لوبیای دومنیکن (Habichuelas Guisadas) – پوست لاغر

این لوبیای خامه ای دومنیکن ، با طعم سیر ، پیاز ، فلفل کوبانل ، و ادویه ادوبو ، که در قابلمه فوری یا زودپز پخته می شود ، غذای اصلی غذای اصلی و بدون گوشت است.

لوبیای دومنیکن روی برنج با آجی پیکانته در بالا و کنار آن استیک.
لوبیای دومنیکن

شما بچه ها برای یک معالجه هستید! هنگامی که پسر عموهایم چند هفته پیش از جمهوری دومنیکن به من مراجعه کردند ، آنها به من نشان دادند که چگونه می توان این لوبیاهای خوشمزه دومنیکن را از ابتدا با لوبیای قرمز قرمز خشک تهیه کرد. در DR این لوبیاها روزانه در بیشتر خانه ها سرو می شوند. در این لوبیاها هیچ گوشتی وجود ندارد ، بنابراین برای گیاهخواران عالی است. البته ، اگر می خواهید در کنار آنها چند گوشت خرد گوشت خوک ، استیک یا پلو سابروسو سرو کنید ، بسیار عالی است! برای برخی دیگر از دستورات لوبیای الهام گرفته از لاتین ، لوبیا چیتی مکزیکی ، لوبیای سیاه سبک سریع کوبایی و لوبیای سبک پورتوریکایی من را امتحان کنید.

لوبیای دومنیکن در یک کاسه.

لوبیای دومنیکن چگونه سرو می شود؟

برنج با لوبیای قرمز خورشتی ، یا هابیچولاس گویساداس یکی از رایج ترین وعده های غذایی در هر میز دومنیکن است. آنها معمولاً روی برنج سفید و با آن سرو می شوند کنکون (برنج ترد ته قابلمه). این لوبیاها خامه ای و ضخیم هستند ، باید برنج را بپوشانند و به آنها بچسبند. آنها نباید آبکی باشند و همچنین نباید به لوبیاهای مکزیکی سرخ شده شباهت داشته باشند.

چگونه لوبیای دومنیکن را از ابتدا درست می کنید؟

این لوبیاهای دومنیکن را می توانید در زودپز یا Instant Pot درست کنید. من دستورالعمل های هر دو را آورده ام.

آنچه این لوبیاهای دومنیکن را با لوبیای کلمبیا و لوبیای برزیلی متفاوت می کند ، خامه ای بودن و تقریباً شبیه بذری است که به برنج می چسبد. ترفند خامه ای شدن آنها نگه داشتن آبی است که لوبیاها را یک شب در آن خیس کنید و حبوبات را در همان آب بپزید.

غذای پیشنهادی  دستور العمل تخت ترد سرخ کن هوا ترد

در حالی که حبوبات در زودپز می پزند ، سیر ، فلفل کوبانل ، پیاز قرمز ، گشنیز و ادویه را تفت می دهیم. نیازی نیست تکه های فلفل ، پیاز یا گشنیز را به قطعات ریز خرد کنید زیرا در پایان پخت آنها را حذف خواهید کرد. اگر یک کوبانل پیدا نکردید ، به جای آن از فلفل آناهیم استفاده کنید.

پس از پخته شدن حبوبات ، حدود 25٪ از حبوبات را بردارید و آنها را در مخلوط کن پوره کنید. سپس آنها را با مواد معطر به قابلمه اضافه کرده و لوبیاها را بپزید تا غلیظ شوند. گشنیز ، پیاز و فلفل را برداشته و لذت ببرید. نمی توانم صبر کنم تا آنها را امتحان کنید!

چه چیزی را باید با لوبیای دومنیکن سرو کنید

لوبیا قرمز را روی برنج سرو کنید و به عنوان یک غذای اصلی بدون گوشت یا یک غذای فرعی از آن لذت ببرید. اگر این غذاها را به عنوان غذای اصلی درست کنید ، لوستر ، آووکادو برش خورده یا سالاد یک غذای فرعی عالی درست می کنند. از آنجا که پسر عموی من کلمبیایی است و همسرش دومنیکن است ، آنها با ترکیب طعم و مزه طبخ می کنند. پسر عموی من مقداری استیک کباب کرد تا با لوبیا و برنج همراه شود و با کلمبیایی Aji ، یک سس تند سبز تند ، که همه آنها را در تصویر می بینید ، در بالای همه قرار داد. این طعم و روشنایی را به کل ظرف می افزاید ، اما به جای آن می توانید از چند داش سس داغ نیز استفاده کنید.

روش بالا اجاق گاز

برای پخت روی اجاق گاز ، از یک قابلمه بزرگ برای خیساندن لوبیا یک شب استفاده کنید. آنها را در همان آب که روی آن کم است بپزید. یک بار جوش می آیند. بپزید تا حبوبات نرم شوند ، حداقل 1 ساعت سپس بقیه دستورالعمل ها را دنبال کنید. از آنجا که در یک گلدان در مقایسه با زودپز مقداری تبخیر وجود دارد ، ممکن است مجبور شوید کمی آب بیشتری اضافه کنید. مراحل دیگر را طبق مراحل 4 تا 9 دنبال کنید.

غذای پیشنهادی  پیش غذای سیخ آسان Antipasto | منتقد دستور العمل

تغییرات

اگر می خواهید همه سبزیجات را خرد کرده و به جای از بین بردن آنها ، آنها را در لوبیا بگذارید ، آنها همچنان عالی خواهند بود.

لوبیای دومنیکن در گلدان فوریلوبیای دومنیکن روی برنج با آجی پیکانته در بالا و کنار آن استیک.لوبیای دومنیکن روی برنج با آجی پیکانته در بالا و کنار آن استیک.لوبیای دومنیکن روی برنج با آجی پیکانته در بالا و کنار آن استیک.

دستور العمل های بیشتر لوبیا که دوست خواهید داشت:

لوبیای دومنیکن

زمان پخت: 1 ساعت 15 دقیقه

زمان خیساندن: 8 ساعت

کل زمان: 9 ساعت 15 دقیقه

این لوبیای خامه ای دومنیکن ، با طعم سیر ، پیاز ، فلفل کوبانل ، و ادویه ادوبو ، که در قابلمه فوری یا زودپز پخته می شود ، غذای اصلی غذای اصلی و بدون گوشت است.

  • 1 پوند لوبیای قرمز قرمز خشک
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 6 میخک ها سیر له شده
  • 1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
  • 1/4 چند شاخه گل گشنیز
  • 1 پیاز قرمز، به 8 قطعه برش دهید
  • 1 فلفل کوبانل، برش در 4 قطعه
  • 2 مکعب آب گوشت مرغ، من از Maggi (یا گیاهی برای گیاهخواران) استفاده می کنم
  • 1 1/2 قاشق چایخوری ادویه ادوبو
  • نمک کوشر، یا به سلیقه
  • برنج سفید، برای خدمت (در ماکرو حساب نمی شود)
  • حبوبات را داخل زودپز یا قابلمه فوری بریزید و روی آنها را با آب بپوشانید تا 2 اینچ روی آنها باشد (10 فنجان).

  • یک شب خیس شوید ، اما تخلیه نکنید.

  • روز بعد ، اجاق گاز فشار (یا قابلمه فوری) را روی حرارت متوسط ​​بپوشانید و مهر و موم کنید ، وقتی قابلمه 20 دقیقه با فشار کم پخته می شود. رهاسازی طبیعی.

  • در حالی که فشار آزاد می شود ، در یک ماهیتابه بزرگ ، روغن را روی حرارت متوسط ​​و کم گرم کنید و سیر ، رب گوجه فرنگی ، گل گشنیز ، پیاز قرمز ، فلفل ، مکعب آب گوشت را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه تفت دهید ، هم بزنید.

  • زودپز را با آزاد شدن بخار باز کنید ، 25٪ از لوبیا و مایع را بگیرید و به مخلوط کن منتقل کنید. خوب پوره کنید و سپس به قابلمه برگردید.

  • ادویه و نمک (حدود 1 قاشق چای خوری) یا به مزه اضافه کنید.

  • سبزیجات ریز شده را به لوبیا اضافه کرده و روی حرارت متوسط ​​بجوشانید. (در گلدان فوری از دکمه سوت استفاده کنید.)

  • جوشانده را روی حرارت متوسط ​​و کم جوشانده تا زمانی که بافت خامه ای شود و مایع کاهش یابد ، حدود 30 دقیقه مرتباً هم بزنید.

  • گشنیز ، فلفل و پیاز را برداشته و روی برنج سرو کنید. 9 فنجان درست می کند.

برای پخت روی اجاق گاز ، از یک قابلمه بزرگ برای خیساندن لوبیا یک شب استفاده کنید. آنها را در همان آب که روی آن کم است بپزید. یک بار جوش می آیند. بپزید تا حبوبات نرم شوند ، حداقل 1 ساعت سپس بقیه دستورالعمل ها را دنبال کنید. از آنجا که در یک گلدان در مقایسه با زودپز مقداری تبخیر وجود دارد ، ممکن است مجبور شوید کمی آب بیشتری اضافه کنید. مراحل دیگر را طبق مراحل 4 تا 9 دنبال کنید.

خدمت: 3/ 4 فنجان، کالری: 158کیلو کالری، کربوهیدرات ها: 25.5g، پروتئین: 8.5g، چربی: 2.5g، چربی های اشباع شده: 0.5g، سدیم: 617.5میلی گرم، فیبر: 5.5g، قند: 1.5g

نقاط هوشمند آبی: 1

نقاط هوشمند سبز: 4

نقاط هوشمند بنفش: 1

کلید واژه ها: لوبیای دومنیکن ، حبیچوئلا رواس ، لوبیای گلدان فوری ، زودپز لوبیا قرمز ، لوبیای قرمز

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *