شدن برنج ، از بین نبرد دانه ها.
  • کمتر هم زدن = دانه های بلند و بدون شکسته شدن. هنگامی که کاملاً خنک شد ، به راحتی شکسته نمی شوید.
  • برنج چسبناک به معنی برنج پخته شده است.
  • اضافه کردن چند قطره روغن برنج غیر چسبنده و همچنین از سرریز شدن جلوگیری می کند.
  • اگر از برنج سرخ شده استفاده می کنید ، توصیه کنید حداقل (1 ساعت پس از خنک شدن کامل) یخچال و فریزر کنید.

طرز تهیه برنج باسماتی

  1. ابتدا برنج باسماتی را به مدت 30 دقیقه بشویید و خیس کنید. آب را کاملاً تخلیه کنید.

    طرز تهیه برنج باسماتی در اجاق گاز:
  2. برای یک فنجان برنج از دو فنجان آب استفاده می کنم. نرم و طولانی می شود. (در اینجا 1/2 فنجان برنج ، 1 لیوان آب)
  3. اگر سخت تر می خواهید ، می توانید نسبت آب به 1 و 1/2 لیوان را کاهش دهید. به عنوان مثال ، برای برنج سرخ شده من از آب کمتری استفاده می کنم و برای خوردن آن به همراه برنج انواع گندم یا جنوب هند ، از 2 فنجان استفاده می کنم.
  4. 1 و 1/2 لیوان آب را در اجاق گاز فشار دهید. (من از اجاق گاز 5 لیتری ، کلیپ روی مدل استفاده کردم اما هر اجاق گاز باید کار کند)
  5. برنج را درون آن نگه دارید و فشار اجاق گاز را ببندید.
  6. طبخ فشار برای 4 سوت. بگذارید فشار به طور طبیعی آزاد شود.
  7. برنج ها را خیلی آرام بشویید و تا زمان مصرف آن را بپوشانید.
  8. پختن برنج باسماتی به روش جوشاندن گلدان های باز:
  9. 6 فنجان آب را در یک قابلمه پهن شده ریخته تا جوشانده شود.
  10. بعد از اینکه مرحله جوش آمد ، برنج را اضافه کنید و بگذارید دوباره به جوش نورد برسد.
  11. چند قطره روغن اضافه کنید ، یکبار هم بزنید. بگذارید 5 دقیقه آنقدر جوش بخورد.
  12. یک دانه برنج را با هم زدن آن بین انگشتان خود بررسی کنید.
  13. اگر سفت و سخت نیست و خرد می شود ، جوش را ادامه دهید.
  14. 2 دقیقه دیگه جوشیدم و دوباره وقتی چک شد ، طولانی شد و پوره شد. هنوز هم خیلی نرم نیست.
  15. اما این مرحله مناسب برای خاموش کردن است. بنابراین ما فقط به دنبال 80 تا 90٪ برنج پخته شده هستیم.
  16. یک گلدان را بریزید (یک گلدان بزرگ را برای جمع کردن آب نشاسته نگه می دارم) و آب آن را تخلیه کنید.
  17. شما باید آب نشاسته جمع شده را دور ریخته و مجدداً قوطی را روی ظرف بگذارید و برنج را نگه دارید سرپوشیده برای 15 دقیقه
  18. قبل از خدمت به برنج حداقل 15 دقیقه زمان ایستادن داده شود. سپس فقط برنج شما کاملاً پخته می شود.
  19. بعد از 15 دقیقه ، فراموش نکنید که برنج ها را به آرامی پر کرده و به ظرف کاسه ای منتقل کنید.
یادداشت
  • برای تقویت عطر و طعم برنج باسماتی می توان یک یا دو قطره آب کاوا اضافه کرد. اما بیشتر از آن را اضافه نکنید زیرا ممکن است بوی متفاوت داشته باشد.
  • می توانید کمی نمک به برنج پخت و پز اضافه کنید.
  • هنگام گرم شدن برنج ، از بین نبرد دانه ها. کمتر هم زدن = دانه های بلند و بدون شکسته شدن. هنگامی که کاملاً خنک شد ، به راحتی شکسته نمی شوید.
  • برنج چسبناک به معنی برنج پخته شده است.
  • اضافه کردن چند قطره روغن برنج غیر چسبنده و همچنین از سرریز شدن جلوگیری می کند.
  • اگر از برنج سرخ شده استفاده می کنید ، توصیه کنید حداقل (1 ساعت پس از خنک شدن کامل) یخچال و فریزر کنید.

با برنج لذت ببرید سرخ سرخ، کادی یا گراوی مورد علاقه خود را.

برنج باسماتی کامل
نسبت آب به برنج باسماتی چیست؟

من از 2 فنجان آب برای 1 فنجان برنج باسماتی در روش اجاق گاز استفاده می کنم. برای برنج سفت تر ، مثل برنج سرخ شده ، من آب را به 1 و 1/2 فنجان به 1 فنجان برنج کم می کنم. نسبت آب نیز با توجه به تنوع برنج متفاوت است.

کدام برنج باسماتی بهترین است؟

من بسیاری از مارک ها را امتحان نکرده ام. از آنچه سعی کرده ام ، دروازه هند (فوق العاده یا حق بیمه) ، داوات ، کولا لال برای من خوب کار کرده اند.

چرا برنج باسماتی را خیس می کنید؟

خیساندن به نرم شدن دانه کمک می کند و به نتیجه ای نرم تر و مرطوب می دهد. زمان پخت و پز را کاهش می دهد و به آب کمتری نیز نیاز دارد.

چرا برنج باسماتی من چسبنده است؟

بیش از برنج پخته شده = نتایج چسبنده. آب را کم کنید ، زمان پخت را کم کنید.

چرا برنج باسماتی من شکسته است؟

بعد از خیساندن ، برنج باسماتی را باید به آرامی اداره کرد. هرگز صاف و صاف نکنید زیرا به راحتی می شکند.
پس از پخت و پز ، اگر برنج را هنگام گرم شدن بریزید ، می تواند به راحتی هم شکسته شود. بنابراین ابتدا به آرامی صاف کنید تا کمی از آن شکاف بریزید و سپس می توانید کاملاً چرک کنید.
در روش گلدان باز ، اگر زیر برنج را می پزید ، دانه به راحتی می شکند و یکنواخت به نظر نمی رسد (داخل آن انگشترهایی مانند حلقه خواهید داشت) بنابراین یک یا 2 دقیقه دیگر بپزید.

چگونه از برنج به ظاهر زرد پرهیز کنیم؟

به درستی بشویید. نشاسته اضافی را خیس کرده و تخلیه کنید. با 1/2 قاشق غذاخوری آب لیمو بپزید.

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *