طرز تهیه بهترین سس پستوی ریحان

این سس خوشمزه سبز در حال ترکیدن با طعم برگ ریحان است که با آجیل کاج کره ، سیر تازه ، و روغن زیتون با کیفیت تزریق می شود. یاد بگیرید که چگونه بهترین سس پاستیل ریحان را پر از مواد تازه کنید و در عرض چند دقیقه تهیه کنید.

بهترین pesto ریحان در کاسه سفالی با قاشق نقره ای

بهترین دستور العمل سس پاستیل ریحان

یادآوری دستور العمل های سس ساده که می توانم در عرض چند دقیقه شلاق بزنم یکی از راه های صرفه جویی در وقت در آشپزخانه است و این دستور پاستو ریحان نه تنها تازه بلکه یک پخش یا سس عالی برای بسیاری از دستور العمل ها است. می توانید این غذا را تقریباً در مورد هر نوع گوشت و ماهی پخش کنید ، یا از آن به عنوان ماریناد سبزیجات استفاده کنید ، اما خوشمزه ترین راه برای لذت بردن از آفت با برخی از رشته فرنگی های پخته شده است.

ریحان پسته چیست؟

Pesto معتبر با استفاده از ملات و گندم ، با هم زدن مواد تشکیل دهنده در کنار هم ساخته می شود ، که در آنجا نام خود را نیز می گیرد. Pesto از واژه ایتالیایی pounded گرفته شده و به شهر جنوا ردیابی می شود. سس پخته نشده از برگهای ریحان تازه ، میخک سیر ، آجیل کاج و یک پنیر کهنه مانند پارمسان تهیه می شود. پس از خرد شدن مواد با هم یا پالس در یک پردازنده مواد غذایی ، آنها را با هم در روغن زیتون با کیفیت بالا مخلوط می کنند.

چه چیزی طعم Pesto را دوست دارد؟

قوی ترین طعم های موجود در این سس از ریحان و سیر حاصل می شود که سپس توسط روغن زیتون و آجیل کاج متعادل می شود. از آنجا که آجیل کاج یک مهره روغنی است ، طعم پروانه را به آن منتقل می کنند. بسته به نوع پنیر ، نمکهایی نیز خواهید داشت. باید بتوانید تمام طعم دهنده های اضافه شده به این سس تازه را چشید.

غذای پیشنهادی  بهترین پای گوجه فرنگی | منتقد دستور العمل

مواد تشکیل دهنده پستو ریحان در پردازنده مواد غذایی

طرز تهیه ریحان پاستو

برای تهیه این دستور العمل آسان ، شما فقط برای تهیه آن به یک پردازنده غذا و اسپاتول نیاز دارید و یک ظرف کوچک برای ذخیره سازی.

  1. نیمی از برگهای ریحان را با تمام آجیل ، پنیر ، سیر و نمک در یک غذای مواد غذایی قرار دهید. پالس کنید تا مواد به خوبی خرد شوند.
  2. برای خراش دادن طرفین پردازنده مواد غذایی از اسپاتول استفاده کنید و ریحان باقیمانده را اضافه کنید. به پالس ادامه دهید تا قوام مانند خمیر شکل بگیرد.
  3. درب آن را برداشته و به آرامی در روغن زیتون بریزید در حالی که همچنان مواد را با هم پالس می کنید تا خوب مخلوط شوند.
  4. سس را مزه دار کنید و چاشنی ها را مطابق دلخواه تنظیم کنید.

برای استفاده از Pesto چیست؟

سس پاستو یکی از آن دستور العمل های شگفت انگیز است که همیشه برای شام یا ماریناد سریع آماده است. این می تواند یک وعده غذای متوسط ​​یا ساده را نفیس کند.

  • از آن به عنوان سس پیتزا استفاده کنید.
  • هر نوع گوشت گاو ، مرغ یا ماهی را خرد کنید.
  • آن را روی یک ساندویچ پخش کنید.
  • آن را درون سس سالاد مخلوط کنید.
  • از آن برای ترشی سبزیجات استفاده کنید.
غذای پیشنهادی  پیاده روی تاکووس | منتقد دستور العمل

سس پستو در گلدان سفالی با برگ ریحان و قاشق نقره

چگونه ریحان پستو را ذخیره کنیم؟

در صورت بسته بندی مناسب سس پاستو را می توانید تا 1 هفته در یخچال نگهداری کنید. سس را در یک ظرف کوچک قرار داده و آن را تا آستانه پر کنید ، حتما آن را بسته بندی کرده و هرگونه هوا را خارج کنید. برای حفظ طراوت ، مقدار کمی روغن اضافی را نیز در بالای آن بریزید. همچنین اگر در یک ظرف فریزر قرار دهید ، می توانید سس پاستو را برای چند ماه فریز کنید. فراموش نکنید که یک برچسب خرما را روی بسته بندی قرار دهید.

چه می شود اگر من برگ ریحان را دوست ندارم؟

طرفدار برگ ریحان نیست؟ نه ، نگران است! می توانید گیاه سبزیجات مخصوص برگهای مورد علاقه خود را به راحتی تعویض کنید.

برخی گزینه های خوشمزه در زیر ذکر شده است:

  • اسفناج
  • کاله
  • برگ نعناع
  • آبرنگ
  • آرگولا
  • سبزی خردل

سس پستو و رشته فرنگی روی بشقاب سفید با قاشق نقره ای

برای دستور العمل های کلاسیک تر سس برخی از این موارد را امتحان کنید:

  • سس هلاندیز آسان
  • آسان ترین مارینارا خانگی
  • سس BBQ خانگی آسان
  • شیرین ماست آووکادو خامه ای
بهترین pesto ریحان در کاسه سفالی با قاشق نقره ای

چاپ

بهترین سس پاستیل ریحان

این سس خوشمزه سبز در حال ترکیدن با طعم برگ ریحان است که با آجیل کاج کره ، سیر تازه ، و روغن زیتون با کیفیت تزریق می شود. یاد بگیرید که چگونه آنرا درست کنید بهترین سس پاستیل ریحان پر از مواد تازه و در عرض چند دقیقه تهیه شده است.
دوره فصل
غذا ایتالیایی
کلمه کلیدی سس پستو
زمان آماده سازی 10 دقایق
زمان کل 10 دقایق
خدمات 12 خدمات
کالری 139کیلوکالری
نویسنده آیمه مریخ

عناصر

  • 6 اونس برگهای ریحان تازه حدود 6 فنجان بسته بندی شده سبک
  • 1/2 فنجان آجیل کاج
  • 1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
  • 2 حبه های سیر
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 فنجان روغن زیتون اضافی

دستورالعمل ها

  • نیمی از برگهای ریحان را با تمام آجیل های کاج ، پنیر پارمسان ، میخک سیر و نمک داخل یک پردازنده مواد غذایی قرار دهید. پالس کنید تا مواد کاملاً خرد شوند اما کاملاً خمیری نباشند.
  • برای خراش دادن طرفین پردازنده مواد غذایی از اسپاتول استفاده کنید و ریحان باقیمانده را اضافه کنید. به پالس ادامه دهید تا قوام مانند خمیر شکل بگیرد.
  • درب آن را برداشته و به آرامی نصف آن را در روغن زیتون بریزید و مواد را با هم پالس کنید تا خوب ترکیب شود. برای یک پوسته سبک تر مایع ، روغن زیتون باقیمانده و پالس را دوباره اضافه کنید تا مخلوط شود.
  • سس را مزه دار کنید و چاشنی ها را مطابق دلخواه تنظیم کنید.

یادداشت

برای ایجاد سس ضخیم تر برای ساندویچ ها یا گوشت ها فقط از نیمی از روغن زیتون در دستور تهیه استفاده کنید. برای یک سس نازک تر که به طور معمول برای تمیز کردن سبزیجات یا ماکارونی استفاده می شود ، تمام روغن زیتون را اضافه کنید.

تغذیه

خدمت: 1قاشق سوپخوری | کالری: 139کیلوکالری | کربوهیدرات: 1گرم | پروتئین: 3گرم | چربی: 14گرم | چربی های اشباع شده: 2گرم | کلسترول: 4میلی گرم | سدیم: 162میلی گرم | پتاسیم: 81میلی گرم | فیبر: 1گرم | قند: 1گرم | ویتامین A: 784IU | ویتامین سی: 3میلی گرم | کلسیم: 73میلی گرم | اهن: 1میلی گرم

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *