طرز تهیه تورتیلای ذرت خانگی

توتیلاهای خانگی ذرت فقط دارای سه ماده تشکیل دهنده هستند و برای تهیه آنها سنجاق هستند! این افراد از لبه ها ترد ، از داخل نرم و پر از عطر و طعم ذرت هستند.

این تورتیلا های ذرت خانگی را با گوشت گاو Slow Cooker Barbaboa ، گوشت خوک Kalua Pulled ، یا این مرغ آهکی Honey Cooker Honey جفت کنید.

تورتیلا ذرت روی هم چیده شده است.

دستور تهیه تورتیلا ذرت

شما می دانید بهترین چیز در مورد غذا خوردن در یک رستوران عالی مکزیکی چیست؟ خوب ، علاوه بر پرسش ، بدیهی است. تورتیلا ذرت خانگی! به طور جدی ، هیچ چیز مانند یک تورتیلای ذرت تازه ساخته شده وجود ندارد که ذرات ریز و ترد باشد ، اما در عین حال نرم و انعطاف پذیر باشد. ما دوست داریم که البته آنها را با تاکو سرو کنیم ، اما آنها همچنین با انچیلادها عالی هستند یا در کنار یک سوپ دلپذیر tex-mex نیز سرو می شوند.

ممکن است تصور شود که ساختن تورتیلا خانگی دشوار است ، اما خوشحالم که گزارش می دهم که شلاق زدن آنها بسیار آسان است. از نظر فنی فقط به یک ماده تشکیل دهنده و حدود 30 دقیقه از وقت خود نیاز دارید تا آنها را از ابتدا تا انتها تهیه کنید. بیا شروع کنیم!

مخلوط تورتیلا ذرت در یک کاسه شیشه ای.

مواد لازم در تورتیل های خانگی

  • ماسا هارینا: رمز اصلی تورتیلا های ذرت ماسا هارینا است. کاراسینای ماسا در ساده ترین توضیحات آن آرد ذرت است. دانه های ذرت خشک شده و سپس در آب آهک خیس می شوند که به نرم شدن هسته ها و نشاسته اضافی آنها کمک می کند. در حالی که ما امروز از ماسا هارینا برای تهیه تورتیلا ذرت استفاده می کنیم ، شما همچنین می توانید تامالا ، آرپا یا امپنادا درست کنید.
  • امروز ما از ماساى ذرت سفید استفاده کردیم ، اما ماساى زرد رنگ نیز م worksثر است. هر دو طعم یکسانی دارند ، بنابراین واقعاً هر رنگی شما ترجیح می دهید.
  • نمک: مانند هر آردی ، ماسا هارینا نیز هیچ ادویه ای ندارد ، بنابراین باید کمی نمک کوشر اضافه کنید. به نظر من یک قاشق چای خوری 1/4 کافی است.
  • اب: شما می خواهید مطمئن شوید که آب شما بسیار گرم و تقریباً گرم است. این کمک می کند تا ترکیب مواد کمی راحت تر باشد.
غذای پیشنهادی  سوپ لازانیا | منتقد دستور العمل

خمیر درست کنید تا توتیلا ذرت درست کنید.

چگونه تورتیل های ذرت را به راحتی تهیه کنیم

  1. خمیر را مخلوط کنید: ماسا هارینا را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. نمک اضافه کنید. ویسک بزنید تا ترکیب شود. در حالی که با کفگیر یا قاشق چوبی هم می زنید به آرامی آب را اضافه کنید. هنگامی که آب تقریباً تمام مخلوط شد ، شروع به استفاده از دستان خود برای تشکیل خمیر کنید.
  2. خمیر را به آرامی ورز دهید تا زمانی که بتوانید آن را به صورت گلوله درآورید.
  3. بگذارید استراحت کند: توپ خمیر را مجدداً داخل کاسه قرار داده و روی آن را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید. اجازه دهید خمیر 5-10 دقیقه بماند.
  4. به شکل توپ درآید: با استفاده از دستان خود خمیر را به شکل گلوله های 1/4 فنجانی ناچیز درآورید. مطمئن شوید که توپ ها هیچ ترکی ندارند.
  5. به صورت تورتیلا در بیایید: ساده ترین راه تهیه تورتیلا ذرت استفاده از پرس تورتیلا است. ما این یکی اساسی را دوست داریم. یک قسمت بسته بندی پلاستیکی را در قسمت پایین بسته نان تورتیلا قرار دهید. توپ خمیر را روی پرس قرار دهید. یک قطعه پلاستیک دیگر روی خمیر قرار دهید. فشار دهید. خودشه! تورتیلا شما تمام شده است.
  6. پختن! وقتی همه نان های مرغک ساخته شد ، یک توری بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. تورتیلا را اضافه کنید. آن را بپزید تا قهوه ای طلایی شود ، حدود 2-3 دقیقه. تلنگر بزنید و همان کار را انجام دهید.
غذای پیشنهادی  پنیر لیمو کامل

آشپزی تورتیلا ذرت.

آیا من به Tortilla Press نیاز دارم؟

نه این فقط روند را بسیار آسان تر می کند. همچنین می توانید گلوله های خمیر را بین دو تکه پلاستیک قرار داده و با وردنه سنگین آنها را حلقه حلقه کنید. هر دو روش عالی کار می کنند!

آیا می توانم تورتیل ذرت را به صورت پیشرفته تهیه کنم؟

بله ، این تورتیلا های ذرت تا سه روز در دمای اتاق نگهداری می شوند. در یک کیسه پلاستیکی یا یک ظرف هوای آزاد نگهداری کنید.

تورتیلا ذرت به صورت لایه لایه روی هم روی یک صفحه پخت قرار می گیرد.

تعویض ها و نکات و ترفندهایی برای موفقیت در تهیه دستور العمل ها

  • اب: حتما از آب گرم استفاده کنید. این کمک می کند تا خمیر زودتر به هم نزدیک شود.
  • سرخ کردن تورتیلا: اگر می خواهید بیشتر شبیه توستادا باشند ، تورتیلا را در روغن سرخ کنید.
  • پوشش پلاستیکی: استفاده از پلاستیک را فراموش نکنید! اگر از بسته بندی پلاستیکی در پرس تورتیلا استفاده نکنید ، خمیر می چسبد.
  • چاشنی: بعد از اینکه آرد و نمک را با هم مخلوط کردید ، به آن طعم دهید. در صورت نیاز با کمی نمک بیشتر مزه دار کنید.

پشته ای از تورتیلا ذرت با حوله. چه چیزی باید با تورتیلای ذرت سرو کنید

تورتیلای ذرت خانگی

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 5 دقایق

زمان استراحت 10 دقایق

کل زمان 30 دقایق

نویسنده نیکول لژیو

خدمات 9 نان ذرت مکزیکی


توتیلاهای خانگی ذرت فقط دارای سه ماده تشکیل دهنده هستند و برای تهیه آنها سنجاق هستند! این افراد از لبه ها ترد ، از داخل نرم و پر از عطر و طعم ذرت هستند.



  • 2
    فنجان ها
    ماسا هارینا
  • 1/4
    قاشق چایخوری
    نمک کوشر
  • 1 1/2
    فنجان ها
    آب گرم (بعلاوه بیشتر در صورت لزوم)


غذای پیشنهادی  کلوچه های بادام دلپذیر | منتقد دستور العمل

خدمت: 9

کالری92کیلو کالری (5٪)کربوهیدرات ها19g (6٪)پروتئین2g (4٪)چربی1g (2٪)چربی های اشباع شده1g (5٪)سدیم66میلی گرم (3٪)پتاسیم67میلی گرم (2٪)فیبر2g (8٪)ویتامین A54IU (1٪)کلسیم34میلی گرم (3٪)اهن2میلی گرم (11٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *