طرز تهیه قدم به قدم ماکارونی خانگی

این وب سایت ممکن است شامل پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

ماکارونی خانگی یک کار عاشقانه است اما ارزش آن را دارد که یک کار اضافی هم داشته باشید! این ماکارونی ساده و آسان است ، فقط کمی زمان می برد.

پاستا غذای راحتی مورد علاقه بسیاری است. این غذاهای مورد علاقه و واقعی ماکارونی ، اسپاگتی کالیفرنیا ، مرغ خامه ای فلورانس و Easy Pasta Primavera را امتحان کنید.

ماکارونی خانگی در لانه های آماده پخت.

دستور پاستای خانگی

ماکارونی خانگی بسیار بهتر از ماکارونی جعبه ای است ، دارای جویدنی و بافت مناسبی است که نمی توانید از فروشگاه تهیه کنید. فقط با 5 ماده اولیه درست کردن آن آسان است. سخت ترین بخش این است که منتظر بمانید تا قبل از اینکه آن را در دستگاه ماکارونی خود بچرخانید ، استراحت کند. من همیشه از ساختن ماکارونی خانگی گریزان بودم و فکر می کردم خیلی سخت است. نمی توانستم اشتباه کنم استفاده از سازنده ماکارونی کار سختی را برای تهیه آن می طلبد. اگرچه می توانید این کار را با استفاده از یک غلتک دستی انجام دهید و من در زیر نحوه انجام آن را به شما می گویم. ماکارونی جدی خانگی یکی از بهترین چیزهایی است که امسال امتحان خواهید کرد!

دستورالعمل های زیادی وجود دارد و نظراتی در مورد نحوه تهیه ماکارونی به طور کامل وجود دارد. این دستورالعمل همین است! ماکارونی بسیار بخشنده است و روش های شگفت انگیز زیادی برای تهیه آن وجود دارد. این یک دستور کلاسیک است که شامل روغن زیتون برای طعم و نمک مورد نیاز برای طعم است. برخی از دستور العمل ها فقط نمک را به آب پخت و پز اضافه می کنند ، اما شما می خواهید آن را برای بهترین طعم به خمیر ماکارونی اضافه کنید. اینها بهترین رشته هایی هستند که می توانید درست کنید. اگر می خواهید کمی روغن زیتون و پنیر بریزید یا آنها را برای یک شام در سس مورد علاقه خود بریزید که به زودی فراموش نمی کنید!

مواد تشکیل دهنده دوغ ماکارونی

مواد ساده به روش خاصی برای تهیه ماکارونی شگفت انگیز گرد هم می آیند. فقط با 5 ماده شما احتمالاً همه چیز مورد نیاز خود را در دست دارید. پس برای چی منتظری؟ امروز باید این دستور العمل آسان را امتحان کنید!

  • ارد: آرد همه منظوره کاملاً کار می کند یا آرد سمولا نیز کار می کند.
  • تخم مرغ: تخمها باید در دمای اتاق باشند تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
  • روغن زیتون: این در آشپزی ایتالیایی به طور منظم استفاده می شود.
  • نمک: عطر و طعم ماکارونی می دهد.
  • اب: نیاز به ایجاد مخلوط کامل است.

طرز تهیه ماکارونی خانگی

دستورالعمل ها را دنبال کنید و ماکارونی کاملی خواهید داشت! ماکارونی خانگی بسیار بخشنده است بنابراین از آن زیاد ناراحت نشوید. مهمترین چیزی که می خواهید روی آن تمرکز کنید قوام زمانی است که خمیر را ورز دهید و بگذارید استراحت کند. اینها برای ایجاد ماکارونی خانگی که خدایی است بسیار مهم هستند.

  1. ارد: روی یک سطح تمیز ، آرد را در یک تپه قرار دهید و با استفاده از دستان خود لانه ای در مرکز آن ایجاد کنید. تخم مرغ ، روغن زیتون ، نمک و آب را به مرکز لانه اضافه کنید.
  2. اضافه کردن تخم مرغ: با استفاده از یک چنگال به آرامی زرده تخم مرغ ها را بشکنید و مرکز لانه را که همزمان با کمی دیواره آرد در آن قرار دارد به آرامی هم بزنید تا زمانی که خمیر تشکیل شود. با دستان خود تمام آرد داخل کار را تمام کنید.
  3. دوغ ایجاد کنید: خمیر را حدود 8-10 دقیقه ورز دهید. این یک خمیر سفت و خشک است اما به صورت خمیر صاف در می آید. هنگامی که خمیر همه با هم جمع شد و یکدست شد ، آن را با بسته بندی پلاستیکی بپیچید و آن را در یخچال قرار دهید تا یک ساعت بماند. در صورت تمایل می توانید یک شب آن را بگذارید ، اما حتماً قبل از استفاده از آن در دمای اتاق قرار بگیرید.

ایجاد خمیر پاستا

شما می خواهید بخشهایی را که استفاده نمی کنید بلافاصله پوشیده نگه دارید تا خشک نشوند. اگر پاستا ساز ندارید ، دستورالعمل های نحوه پهن کردن ماکارونی را با دست در زیر ببینید.

  1. برش و رول: خمیر را به چهار قطعه برش دهید و با استفاده از دستان خود قسمت اول را به شکل یک بیضی تخت کوچک درآورید. سه قسمت باقی مانده را در پلاستیک بپیچید تا زمانی که آماده پهن کردن آنها باشید.
  2. ماکارونی ساز: قطعه بیضی خمیر را از طریق دستگاه پاستا در تنظیمات شماره 1 تغذیه کنید. ماکارونی را به صورت کتابچه تا کنید ، این دو قسمت تا شده تا وسط به هم برسند و سپس از وسط تا شوند. قبل از اینکه از طریق تنظیمات بعدی روی ساز ماکارونی خود حرکت دهید ، روی تنظیم ماکارونی دو تا سه بار دیگر اجرا کنید تا ضخامت ماکارونی به اندازه دلخواه برسد (من تنظیم 6 را روی سازنده ماکارونی خود ترجیح می دهم) اگر خمیر به صورت گرد و غبار چسبناک یا چسبناک شود آن را با کمی آرد علاوه بر این ، اگر خمیر خیلی طولانی است که نمی توان آن را اداره کرد ، می توانید آن را به نصف برش دهید و هر نیمه را جداگانه کار کنید.
  3. نودل درست کنید: با استفاده از ضمیمه برش ، خمیر را از طریق سازنده ماکارونی عبور دهید تا شکل نودل مورد نظر شما را برش دهید. نودل های نهایی را با آرد غبارپاشی کنید و یا روی قفسه پاستا آویزان کنید یا آنها را لانه ماکارونی کنید و بگذارید حدود 30 دقیقه روی سطح آرد پاشی شده بمانند.
  4. آش رشته یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید. ماکارونی را به مدت 60-90 ثانیه بجوشانید. با سس مورد علاقه خود را بریزید و لذت ببرید!
غذای پیشنهادی  برنامه غذای سالم 7 روزه (1-7 فوریه)
آرد را در لانه اضافه کرده و تخم مرغ را اضافه کرده و خمیر را ورز می دهیم.

آماده سازی دوغ

ترجیح می دهم این کار را با دست انجام دهم ، اما شما می توانید خمیر را در مخلوط کن ایستاده یا غذاساز درست کنید. اگر آن را در غذاساز تهیه می کنید باید آن را برداشته و با دست ورز دهید. پس از جمع شدن خمیر ، می توانید از قلاب خمیر برای ورز دادن خمیر در مخلوط کن ایستاده استفاده کنید.

  1. لانه بزرگ: چاه آرد را آنقدر بزرگ کنید که تخم مرغ ، آب ، روغن و نمک را در خود نگه دارد.
  2. مخلوط کردن: با استفاده از یک چنگال تخم مرغ ها را به میزان قابل توجهی در لانه مخلوط کنید و سپس آهسته شروع به آوردن آرد با استفاده از چنگال کنید. یک بار کمی فرم خمیر به دستان خود بروید.
  3. کار کنید: خمیر را ورز دهید تا خمیر شما یکدست و لطیف شود. مدت زمان زیادی طول می کشد تا خمیر را به غلظت مناسب برساند ، بنابراین صبور باشید و تسلیم نشوید. شما واقعاً باید گلوتن موجود در خمیر را کار کنید. آن را کرک و چسبناک نگذارید.
  4. بگذارید استراحت کند: این یکی از مهمترین مراحل است. خمیر را در پلاستیک بپیچید و اجازه دهید حداقل 30 دقیقه استراحت کند. این حالت اولیه را آرام می کند بنابراین به راحتی پهن می شود. اگر اجازه ندهید استراحت کند ، تمام مدت با آن مبارزه می کنید.
خمیر استراحت را به چهار چهارم برش دهید.

دوغ را از طریق پاستا ساز اجرا کنید

حتماً دستورالعمل های سازنده ماکارونی خود را دنبال کنید. همه کمی متفاوت هستند. برای جلوگیری از چسبیدن آن را آردپاشی نگه دارید.

  1. برش و رول: خمیر را به 4 قسمت برش دهید. هر بار فقط یک قسمت کار کنید و قسمتهای دیگر را با پلاستیک پوشانده نگه دارید.
  2. ابتدا رول کنید: برای راحت تر شدن غلتک ماکارونی ، دوست دارم کمی آن را با وردنه به شکل بیضی خوب درآورم.
  3. ارد: اگر در هر زمان احساس کردید خمیر به غلتک یا سطح می چسبد ، آرد را بپاشید تا شل شود و کار با آن آسان باشد.
تغذیه خمیر را در غلتک ماکارونی قرار دهید.

دوغ را تا کنید

این یک مرحله ضروری است ، بنابراین از تا کردن خمیر در ابتدا غافل نشوید. این به شما شکل دلخواه را می دهد.

  1. تا کردن: پس از گذراندن آن حداقل یک یا دو بار از دستگاه ماکارونی ، زمان شروع به تا کردن آن است. تا شدن خمیر یک مستطیل ایجاد می کند و برش آن را آسان تر کرده و یکنواخت نگه می دارد. چند بار آن را تا کنید تا شکل درست پیدا کند.
  2. نحوه تا زدن: هر انتهای خمیر را بردارید و آن را در وسط تا کنید تا انتهای آن در وسط قرار گیرد. خمیر را روی خود تا کنید و آن را از وسط تا کنید. با این کار یک مستطیل زیبا ایجاد می شود. ممکن است لازم باشد هنگام عبور از بزرگترین تنظیم ، آن را چند بار تا کنید تا به شکل مناسب برسد.
  3. خیلی طولانی: اگر کار با خمیر شما خیلی طولانی شد ، آن را از وسط ببرید و یک به یک کار کنید. نورد را تا ضخامت دلخواه ادامه دهید
خمیر را تا کنید تا به شکل مستطیل خوبی درآید.

استفاده از دستگاه ماکارونی

استفاده از غلتک ماکارونی واقعاً کار سرگرم کننده ای است. چرخاندن خمیر و نازک شدن و نازک شدن آن بسیار رضایت بخش است. با قرار دادن خمیر در داخل غلتک ، با احتیاط کار کنید.

اجرای آن از طریق دستگاه ماکارونی: غلتاندن خمیر یک روند است. شما باید بزرگ را شروع کنید و به تدریج از اندازه ای پایین بروید تا ضخامت مورد نظر را بدست آورید. با بزرگترین تنظیم شروع کنید ، خمیر را یک یا دو بار اجرا کنید سپس تنظیمات را نازک تر و نازک تر تنظیم کنید تا ورقه کامل ماکارونی طلایی داشته باشید.

تغذیه ماکارونی تا شده به پاستا ساز.

پاستا را صاف کنید

لوازم جانبی متفاوتی برای کمک آشپزخانه وجود دارد که می تواند خمیر شما را به اشکال مختلف برش دهد. اکثر ماکارونی سازها فقط خمیر شما را به نوارهای باریک بلند برش می دهند. اما این موارد را می توان برای دستور العمل هایی که ماکارونی کوچکی مانند پخته شده ریگاتونی یا ماکارونی خامه ای توسکانی ایجاد می کنند نیز مورد استفاده قرار داد.

  • صاف: در صورت نیاز ، به یاد داشته باشید که می توانید خمیر را دوباره تا کنید تا خمیر فرم خوبی پیدا کند.
  • قطع کردن: وقتی خمیر به ضخامت دلخواه رسید ، خمیر را از طریق دستگاه برش ماکارونی برای شکل دلخواه رشته فرنگی خود بریزید. برای تهیه دستوراتی مانند Cacio e Pepe یا Creamy Bacon Carbonara ، رشته فرنگی به اندازه اسپاگتی درست کنید. برای ظروفی مانند Fettucini Alfredo یا Pesto از برش بزرگتر استفاده کنید. بسته به سازنده ماکارونی شما می توانید هر شکل دلخواه را با این خمیر درست کنید. دوباره خمیر را به اندازه لازم آرد بزنید تا در حین عبور از برش ، بهم نچسبد. شما می خواهید خمیر را گردگیری کنید ، نه اینکه آرد را داخل آن بریزید.
غذای پیشنهادی  ذرت بو داده ماسالا ، با رشته فرنگی ماسالا
یک ورقه طلایی طولانی از ماکارونی لاغرتر می شود.

تهیه ماکارونی خانگی

تودرتوی رشته فرنگی های شما باعث می شود که خشک شدن آنها به سرعت انجام نشود و به شما اجازه می دهد سریع آنها را بگیرید و در آب جوش قرار دهید. آب خود را نمک بزنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

  • لانه: رشته ها را جمع کنید و آنها را لانه کنید در حالی که با قسمت بعدی رشته ها کار می کنید. در صورت نیاز آرد را بریزید تا به هم نچسبند.
  • جوش: یک قابلمه بزرگ آب و مقداری نمک را به جوش بیاورید. ماکارونی را اضافه کرده و برای مدت 60-90 ثانیه بپزید. این رشته فرنگی خانگی خیلی سریعتر از ماکارونی خشک شده جعبه ای طبخ می شود بنابراین مراقب آن باشید.
برای پخت ، خمیر را به رشته های بلند برش دهید.

نکاتی برای بهترین ماکارونی خانگی

پاستای خانگی واقعاً آسان است ، فقط مدتی طول می کشد. خانواده شما عاشق طعم و بافت رشته فرنگی خانگی هستند. ممکن است دیگر هرگز ماکارونی جعبه ای خریداری نکنید.

  • از چه آردی استفاده کنید: نظرات قطعی در مورد بهترین نودل وجود دارد. با استفاده از آرد همه منظوره می توانید رشته های زرق و برق دار و خوشمزه ای دریافت کنید. برای به دست آوردن بافت اصیل تر ، می توانید از ترکیبی از آرد همه منظوره و بلغور استفاده کنید. برخی ممکن است بگویند شما به آرد “00” احتیاج دارید ، اما برای تهیه نودل فوق العاده نیازی نیست که آرد گران قیمت بخرید.
  • مخلوط کردن و ورز دادن: قطعاً می توانید آن را با دست ورز دهید ، اما می توانید از پایه مخلوط کن با قلاب خمیر نیز استفاده کنید. فقط آن را ورز دهید تا خمیر یکدست و نرم شود.
  • آرد و آشیانه: هنگام تشکیل لانه رشته های ماکارونی ، حتما رشته ها را خوب آرد بزنید تا هنگام استراحت بهم نچسبند. می توانید نودل را قبل از انداختن در آب ، شل تکان دهید ، یا می توانید لانه را در آب قرار دهید و هنگام پختن آن را بشکنید.
  • ذخیره مایع: پس از اتمام پخت نودل مقداری آب ماکارونی را در یک فنجان اندازه گیری ذخیره کنید. رشته فرنگی های تازه بیشتر از رشته های خشک سس می خورند ، بنابراین افزودن یک قاشق غذاخوری دو آب ماکارونی نشاسته ای می تواند به سس شما نیرومند شود و از جذب زیاد آن توسط رشته فرنگی جلوگیری کند.

رشته های طولانی رشته فرنگی در لانه های آماده پخت.

پاستا ساز ندارید؟ مشکلی نیست

اگر غلتک و برش ماکارونی ندارید خسته نشوید. شما هنوز هم می توانید رشته فرنگی خانگی شگفت انگیزی داشته باشید که طعم آن کاملاً خوشمزه در هر غذایی باشد. آنها فقط ممکن است کمی پف کنندگی باشند ، اما هر بیت به همان خوبی است! می توانید آنها را در پایان پخت درست قبل از سرو به سوپ ها اضافه کنید. آنها را در رشته های مرغ ، ریحان گوجه فرنگی یا مینسترون امتحان کنید.

  • تقسیم کنید: وقتی خمیر استراحت کرد. جلو بروید و خمیر را به چهار چهارم برش دهید تا کار با آن راحت تر باشد.
  • رول: هر بار یک قسمت را روی سطح کمی آردپاشی شده بغلتانید. وردنه را با آرد بپوشانید تا نچسبد. در صورت نیاز با آرد غبارروبی کنید خمیر را رول کنید تا ضخامت آن 1/8 اینچ شود.
  • قطع کردن: با استفاده از برش پیتزا یا چاقوی تیز ، ورق را به چهار قسمت تقسیم کنید. خمیر را کمی گردگیری کنید. خمیر برش خورده را به صورت رول در آورید. رول را با استفاده از چاقو یا برش پیتزا به ضخامت مورد نظر ببرید. می توانید از چرخاندن آن صرف نظر کنید و فقط خمیر را نیز برش دهید ، اما به نظر من قبل از برش آن را راحت تر و سریع تر می چرخانم.

پخت ماکارونی در یک قابلمه آب جوش.

خشک کردن و نگهداری ماکارونی خانگی

ماکارونی خانگی همه کاره و قابل ذخیره است. من عاشق ساختن یک دسته دوتایی هستم تا بتوانیم بعضی ها را بعداً داشته باشیم و بعداً. مناسب برای یک روز کاری شلوغ یا آخر هفته تنبل. مقداری مارینارا بپزید و ماکارونی خود را برای یک شام آسان بریزید و برای مقدار کمی پروتئین کوفته اضافه کنید.

  • خشک: برای خشک کردن ماکارونی از قفسه خشک کن ماکارونی یا آویزهای تمیز استفاده کنید. ماکارونی های بریده شده با آرد را در یک لایه روی قفسه یا چوب لباسی قرار دهید و بگذارید 24 ساعت خشک شوند. ماکارونی را با احتیاط از قفسه خشک کن خارج کرده و در ظرف و یا در بسته بندی هوا نگهداری کنید تا آماده استفاده شود. در صورت تمایل می توانید در یخچال نگهداری کنید. اگر ماکارونی خشک در یک مکان خشک و خنک نگهداری شود تا 1 ماه باقی می ماند.
  • یخ زدگی: ماکارونی های تازه پخته و تازه را روی یک ورقه پخت آرد پاشی شده بچینید. برای رشته فرنگی بلند ، لانه ها را مرتب کنید. برای پاستاهای کوتاه در یک لایه نگه دارید. برای چند ساعت یخ زده و سپس آن را به کیسه های پلاستیکی دو لایه منتقل کنید. می توانید تا چند ماه یخ بزنید. و می توانید مستقیم از فریزر آشپزی کنید. نیازی به ذوب شدن ندارد ، فقط ماکارونی را در آب نمک جوش بریزید و زمان پخت را کمی افزایش دهید.
غذای پیشنهادی  برنامه غذای سالم 7 روزه (28 دسامبر-3 ژانویه)

پاستای خانگی با سس مارینارا.


  • روی یک سطح تمیز ، آرد را در یک تپه قرار دهید و با دستان خود یک بعدی را در مرکز تشکیل دهید. تخم مرغ ، روغن زیتون ، نمک و آب را به مرکز لانه اضافه کنید.

  • با استفاده از چنگال زرده تخم مرغ ها را به آرامی بشکنید و مرکز لانه را با هم انداختن کمی از دیواره های آرد در یک زمان به آرامی هم بزنید تا زمانی که خمیر تشکیل شود. با استفاده از دستان خود تمام آرد موجود را به پایان برسانید.

  • خمیر را حدود 8-10 دقیقه ورز دهید. این یک خمیر سفت و خشک است اما به یک خمیر صاف تبدیل می شود. بعد از اینکه همه خمیر یکدست شد و یکدست شد ، در پلاستیک بپیچید و آن را در یخچال قرار دهید تا یک ساعت استراحت کند. در صورت تمایل می توانید آن را یک شب بگذارید ، اما قبل از بیرون آمدن حتما آن را به دمای اتاق برسانید.

  • خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید و با دستان خود قسمت اول را به شکل یک بیضی مسطح کوچک درآورید. سه قسمت باقیمانده را در پلاستیک بپیچید تا زمانی که آماده پهن کردن آنها شوید.

  • با تنظیم شماره 1 ، قطعه بیضی شکل خمیر را از طریق سازنده ماکارونی تغذیه کنید. ماکارونی ها را به صورت چین های کتاب تا بزنید ، که این دو انتهای تا شده هستند تا وقتی که از وسط لمس شوند و سپس از وسط تا شوند. قبل از حرکت در تنظیمات بعدی روی ساز ماکارونی ، روی تنظیم 1 ماکارونی دو تا سه بار دیگر اجرا کنید تا ضخامت ماکارونی به اندازه دلخواه برسد (من تنظیم 6 را روی سازنده ماکارونی خود ترجیح می دهم) آن را با کمی آرد علاوه بر این ، اگر خمیر بیش از حد طولانی است که نمی توانید آن را تحمل کنید ، می توانید آن را از وسط نصف کنید و هر نیمه را جداگانه کار کنید.
  • خمیر را از طریق ماکارونی ساز با استفاده از ضمیمه برش بچرخانید تا شکل رشته فرنگی را که می خواهید برش دهید. رشته های پایانی را با آرد غبار پاك كنید و یا روی یك قفسه ماكارونی آویزان كنید یا آنها را به صورت لانه های ماكارونی درآورید و بگذارید حدود 30 دقیقه روی سطح آردپاشی شده بمانند.

  • یک قابلمه بزرگ آب نمک را به جوش بیاورید. ماکارونی را به مدت 60-90 ثانیه بجوشانید. سس مورد علاقه خود را بریزید و لذت ببرید!

هنگام تشکیل لانه رشته های ماکارونی ، حتما رشته ها را خوب آرد بزنید تا هنگام استراحت بهم نچسبند. می توانید نودل را قبل از انداختن در آب ، شل کنید و یا لانه را در آب قرار دهید و هنگام پختن آن را بشکنید.
وقتی رشته فرنگی شما تمام شد ، مقداری از آب ماکارونی را در یک فنجان اندازه گیری کنید. رشته فرنگی تازه بیشتر از رشته فرنگی خشک سس را خیس می کند ، بنابراین افزودن یک قاشق غذاخوری از دو آب پاستای نشاسته ای می تواند به سس شما نیرو بخشد و از خیس شدن زیاد آن توسط رشته فرنگی جلوگیری کند.

خدمت: 6

کالری208کیلو کالری (10٪)کربوهیدرات ها32g (11)پروتئین7g (14 درصد)چربی5g (8)چربی های اشباع شده1g (5٪)چربی های غیر اشباع1gچربی اشباع شده3gچربی ترانس1gکلسترول93میلی گرم (31٪)سدیم327میلی گرم (14٪)پتاسیم79میلی گرم (2٪)فیبر1g (4٪)قند1g (1٪)ویتامین A135IU (3٪)کلسیم21میلی گرم (2٪)اهن2میلی گرم (11)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دوره شام

غذا ایتالیایی آمریکایی

کلمه کلیدی پاستا خانگی

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *