طرز تهیه کاپ کیک غذای فرشته خانگی

این وب سایت ممکن است حاوی پیوندهای وابسته و تبلیغات باشد تا بتوانیم دستورالعمل های غذایی را به شما ارائه دهیم. سیاست حفظ حریم خصوصی من را بخوانید.

این کاپ کیک های فوق العاده کرکی و ظریف غذاهای فرشته ای بهترین پایه برای غذاهای سبک و خوشمزه تابستانی هستند. برای یک دسر که ترکیبی عالی از هوا و شیرین است ، روی آن را با خامه خامه زده و توت تازه تهیه کنید.

کیک کوچک بهترین روش برای برآوردن ولع مصرف کیک در یک لقمه است. لیمو ، ترش لچ و توت فرنگی از دستورهای تهیه کیک کیک آسان تر و خوشمزه تر هستند که برای یک مهمانی تابستانی آماده هستند.

کاپ کیک های آنجل فود با زغال اخته و توت فرنگی.

بهترین دستور غذای کاپ کیک فرشته

هیچ نوع دسر تابستانی بهتری وجود ندارد که به اندازه لقمه ، سبک هوا باشد و با افزودن مواد پر کننده و پر کننده مختلف طعم عالی داشته باشد. کاپ کیک های آنجل همیشه شیرینی مورد علاقه من بوده است. اگر به درستی پخته شود ، لطیف ترین و لطیف ترین بافت را دارد. این بافت به همراه میوه های تازه یک دسر درست می کند که واقعاً طعم بهشت ​​فرستاده شده ای را دارد که قطعاً در نظر گرفته شده است.

تهیه کیک غذای فرشته به سبک کاپ کیک برای مجالس بزرگ مناسب است. با مواد پر کننده و پر کننده بی پایان ، این یک دسر فوق العاده همه کاره است. چه بخواهید کاپ کیک های خود را با خامه تازه و انواع توت های تابستانی ، پوست لیمو ، یا تراش های شکلاتی بپوشانید ، این کیک سفید روشن و لطیف پایه و اساسی مناسب است. آیا آماده ذره ذره بهشت ​​هستید؟ بیایید این کاپ کیک های غذای فرشته شیرین را بپزیم!

مواد غذایی کیک فنجانی کیک آنجل

احتمالاً همه مواد لازم برای تهیه این کاپ کیک های خوشمزه را از قبل داشته اید!

  • آرد کیک: مقدار کم پروتئین موجود در آرد کیک ، آن را برای دسرهای سبک و کرکی مناسب می کند. کوچکتر
  • نمک: برای افزایش عطر و طعم.
  • شکر دانه ریز: برای شیرینی و ترکیب مواد با هم.
  • سفیده تخم مرغ: از تخم مرغ های بزرگ ، در دمای اتاق.
  • اب: گرم
  • کرم تارتار: این کمک می کند تا سفیده تخم مرغ سالم بماند.

خامه زده خانگی

  • کرم مخصوص شلاق زدن: برای پایه یخ زدایی. سرد باشید تا زمانی که آماده شلاق شوید.
  • شکر پودر شده: برای شیرینی و بافت صاف.
  • عصاره وانیل: عصاره وانیل شفاف بهتر است که رنگ مات سفید خالص باشد.
  • میوه میوه: شما می توانید از توت فرنگی یا هر میوه دیگری به انتخاب خود استفاده کنید!

طرز تهیه کاپ کیک آنجل فود از خراش

تا زمانی که با سفیده هایتان ملایم باشید ، این دستور به راحتی جمع می شود و هر بار نتایج دلپذیری را برای شما به ارمغان می آورد!

  1. فر و اجاق گاز را از قبل گرم کنید: فر را با دمای 325 درجه گرم کنید و یک ظرف مافین را با آسترهای کاپ کیک قرار دهید. کنار بگذار
  2. غربال کردن: آرد و نمک را با هم الک کرده و کنار آن قرار دهید.
  3. سفیده و شکر را با هم مخلوط کنید: در کاسه همزن ، سفیده ها را اضافه کنید. از ضمیمه ویسک استفاده کنید تا روی مایع شلاق بزنید تا کف شود. خامه تارتار و 1-2 قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید. با همزن روی متوسط ​​متوسط ​​، یکبار شکر را کمی در آن اضافه کنید. شلاق بزنید تا به قله های سفت برسید.
  4. وانیل اضافه کنید: وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شود.
  5. آرد را به مخلوط سفید تخم مرغ اضافه کنید: در 2-3 مورد اضافه شده ، آرد را به سفیده ها اضافه کرده و با کفگیر لاستیکی آن را جمع کنید. مراقب باشید که سفیده ها را زیاد خالی نکنید. فقط تا زمانی که مخلوط شود مخلوط کنید.
  6. اضافه کردن به آسترهای کیک کوچک: خمیر ملاقه را داخل آسترهای کاپ کیک بریزید تا حدود ¾ پر شود. به مدت 20-23 دقیقه آن را بپزید ، تا زمانی که رویه های آن قهوه ای طلایی شود.
  7. سرد: کاپ کیک ها را در قالب حدود 5 دقیقه خنک کنید و سپس آنها را به صورت زیر و رو کنید. اجازه دهید 10 دقیقه بیشتر در ظرف خنک شود تا از باد شدن آنها جلوگیری شود.
غذای پیشنهادی  گوجه فرنگی گوجه فرنگی بهارتا ، غذای فرعی به سبک رستوران

تهیه کرم خامه ای

  1. مخلوط کردن: در کاسه میکسر از ضمیمه ویسک استفاده کنید تا خامه سنگین ، پودر قند و وانیل را بزنید تا به قله های متوسط ​​سفت برسد.
  2. سرمازدگی و افزودن مواد افزودنی: می توانید خامه فرم گرفته را روی کاپ کیک های خنک شده لوله کنید ، یا می توانید عروسک های عروسکی را به راحتی قاشق بزنید. روی آن را با توت فرنگی یا میوه دیگری انتخاب کنید.
روند تهیه کاپ کیک های غذای فرشته.

ایجاد نرم ترین کیک های غذای فرشته

کیک غذای فرشته مانند ترمه دسرها است. عالی به نظر می رسد ، احساس خوبی دارد اما کمی بیشتر از کیک های دیگر به TLC نیاز دارد. از آنجا که برای رسیدن به بافت و قوام مطلوب به شرایط خاصی نیاز دارد ، برای کامل شدن می تواند کمی مشکل باشد. من چند نکته و ترفند برای کمک به شما در تهیه بهترین کاپ کیک های غذاهای فرشته هر بار ذکر کرده ام!

  • خوب الک کن: از آنجا که بافت کاپ کیک های آنجل فود سبک و کرکی است ، بنابراین می خواهید مواد خشک خود را با هم الک کنید تا هوا در مخلوط شما باقی بماند.
  • سفیده ها را کرکی نگه دارید: سفیده یکی از مهمترین قسمتهای کیک غذای فرشته است. این همان چیزی است که به آن چنین بافتی مطبوع می بخشد. زرده را اضافه کنید و کاپ کیک های شما خیلی متراکم شوند. اطمینان حاصل کنید که سفیده خود را تا زمانی که پف کند ، کلیدی کنید. از آنجا ، هنگام افزودن سفیده به بقیه مخلوط ، بیشتر مراقب باشید. یک دست سنگین می تواند باعث از بین رفتن آنها شود.
  • فر را بسته نگه دارید: برای بررسی کیک های کاپی خود به جای باز کردن فر ، از نور فر خود استفاده کنید. این می تواند هوای گرم را آزاد کند و باعث شود کیک های کیک شما به طور مساوی نپزند.
  • تابه های خود را چرب نکنید: برخلاف سایر کاپ کیک ها ، کاپ کیک های آنجل فود شما برای بلند شدن به چیزی نیاز دارند که به آن بچسبد ، بنابراین بهتر است تابه های خود را چرب نکنید.
  • وقتی کیک های کیک شما انجام می شود: شما می دانید که کیک های کیک شما وقتی قهوه ای طلایی می شوند و کمی بهار احساس می شوند ، تمام می شوند.
غذای پیشنهادی  ماهی تن رشته فرنگی نوعی غذای مرکب

مواد افزودنی و پر کننده را به کاپ کیک های Angel Food خود اضافه کنید

میوه ، سس یا حتی مربا مورد علاقه خود را به این کیک های کیک غذای فرشته شیرین و خوشمزه اضافه کنید. نحوه بالا بردن و پر کردن کیک های کیک خود را مخلوط و مطابقت دهید!

  • توپینگ ها: علاوه بر انواع توت ها ، می توانید پوست لیمو و لیمو های شیرین ، یا تکه های شکلات خرد شده را نیز اضافه کنید. از آنجا که کیک خود عطر و طعم خنثی دارد ، با انواع مختلف روکش ها به خوبی کار می کند!
  • پر کردن: می توانید کیک های کیک خود را کاملاً خنک کنید و مواد پر کننده اضافه کنید. کافی است یک سوراخ کوچک در بالای آنها بریده و سپس آن را با شکلات ، کشک لیمو ، کشک تمشک ، کاستارد یا مایع خامه زده شده بیشتر پر کنید تا باعث افزایش خامه شود.

نمای نزدیک از یک کیک غذای فرشته.

ذخیره کاپ کیک های Leftover Angel

  • در دمای اتاق: کیک کیک ها تا 2 روز در دمای اتاق پوشانده می شوند.
  • در یخچال: کاپ کیک ها را در بسته های پلاستیکی بپیچید. آنها تا یک هفته در یخچال نگهداری می شوند.
  • در فریزر: کاپ کیک های یخ زده را می توانید در فریزر ، محکم در بسته های پلاستیکی پیچیده ، به مدت 3-4 ماه ذخیره کنید. یک شب در یخچال نگهداری کنید تا آب شود.

کاپ کیک های آنجل فود روی ظرف سرو.


  • فر را با دمای 325 درجه گرم کنید و یک ظرف مافین را با آسترهای کاپ کیک قرار دهید. کنار بگذار
  • آرد و نمک را با هم الک کرده و کنار آن قرار دهید.

  • در کاسه همزن ، سفیده ها را اضافه کنید. از ضمیمه ویسک استفاده کنید تا روی مایع شلاق بزنید تا کف شود. خامه تارتار و 1-2 قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید. با همزن روی متوسط ​​متوسط ​​، یکبار دیگر مقدار باقی مانده شکر را اضافه کنید. شلاق بزنید تا به قله های سفت برسید.
  • وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید تا مخلوط شود.

  • در 2-3 مورد اضافه شده ، آرد را به سفیده ها اضافه کرده و با کفگیر لاستیکی آن را جمع کنید. مراقب باشید که سفیده ها را زیاد خالی نکنید. فقط تا زمانی که مخلوط شود مخلوط کنید.
  • خمیر ملاقه را داخل آسترهای کاپ کیک بریزید تا حدود ¾ پر شود. به مدت 20-23 دقیقه آن را بپزید ، تا زمانی که رویه ها شروع به قهوه ای طلایی کنند.

  • کاپ کیک ها را در قالب حدود 5 دقیقه خنک کنید و سپس آنها را به صورت زیر و رو کنید. اجازه دهید 10 دقیقه بیشتر در ظرف خنک شود تا از باد شدن آنها جلوگیری شود.

خامه زده شده

  • در کاسه میکسر از ضمیمه ویسک استفاده کنید تا خامه سنگین ، پودر قند و وانیل را بزنید تا به قله های متوسط ​​سفت برسد. می توانید خامه فرم گرفته را روی کاپ کیک های خنک شده لوله کنید ، یا می توانید عروسک های عروسکی را به راحتی قاشق کنید. روی آن را با توت فرنگی یا میوه دیگری انتخاب کنید.


خدمت: 12

کالری142کیلو کالری (7٪)کربوهیدرات ها17g (6٪)پروتئین2g (4٪)چربی7g (11٪)چربی های اشباع شده5g (25٪)چربی اشباع نشده1gچربی اشباع شده2gکلسترول27میلی گرم (9٪)سدیم26میلی گرم (1٪)پتاسیم59میلی گرم (2٪)فیبر1g (4٪)قند13g (14٪)ویتامین A292IU (6٪)ویتامین سی1میلی گرم (1٪)کلسیم15میلی گرم (2٪)اهن1میلی گرم (6٪)

تمام اطلاعات غذایی بر اساس محاسبات شخص ثالث است و فقط یک برآورد است. هر دستور العمل و ارزش غذایی بسته به مارک های مورد استفاده شما ، روش های اندازه گیری و اندازه سهم در هر خانوار متفاوت خواهد بود.

دوره دسر

غذا آمریکایی

کلمه کلیدی کیک کیک غذای فرشته، کاپ کیک غذای فرشته

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *