طرز تهیه وافل خانگی بلژیکی | منتقد دستور العمل

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

وافل های بلژیکی کامل که از خارج ترد و در وسط سبک و کرکی هستند. این دستورالعمل درست و حسابی مورد پسند خانواده ماست!

وافل ها به تنهایی یک صبحانه افسانه ای درست می کنند. اما آن را به یک Eggs ، Bacon یا Best Casserole صبحانه اضافه کنید تا یک صبحانه یا برانچ شگفت انگیز بخورد.

وافل های بلژیکی انباشته شده با توت و خامه.

دستور العمل معتبر وافل بلژیک

من طی این سالها بسیاری از دستورهای خانگی وافل دیگر را امتحان کرده ام – آنهایی را که خودم درست کرده ام یا در خانه دوستان می خورم ، و هرگز یک دستورالعمل مناسب با این دستور پیدا نکردم! من آنها را هزار بار ساخته ام و دوست دارم که آنها اکنون مورد علاقه خانواده خودم باشند.

ترفند ساخت وافلهای سبک و کرکی در جداسازی زرده و سفیده است. سفیده به طور جداگانه مورد ضرب و شتم قرار می گیرد ، تا زمانی که قله های سفت ایجاد شود. سپس در انتها داخل خمیر می شوید. این باعث ایجاد فضای ترد خارق العاده و ابر فوق العاده مانند داخل می شود. جیب های عمیق همه آماده و منتظر نگه داشتن پوشه های مورد علاقه شما هستند.

چه تفاوتی بین یک وفل معمولی و یک وفل بلژیکی وجود دارد؟

وافل های بلژیکی ضخیم تر و اغلب بزرگتر از وافل های معمولی هستند زیرا با وافل آهن ساخته می شوند که دارای شبکه های عمیق تری هستند. این جیب های عمیق مناسب برای نگهداری حوضچه های شربت خوشمزه است! خمیر وافل بلژیکی نیز کمی متفاوت از وافل های معمولی ساخته می شود ، اغلب با مواد مخمر یا سفیده (همانطور که در این دستورالعمل استفاده می شود) خمیر را سبک و کرک می کند. تابه های مختلف وافل بلژیکی ، وافل های مربع ، مستطیل یا گرد را می پزند. به هر شکلی که باشید این کاملا جذاب را جریمه خواهید کرد.

غذای پیشنهادی  کباب کنگر فرنگی | منتقد دستور العمل

مواد لازم برای بهترین وافل های بلژیک تاکنون!

مواد اولیه اساسی که احتمالاً همین الان در انبار خود پیدا می کنید! پس بیایید ادامه دهیم

  • ارد: آرد تمام منظوره یا سفید نشده هر دو کار خواهد کرد.
  • پودر خمیرمایه: این عامل فرایند دهنده است که به آنها کمک می کند تا رشد کنند.
  • نمک: برای افزودن طعم به نمک نیاز دارید.
  • تخم مرغ: سفیده ها را از زرده ها جدا خواهید کرد.
  • شیر: رطوبت و کمی عطر و طعم اضافه می کند.
  • روغن: برای ایجاد پوسته ترد و رطوبت خوب به روغن وافل نیاز دارید.

ترکیب مواد خشک و مرطوب و سپس ترکیب آنها با هم.

طرز تهیه وافل بلژیکی از خراش

ساخت وافل ساده است و با مرحله اضافی جدا کردن تخم مرغ همه تفاوت ایجاد می کند.

  • مواد اولیه خشک: آرد ، بیکینگ پودر و نمک را با هم در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
  • تخم مرغ: تخم مرغ ها را جدا کنید ، سفیده ها و زرده ها را به دو کاسه بزرگ بزرگ مخلوط تقسیم کنید. مراقب باشید که زرده تخم مرغ زرد با سفیده وارد نشود و یا اینکه به درستی ضرب و شتم نمی کند.
  • مواد مرطوب: شیر و روغن را به کاسه زرده تخم مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
  • سفیده تخم مرغ: با همزن دستی سفیده ها را با سرعت زیاد بزنید تا به قله های سفت و سخت تبدیل شود.
  • ترکیب کنید: مواد خشک را به مخلوط تخم مرغ و شیر به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • تا کردن: سفیده را به آرامی درون خمیر بچینید.
  • پختن: با استفاده از یک فنجان اندازه گیری ، خمیر را روی آهن وافل داغ خود بریزید.

سفیده ها را پف کرده و داخل خمیر جمع کرده و می پزید.

نکاتی برای وافلهای کرکی بلژیکی

اینها به راحتی دمدمی مزاجی هستند زیرا در عین حال بسیار کرک و ترد هستند.

  • تخم مرغ جدا: این یک مرحله حیاتی است ، شما نمی خواهید زرده های شما وارد سفیدی شما شوند ، این می تواند بر نحوه شلیک سفیدی ها تأثیر بگذارد. تخمهای سرد به راحتی از هم جدا می شوند اما اجازه دهید تا دمای اتاق بمانند زیرا بهتر در خمیر مخلوط می شوند.
  • مخلوط کردن تخم مرغ ها: هنگام جمع شدن در سفیده ، این کار را خیلی ملایم انجام دهید. بیش از حد مخلوط نکنید. اگر کاملاً با هم مخلوط نشوند و چند توده داشته باشند اشکالی ندارد. آنها آشپزی می کنند.
  • شیر: برای عطر و طعم و طعم بیشتر ، شیر را جایگزین دوغ کنید ، بسیار خوشمزه است.
  • تردتر: اگر می خواهید تردی بیشتری داشته باشید ، یک و نیم فنجان نشاسته ذرت اضافه کنید. اگر شیر آن به اندازه کافی رقیق نباشد ، ممکن است مجبور شوید کمی بیشتر به آن اضافه کنید.
غذای پیشنهادی  برنامه غذای سالم 7 روزه (7 تا 13 سپتامبر)

وافل های بلژیکی انباشته شده ساده.

بالا وافل خود را!

بهترین قسمت خوردن وافل های بلژیک پر کردن این سوراخ ها با مواد پر کننده شگفت انگیز است.

  • شربت: این سوراخ ها برای نگهداری شربت افرا خانگی ، شربت دوغ ، شربت دارچین ، شربت کارامل و حتی شربت توت فرنگی بو داده بسیار مناسب هستند.
  • میوه: موز ، توت ، هلو ، آناناس با تراش نارگیل.
  • گسترش: کره بادام زمینی ، نوتلا ، کره بادام ، کره عسل دارچین و کره سیب.
  • چیزهای دوست داشتنی: پودر قند ، و البته خامه شلاق.

ریختن شربت روی وافل ها با میوه و خامه فرم گرفته.

چگونه وفل های خانگی را فریز و دوباره گرم کنیم

اجازه دهید وافل ها کاملاً خنک شوند و سپس آنها را تا 3 ماه در کیسه زیپ لاک ضد فریزر نگهداری کنید. برای گرم شدن مجدد ، به مدت 15 ثانیه در مایکروویو گرم کنید و سپس به مدت 1-2 دقیقه به توستر اضافه کنید ، تا ترد شود.

تصویری از شربت را در سوراخ های وافل و یک لقمه خارج کنید.

دستور العمل های بیشتر صبحانه برای لذت بردن

صبحانه مهمترین وعده غذایی روز است ، یا تقریباً آنها می گویند. فقط می دانم که یکی از محبوب ترین وعده های غذایی من است! طعم ها ، بافت ها و ترکیب های جالب توجه زیادی برای خوردن وجود دارد. چه زود بیدار شوید و چه بخوابید ، این دستور العمل های آزمایش شده و واقعی مطمئنا صبح شما را از رختخواب خارج می کنند.


وافل های بلژیکی کامل که از خارج ترد و در وسط سبک و کرکی هستند. این دستورالعمل درست و حسابی مورد پسند خانواده ماست!



  • 1 3/4
    فنجان ها
    آرد همه منظوره
  • 3
    قاشق چایخوری
    پودر خمیرمایه
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    نمک
  • 2
    بزرگ
    تخم مرغ
    جدا از هم
  • 1 3/4
    فنجان ها
    شیر
  • 1/2
    جام
    روغن


به روز شده در 12 آوریل 2021

نوشته اصلی در 5 آگوست 2018 ارسال شده است


خدمت: 6

کالری364کیلو کالری (18٪)کربوهیدرات ها32g (11٪)پروتئین8g (16٪)چربی23g (35٪)چربی های اشباع شده3g (15٪)کلسترول62میلی گرم (21٪)سدیم248میلی گرم (10٪)پتاسیم355میلی گرم (10٪)فیبر1g (4٪)قند4g (4٪)ویتامین A195IU (4٪)کلسیم181میلی گرم (18٪)اهن2.1میلی گرم (12٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *