طرز تهیه پنیر در خانه ، دستور تهیه خمیر خانگی

هند به سبک curd

طرز تهیه کشک در منزل ، هر وقت یکبار کشک خانگی / کشوری مناسب. پست تفصیلی با نکات ، ترفندها و سؤالات متداول.

از زمانی که شروع به پختن کردم ، تقریباً 16 سال است که من غذای خودم را در خانه درست می کنم. ما به عنوان تامیل جنوبی هند ، ما باید سادم را به پایان برسانیم. فروشگاه اینترنتی خریداری شده از جنس پنیر مقرون به صرفه نیست و تهیه کوره هر روز در خانه در خانواده های ما بسیار متداول است. هر دو مادر ، MIL هرروز کشک تازه می کنند. بسیاری از ما در خانواده ما ، این عادت را داریم که به همراه صبحانه یا شام با گلیم ، دوز یا ورم نیز بخوریم. مادر بزرگ من ، مادر ، FIL عاشق شیر کره با idli dosa / upma است. کمی نمک به آن اضافه می کنیم و در کنار خوردن idli dosa از آن استفاده می کنیم.

how-to-make-curd

اگرچه روزانه در منازل ماش سرو می شود ، اما مصرف کشک نوعی لوکس است. ما همیشه در روزهای ابتدایی از کره و گاو (خمیر) نسبت به ترش استفاده می کنیم. در حال حاضر روزها گرچه مصرف کشک افزایش یافته است ، با این حال ، برای ناهار فقط شامل mor هستیم. همچنین بزرگان در خانه می گویند که استفاده از مایع نسبت به گیاهان سالم تر است. گفته می شود که شیر مایع / کره از خنک کننده بدن خنک کننده است.

من در مورد تهیه کشک به بسیاری از دوستان خواننده ام با جزئیات پاسخ داده ام. به خصوص افراد آمریکایی ، سنگاپور اغلب از من می خواستند که فرآورده خانگی پنیر سبک هند است. و هنگامی که آنها موفق شوند و مرا به اشتراک بگذارند تا هیجان خود را به اشتراک بگذارند ، من واقعاً احساس رضایت و رضایت می کنم که بتوانم به آنها کمک کنم. من همیشه فکر کرده ام که در این باره پست بگذارم ، اما به نوعی اینطور نمی شود. در نهایت ، زمان مشترک برای کمک به مبتدیان فرا رسیده است و خصوصاً این می تواند در این دوره از زمان مفید باشد. این می تواند به شما دلار ، صرفه جویی در سفر خود را در خارج. همچنین نیازی به نگرانی در سهام نیست.

اگر می خواهید فرایند را یاد بگیرید و کامل کنید ، لطفاً با جزئیات و صبورانه بخوانید.

برخی از نکاتی که یاد گرفته ام:
  • UHT شیر / کشک از بسته تترا شیر نسبت به شیر تازه ضخیم تر است.
  • با مارک های مختلفی از شیر و کشک (استارت) آزمایش کنید تا دریابید که برای منطقه شما ، شرایط آب و هوایی (ایالات متحده ، سنگاپور …) چه کارایی دارد و به آن بچسبید.
  • اگر مارک های با کیفیت محلی دارید که به راحتی پنیر تازه را تهیه می کنید ، از آن استفاده کنید زیرا دارای فرهنگ زنده بیشتر است.
  • من تنظیم کشک من داخل ساعت روز از آنجا که محیط گرم به تنظیم پنیر کمک می کند.
  • در روزهای سرد / روزهای بارانی ، ظرف را در مناطق گرم مانند کنار اجاق گاز هنگام پخت و پز نگه می دارم ، کنار وسایلی که اطراف آن گرمتر است – مثلاً در کنار یخچال یا بالای آن.
  • اگر اجاق گاز دارید و به محیط گرم احتیاج دارید ، داخل فر قرار دهید و آن را بگذارید فر روشن کردن، که دمای لازم را تأمین می کند.
  • اجاق گاز ندارید و برای محیط مشابه مشکل دارید؟ من به محض اینکه برنج پخته شده را از روی اجاق گاز بیرون می آورم داخل اجاق گاز (اجاق گاز گرم – که زیر آتش نباشد) نگه می دارم. این روند را بست.
  • شیر را خوب جوش دهید ، به جای اینکه فقط شیر را گرم کنید ، دمای آن را گرم کنید. این تفاوت زیادی در بافت ضخیم ایجاد می کند.
غذای پیشنهادی  مرغ کبابی BBQ | منتقد دستور العمل

در اینجا سؤالات متفاوتی برای ساختن پنیر آورده شده است:

چگونه اطمینان حاصل کنم که هر وقت یکبار کشک به طور کامل و درست تنظیم می شود

یک فلفل قرمز یا فلفل قرمز را با ساقه سالم اضافه می کنم و در امتداد کشک استارت مخلوط می کنم. این دو برابر اطمینان می دهد که مجموعه کشک من در هر زمان کامل است.

کشک من تنظیم نشده است و وقتی بعد از ساعتها باز می شوم درست شبیه شیر است. چرا؟

احتمالاً شیر شما خیلی گرم بود. این باکتری را که می توان به تهیه ترش کمک کرد ، از بین می برد.

چرا کشک من به نظر می رسد / لاغر است؟

هیچ کس دوست ندارد که کشک لاغر مصرف کند. ممکن است بگذارید شیر خیلی خنک شود. دما برای تنظیم بسیار کم است.

دمای مطلوب مناسب برای تنظیم پنیر چیست؟

باید بتوانید با دست لخت شیر ​​را لمس کنید. تقریباً 30-40 درجه سانتیگراد کامل خواهد بود.

آیا نوع خاصی از کشتی برای تنظیم کش وجود دارد؟

اگرچه استفاده از هر نوع کشتی مناسب نیست ، من ترجیح می دهم از کشتی هایی با دهان کوچک استفاده کنم تا بتواند گرما را حفظ کند و مانند کشتی های پهن تر خنک نمی شود. من فقط از یک سمبوی تیره سنتی استفاده می کنم که فقط برای این منظور تنها نگه داشته می شود. کوزه هایی با درب مانند کوزه های سنگ تراشی ، گلدان های خاک رس ، سنگ صابون نیز باید بسیار خوب کار کنند. بستگان من نیز ماست را در بسته گرم قرار می دهند.

غذای پیشنهادی  دستور غذا چیلی سین سیناتی Skyline Gold Star
آیا می توان بارها و بارها شیر را در بالای قابلمه موجود ، در همان قابلمه ریخت؟

این کار بسیار کامل و سریع است ، اما این کار را انجام ندهید زیرا گفته می شود برای سلامتی مناسب نیست.

من در سنگاپور از کدام شیر و کشک استفاده می کنم؟

من از بسته Tetra blue Amul blue استفاده می کنم و از ترکیب قبلی شیر به عنوان استارت استفاده می کنم.

بیایید کشک خانگی به سبک هندی درست کنیم:

زمان مورد نیاز: 6 ساعت.

طرز تهیه پنیر خانگی به سبک هندی:

  1. جوش شیر

    1 لیتر شیر را در یک قابلمه شیر گرم کنید. این باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا شیر سرریز شود.
    جوشانده شیر

  2. مرتب هم بزنید

    در ابتدا مرتب هم بزنید. همانطور که می بینید بخار در امتداد قاشق افزایش می یابد ، مراقب باشید شیر شما در حال جوش است. در این مرحله مراقب باشید زیرا ممکن است سرریز شود.
    stir-milk

  3. آرام شدن

    پس از جوش آوردن – پر هیاهو ، زیاد می شود. اجاق گاز را خاموش کنید. با یک درب بپوشانید. برای خنک کردن کنار بگذارید
    جوشانده-شیر

  4. دمای مناسب

    شما باید بتوانید با دست های لخت شیر ​​را لمس کنید ، اگر به اندازه کافی گرم است که لمس کنید ، این درجه حرارت صحیح است.
    گرم برای لمس کردن

  5. انتقال به مخزن تنظیم پنیر

    ترجیحا ممکن است دمای هوا را برای مدتی حفظ کند.
    pour-to-curd-ship

  6. مخلوط کردن پنیر استارت

    در مرحله بعدی ، حدود 2 قاشق غذاخوری پنیر خوب زده را با شیر مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
    mix-starter-curd

  7. خوب هم بزنید

    با یک قاشق ، یک ترکیب خوب تهیه کنید تا مطمئن شوید که به خوبی مخلوط می شود.
    شیر هم بزنید

  8. پوشش را برای تنظیم نگه دارید

    آن را در مکان گرم برای تنظیم بگذارید.
    تنظیم

  9. کشک درست کنید

    بعد از گذشت حدود 6 ساعت ، پنیر کاملاً تنظیم می شود. بسته به دمای اطراف ، شروع به تنظیم می کند و با گذشت زمان ضخیم می شود.
    curd-set

  10. یخچال

    پس از تنظیم ، کشک خرد شده را در یخچال نگه دارید. با سرد شدن ، محکم تر می شود. در صورت نیاز فقط مقدار لازم را مصرف کنید و هرگز آن را بیرون نگذارید تا از ترش شدن بیش از حد جلوگیری شود.
    ضخیم-خانگی-پنیر

چگونه شیر کره را از پنیر خانگی درست کنیم؟

یک قاشق غذاخوری 1/2 فنجان را یک ظرف بزرگ بریزید. با استفاده از یک بادکنک ، یکدست بزنید و 1 و 1/2 لیوان آب اضافه کرده و دوباره صاف کنید تا یکدست شود.

mor-or-buttermilk
پروانه – مور

برای اطمینان از تنظیم بودن آن از فلفل ها با ساقه استفاده کنید.

نکات عیب یابی

عیب یابی

با کشک لاغر چه کار کنیم؟
از آن در mor kuzhambu استفاده کنید یا درست کنید neer mor با مقدار زیادی آب

چگونه از کشک لاغر خودداری کنیم؟

  • از استارت استفاده نکنید که لاغر باشد. کشک شروع آن چیزی است که کش پنیر خانگی طعم و بافت آن را می بخشد. بنابراین ظروف را به خوبی تمیز کنید ، هرگز از همان کشک لاغر به عنوان استارت استفاده نکنید.
  • این امر در شرایط خاصی اتفاق می افتد ، این امر می تواند بدون کنترل ما اتفاق بیفتد زیرا به دلیل ارتباط با آب و هوا یا محیط اطراف است – این درک من است.
    بنابراین اگر مهم نیست که چه چیزی ، شما می توانید کشک لاغر شوید ، حتی اگر توانستید زودتر از آن کشک تهیه کنید ، کافی است برای برخی از مدت ها به تدریج پنیر بپردازید و از فروشگاه خریداری شده استفاده کنید و با استفاده از کشک تازه استارت برای تهیه کشک خانگی استفاده کنید.

اگر کشک را چک کردید ، اگر شروع به تنظیم نکرد ، مجدداً مخلوط کنید و مکان گرمتری را برای تنظیم نگه دارید. برای اطمینان از تنظیم بودن آن از فلفل ها با ساقه استفاده کنید.

من عاشق عطر و طعم طبیعی پنیر هستم و نه قهوه رایحه شیرین برخی از مارک ها. غبار شیری برای استارت بهتر کار می کند و من در صورت خرید نستله را خریداری می کنم ، زیرا این نزدیکی به کشک خانگی است.

چرا من 1 لیتر کشک و نه فقط قسمتهای کوچک تنظیم کردم؟

من مرتباً مرتباً کشک را فراموش نمی کنم ، بنابراین ترجیح می دهم که به عنوان 1 لیتر تنظیم کرده و برای یک هفته از آن استفاده کنم. حتی اگر بخواهید می توانید در ظروف مختلف تقسیم و ذخیره کنید.

امیدوارم هر آنچه را که می دانم به اشتراک بگذارم ، اگر چیز مهمی را برای این پست به خاطر بسپارم ، حتماً بروزرسانی خواهم کرد. اگر پیشنهادی دارید ، نکاتی را که برای شما مفید است ، ترک کنید ، که شیر مارک برای شما بهتر و غیره کار می کند. این می تواند به دیگران نیز کمک کند.

هند به سبک curd
غذای پیشنهادی  دستور تهیه آسان گوشت خوک Schnitzel | منتقد دستور العمل

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *