ماهی و چیپس | منتقد دستور العمل

دستور تهیه ماهی و چیپس فوق العاده آسان آبجو! این کد COD سرخ شده فوق العاده ترد و قهوه ای طلایی و پوسته پوسته در داخل ظاهر می شود! سیب زمینی سرخ شده فرانسوی خانگی کاملاً طلایی قهوه ای و ترد است! این ماهی و چیپس کلاسیک را با سس تارتار ، گوه های لیمو ، سرکه مالت یا گل کلم سرو کنید!

ماهی یکی از غذاهای اصلی مورد علاقه من است! این Baja Fresh Tacos ، Salmon مرکبات کباب شده با Salsa آناناس یا بهترین دستور تهیه ماهی Cod Baked Cod را امتحان کنید.

ماهی ها و چیپس ها را روی یک تابه ورقه ای با کاغذ روغنی برشته با سبزیجات سرخ شده فرانسوی و برش های لیمو در کنار آن قرار دهید.

ماهی و چیپس شکسته شده آبجو

آیا چیزی بهتر از ماهی و چیپس خانگی وجود دارد؟ سیب زمینی سرخ شده خانگی کاملاً ترد و همراه با COD ضرب و شتم آبجو! این ماهی و چیپس دقیقاً مانند کلاسیک هستند. آبجو مضراب خامه ای مطبوع و مناسب برای COD سرخ شده را ایجاد می کند. ماهی و سیب زمینی سرخ شده در یک قابلمه روغن پخته می شوند و این یعنی تمیز کردن کمتری!

برای به دست آوردن سیب زمینی سرخ شده کاملاً ترد ، آنها را 2 بار سرخ می کنیم! ابتدا در دمای پایین و سپس دوباره در دمای بالاتر. درجه حرارت پایین سیب زمینی ها را می پزد و آنها را حساس می کند و درجه حرارت بالاتر آنها را بالا می برد.

طرز تهیه ماهی و چیپس:

  • با سیب زمینی سرخ کردنی (1 سرخ کردن) شروع کنید: سیب زمینی ها را در سیب زمینی سرخ شده به ضخامت 1 سانتی متر خرد کنید. در كلندر قرار داده و در آب سرد بشویید تا مقداری نشاسته برداشته شود. آنها را روی حوله بگذارید و روی آن را خشک کنید. 2 اینچ روغن را در دمای متوسط ​​تا 200 درجه فارنهایت 250 درجه فارنهایت گرم کنید. سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید و بگذارید به مدت 12 دقیقه به آرامی بپزد ، و دمای 200-250 درجه را در روغن حفظ کنید. سیب زمینی ها نرم و انعطاف پذیر خواهند بود. سیب زمینی سرخ شده را بریزید و آنها را روی یک ورقه کوکی بگذارید.
  • سرخ دوم: روغن را تا 375 درجه فارنهایت بالا ببرید. این بار را دوباره در دسته های کوچک 5-7 دقیقه گرم کنید ، به طوری که دمای روغن در حدود 350 تا 375 درجه فارنهایت باقی بماند. برای طعم دادن با نمک و فلفل بپاشید.
  • کد بعدی را تهیه کنید: COD تازه را به 8 قطعه مساوی خرد کنید. با حوله کاغذی رطوبت اضافی ماهی را از روی ماهی تان بپاشید در یک کاسه 3/4 فنجان آرد ، نمک ، فلفل ، پودر سیر ، پاپریکا ، خلیج کهنه را ترکیب کنید. در 6-8 اونس شلاق بزنید. آبجو سرد باید کمی نازک تر از خمیر پنکیک باشد. ماهی را در 1/2 فنجان آرد باقیمانده ، سپس درون خمیر آبجو بگذارید ، اجازه دهید مقدار اضافی برای چند ثانیه قطره شود ، سپس با دقت داخل روغن 350 درجه – 375 درجه فارنهایت قرار دهید. بیش از 3 قطعه را همزمان یکبار سرخ کنید تا دوز دمای روغن خیلی سریع کاهش نیابد. به مدت 7 دقیقه سرخ کنید و در نیمه راه بپردید. در حالی که بقیه ماهی ها را سرخ می کنید ، ماهی های انجام شده قبلی را در فر 200 درجه نگهداری کنید تا گرم بمانند.
  • خدمت: بلافاصله با سرکه مالت و گوه های آهک برای خدمت. من همچنین دوست دارم سس های قابلمه ای زیادی برای سیب زمینی سرخ کرده ام داشته باشم. سس کچاپ ، رانچک و سس کباب الزامی است!
غذای پیشنهادی  گلدان فوری اسپاگتی و کباب ترکیه

ماهی سرخ شده را روی کاغذ перга با یک تکه لیمو در کنار آن قرار دهید.

نکات:

  • کاد را با یک حوله کاغذی خشک کنید. این امر به ویژه در صورتی که با ماهیان یخ زده ذوب شده کار می کنید بسیار مهم است. این به خمیر کمک می کند تا به ماهی بچسبد و خمیر را سبک و شفاف نگه دارد.
  • در هنگام سرخ کردن ماهی ، ماهیتابه را نکشید. این باعث می شود ماهی ها به هم بچسبند.
  • حتما در هنگام سرخ کردن ماهی و سیب زمینی سرخ کرده از یک دماسنج استفاده کنید تا روغن درجه حرارت مناسب باشد.
غذای پیشنهادی  بدون توپ پخت اورهو | منتقد دستور العمل

سیب زمینی های خرد شده به شکل سیب زمینی سرخ شده آماده برای پخت.

آیا باید از آبجو استفاده کنم؟

نه شما می توانید به جای آبجو آب گازدار را جایگزین کنید. هر چیزی که باعث کربن شدن شود ، یک خمیر هوای نرم را ایجاد می کند.

ماهی را در کنار آن با سیب زمینی سرخ کرده ، سیب زمینی و برش های لیمو در طرف آن قرار دهید.

چه چیزی را با ماهی و چیپس سرو کنید:

ماهی و چیپس

زمان آماده سازی 20 دقایق

زمان 25 دقایق

زمان کل 45 دقایق

نویسنده کلی سیمونز

خدمات 4

دستور تهیه ماهی و چیپس فوق العاده آسان آبجو! این کد COD سرخ شده فوق العاده ترد و قهوه ای طلایی و پوسته پوسته در داخل ظاهر می شود! سیب زمینی سرخ شده فرانسوی خانگی کاملاً طلایی قهوه ای و ترد است! این ماهی و چیپس کلاسیک را با سس تارت ، گوه های لیمو ، سرکه مالت یا گل کلم سرو کنید!

سیب زمینی سرخ کرده

  • 1 1/2 پوند سیب زمینی حنایی
  • روغن برای سرخ کردن

COD شکسته شده آبجو

  • 1 1/2 پوند كد تازه
  • 6-8 اوز آبجو سبک
  • 1 1/4 فنجان همه آردهای هدف ، تقسیم شده
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • 1/2 قاشق غذاخوری فلفل
  • 1/4 قاشق غذاخوری پودر سیر
  • 1/4 قاشق غذاخوری خلیج قدیمی
  • 1/4 قاشق غذاخوری فلفل قرمز

برای ماهی

  1. COD تازه را به 8 قطعه یکنواخت برش دهید. با حوله کاغذی رطوبت اضافی ماهی را از روی ماهی تان بپاشید.

  2. در یک کاسه 3/4 فنجان آرد ، نمک ، فلفل ، پودر سیر ، پاپریکا ، خلیج کهنه را ترکیب کنید. در 6-8 اونس شلاق بزنید. آبجو سرد باید کمی نازک تر از خمیر پنکیک باشد.

  3. ماهی را در 1/2 فنجان آرد باقیمانده ، سپس درون خمیر آبجو بگذارید ، اجازه دهید مقدار بیشتری از آن برای چند ثانیه قطره شود ، سپس با دقت داخل روغن 350 درجه – 375 درجه فارنهایت قرار دهید. بیش از 3 قطعه را همزمان یکبار سرخ کنید تا دوز دمای روغن خیلی سریع کاهش نیابد. به مدت 7 دقیقه سرخ کنید و در نیمه راه بپردید.

  4. بلافاصله هنگام گرم همراه با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید. با سس تارتار ، گوه های لیمو و سرکه مالت سرو کنید.

ارزش غذایی

ماهی و چیپس

مقدار در هر خدمت

کالری 288 کالری از چربی 9

٪ ارزش روزانه*

چربی 1 گرم

1 گرم چربی اشباع شده

کلسترول 73mg24٪

سدیم 684mg29٪

پتاسیم 1421mg41٪

کربوهیدرات 32 گرم11٪

فیبر 2 گرم

1 گرم شکر

پروتئین 34 گرم68٪

ویتامین A 139IU

ویتامین سی 11mg13٪

کلسیم 49mg

اهن 2mg11٪

* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *