طرز تهیه سس بادام زمینی خانگی

این وب سایت ممکن است شامل پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

با این سس فوق العاده آسان که ترکیبی عالی از شور و شیرین است ، نوعی غذای لذیذ تایلندی اضافه کنید. سس بادام زمینی بسیار اعتیاد آور است ، شما می خواهید آن را روی همه چیز بگذارید!

غذاهای تایلندی از علاقه های مطلق من هستند. سایر غذاهای شگفت انگیز الهام گرفته از تایلند مانند گوشت گاو ریحان ، رشته فرنگی زنجبیل و تایلندی را امتحان کنید!

کاسه سس بادام زمینی با تزیین بادام زمینی.

شگفت انگیزترین دستور تهیه سس بادام زمینی

اگر قبلا سس بادام زمینی نخورده اید ، من در حال حاضر به شما احتیاج دارم که مقداری درست کنید. سس بادام زمینی است ردیف بالا. من حتی نمی توانم توضیح دهم که طعم ها چقدر خوشمزه هستند! سس بادام زمینی ترکیبی دلپذیر از شور و خامه ای است ، با عطر و طعم امامی دهان نوشابه که به معنای واقعی کلمه هر چیزی را که اضافه کنید افزایش می دهد. بین این و سس یوم یوم ، من فکر می کنم من بیش از هر چیز دیگری از آنها استفاده می کنم. بیشتر مردم سس بادام زمینی را از سرو آن در كنار رول های تازه بهاری می دانند. خوشمزه – لذیذ. یکی دیگر از راه های مورد علاقه من در رستوران ، آغشته کردن گوشت های آب پز به سبک Hotpot است. دوتایی خوشمزه روش های بسیاری وجود دارد که می توانید از این سس فوق العاده آسان و فوق العاده خوشمزه استفاده کنید.

در تایلند ، این سس به عنوان “سس ساتای” شناخته می شود. این به این دلیل است که بیشتر از آن به عنوان سس “ساتای مرغ” استفاده می شود ، که سیخ هایی از تکه های مرغ و آبدار مرغ هستند که کاملاً ترش می شوند. سس بادام زمینی مرزه برای تقویت طعم غنی و امامی گوشت مناسب است. چه از این سس روی سیخ ، سالاد ، کاسه برنج یا رشته فرنگی استفاده می کنید ، قادر نخواهید بود به اندازه کافی از عطر و طعم و مزه آن لذت ببرید! بهترین قسمت این است که این سس فقط با تعداد انگشت شماری از مواد شربت خانه درست می شود و در عرض چند ثانیه برای یک مشت خوب عطر و طعم شلاق می زند هر زمان!

آنچه شما برای تهیه سس بادام زمینی نیاز دارید

برای یافتن برخی از این مواد ممکن است لازم باشد به سوپرمارکت محلی آسیا بروید. داشتن آنها در کنار هم بسیار خوب است. آنها خیلی خوب کار می کنند تا طعم خوشمزه ای به انواع مختلف غذاها اضافه کنند!

  • کره بادام زمینی: کره بادام زمینی خامه ای در این دستورالعمل بهترین عملکرد را دارد تا یک سس کاملا صاف ایجاد کند.
  • سرکه برنج: این صدای کمی شیرین به سس بادام زمینی شما اضافه می کند.
  • سس سویا: من همیشه از Kikkoman برای تهیه بهترین عطر و طعم در آشپزی استفاده می کنم.
  • عسل: عسل نوعی شیرینی به سس بادام زمینی شما اضافه خواهد کرد. شما همچنین می توانید از شکر قهوه ای استفاده کنید ، اما من فکر می کنم عسل برای رسیدن به یک بافت کامل بهتر کار می کند.
  • سیر: سیر جدایی ناپذیر طعم شور این سس است. شما می خواهید مطمئن شوید که آن قطعه قطعه شده یا فشار داده شده است.
  • روغن کنجد: Ottogi روغن کنجد مورد علاقه من را درست می کند. این باعث می شود رطوبت و عطر و طعم مغذی به سس شما اضافه شود.
  • شیر نارگیل: شیر نارگیل به طور گسترده ای در غذاهای تایلندی استفاده می شود. می توانید به جای آن از آب استفاده کنید ، اما من دریافته ام که شیر نارگیل عطر و طعم بیشتری می بخشد و قوام بهتری به سس شما می دهد.
  • اهک: برای افزودن آب تازه به یک آهک نیاز خواهید داشت.
  • اب: اگر سس شما خیلی غلیظ شد از آب استفاده کنید تا نازک شود.
  • سریراچا: اختیاری – می توانید از sriracha برای افزودن مزه و ادویه به مزه استفاده کنید.
  • تکه های فلفل قرمز: اختیاری – کمی پرک فلفل قرمز می تواند ادویه و بافت اضافی به سس شما اضافه کند.
غذای پیشنهادی  سوپ نخود بهاری با گیاهان تازه همراه با ماست لیمویی

ساخت شگفت انگیزترین سس بادام زمینی

یک مرحله شگفت انگیزترین سس را ایجاد می کند! این روشی فراتر از آسان برای افزودن طعم به مجموعه ای از ظروف است! در یک کاسه کوچک کره بادام زمینی ، سرکه برنج ، سس سویا ، عسل ، سیر ، روغن کنجد و شیر نارگیل را با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل به آب برای قوام مورد نظر و ادویه اختیاری اضافه کنید.

غذای پیشنهادی  مرغ هولی هولی کبابی | منتقد دستور العمل
ترکیب مواد سس بادام زمینی با هم.

نکاتی برای تهیه بهترین سس بادام زمینی

از این نکات ساده استفاده کنید تا مطمئن شوید سس شما بهترین طعم و قوام ممکن را دارد!

  • آلرژی بادام زمینی: اگر حساسیت به بادام زمینی دارید ، باز هم می توانید این دستور را با جایگزینی کره بادام زمینی با کره بادام یا تهین تهیه کنید!
  • از آب گرم استفاده کنید: افزودن آب گرم به سس و نه سرد باعث می شود مواد شما بهتر با هم مخلوط شوند.
  • تقویت کننده های طعم و مزه: می توانید زنجبیل ، گشنیز یا آب لیمو یا آهک را برای طعم روشن تری به آن اضافه کنید.
  • سس خیلی ضخیم است: اگر سس شما خیلی غلیظ است ، در صورت لزوم یک قاشق غذاخوری آب گرم به آن اضافه کنید تا به قوام صاف برسید.
  • سس بادام زمینی را با چه چیزی جفت کنیم: سس بادام زمینی به عنوان سس ، شیرجه ، و سس عمل می کند! من اخیراً آن را به یک برنج سرخ شده اضافه کرده ام تا یک مزه خامه ای از عطر و طعم داشته باشد. می توانید از آن برای غوطه وری گوشت ها برای خلوص و طعم خوب استفاده کنید. همچنین یک سس سالاد عالی برای کاسه های برنج و رشته درست می کند.
غذای پیشنهادی  کلوچه کره دانمارکی خانگی | منتقد دستور العمل

ذخیره سس بادام زمینی مانده

  • در یخچال: حداکثر تا یک هفته در ظرف یا ظرف مخصوص هوا در یخچال نگهداری کنید.
  • در فریزر: در یک ظرف ضد هوای ، سس بادام زمینی تا یک ماه در فریزر نگه داشته می شود. قبل از استفاده یک شب آب شوید.
  • برای گرم کردن مجدد: سس بادام زمینی خود را در فواصل 10 ثانیه در مایکروویو بریزید تا گرم و یکدست شود. همچنین می توانید بیش از حد اجاق گاز را با حرارت متوسط ​​گرم کنید و مرتباً هم بزنید.

فرو بردن سیخ در سس بادام زمینی.


  • در یک کاسه کوچک کره بادام زمینی ، سرکه برنج ، سس سویا ، عسل ، سیر ، روغن کنجد و شیر نارگیل را با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل به آب برای قوام مورد نظر و ادویه اختیاری اضافه کنید.



خدمت: 16

کالری68کیلو کالری (3٪)کربوهیدرات ها5g (2٪)پروتئین2g (4٪)چربی5g (8٪)چربی های اشباع شده1g (5٪)چربی اشباع نشده1gچربی اشباع شده2gسدیم233میلی گرم (10٪)پتاسیم67میلی گرم (2٪)فیبر1g (4٪)قند4g (4٪)ویتامین A1IUویتامین سی1میلی گرم (1٪)کلسیم5میلی گرم (1٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دوره سس

آمریکایی آسیایی

کلمه کلیدی سس بادام زمینی ، دستور تهیه سس بادام زمینی

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *