ماهی تند Skillet Cajun با گوجه فرنگی

ادویه های کاجون ، گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل به هر ماهی سفید پیتزای اضافی و کمی لگد می دهد. فوق العاده آسان و سریع!

Skillet Cajun Spiced Flounder with Gomatoes
ماهی تند Skillet Cajun با گوجه فرنگی

در اینجا من از دست و پا زدن استفاده کردم ، اما شما می توانید از هر فیله ماهی پوسته پوسته سفید استفاده کنید! در تابستان که ماهیگیری می کنیم و باس راه راه مشکی می گیریم ، این معمولاً کار من است! دستور العمل های ماهی بیشتری که دوست دارید ، ماهی فلورانس و ماهی تاکو ، دو مورد از محبوب ترین ها!

ماهی ادویه ای Cajun

من سعی می کنم ماهی حداقل دو بار در هفته ماهی را در رژیم غذایی خود بگنجانم تا هیجان انگیز باشد و دوست دارم آن را به روش های مختلف تهیه کنم. این دستورالعمل برای یک وعده غذایی شلوغ هفته یک هفته مناسب است ، شما می توانید از هر نوع ماهی سفید مانند کف و ماهی استفاده کنید. این را با نان پوسته ای ، برنج قهوه ای یا کینوا سرو کنید تا سس خوشمزه خیس بخورد.

غذای پیشنهادی  اجاق گاز آهسته گوشت گاو ایتالیایی | منتقد دستور العمل

تغییرات و نکات

  • هر فیله بدون استخوان سفت و سفید عالی خواهد بود ، من محلی را انتخاب می کنم و از فروشنده ماهی تازه ترین گزینه های موجود را می پرسم. در اینجا من از cod flounder استفاده کردم اما هالیبوت یا باس راه راه گزینه بسیار خوبی است.
  • هنگامی که ماهی تازه در دسترس است ، قبل از اینکه بخواهید آن را بپزید ، تا روز یا روز قبل صبر کنید تا آن را خریداری کنید.
  • اگر تازه در دسترس نیست ، به جای منجمد شده قبلی ، منجمد بخرید تا طراوت را کنترل کند و تا زمانی که به آن نیاز نداشته باشید ، آن را منجمد نگه دارید
  • فیله ماهی منجمد برای نگه داشتن در فریزر بسیار مناسب است. می توانید آنها را یک شب در یخچال یخ زده یا از فریزر بیرون بیاورید و داخل حمام یخ قرار دهید (در صورت بسته بندی جداگانه یا در Ziploc بسته شده در بسته بندی) برای حدود 30 دقیقه
  • اگر طرفدار ماهی نیستید ، ماهی را برای گوش ماهی یا میگو عوض کنید.
غذای پیشنهادی  بسته بندی کرانچ Cheeseburger - Skinnytaste

ماهی تند Skillet Cajun با گوجه فرنگی

ماهی تند Skillet Cajun با گوجه فرنگی

دستور العمل های بیشتر ماهی:

ماهی تند Skillet Cajun با گوجه فرنگی

206 کالس
33 پروتئین
10 کربوهیدرات
4 چربی ها

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان : 20 دقیقه

کل زمان: 25 دقیقه

ادویه های کاجون ، گوجه فرنگی ، پیاز و فلفل به هر ماهی سفید پیتزای اضافی و کمی لگد می دهد. فوق العاده آسان و سریع!

  • 1 قاشق چایخوری روغن زیتون
  • 4 6 قطعه اونس فیله ماهی سفید (دست و پا ، فلوک ، تیلاپیا)
  • 3/4 جام پیاز، خرد شده
  • 2 میخک ها سیر، خرد شده
  • 3/4 جام فلفل دلمه ای سبز خرد شده
  • 2 1/2 فنجان ها گوجه فرنگیها، خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری ادویه ادویه کاجون
  • در یک ماهیتابه عمیق ، پیاز و سیر را در روغن زیتون با حرارت متوسط ​​چند دقیقه بپزید تا نرم شود.

  • گوجه فرنگی ، فلفل و ادویه را اضافه کنید ، هم بزنید و بپزید تا گوجه نرم شود ، حدود 2-3 دقیقه.

  • فیله ماهی را در سس بگذارید ، روی آن را بپوشانید و روی سطح متوسط ​​و کم آن را بپزید تا ماهی به راحتی پوسته پوسته شود ، حدود 12-15.

  • برای سرو ، ماهی را روی بشقاب و سس قاشق را روی آن قرار دهید. بلافاصله سرو کنید.

غذای پیشنهادی  ماهی مرکبات مرکبات کباب شده با آناناس سالسا

خدمت: 1فیله با سس، کالری: 206کیلو کالری، کربوهیدرات ها: 10g، پروتئین: 33g، چربی: 4g، سدیم: 341میلی گرم، فیبر: 2g، قند: 0.5g

نقاط هوشمند آبی:

نقاط هوشمند سبز: 2

نقاط هوشمند بنفش:

امتیازات +: 5

کلید واژه ها: دستور العمل های کاجون ، دستور العمل های ماهی ، دستور العمل های تابه

Tags:

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *