لوبیای تازه قابلمه گلدان فوری – Skinnytaste

اگر عاشق عطر و طعم لوبیا های تازه هستید اما ترجیح می دهید از ترشی که به طور معمول در آن پخته می شود جلوگیری کنید ، این نسخه آسان و بدون چربی ساخته شده در گلدان فوری را دوست خواهید داشت.

اگر عاشق عطر و طعم لوبیا های تازه هستید اما ترجیح می دهید از ترشی که به طور معمول در آن پخته می شود جلوگیری کنید ، این نسخه آسان و بدون چربی ساخته شده در گلدان فوری را دوست خواهید داشت.گلدان فوری قابلمه گلدان

شب مکزیک حداقل هفته ای یکبار در خانه من اتفاق می افتد ، چه تاکو ، انجیلاد ، توستادا و موارد دیگر! این لوبیا های سرخ شده سالم یک غذای جانبی مناسب برای هر یک از این ظروف هستند.

اگر عاشق عطر و طعم لوبیا های تازه هستید اما ترجیح می دهید از ترشی که به طور معمول در آن پخته می شود جلوگیری کنید ، این نسخه آسان و بدون چربی ساخته شده در گلدان فوری را دوست خواهید داشت.

برای هر پستی که از هشتگ #InstantPotChallenge استفاده می کند ، Instant Pot یک Instant Pot Duo Nova جدید فوری را برای یک خانواده نیازمند ارائه می دهد ، با همکاری Save the Children ، 100 سال دیگر خیریه برتر دنیا برای کودکان است.

چگونه کار می کند: آنچه را که در گلدان فوری خود استفاده می کنید ، به اشتراک بگذارید ، آن را #InstantPotChallenge و برای هر هشتگ به اشتراک بگذارید ، Instant Pot یک Instant Pot Duo Nova را به یک خانواده نیازمند (برای ارزش کل یک میلیون دلار) اهدا می کند.

به جای پخت و پز لوبیا دو بار ، همانطور که با لوبیا های سنتی سرخ کرده ، حتما لوبیا پینتو را تا زمان تهیه و طبخ آنها طبخ می کنید و سپس آنها را تا خامه زده می کنید. اینها یک ظرف جانبی طعم دهنده و پر کننده هستند. اگر از باقیمانده لذت می برید ، دستور العمل را دو برابر کنید تا بعداً در هفته از آنها استفاده کنید.

غذای پیشنهادی  کلوچه کدو تنبل شکلات | منتقد دستور العمل

این دستور العمل از کتاب تازه و سالم گلدان فوری کوک توسط مگان گیلمور اقتباس شده است. دستور العمل او را دقیقاً به استثنای پرهای اضافه شده و فشار آب لیموترش دنبال کردم. آنها خوشمزه بودند!

از چه نوع لوبیا برای تهیه لوبیا های تازه استفاده می شود؟

دانه های پینتو اغلب در تهیه لوبیای سرخ شده استفاده می شوند که دارای لطافت ، خامه ای بوده و دارای طعمی کمی شیرین و خاکی هستند. آنها به راحتی رنده می شوند که آنها را به لوبیای کامل برای لوبیا های تازه تبدیل می کند. در صورت تمایل می توان از لوبیای سیاه نیز به جای لوبیا پینتو استفاده کرد.

طرز تهیه لوبیای تازه گلدان فوری

https://www.youtube.com/watch؟v=erwg6h01Gpw

اگر عاشق عطر و طعم لوبیا های تازه هستید اما ترجیح می دهید از ترشی که به طور معمول در آن پخته می شود جلوگیری کنید ، این نسخه آسان و بدون چربی ساخته شده در گلدان فوری را دوست خواهید داشت.اگر عاشق عطر و طعم لوبیا های تازه هستید اما ترجیح می دهید از ترشی که به طور معمول در آن پخته می شود جلوگیری کنید ، این نسخه آسان و بدون چربی ساخته شده در گلدان فوری را دوست خواهید داشت.اگر عاشق عطر و طعم لوبیا های تازه هستید اما ترجیح می دهید از ترشی که به طور معمول در آن پخته می شود جلوگیری کنید ، این نسخه آسان و بدون چربی ساخته شده در گلدان فوری را دوست خواهید داشت.

دستور العمل های گلدان فوری بیشتر که دوست خواهید داشت

گلدان فوری قابلمه گلدان

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 55 دقیقه

زمان کل: 1 ساعت

اگر عاشق عطر و طعم لوبیا های تازه هستید اما ترجیح می دهید از ترشی که به طور معمول در آن پخته می شود جلوگیری کنید ، این نسخه آسان و بدون چربی ساخته شده در گلدان فوری را دوست خواهید داشت.

  • 1 فنجان لوبیا پینتو خشک شده، به مدت 8 ساعت خیس کرده و تخلیه می شود
  • 3 فنجان ها اب
  • ½ پیاز زرد، خرد شده
  • 2 میخک ها سیر، چرخ کرده
  • 1 قاشق چایخوری زیره زمین
  • 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه خرد شده
  • خرج کردن فلفل کاین، اختیاری
  • ½ تا قاشق چایخوری نمک خوب دریا
  • لعاب اختیاری: کتانتانو تازه خرد شده، گوه های آهک ، گوجه فرنگی دانه ای ، برش ژله ای ، تکه های آووکادو ، سؤال خرد
  • لوبیا های تخلیه شده ، آب ، پیاز و سیر را در قابلمه فوری ترکیب کنید.

  • خوب هم بزنید تا مطمئن شوید که لوبیا در زیر آب فرو رفته است. درب را ایمن کرده و شیر ترشح بخار را به آب بندی منتقل کنید. انتخاب کنید

  • دستی / فشار کوک را به مدت 20 دقیقه در فشار زیاد طبخ کنید.

  • پس از اتمام چرخه پخت و پز ، اجازه دهید فشار به مدت 10 دقیقه به طور طبیعی آزاد شود ، سپس دریچه آزادسازی بخار را به Venting منتقل کنید تا هرگونه فشار باقی مانده آزاد شود. هنگامی که شیر شناور فرو می رود ، درب آن را برداشته و لوبیاها را تخلیه کنید ، و مایع را ذخیره کنید.

  • لوبیای پخته شده را درون قابلمه فوری برگردانید و داخل آن ½ فنجان مایع پخت و پز رزرو شده را همراه با زیره ، پودر فلفل دلمه ای ، فلفل سیاه ، کایین و ½ قاشق چایخوری نمک هم بزنید. از ماسه سیب زمینی استفاده کنید تا لوبیای پخته شده را تا زمانی که صاف شود صاف کنید و در صورت تمایل مقداری بافت باقی بماند. (در صورت تمایل می توانید از مخلوط کن غوطه وری برای لوبیای پوره شده استفاده کنید.)

  • با چاشنی و چاشنی آن را چشیده و تنظیم کنید ، در صورت لزوم نمک بیشتری به آن اضافه کنید و همراه با یک لعاب از cilantro و فشار آب لیموترش گرم میل کنید.

  • لوبیای باقیمانده را به مدت 1 هفته در یک ظرف هوایی در یخچال نگهداری کنید.

غذای پیشنهادی  پوست سیب زمینی ترد | منتقد دستور العمل

خدمت: 1/ 2 فنجان، کالری: 50کیلوکالری، کربوهیدرات: 16.5گرم، پروتئین: 5گرم، چربی: 0.5گرم، چربی های اشباع شده: 1گرم، سدیم: 155.5میلی گرم، فیبر: 10گرم، قند: 1.5گرم

نقاط هوشمند آبی:

نقاط هوشمند سبز: 3

نقاط هوشمند بنفش:

امتیاز +: 2

کلید واژه ها: لوبیا های مجدداً بدون چربی ، لوبیا های سرخ شده سالم ، لوبیا های سرخ شده قابلمه ، فنجان های تازه ، لوبیا های پینتو

اعتبار عکس: جس لارسون

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *