ماهی مرکبات مرکبات کباب شده با آناناس سالسا

ما از همکاری با ما هیجان زده هستیم رینولدز Wrap® برای این دستور حمایت مالی

این ماهی مرکبات کبابی با یک سالسای آناناس شیرین و خوشبو که در بالای آن تزئین شده است ، لطیف و پوسته پوسته است. کباب شده به کمال در یک ماریناد خوشمزه که این ماهی را با هر نوع نیش شیرین و آبدار می کند!

استفاده كردن رینولدز Wrap® به من کمک کرد ماهی قزل آلا را آبدار ، لطیف و از چسبیدن به ماهی تابه با تقریباً تمیز نگه دارید. من با کمک فویل آلومینیومی Reynolds Wrap® Non-Stick آنها ، این کار را کردم پیتزا کبابی آسان، ساندویچ کروسانت مونت کریستویا اینها مینی بوریتو آسان جایی که پاکسازی یک نسیم بود و طعم همه به هم پیچیده شده بود.

ماهی کباب شده در رینولدز فویل را با سالسای انبه بالای سر با پرتقال و برشهای آهک پیچیده می شود.

ماهی مرکبات مرکبات کباب شده با آناناس سالسا

جوانه های طعم خود را با این ترکیب عالی سالمون و سالمون و آناناس تقویت کنید. ماهی آزاد کبابی روشن ، طعم دار و پر از مرکبات مرکبات است. این یک مورد علاقه و مورد علاقه واقعی است شام دستور آشپزی! به استفاده کمک می کند فویل غیر استیک رینولدز Wrap® برای جلوگیری از چسباندن ماهی قزل آلا به ماهیتابه و همچنین تمیز کردن آسان در انتها. این کار برای هر نوع کباب کردن یا پختن بسیار مناسب است زیرا از کیفیت بالایی برخوردار است.

این دستور تهیه ماهی مرکبات کبابی یک وعده شام ​​برای تحت تأثیر قرار دادن خانواده خود است. این ماده غذایی سالم ، پر از مواد تازه و بسیار خوشمزه است. من عاشق تهیه این کار در ماههای گرم و داشتن یک غذای سبک و خوشمزه هستم. خانواده من دوست دارند ساختن آن چقدر آسان باشد و بعد از آن پاکسازی نسیم است فویل غیر استیک رینولدز Wrap®. خوب کباب کردن مرکبات مرکبات و ایجاد سالسای آناناس بهتر نمی تواند باشد. این ترکیب کاملی است!

مواد لازم ماهی قزل آلا:

مواد ساده ای که سریع پیدا می شوند و بعضی از آنها هم اکنون در دست هستند. من همیشه توصیه می کنم فویل غیر استیک رینولدز Wrap® آماده و پز در هنگام و پز ، کباب کردن یا است. این باعث می شود زندگی در آشپزخانه بسیار آسان تر و بهتر شود!

  • آب پرتقال ، آب لیمو و آب لیمو: اسیدیته به متعادل کردن طعم ها کمک می کند.
  • مربای پرتقال: یک میوه نگهدارنده ضخیم که عمق بیشتری به سس می بخشد.
  • حبه های سیر: ریز خرد شده و به ماریناد اضافه کنید.
  • سس سویا: عطر و طعمی نیرومند به همراه دارد که روی ماهی قزل آلا ماندگار می شود.
  • شکر قهوهای: طعم شیرینی را به سس اضافه می کند.
  • ذرت و آب ذرت: این دو ماده ترکیبی ، یک سس غلیظ تر را ترکیب می کنند.
  • فویل آلومینیومی غیر استیک رینولدز Wrap®: برای کمک به پیچیدن ماهی قزل آلا و پانسمان استفاده می شود.
  • فیلتر ماهی قزل آلا: قبلاً برش خورده و آماده کباب کردن است.
  • پرتقال خرد شده: عالی برای تزئین و خوشمزه به نظر می رسد!
غذای پیشنهادی  سالاد تخم مرغ آووکادو | منتقد دستور العمل

مواد لازم برای سالسای آناناس:

این سالسا است که باید بمیرد! با میوه های تازه و سبزیجات تازه خرد شده برای تهیه یک سالسای خوشمزه که بسیار به این ماهی قزل آلا اضافه می شود ، پر می شود. دنبالم کن دستور العمل سالسا آناناس و ببینید که چگونه این زعفران باید یک!

  • آناناس: یک آناناس تازه خرد کنید.
  • پیاز قرمز: کمی رنگ و لعاب تندی به سالسا و همچنین رنگ اضافه می کند.
  • فلفل قرمز و سبز بل: به مربع های کوچک بریزید.
  • فلفل هالوپینو: نیم را خرد کنید و دانه ها را جدا کرده و به قطعات کوچکتر بریزید.
  • Cilantro: با برخی از گیاهان سبز و تازه دیگر چاشنی بزنید.
  • اهک: فشار آب لیموترش.
  • نمک: برای طعم و مزه پاشیده!

بیایید کباب کنیم!

چند قدم برای تهیه یک ماهی مرکبات شگفت انگیز. خانواده خود را با این دستور شیرین شیرین و خوش طعم که یکی از بهترین های موجود در آن است ، تحت تأثیر قرار دهید. شیرین ، خوش طعم و خوشمزه در هر نیش. پر از مواد تازه از ابتدا تا کوره!

  1. با هم زدن: در یک قابلمه متوسط ​​اندازه آب پرتقال ، آب لیمو ، آب لیمو ، مارمالاد پرتقال ، سیر ، سس سویا و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید.
  2. ایجاد یک ضخیم تر: در یک کاسه کوچک ذرت و آب ذرت را مخلوط کرده و داخل سس بزنید. حرارت را تا حرارت متوسط ​​گرم کنید و بگذارید تا بجوش آید تا غلیظ شود. از روی حرارت بردارید.
  3. سالمون را آماده کنید: کوره گرما تا حرارت متوسط. روی یک برگه فویل غیر استیک رینولدز Wrap® ماهی قزل آلا را در بالا قرار دهید. لبه های فویل را تا کنید. روی نیمی از ماریناد پخش کنید.
  4. سالمون کباب شده: فویل را روی کوره قرار دهید و بگذارید ماهی ماهی 10 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که سالمون مایع نباشد و در کل پخته شود ، بپزد. ماریناد باقی مانده را در بالا پخش کرده و سرو کنید.

نکته اصلی Recipe Critic Pro:

هنگام استفاده از فویل غیر استیک رینولدز Wrap®مطمئن شوید که طرف کسل کننده همیشه رو به جلو است ، زیرا آن طرف نچسب است که از چسبیدن مواد غذایی شما جلوگیری می کند.

فرآیند بسته بندی ماهی قزل آلا در فویل آلومینیومی بسته بندی رینولدز.

همه چیز در مورد بسته بندی رینولدز:

فویل آماده سازی ، پخت و پز و تمیز کردن بسیار ساده تر می شود. من عاشق استفاده از رینولدز Wrap® در خانه خودم که به راحت تر کردن کار در آشپزخانه کمک می کند. این تنها فویل است که به کوره اعتماد دارم!

  • بدون اسپری آشپزی مورد نیاز: از آنجا که آسان برای دور کردن از کوره ، پوشش غیر چسب نیازی به پاشش پخت و پز نیست.
  • استفاده از زبان: هنگام خارج کردن فویل از کوره حتما از انبرک ، دستکش استفاده کنید یا آن را از گریل به صفحه بکشید تا از گرم شدن آن در هنگام گرم شدن آن جلوگیری کنید.
  • بلند کردن مواد غذایی: تماشا کنید که بلند کردن فویل از کوره چقدر سریع و آسان است. کمتر آشفتگی ، به پخت و پز کمک می کند و به طور مساوی در فویل می پزد.

ماهی مرکبات کباب شده روی فویل آلومینیومی رینولدز را با استفاده از یک قاشق نقره ای با استفاده از یک قاشق نقره برای اضافه کردن آن به ماهی قزل آلا ، با سسسای آناناس تزیین می کنند.

کباب کردن ماهی قزل آلا راه درست:

دمای ایده آل پخت و پز برای ماهی کبابی حدود 145 درجه فارنهایت است. بهتر است از دماسنج گوشت استفاده کنید تا از صحیح بودن آن اطمینان حاصل کنید.

فیله ماهی قزل آلا 2 تا 3 پوند در:

  • 425 درجه فارنهایت 7 تا 10 دقیقه
  • 400 درجه فارنهایت 12 تا 15 دقیقه
  • 375 درجه فارنهایت 16 تا 20 دقیقه
  • 350 درجه فارنهایت 21 تا 24 دقیقه

عکس سربسته از فیله ماهی قزل آلا مرکبات کباب شده با سالسای آناناس در بالا با جعبه بسته بندی رینولدز در قسمت لیفت بالایی.

ذخیره سالمون و سالسا:

بهتر است ماهی مرکبات کبابی و سالس آناناس را به طور جداگانه ذخیره کنید. ترکیب ممکن است ذائقه یکدیگر را خراب کند. هنگامی که سالسا در یک ظرف شیشه ای یا محکم قابل نگهداری باشد ، ماهی کبابی بهتر است در Tupperware ذخیره شود. لازم است که هر دو در یخچال نگهداری شوند تا آماده غذا شوند.

  • ذخیره ماهی قزل آلا: سالمون کبابی بهتر است به مدت 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری شود. شما می توانید ماهی قزل آلا را در کیسه های فریزر به مدت طولانی 1 یخ زده و یک شبه در یخچال ذوب کنید. هنگامی که آماده گرم شدن شدید ، به راحتی در مایکروویو ، روی کوره یا فر قرار دهید.
  • ذخیره سازی آناناس سالسا: این سالسا بسیار خوشمزه است و به مدت 2 تا 3 روز در یک ظرف هوایی قابل نگهداری است. میوه به دلیل داشتن آب مرکبات اما مدت زمان طولانی تری نخواهد داشت. این سالسا بهترین یخ زده نیست.

ماهی مرکبات مرکبات کباب شده را روی یک بشقاب با سالسای آناناس از بالای صفحه قرار داده و با یک چنگال نقره بریده می شود.

دستور العمل های بیشتر ماهی شور

ماهی مرکبات مرکبات کباب شده با آناناس سالسا

زمان آماده سازی 15 دقایق

زمان پخت 15 دقایق

زمان کل 30 دقایق

نویسنده رودهای آلیسا

خدمات 4 ماهی سالمون

گارنیز اختیاری:

  • پرتقال خرد شده لیمو ، و آهک

ارزش غذایی

ماهی مرکبات مرکبات کباب شده با آناناس سالسا

مقدار در هر خدمت

کالری 456 کالری از Fat 126

٪ ارزش روزانه*

چربی 14 گرم22٪

2 گرم چربی اشباع شده10٪

کلسترول 125mg42٪

سدیم 870mg36٪

پتاسیم 1223mg35٪

کربوهیدرات 34 گرم11٪

فیبر 1 گرم

قند 28 گرم31٪

پروتئین 47 گرم94٪

ویتامین A 122IU

ویتامین سی 20mg24٪

کلسیم 52mg

اهن 2mg11٪

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *