ماهی و چیپس | منتقد دستور العمل
دستور تهیه ماهی و چیپس فوق العاده آسان آبجو! این کد COD سرخ شده فوق العاده ترد و قهوه ای طلایی و پوسته پوسته در داخل ظاهر می شود! سیب زمینی سرخ شده فرانسوی خانگی کاملاً طلایی قهوه ای و ترد است! این ماهی و چیپس کلاسیک را با سس تارتار ، گوه های لیمو ، سرکه مالت یا گل کلم سرو کنید!
ماهی یکی از غذاهای اصلی مورد علاقه من است! این Baja Fresh Tacos ، Salmon مرکبات کباب شده با Salsa آناناس یا بهترین دستور تهیه ماهی Cod Baked Cod را امتحان کنید.
ماهی و چیپس شکسته شده آبجو
آیا چیزی بهتر از ماهی و چیپس خانگی وجود دارد؟ سیب زمینی سرخ شده خانگی کاملاً ترد و همراه با COD ضرب و شتم آبجو! این ماهی و چیپس دقیقاً مانند کلاسیک هستند. آبجو مضراب خامه ای مطبوع و مناسب برای COD سرخ شده را ایجاد می کند. ماهی و سیب زمینی سرخ شده در یک قابلمه روغن پخته می شوند و این یعنی تمیز کردن کمتری!
برای به دست آوردن سیب زمینی سرخ شده کاملاً ترد ، آنها را 2 بار سرخ می کنیم! ابتدا در دمای پایین و سپس دوباره در دمای بالاتر. درجه حرارت پایین سیب زمینی ها را می پزد و آنها را حساس می کند و درجه حرارت بالاتر آنها را بالا می برد.
طرز تهیه ماهی و چیپس:
- با سیب زمینی سرخ کردنی (1 سرخ کردن) شروع کنید: سیب زمینی ها را در سیب زمینی سرخ شده به ضخامت 1 سانتی متر خرد کنید. در كلندر قرار داده و در آب سرد بشویید تا مقداری نشاسته برداشته شود. آنها را روی حوله بگذارید و روی آن را خشک کنید. 2 اینچ روغن را در دمای متوسط تا 200 درجه فارنهایت 250 درجه فارنهایت گرم کنید. سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید و بگذارید به مدت 12 دقیقه به آرامی بپزد ، و دمای 200-250 درجه را در روغن حفظ کنید. سیب زمینی ها نرم و انعطاف پذیر خواهند بود. سیب زمینی سرخ شده را بریزید و آنها را روی یک ورقه کوکی بگذارید.
- سرخ دوم: روغن را تا 375 درجه فارنهایت بالا ببرید. این بار را دوباره در دسته های کوچک 5-7 دقیقه گرم کنید ، به طوری که دمای روغن در حدود 350 تا 375 درجه فارنهایت باقی بماند. برای طعم دادن با نمک و فلفل بپاشید.
- کد بعدی را تهیه کنید: COD تازه را به 8 قطعه مساوی خرد کنید. با حوله کاغذی رطوبت اضافی ماهی را از روی ماهی تان بپاشید در یک کاسه 3/4 فنجان آرد ، نمک ، فلفل ، پودر سیر ، پاپریکا ، خلیج کهنه را ترکیب کنید. در 6-8 اونس شلاق بزنید. آبجو سرد باید کمی نازک تر از خمیر پنکیک باشد. ماهی را در 1/2 فنجان آرد باقیمانده ، سپس درون خمیر آبجو بگذارید ، اجازه دهید مقدار اضافی برای چند ثانیه قطره شود ، سپس با دقت داخل روغن 350 درجه – 375 درجه فارنهایت قرار دهید. بیش از 3 قطعه را همزمان یکبار سرخ کنید تا دوز دمای روغن خیلی سریع کاهش نیابد. به مدت 7 دقیقه سرخ کنید و در نیمه راه بپردید. در حالی که بقیه ماهی ها را سرخ می کنید ، ماهی های انجام شده قبلی را در فر 200 درجه نگهداری کنید تا گرم بمانند.
- خدمت: بلافاصله با سرکه مالت و گوه های آهک برای خدمت. من همچنین دوست دارم سس های قابلمه ای زیادی برای سیب زمینی سرخ کرده ام داشته باشم. سس کچاپ ، رانچک و سس کباب الزامی است!
نکات:
- کاد را با یک حوله کاغذی خشک کنید. این امر به ویژه در صورتی که با ماهیان یخ زده ذوب شده کار می کنید بسیار مهم است. این به خمیر کمک می کند تا به ماهی بچسبد و خمیر را سبک و شفاف نگه دارد.
- در هنگام سرخ کردن ماهی ، ماهیتابه را نکشید. این باعث می شود ماهی ها به هم بچسبند.
- حتما در هنگام سرخ کردن ماهی و سیب زمینی سرخ کرده از یک دماسنج استفاده کنید تا روغن درجه حرارت مناسب باشد.
آیا باید از آبجو استفاده کنم؟
نه شما می توانید به جای آبجو آب گازدار را جایگزین کنید. هر چیزی که باعث کربن شدن شود ، یک خمیر هوای نرم را ایجاد می کند.
چه چیزی را با ماهی و چیپس سرو کنید:
ماهی و چیپس
خدمات 4
دستور تهیه ماهی و چیپس فوق العاده آسان آبجو! این کد COD سرخ شده فوق العاده ترد و قهوه ای طلایی و پوسته پوسته در داخل ظاهر می شود! سیب زمینی سرخ شده فرانسوی خانگی کاملاً طلایی قهوه ای و ترد است! این ماهی و چیپس کلاسیک را با سس تارت ، گوه های لیمو ، سرکه مالت یا گل کلم سرو کنید!
سیب زمینی سرخ کرده
- 1 1/2 پوند سیب زمینی حنایی
- روغن برای سرخ کردن
COD شکسته شده آبجو
- 1 1/2 پوند كد تازه
- 6-8 اوز آبجو سبک
- 1 1/4 فنجان همه آردهای هدف ، تقسیم شده
- 1 قاشق غذاخوری نمک
- 1/2 قاشق غذاخوری فلفل
- 1/4 قاشق غذاخوری پودر سیر
- 1/4 قاشق غذاخوری خلیج قدیمی
- 1/4 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
برای سیب زمینی سرخ کرده
-
سیب زمینی ها را در سیب زمینی سرخ شده به ضخامت 1 سانتی متر خرد کنید. قراردادن در كلندر را بشویید و در آب سرد بشویید تا مقداری نشاسته برداشته شود. آنها را روی حوله بگذارید و روی آن را خشک کنید.
-
2 اینچ روغن را در یک گلدان عمیق یا سرخ کن مرغ اضافه کنید نه بیشتر از ½ از راه پر!
-
روغن گرما در دمای متوسط تا 200 درجه فارنهایت 250 درجه فارنهایت. سیب زمینی سرخ شده را اضافه کنید و بگذارید به مدت 12 دقیقه به آرامی بپزد ، و دمای 200-250 درجه را در روغن حفظ کنید. سیب زمینی ها نرم و انعطاف پذیر خواهند بود.
-
سیب زمینی سرخ شده را بریزید و آنها را روی یک ورقه کوکی بگذارید. روغن را تا 375 درجه فارنهایت بالا ببرید.
-
این بار را دوباره در دسته های کوچک 5-7 دقیقه گرم کنید ، به طوری که دمای روغن در حدود 350 تا 375 درجه فارنهایت باقی بماند. آنها را از روغن جدا کرده و سریعاً با نمک بپاشید.
برای ماهی
-
COD تازه را به 8 قطعه یکنواخت برش دهید. با حوله کاغذی رطوبت اضافی ماهی را از روی ماهی تان بپاشید.
-
در یک کاسه 3/4 فنجان آرد ، نمک ، فلفل ، پودر سیر ، پاپریکا ، خلیج کهنه را ترکیب کنید. در 6-8 اونس شلاق بزنید. آبجو سرد باید کمی نازک تر از خمیر پنکیک باشد.
-
ماهی را در 1/2 فنجان آرد باقیمانده ، سپس درون خمیر آبجو بگذارید ، اجازه دهید مقدار بیشتری از آن برای چند ثانیه قطره شود ، سپس با دقت داخل روغن 350 درجه – 375 درجه فارنهایت قرار دهید. بیش از 3 قطعه را همزمان یکبار سرخ کنید تا دوز دمای روغن خیلی سریع کاهش نیابد. به مدت 7 دقیقه سرخ کنید و در نیمه راه بپردید.
-
بلافاصله هنگام گرم همراه با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید. با سس تارتار ، گوه های لیمو و سرکه مالت سرو کنید.
ارزش غذایی
ماهی و چیپس
مقدار در هر خدمت
کالری 288 کالری از چربی 9
٪ ارزش روزانه*
چربی 1 گرم2٪
1 گرم چربی اشباع شده5٪
کلسترول 73mg24٪
سدیم 684mg29٪
پتاسیم 1421mg41٪
کربوهیدرات 32 گرم11٪
فیبر 2 گرم8٪
1 گرم شکر1٪
پروتئین 34 گرم68٪
ویتامین A 139IU3٪
ویتامین سی 11mg13٪
کلسیم 49mg5٪
اهن 2mg11٪
* درصد ارزش روزانه براساس رژیم غذایی 2000 کالری است.