طرز تهیه دستور تهیه آغازین ترشی

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

سفر خود را با این راهنمای پرورش مخمر وحشی آغاز کنید! برای پخت نان بهتر فقط روزانه به آرد ، آب و چند دقیقه نگهداری احتیاج دارید!

تهیه نان در خانه باعث تغییر بازی و اعتیاد می شود. لذت پخت و پز را با سایر دستورهای تهیه شده نان باگت ، چله و نان تجربه کنید!

استارتر ترشی در شیشه

راهنمای شروع ساده ترش

قبل از پختن یک نان خمیر مایه زیبا ، یک استارتر مایه درست می کنید! شروع کننده مایه ترشی فرآیندی است که در آن به مدت 6-12 روز مخمر وحشی می کارید. من می دانم که این موضوع پیچیده و وقت گیر است ، اما من به شما قول می دهم ، تنها چیزی که هر روز طول می کشد فقط چند دقیقه تعمیر و نگهداری و یک نگاه دقیق برای دانستن زمان پرورش است. از آنجا که مخمر یک ارگانیسم زنده است ، باید آن را تغذیه و پرورش دهید تا به جایی برسد که برای تهیه نان آماده شود. من در هر مرحله از این فرایند در زیر عمیق رفته ام.

ممکن است از خود بپرسید ، چرا نمی توانم فقط از مخمر فوری استفاده کنم؟ خوب ، در حالی که مخمر فوری در ساخت چیزهایی مانند رول و کلوچه انگلیسی کاملاً کار می کند ، یک غذای آغازین خمیر مایه برای دستیابی به عطر و طعم و بافت عالی نان خمیر ترش ضروری است. طعم ترش از آن می آید استیک اسید که در طی فرآیند رشد مبتدی مایع شما ایجاد می شود. دلیلی وجود دارد که این روند برای هزاران سال انجام شده است! ارزش صبر برای نان بهتر را دارد. استفاده از استارتر خمیر مایه باعث می شود نانی کاملاً خوش طعم ، خمیرمایه و دارای بافتی عالی باشد که قابل تکرار با مخمر فوری نیست. اجازه دهید ما شروع!

آنچه برای تغذیه مواد اولیه تولید ترش نیاز دارید

در اینجا فقط 2 مورد از ساده ترین مواد مورد نیاز است – آرد و آب. تهیه بهترین نان خمیر مایه به مواد فانتزی نیازی ندارد. وقت ، تلاش و توجه به جزئیات است که بهترین نان را برای شما به ارمغان می آورد.

  • آب گرم: استفاده از آب گرم مهمترین نکته در پرورش مخمر است. دمای سرما تخمیر را کند می کند که برای فرآیند شروع خمیر مایه ضد عفونی است. این همچنین به این معنی است که استارتر شما نباید در محیط بسیار سرد نگهداری شود. اگر در منطقه ای با دمای سردتر زندگی می کنید ، می توانید برای تسریع رشد ، آب گرم به مخلوط خود اضافه کنید.
  • آرد گندم کامل: من دوست دارم از آرد گندم کامل استفاده کنم زیرا به طور طبیعی محتوای مخمر بیشتری دارد. این امر باعث می شود که مخمر وحشی و باکتری های لازم برای تولید نان آسان تر شود. همچنین می توانید از آرد همه منظوره یا چاودار استفاده کنید ، اما ممکن است همه منظوره به اندازه آردهای دیگر حباب نزند. تا زمانی که به پیشرفت مبتدی خود متکی باشید ، هر نوع آردی مفید است.
غذای پیشنهادی  پیتزاهای مافین انگلیسی سریع و آسان

چگونه می توان از خمیر ترش شروع کرد

تمایل به شروع کننده مایه خمیر ترش نیاز به صبر و کوشش دارد ، اما نتیجه نهایی ارزش وقت گذاشتن را دارد! وعده!

  1. روز 1: در یک ظرف شیشه ای چهار پیمانه ، یک فنجان آرد اضافه کنید. یک فنجان آب گرم اضافه کرده و درون یک خمیر مخلوط کنید. درب آن را محکم پیچ کنید و به مدت 24-48 ساعت روی پیشخوان کنار بگذارید.
  2. روز 2-5: بعد از حدود 24 ساعت باید فعالیت حباب زا مشاهده کنید. اگر به طور قابل توجهی حباب زده است ، وقت آن است که آن را تغذیه کنید! به جز ½ فنجان استارتر را دور بریزید و ½ فنجان آرد گندم کامل و ½ فنجان آب اضافه کرده و مخلوط کنید. درب را پیچ کنید و دوباره 24 ساعت دیگر کنار بگذارید. اگر استارتر در زمان کمتری حباب می زند ، به جای یک بار در روز ، دو بار در روز تغذیه کنید.
  3. روز 6: این کار را به مدت 6 روز انجام دهید و هنگامی که به روز 6 رسیدید ، به جای اینکه نصف استارتر را دور بریزید ، نیمی از آن را برداشته و کنار بگذارید تا در نان خمیر مایه خود استفاده کنید.
دو شیشه که فرآیند تهیه مایه را نشان می دهد.

نکات شروع کننده خمیر ترش نهایی

از آنجا که در حال پرورش کلنی از مخمر هستید که برای رشد و رشد به شرایط خاصی نیاز دارد ، هرگونه عدم تعادل می تواند ترکیب شما را خراب کند. از این نکات استفاده کنید تا مطمئن شوید بهترین نتیجه را از آغازگر مایه ترشی خود گرفته اید!

  • تفاوت دما: از آنجا که درجه حرارت سرد رشد مخمر وحشی را کند می کند ، در یک محیط سرد ممکن است 12 روز طول بکشد تا مخمر شما برای پخت آماده شود. در یک محیط گرمتر ، شما باید آماده باشید که نان خود را پس از 6-7 روز تهیه کنید.
  • یک برنامه را حفظ کنید: بهترین راه برای گرفتن نتیجه ثابت از Sourdough Starter شما این است که هر روز ساعت مشخصی از روز را برای بررسی یا تغذیه آن انتخاب کنید. به این ترتیب می توانید استارتر خود را در صورت نیاز پرورش دهید. فراموش کردن آن آسان است ، اما انجام این کار می تواند نتایج جبران ناپذیری ایجاد کند.
  • وقتی شروع کننده شما آماده است: اگر شروع کننده شما چند ساعت پس از تغذیه شروع به دو برابر افزایش قد می کند ، آماده پخت است. این اتفاق معمولاً در حدود روزهای 6-7 رخ می دهد.
  • نان به اندازه کافی ترش نیست: اگر نان شما به اندازه کافی طعم ترش ندارد ، چند ترفند وجود دارد که می توانید سعی کنید آنها را به سطح اسید استیک مبتدی خود اضافه کنید. یکی این است که اجازه دهید مخمر شما در دمای سردتر رشد کند. آماده شدن برای پختن مدت زمان بیشتری طول می کشد ، اما دمای پایین تر تولید اسید استیک را تسریع می کند که طعم ترش بیشتری به خمیر شما می بخشد. همچنین ، اگر مایعات مایل به قهوه ای در بالای استارت شما تشکیل شده است ، این را مخلوط کنید تا اینکه آن را جدا کنید. این مایع تخمیر شده است و همچنین عطر و طعم ترش را به مخلوط شما اضافه می کند.
  • استارتر بوی الکل می دهد: این معمولاً علامت نیاز به تغذیه استارت شما است. وقتی استارتر شما آماده استفاده است ، باید بوی مخمر و نان مانند بگیرد.
  • اندازه دو شروع کننده: می توانید مقدار شروع کننده را با شروع افزایش دهید. فقط مطمئن شوید که شیشه شما به اندازه کافی بزرگ باشد تا بتواند اندازه آن دو برابر شود و سپس قسمتهای مساوی ، آرد و آب را با هم مخلوط کنید.
غذای پیشنهادی  گلدان فوری لوبیای سیاه (نیازی به خیساندن نیست!)

نمای نزدیک از Sourdough Starter ، حباب زده و در حال افزایش است.

حفظ نان ​​شروع كننده نان

وقتی آماده تهیه نان هستید استارت خود را دور نریزید! در صورت نگهداری و مراقبت صحیح می توان از مواد آغازین خمیر ترش استفاده کرد.

  • ذخیره سازی: اگر کمتر از استارت خود استفاده می کنید ، می توانید آن را به جای بالای پیشخوان در یخچال نگه دارید. داشتن آن در یخچال روند تخمیر را کند می کند بنابراین فقط یک بار در هفته یا همین حدود باید آن را تغذیه کنید.
  • دوباره فعال سازی: Sourdough Starters نسبتاً انعطاف پذیر است ، بنابراین حتی اگر آن را فراموش کنید ، حتی پس از چند ماه غفلت می تواند دوباره فعال شود. به سادگی هر چیزی را که روی آن پوسته شد ، جدا کنید ، آب گرم تازه اضافه کرده و به طور منظم تغذیه کنید.
  • هوچ: اگر استارت شما برای مدتی در یخچال نشسته است ، ممکن است شروع به جمع شدن مایعی به نام “هوچ” کند. این رنگ معمولاً به رنگ قهوه ای است و بخشی طبیعی از فرآیند تخمیر مخمر وحشی است. این یک مایع بسیار ترش و تند است ، بنابراین اگر نان ترش ترجیح می دهید ، آنرا مخلوط کنید. در غیر این صورت ، آن را جمع کنید و روند تغذیه را به صورت عادی ادامه دهید.

شیشه پر از Sourdough Starter می شود.


  • در یک شیشه به اندازه یک چهارم ، یک فنجان آرد را اضافه کنید. یک فنجان آب گرم اضافه کرده و درون یک خمیر مخلوط کنید. درب آن را محکم پیچ کنید و به مدت 24-48 ساعت روی پیشخوان کنار بگذارید.
  • بعد از حدود 24 ساعت باید فعالیت حباب زا مشاهده کنید. اگر به طور قابل توجهی حباب زده است ، وقت آن است که به آن دهید! به جز ½ فنجان استارتر را دور بریزید و ½ فنجان آرد گندم کامل و ½ فنجان آب اضافه کرده و مخلوط کنید. درب را پیچ کنید و دوباره 24 ساعت دیگر کنار بگذارید. اگر شروع کننده در زمان کمتری حباب دارد ، به جای یک بار در روز ، دو بار در روز تغذیه کنید.

  • این کار را به مدت 6 روز انجام دهید و وقتی به روز 6 رسیدید ، به جای اینکه نصف استارتر را دور بریزید ، نیمی از آن را برداشته و کنار بگذارید تا در نان خمیر مایه خود استفاده کنید.


اگر آرد گندم کامل ندارید ، می توانید از آرد همه منظوره استفاده کنید. ممکن است مانند آرد گندم کامل حباب دار نشود ، اما جواب می دهد!
اگر کمتر از استارت خود استفاده می کنید ، می توانید آن را به جای بالای پیشخوان در یخچال نگه دارید. داشتن آن در یخچال روند تخمیر را کند می کند بنابراین فقط یک بار در هفته یا همین حدود باید آن را تغذیه کنید. اگر آن را فراموش کنید ، حتی پس از چند ماه غفلت می تواند دوباره فعال شود. هرچه مدت بیشتری در یخچال بنشیند ، ممکن است مایع تیره رنگی در بالای آن ایجاد شود. این حالت هووک نام دارد و می تواند قبل از تغذیه با آن مخلوط شود یا ریخته شود. قبل از تغذیه حتماً اجازه دهید كه استارتر به دمای اتاق بیاید و سپس اجازه دهید 12 ساعت یا همین حدود روی میز بنشیند تا وقتی كه آن را به یخچال برگردانید.
اگر می خواهید مقدار استارتر خود را افزایش دهید ، ابتدا اطمینان حاصل کنید که شیشه به اندازه کافی بزرگ است و اجازه می دهد تا اندازه آن دو برابر شود و سپس قطعات مساوی ، آرد و آب را با هم مخلوط کنید.

خدمت:

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دوره نان

غذا آمریکایی

کلمه کلیدی طرز تهیه استارتر خمیر مایه ، استارتر خمیر مایه ، دستورالعمل استارتر مایه ترشی

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *