فلفل دلمه ای پوبلانو | منتقد دستور العمل

فلفل های پوبلانوی پر شده با گوشت گاو ، برنج ، سبزیجات و پنیر با غذاهای جنوب غربی که فقط یک ذره ضربه دارند ، برای یک شام رضایت بخش لود شده اند! همه درباره این پیچ و تاب روی فلفل های پر شده کلاسیک هوس می کنند!

فلفل دلمه ای یکی از وعده های غذایی مورد علاقه ما در هفته است! آنها از نظر کربوهیدرات پایین تر هستند و یک راه عالی برای بچه ها است که بتوانند بیشتر سبزیجات بخورند. برخی دیگر از نسخه های مورد علاقه ما عبارتند از: فلفل دلمه ای بوقلمون ، فلفل دلمه ای مکزیکی Quinoa و فلفل دلمه ای مرغ Enchilada!فلفل های پوبلانوی پر شده را روی یک بشقاب کنار یک کاسه کرمی قرار دهید.

فلفل پوبلانو پر شده آسان

ما عاشق این فلفل های پوبلانوی پر شده هستیم زیرا نمایش سرگرم کننده همیشه به معنی اندازه های کامل و صفحه های خالی است. آنها را با یک پارچ خامه ای و هورچاتی خنک یخ برای وعده های غذایی مجلل آماده کنید که برای سرگرمی بسیار عالی است زیرا همه این موارد را می توانید به راحتی از قبل تهیه کنید.

طعم های جنوبی و غربی پنبه های دودی و ملایم و جگر فلفل با پر کردن دلچسب گوشت گاو ، برنج و ادویه جات ترشی جات بسیار خوب می شوند. از بوقلمون ، مرغ یا گوشت خوک نیز به جای گوشت گاو قابل استفاده می توان استفاده کرد. حتی می توانید یک نسخه گیاهی از این ظرف درست کنید! به سادگی از یک قوطی لوبیا پینو تخلیه شده و شستشو یا quinoa پخته شده به جای گوشت گاو استفاده کنید!

هشت فلفل پوبلانوی پر شده با پنیر ذوب شده روی یک ورقه پخت با گوه های آهک پر شده است.

آیا فلفل پوبلانو تند است؟

فلفل های پوبلانو در واقع کاملاً ملایم هستند و گرمای بسیار کمتری نسبت به ژلاپنو دارند. در مقایسه با فلفل های زنگ قرمز و سبز ، که به هیچ وجه تند نیستند ، فلفل های پوبلانو ضربه بیشتری دارند ، اما در قلمرو نوع “تند دهان بر آتش” تند چیزی نیست. حتی خوراکی های دلپذیر ما می توانند سطح گرمای موجود در این فلفل های پوبلانوی پر شده را کنترل کنند.

غذای پیشنهادی  کیک کیک هویج | منتقد دستور العمل

طرز تهیه فلفل شکم پر:

این فلفل های پر شده را به هم می ریزیم ، مخصوصاً اگر قبلاً یک برنج باقیمانده در دست داشته باشید ، یک کنسرو است. سرخ كردن فلفل ها قبل از پر كردن آنها از اهميت بسياري برخوردار است ، زيرا آنها وقت كافي براي نرم كردن آنها نخواهند داشت. در حالی که فلفل های پوبلانو را بدون پختن می توان خورد ، اما فکر می کنیم وقتی که فلفل ها ابتدا بو داده می شوند ، هنگام پرکردن ، فلفل ها می پزند.

  1. فلفل ها را سرخ کنید: فلفل ها را در نیمه وسط خلال کنید و دانه ها و غشاها را جدا کنید. فلفل ها را با کمی روغن زیتون مالش دهید ، سپس به مدت 12 دقیقه در فر 350 درجه فارنهایت بپزید تا نرم شود.
  2. گوشت را قهوه ای کنید: در حالی که فلفل ها می پزند ، کمی روغن زیتون و یک ماهی بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کرده ، صاف کنید تا نرم شوند ، حدود 5 دقیقه. گوشت گاو و ادویه جات ترشی جات را اضافه کنید ، آنرا بپزید و هم بزنید تا گوشت قهوه ای شود و از طریق آن بپزد.
  3. پر کردن: برنج پخته شده ، گوجه فرنگی بو داده ، لوبیا ، ذرت و نیمی از پنیر را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شود.
  4. فلفل دلمه ای: پر کردن را بین فلفل های پوبلانوی بو داده شده تقسیم کنید ، در مرکز آسیاب کنید و سپس با پنیر باقیمانده آبپاش کنید.
  5. : فلفل های پوبلانوی پر شده را به مدت 10 دقیقه گرم کنید تا گرم شود و پنیر در بالای آن ذوب شود. با کمی کتانترا تازه خرد شده بپاشید و با کرم یا خامه ترش که در بالای آن قرار دارد سرو کنید.
غذای پیشنهادی  سالاد ماکارونی بیکن باورنکردنی بیکن

مجموعه ای از تصاویر که نشان می دهد چگونه می توان فلفل های پوبلانوی پر شده را پر کرد.

آیا می توان فلفل های پوبلانوی پرشده را پیش انداخت؟

مطمئن! می توانید قبل از 1 روز فلفل های پوبلانوی پر شده را جمع کنید. آنها را در یخچال نگهداری کنید و بعد از آماده شدن آنها را بپزید. یا اگر قبلاً آنها را پخته اید ، باقی مانده ها را تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید. آنها واقعاً در مایکروویو به مدت یک یا دو دقیقه یا در فر با دمای 350 تا 20-25 دقیقه در مایکروویو دوباره گرم می کنند.

حتی می توانید این فلفل های پر شده را یک غذای فریزر کنید. بعد از کاملاً یخ زدگی ، فلفل ها را می توان در دو لایه یا بسته بندی پلاستیکی پیچانده و در یک کیسه یا ظرف محکم بزرگ زیپ تا مدت 3 ماه در فریزر نگهداری کرد. با اضافه کردن 10 دقیقه اضافی به زمان پخت ، از یخ زده پخته یا ابتدا یکبار در یخچال ذوب شوید. ممکن است بخواهید قبل از اینکه وسط وسط داغ شود ، آنها را با فویل بپوشانید.

سه فلفل پوبلانوی پر شده را روی یک بشقاب با یک کاسه کرمی و گوه های آهک قرار دهید.

بیشتر دستور العمل های شام عالی:

فلفل پوبلانو پر شده

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 22 دقایق

زمان کل 37 دقایق

نویسنده امی نش

خدمات 4 وعده های غذایی

فلفل های پوبلانوی پر شده با گوشت گاو ، برنج ، سبزیجات و پنیر با غذاهای جنوب غربی که فقط یک ذره ضربه دارند ، برای یک شام رضایت بخش لود شده اند! همه درباره این پیچ و تاب روی فلفل های پر شده کلاسیک هوس می کنند!

  • 4-6 فلفل پوبلانو
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، تقسیم شده است
  • 1 متوسط پیاز خرد شده
  • 1 پوند گوشت گاو بدون چربی
  • 1 قاشق چایخوری نمک کوثر
  • 1 قاشق چایخوری زیره زمین
  • 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق چایخوری گشنیز زمین
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1 فنجان برنج پخته شده
  • 1 فنجان لوبیای سیاه ، شستشو داده و تخلیه شود
  • 1 فنجان ذرت منجمد
  • 1 (15 اونس) می تواند گوجه فرنگی بو داده آتش
  • 1 1/2 فنجان ها مخلوط پنیر مکزیکی رنده شده
  • 1/4 فنجان cilantro تازه ، خرد شده

ارزش غذایی

فلفل پوبلانو پر شده

مقدار در هر خدمت (4 گرم)

کالری 567 کالری از چربی 243

٪ ارزش روزانه*

چربی 27 گرم42٪

12 گرم چربی اشباع شده60٪

کلسترول 108mg36٪

سدیم 906mg38٪

پتاسیم 990mg28٪

کربوهیدرات 41 گرم14٪

فیبر 8 گرم32٪

4 گرم شکر

پروتئین 43 گرم86٪

ویتامین A 1056IU21٪

ویتامین سی 101mg122٪

کلسیم 365mg37٪

اهن 5mg28٪

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *