طرز تهیه دونات خانگی

تهیه دونات خانگی از آنچه تصور می کنید آسان تر است! بله ، من در مورد پیراشکی های مخمر سرخ شده نرم و کرکی صحبت می کنم ، که به انتخاب لعاب وانیل یا شکلات انتخاب شده اند.

برای راحتی بیشتر خمیر سرخ شده خمیری دارید؟ این دستورالعمل Easy Beignets یا این سرخ کن های خوشمزه و لطیف سیب را امتحان کنید. شما حتی می توانید از نمایشگاه صرف نظر کنید و کیک خانگی خود را از نوع قیف تهیه کنید!

دونات های لعاب دار با آب پاش روی یک توری سیمی.

دستور تهیه دونات خانگی

دونات پخته یا دونات سرخ شده را ترجیح می دهید؟ من هر دو را دوست دارم اما فکر می کنم دونات های مخمر سرخ شده را کمی بیشتر دوست دارم. اگر مثل گذشته کمی از سرخ کردن می ترسید ، بزرگترین نکته من سرمایه گذاری در یک دماسنج است! دانستن دمای روغن تفاوت زیادی در اعتماد به نفس سرخ کردن من ایجاد کرد.

مواد اولیه ساده دونات خانگی

این خمیر دونات خانگی دقیقاً همان خمیر نان شیر من است. لیست مواد اولیه بسیار ساده است و می توان آن را به راحتی نصف یا دو برابر کرد تا فقط در یک فنجان دونات کم یا بیشتر شود.

  • خامه غلیظ: برای محتوای چربی اضافه شده برای خمیر نان نرم تر استفاده می شود.
  • شیر کامل: شما می توانید از 2٪ شیر استفاده کنید اما به یاد داشته باشید که چربی بیشتری نان لطیف تری به همراه دارد. و ما به این دستور تخم مرغ یا کره اضافه نمی کنیم ، بنابراین چربی مستقیماً از شیر و خامه سنگین تهیه می شود.
  • شکر دانه ریز: برای شیرینی بیشتر در خمیر. بیشتر شیرینی ها هنوز از لعاب حاصل می شوند.
  • مخمر خشک فعال: برای کمک به بالا آمدن خمیر نان.
  • نمک: برای عطر و طعم.
  • ارد: تمام آرد انجام می شود.

توجه داشته باشید: دستورالعمل دقیقاً نصف خامه سنگین و نصف شیر را می طلبد بنابراین در صورت تمایل می توانید خامه سنگین و شیر را با نصف و نیمه جایگزین کنید.

طرز تهیه دونات خانگی

  1. خامه ، شیر و شکر را گرم کنید و بگذارید قبل از افزودن مخمر کمی خنک شود تا فعال شود. نکته برای کار با مخمر: اطمینان حاصل کنید که مخلوط مایع خیلی گرم نباشد و یا مخمر را از بین خواهید برد.
  2. هنگامی که مخمر مخلوط شد ، آن را با آرد و نمک مخلوط کنید تا خمیر شود.
  3. خمیر را به شکل گلوله در آورید و آن را در ظرف روغن زده قرار دهید. اجازه دهید تا حداقل دو برابر شود.
غذای پیشنهادی  دستور العمل خانگی Empanadas | منتقد دستور العمل

خمیر داخل یک کاسه اندازه آن دو برابر می شود

برش خانگی دونات مخمر

  1. خمیر را با ضخامت تقریباً ½ ”رول کنید و اگر آن را با برش دونات برش دهید. برش دونات ندارید؟ برای حلقه بیرونی از یک برش کوکی گرد 3 اینچی و یک کوکی گرد 1 ½ اینچی برای سوراخ های دونات استفاده کردم.
  2. قراضه ها و سوراخ های دونات را مجدداً رول کنید تا تعداد بیشتری دونات بریده شود. گزینه: در صورت تمایل می توانید سوراخ های دونات را برای سرخ کردن نگه دارید ، اما در نهایت دونات کمتری تهیه می کنید.
  3. نکته برای ثبت نام مجدد: لازم است هنگام استفاده مجدد ، اجازه دهید تا خمیر کمی استراحت کند تا گلوتن فرصت دارد تا آرام شود ، در غیر این صورت وقتی دونات ها را برش دهید ، آنها کوچک می شوند.

برش خمیر دونات

سرخ کردن دونات ها

  1. روغن را در قابلمه ته ضخیم گرم کنید. من از تابه چدنی استفاده کردم. از دماسنج استفاده کنید تا دما بین 350 درجه فارنهایت – 375 درجه فارنهایت حفظ شود. در طی فرآیند سرخ کردن باید گرما را تنظیم کنید.
  2. هر بار 3 تا 4 دونات سرخ کنید ، بسته به اندازه ظرف شما تا زمانی که قهوه ای طلایی شود ، دونات ها را تا نیمه سرخ کنید. تابه خود را شلوغ نکنید.

سرخ کردن دونات در ظرف چدنی

دونات لعاب خانگی

من در این دستورالعمل 2 گزینه برای لعاب گنجانده ام: یک لعاب وانیل و یک لعاب شکلاتی. هر دو بسیار ساده لعاب قند تهیه شده با پودر قند و شیر هستند. اما گزینه های بی پایان لعاب وجود دارد که می توانید سعی کنید آنها را با این دونات ها جفت کنید.

ذخیره دونات

دونات های خانگی سرخ شده بهترین روزی است که درست می شوند اما تا 2 روز نرم خواهند ماند ، فقط آنها را در دمای اتاق در ظرفی که کمی پوشانده شده نگه دارید.

یک دسته دونات لعاب دار

بیشتر دستور العمل های صبحانه شیرین

دونات های لعاب دار با آب پاش روی یک توری سیمی

دونات خانگی

زمان آماده سازی 30 دقایق

زمان پخت 25 دقایق

زمان استراحت 2 ساعت ها

کل زمان 2 ساعت ها 55 دقایق

نویسنده ترانگ دوان

خدمات 10 دونات

تهیه دونات خانگی از آنچه تصور می کنید آسان تر است! و بله ، من در مورد پیراشکی های مخمر سرخ شده نرم و کرکی صحبت می کنم ، که به انتخاب لعاب وانیل یا شکلات انتخاب شده اند.

وانیل لعاب

  • 1
    جام
    + 6 قاشق غذاخوری پودر قند
  • ½
    قاشق چایخوری
    عصاره وانیل
  • 2
    قاشق سوپخوری
    شیر
  • کمی نمک

لعاب شکلات

  • ½
    جام
    شکر پودر شده
  • ¼
    جام
    پودر کاکائو تیره
    هلندی پردازش شده
  • کمی نمک
  • ¼
    قاشق چایخوری
    عصاره وانیل
  • 7
    قاشق چایخوری
    شیر کامل

در صورت تغییر شکل سوراخ های دونات ، این دستورالعمل 10 دونات درست می کند. در صورت تمایل می توانید سوراخ های دونات را ترک کنید اما این مقدار کل دونات ها را کاهش می دهد.
هنگام تغییر شکل خمیر برای برش دونات بیشتر ، باید اجازه دهید که خمیر استراحت کند تا گلوتن شل شود یا در صورت برش دوباره بر روی خود کوچک می شود.

خدمت: 10

کالری229کیلو کالری (11٪)کربوهیدرات ها42g (14٪)پروتئین4g (8٪)چربی5g (8٪)چربی های اشباع شده3g (15٪)کلسترول18میلی گرم (6٪)سدیم187میلی گرم (8٪)پتاسیم67میلی گرم (2٪)فیبر1g (4٪)قند22g (24٪)ویتامین A195IU (4٪)کلسیم29میلی گرم (3٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *