طرز تهیه سالاد رشته ماکارونی آسیایی

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

سالاد رامن آسیایی پر از رنگ ، طعم و مزه است! تمام بافت های سرگرم کننده آن را کاملا راضی کننده و دیوانه وار خوشمزه می کنند!

ما عاشق تهیه غذاهای آسیایی مورد علاقه خود در خانه هستیم ، آنها بسیار شگفت انگیز هستند. بسته های کاهو ، مرغ و ماهی آزاد را امتحان کنید.

یک کاسه سالاد رامن آسیایی رنگارنگ.

سالاد رشته فرنگی رامن آسیایی

وقتی بیرون از آخرین کاری که می خواهید انجام دهید گرم است ، پخت و پز است! اما همه ما هنوز نیاز به غذا خوردن داریم. این سالاد است که این سالاد رامن آسیایی وارد بازار می شود. این سالاد مناسب برای هر مناسبت است. برای گلدان های بزرگ ، BBQ ها ، و شام های خانوادگی ایده آل است. این دستورالعمل سالاد رام آسیایی چیزهای زیادی درست می کند ، بنابراین برای یک جمعیت بهتر است. با ماهی قزل آلا ، مرغ یا استیک مورد علاقه شما بسیار دوست داشتنی است. همه این سالاد رامن آسیایی را دوست دارند. این خیلی رنگارنگ و لطیف است!

این سالاد رام آسیایی را برای یک ناهار یا میان وعده سرگرم کننده درست کنید و با یک رول و میوه سرو کنید. این بهترین سالاد تابستانی است زیرا سبک و با طراوت ، پر از سبزیجات است و سس مایو ندارد. به این ترتیب می توانید آن را کمی بیشتر از سایر سالادها نگه دارید بدون اینکه نگران گرم شدن مایو باشید. با رشته فرنگی و بادام تست شده ، لقمه بزرگی دارد که واقعاً راضی کننده است. امروز باید این سالاد رام آسیایی را درست کنید!

آنچه برای سالاد Ramen نیاز دارید

این سالاد رامن آسیایی آسان و پر از سبزیجات یک برنده بزرگ است! برای تمام اندازه گیری مواد تشکیل دهنده ، به کارت دستورالعمل زیر مراجعه کنید.

  • رشته فرنگی رامن: از هر نوع عطر و طعم استفاده کنید و بسته های عطر و طعم را از بین خواهید برد.
  • بادام ورقه شده: می توانید از بادام برش خورده نیز استفاده کنید ، اما بادام خرد شده بهترین عملکرد را دارد.
  • کلم سبز: کلم را به قطعات لقمه ای خرد کنید که حدود 2 فنجان دارد.
  • کلم بنفش: شما همچنین به 2 فنجان کلم بنفش خرد شده نیاز خواهید داشت.
  • هویج خرد شده: خودتان را رنده کنید یا می توانید از قبل خرد شده خریداری کنید.
  • پیاز سبز: پیازها را ریز خرد کنید.
غذای پیشنهادی  رول های آرامگاه خالی {رول های احیا}

پانسمان شیرین و شور

  • سرکه برنج: این سرکه ملایم خوبی است که بر سالاد غلبه نخواهد کرد.
  • روغن زیتون: روغن کلاسیک انتخابی برای پانسمان.
  • سس سویا: در صورت تمایل می توانید از سس سویا کم سدیم استفاده کنید.
  • عسل: عسل شیرین سرکه را متعادل می کند.
  • میخک سیر: برای بهترین عطر و طعم از سیر تازه خرد شده استفاده کنید.
  • روغن کنجد: این یک عطر و طعم کنجد غنی است که دوست داشتنی است.
  • دانه های کنجد: کرانچ و عطر و طعم می بخشد.
  • نمک و فلفل: به مزه اضافه کنید.

ساخت سالاد رامن آسیایی

کرانچ آن را بسیار راضی کننده و بافت را نرم می کند.

  1. رشته فرنگی و آجیل: فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. رشته های رامن را خرد کرده و روی یک ظرف ملافه ای با بادام بگذارید. به مدت 10 دقیقه برشته کنید تا کمی قهوه ای شود.
  2. ترکیب سبزیجات: در یک کاسه بزرگ کلم ، هویج ، پیاز سبز و رامن و بادام را اضافه کنید.
  3. برای ساختن پانسمان: سرکه برنج ، روغن زیتون ، سس سویا ، عسل ، سیر ، روغن کنجد و دانه ها را با هم مخلوط کنید.
  4. پرتاب و خدمت: سالاد را بریزید و آن را بریزید تا مخلوط شود.
غذای پیشنهادی  گوجه فرنگی پر از پنیر با سوسیس
تست بادام و رشته فرنگی برای ترد و عطر و طعم.

نکاتی برای سالاد کامل رامن آسیا

رنگارنگ و فوق العاده خوشمزه ، شما عاشق همه این سالاد ارائه خواهید شد.

  • بسته Sesoning: بسته ادویه را به پانسمان اضافه نکنید. نیازی به آن ندارید ، آن را برای استفاده دیگری ذخیره کنید. این حاوی مقدار زیادی سدیم است و پانسمان به تنهایی طعم کافی دارد.
  • تست تست آجیل و رشته فرنگی آنها را ترد نگه می دارد و عطر و طعم خوش طعمی به آن می بخشد.
  • میانبرهای کوتاه: همه ما گاهی وقت خود را تمام می کنیم. با خرید هویج از قبل خرد شده و مخلوط سالاد کلم از قبل در کیسه می توانید زمان زیادی را برای خودتان پس انداز کنید.
  • کلم بنفش: استفاده از ترکیبی از کلم بنفش و سبز یک سالاد چشم نواز واقعاً رنگارنگ ایجاد می کند ، اما در صورت تمایل می توانید فقط از یکی یا دیگری استفاده کنید.

مواد لازم برای سالاد آماده مخلوط شدن.

چه چیزی را به سالاد Ramen خود اضافه کنید

این یک غذای فرعی خارق العاده است و می تواند به عنوان یک غذای اصلی استفاده شود.

  • پروتئین: با افزودن مرغ کبابی ، ماهی آزاد ، میگو یا توفو این غذا را به غذای اصلی تبدیل کنید.
  • میوه: افزودن مقداری میوه لمس سبک شیرینی را ایجاد می کند. پرتقال ماندارین ، آناناس خرد شده یا انبه.
  • سبزیجات: می توانید هر نوع سبزیجات دیگری را که فکر می کنید با این کار مطابقت دارد اضافه کنید. ادامام ، قارچ ، کدو سبز ، نخود برفی و فلفل خرد شده.
  • چاشنی زدن: افزودن گشنیز به شما طراوت بیشتری می بخشد که باورنکردنی است.

ریختن سس روی مواد سالاد رام آسیایی.

غذای پیشنهادی  دستورالعمل 5 دقیقه ای دلار

نحوه نگهداری سالاد آسیایی

این سالاد رامن آسیایی روز بعد حتی بهتر است! اگر می دانید پس مانده دارید ، سس را به کل سالاد اضافه نکنید. این باعث می شود نودل و بادام تمیز شود. سالاد و سس را به صورت جداگانه در یخچال نگهداری کنید و در صورت لزوم وعده های غذایی جداگانه را مخلوط کنید. سالاد تا 4 روز حفظ خواهد شد. پانسمان برای 2 هفته ذخیره می شود.

در نزدیکی سالاد Ramen آسیا برای نشان دادن رنگ و بافت قرار بگیرید.




خدمت: 6

کالری370کیلو کالری (19٪)کربوهیدرات ها30g (10٪)پروتئین5g (10٪)چربی26g (40٪)چربی های اشباع شده5g (25٪)چربی اشباع نشده3gچربی اشباع شده17gچربی ترانس1gسدیم1089میلی گرم (45٪)پتاسیم167میلی گرم (5٪)فیبر2g (8٪)قند10g (11٪)ویتامین A1827IU (37٪)ویتامین سی2میلی گرم (2٪)کلسیم38میلی گرم (4٪)اهن2میلی گرم (11٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دوره سالاد ، ظرف کناری

غذا آمریکایی آسیایی

کلمه کلیدی سالاد رشته ای رام آسیا ، سالاد رامن آسیایی ، سالاد آسیایی

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *