قارچهای کباب شده عسلی Balsamic Portobello

قارچ های کباب شده بالزامیک Portobello عسل دارای طعم های شیرین و شیرین بسیار عمیق و بافت دلچسب قابل توجهی هستند که کاملاً در برابر کباب شما قرار می گیرند! شگفت انگیز به عنوان یک شام کبابی یا یک خوراکی جذاب ، شما به شیوه زنده ماندن این ماده بی نظیر از منوی تابستانی خود علاقه خواهید داشت!

من تابستان امسال عاشق کباب کردنم شدم! اگر پستهای اخیر من را از دست داده اید ، حتماً بسته های فویل کباب خرچنگ و Hobo Dinner Foil را برای سایر دستور العمل های کباب شگفت آور آسان و خوشمزه که به اشتراک گذاشته ام ، بررسی کنید.

قارچ portobello به پایان رسید با علائم کوره.

قارچهای آسان عسلی Balsamic Portobello قارچ

با آمدن روز پدر ، من می دانستم که باید چیزی دلچسب برای او ایجاد کنم تا همبرگر را اضافه کند ، استیک خرد کند یا آن را به هر کابوبی که ما کباب می کنیم اضافه کنم. کباب کردن مورد علاقه محبوب من است و می دانم که باید در ماه های گرم سال چیزهایی را در خارج از کشور حفظ کنیم. قارچ Portobello عنصری است که مدتهاست دوستش دارم. مخلوط کردن چیزها با مواد منحصر به فرد باید هنگام سرگرم کردن دوستان ، تغذیه خانواده و یا خودتان! در تابستان امسال این دستور العمل های خوشمزه را اضافه کنید!

به همین دلیل است که برای تهیه این قارچ کبابی بالزلیک عسل کباب شده ، ضروری است برای هر مهمانی کبابی! نت های خاکی و بافت دلچسب بسیار رضایت بخش است! همه بسیار متحیر خواهند شد! فقط می دانید که از شما سؤال می شود که چگونه آن را درست کرده و در مورد طعم آن چاشنی می زنید ، بنابراین آماده شوید! من دوست دارم آنها را سریع و آسان کباب کنند و نیازی نیست که در آشپزخانه ام آشفتگی ایجاد کنم! من این بار از سال در مورد زندگی ایوان همه چیز هستم و این دستور العمل بهترین چیز برای وعده های غذایی در خارج از منزل است!

تهیه قارچ های عسل بالزامیک Portobello عسل:

هنگام آماده شدن برای کباب کردن قارچ portobello ، تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که یک ماریناد ساده را با هم بزنید. این مواد در اکثر مارینادها بسیار محبوب هستند ، بنابراین ممکن است بسیاری از آنها را به راحتی در دست داشته باشید! ماریناد همانطور که لطیف می کند ، یک بافت شگفت انگیز ایجاد می کند ، و طعم قارچ شما را نیز تشدید می کند!

  • روغن زیتون: پوست را نفوذ می کند و طعم های ماریناد را در سراسر قارچ به ارمغان می آورد.
  • کره: ذوب می شود تا به راحتی در ماریناد مخلوط شود.
  • حبه های سیر: سیر مخلوط شده طعم غنی می بخشد!
  • سرکه بازامیک: به دلیل خاصیت اسیدی بودن به عنوان تندرنس عمل می کند.
  • سس سویا: نمکی را به ماریناد اضافه می کند
  • عسل: شیرینی را اضافه می کند!
  • نمک و فلفل: چشیدن
  • قارچ Portobello: حتما آنها را با حوله کاغذی مرطوب تمیز کرده و ساقه و آبشش ها را قبل از کباب کردن جدا کنید.
غذای پیشنهادی  کباب مرغ کباب شده با سس ماست خیار

نحوه قارچ قارچ Portobello:

برای کباب کردن قارچ portobello ، لازم است ساقه را برداشته ، آبششها را بپیچانید و آنها را 10 دقیقه در یخچال میل کنید. سپس فقط روی کباب داغ قرار دهید و از طریق پخت و پز در نیمه کاره بریزید. این بسیار ساده و آسان است! کوره باعث ایجاد طعمهای خاکی قارچ می شود

  1. ویس ماریناد: در یک کاسه کوچک روغن زیتون ، کره ، سیر ، سس سویا ، شکر ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  2. قارچ portobello را تهیه کنید: ساقه را به آرامی از قارچ جدا کنید. با استفاده از یک قاشق ، آبششها را بریزید. قارچ ها را در یک تابه 9 × 13 اینچی قرار دهید. 10 دقیقه ماریناد را اضافه کرده و خیس کنید.
  3. قارچهای گریل: گریل را تا حرارت متوسط ​​گرم کنید. قارچ ها را روی کوره قرار دهید و 5 دقیقه روی هر طرف 5 دقیقه کباب کنید.

نکته اصلی Recipe Critic Pro:

برای علائم گریل کراس در قسمت بیرونی ، کافی است قارچ portobello را روی گریل اندکی در اطراف علامت 2 تا 3 دقیقه بچرخانید. این به شما یک مارپیچ سرگرم کننده در خارج از قارچ می دهد.

مراحل تهیه قارچهای سبزیجات بالبلیک عسل کبابی.

چه چیزی را با قارچ سرو کنیم:

قارچ Portobello بسیار متنوع است! این قارچ جفت شده با این ماریناد بالزامی عسل شگفت انگیز ، ستاره هر منو خواهد بود! آنها را از یک غذای اصلی یا عالی برای به اشتراک گذاشتن آنها در غذاهای تازه تهیه کنید. طعم شدید آنها به خوبی با طرف های خفیف تر مانند برنج ، کوسکوز یا ماکارونی جفت می شود. رنگ تیره را با سبزیجات روشن یا سالاد رنگارنگ متعادل کنید. شما حتی می توانید از این طریق به عنوان گزینه گیاهی برای جایگزینی همبرگر استفاده کنید و با ذرت یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.

غذای پیشنهادی  مرغ خردل کباب شده عسل | منتقد دستور العمل

سؤالات متداول درباره کباب قارچ:

قارچ Portobello علی رغم اینکه گیاهان نیستند در گروه مواد غذایی گیاهی قرار دارند. آنها در واقع یک قارچ هستند. بنابراین ، این سوالات زیادی در مورد نحوه مراقبت از آنها و آماده سازی آنها به وجود می آید. در اینجا چند پاسخ به سؤالاتی که ممکن است در مورد تهیه صحیح این سبزی خوشمزه … mmmm داشته باشید وجود دارد؟

  • آیا می توانید خیلی طولانی ماریناسیون کنید؟ از آنجایی که قارچ ها از نظر طبیعت بسیار متخلخل هستند ، می توان آنها را خیلی طولانی تر از آب حل کرد. آنها بیش از حد خیس می شوند و اگر خیلی طولانی در ماریانیت بنشینند ممکن است خیلی مضر شوند. بنابراین ، قبل از کباب کردن ، 30 دقیقه ماریناد بچسبانید.
  • چگونه قارچ های پرتوبلو را تمیز می کنید؟ از آنجا که قارچ ها در زمین رشد می کنند ، لازم است آنها را به عنوان اولین قدم برای تهیه آنها تمیز کنید. برای تمیز کردن قارچ ها به یک حوله کاغذ مرطوب نیاز دارید. درپوش و ساقه قارچ را پاک کنید تا هرگونه آلودگی از بین نرود.
  • چگونه می توانم قارچ portobello خوب را انتخاب کنم؟ قارچ تازه باید محکم باشد و بوی دلپذیری داشته باشد. قبل از خرید آنها را با دقت بررسی کنید. اگر لاغر هستند ، لکه های تیره دارند یا آبششها چروکیده اند ، دور بمانید!

چگونه به طور مناسب قارچ Portobello را ذخیره کنیم:

برای ذخیره کردن قارچ های تازه خود تا زمانی که آماده کباب کردن آنها باشید ، با از بین بردن هر بسته بندی از قارچ شروع کنید. سپس آنها را یا در یک کیسه کاغذی یا روی یک سینی قرار دهید و با یک حوله کاغذی بپوشانید. اگر در یک کیسه ziploc ذخیره می شوید ، کیسه را باز بگذارید. نکته اصلی این است که شما می خواهید از جلوگیری از رطوبت بیش از حد قارچ ها در یک ظرف بسته شده جلوگیری کنید. قارچ های تازه را یخ نزنید و طی یک هفته از خرید استفاده کنید.

غذای پیشنهادی  دستور العمل لورن پوسته پوسته پوسته شده - Skinnytaste

پس از تهیه و کباب کردن ، قارچ ها باید در یک ظرف هوایی نگهداری شوند. آنها به مدت 3-5 روز در یخچال یا در فریزر 10-12 ماه دوام می آورند.

عسل قارچ Balsalmic Portobello در یک تابه کباب.

موارد دلخواه بیشتر برای گریل:

قارچهای کباب شده عسلی Balsamic Portobello

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 5 دقایق

زمان کل 10 دقایق

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 4 قارچ

قارچ های کباب شده بالزامیک Portobello عسل دارای طعم های شیرین و شیرین بسیار عمیق و بافت دلچسب قابل توجهی هستند که کاملاً در برابر کباب شما قرار می گیرند! شگفت انگیز به عنوان یک شام کبابی یا یک خوراکی جذاب ، شما به شیوه زنده ماندن این ماده بی نظیر از منوی تابستانی خود علاقه خواهید داشت!

  • 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق سوپخوری کره ذوب شده
  • 2 حبه های سیر چرخ کرده
  • 1/4 فنجان سرکه بازامیک
  • 1 قاشق سوپخوری سس سویا
  • 1 قاشق سوپخوری عسل
  • نمک و فلفل
  • 4 قارچ portobello

ارزش غذایی

قارچهای کباب شده عسلی Balsamic Portobello

مقدار در هر خدمت

کالری 109 کالری از چربی 63

٪ ارزش روزانه*

چربی 7 گرم11٪

2 گرم چربی اشباع شده10٪

کلسترول 8mg

سدیم 288mg12٪

پتاسیم 333mg10٪

کربوهیدرات 11 گرم

فیبر 1 گرم

9 گرم شکر10٪

پروتئین 2 گرم

ویتامین A 87IU

ویتامین سی 1 میلی گرم

کلسیم 10mg

اهن 1 میلی گرم

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *