ماکارانی قابلمه فوری ، ماکارونی یک قابلمه به سبک هندی

ماکارانی قابلمه فوری ، یک دستور پاستای یک قابلمه با ادویه و طعم های هندی متناسب با ذائقه ما. عکس ویدئویی سریع گام به گام.

من مشتاق یک غذای ماکارونی هستم ، مخصوصاً یک غذای پر از طعم و مزه ادویه ای هندی. بنابراین من دستور پاستای ماسالا را اقتباس کردم و آن را در قابلمه فوری انجام دادم. پس از ارسال دستور العمل قابلمه Instant tiffin sambar ، بازخورد زیادی برای ارسال دستور العمل های بیشتر در آن ارسال کردم. بنابراین این مورد پسندیده ، سریع و خوشمزه بعدی من به همان اندازه قبلی است ، فقط یک قابلمه و خیلی همزن نیست.

pot-past-pasta-indian

مواد مورد استفاده:

برای این ماکارونی ماسالا ، من از پوره گوجه فرنگی ارگانیک استفاده کردم. از رب غلیظ قلع نازک بود. بنابراین من از 1/2 فنجان آن استفاده کردم. اگر مارکی که استفاده می کنید ضخیم و خیلی تارت است ، لطفا 1/4 فنجان را بردارید و تا 1/2 فنجان رقیق کنید. یا می توانید از سس ماکارونی آماده نیز استفاده کنید. فقط مراقب نمکی که اضافه می کنید باشید.

غذای پیشنهادی  سالاد ماکارونی با گوجه فرنگی - Skinnytaste

برای دادن عطر و طعم هندی ، من از پودر کاری استفاده کردم. برای این دستور می توانید از پودر سمبار من یا پودر چیلی قرمز (1 قاشق چایخوری) + پودر گشنیز (1/2 قاشق چایخوری) به جای آن استفاده کنید. پودر کاری و پوره گوجه فرنگی هم از برند تسکو هستند.

من از پیاز ، هویج ، فلفل دلمه ای و نخود سبز استفاده کردم. می توانید از سبزیجات دلخواه خود مانند کلم بروکلی ، مارچوبه ، کدو سبز نیز استفاده کنید. من دوست دارم از پیاز سفید یا زرد استفاده کنم اما به جای آن از پیاز هندی استفاده کردم.

غذای پیشنهادی  دستور العمل آب ABC ، ​​آب سیب چغندر سیب

بنابراین برای عطر و طعم شدیدتر هندی ، من از دانه های زیره برای خوی و کمی پودر ماسالای گارم و ماسوی کاسوری نیز استفاده کردم. اما برای حفظ عطر و طعم ماکارونی ، گیاه ایتالیایی (پونه کوهی خشک) را اضافه کردم.

آیا فیلم ها بیشتر مورد علاقه شما هستند؟

در اینجا نحوه تهیه ماکارونی ماسالا به سبک هندی در فیلم قابلمه فوری آمده است!

تغییرات:

  • از سیر صرف نظر کنید و از پیاز به تنهایی استفاده کنید. از پودر سیر نیز می توان استفاده کرد.
  • از پاپریکای دودی یا پاپریکای شیرین می توان برای عطر و طعم دوست داشتنی استفاده کرد.
  • کره را می توان برای سرخ کردن اضافه کرد و با طعم پنیر سرو کرد تا طعم غنی تری داشته باشد.

نکته قابل توجه:

اطمینان حاصل کنید که ماکارونی را غوطه ور کنید آب اضافه کنید تا به طور یکنواخت پخته شود. در غیر این صورت ممکن است به یک اندازه نرم نباشد.

غذای پیشنهادی  بهترین توپ های سیب زمینی له شده سرخ شده

از پاستای یکنواخت و پخت و پز مانند فوزیلی ، ماکارونی ، شکل پوسته استفاده کنید.

طرز تهیه ماکارونی قابلمه قابلمه فوری

برای شروع ، دانه های زیره سبز را سات کنید و به دنبال آن سیر ریز خرد شده بریزید. با تفت دادن پیاز و سبزیجات ادامه دهید. پوره گوجه فرنگی و همه ادویه ها و نمک را در صورت نیاز اضافه کنید. به ماکارونی نکته بدهید ، روی آن را با آب بپوشانید. هم نزنید. فقط 7 دقیقه فشار دهید تا بپزد. 10 دقیقه صبر کنید و بقیه فشار را به صورت دستی آزاد کنید و باز کنید تا هم بزنید و سرو کنید.

پست های مرتبط

indian-instant-pot-pasta

چاپ سنجاق زدن

ماکارونی قابلمه قابلمه فوری

ماکارانی قابلمه فوری ، یک دستور پاستای یک قابلمه با ادویه و طعم های هندی متناسب با ذائقه ما. عکس ویدئویی سریع گام به گام.

تجهیزات (پیوندهای وابسته آمازون)

اندازه گیری فنجان

عناصر

  • 1 جام ماکارونی فوزیلی
  • 1/2 جام پوره گوجه فرنگی
  • 3/4 جام اب
  • 1 پیاز ریز خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری سیر ریز خرد شده
  • 1/4 جام فلفل دلمه خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری هویج خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری نخود سبز
  • 1 قاشق چایخوری نمک دریا

خو گرفتن

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 قاشق چایخوری دانه زیره سبز

پودرهای ادویه

  • 1 قاشق چایخوری پودر کاری
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر گارم ماسالا
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
  • 1/4 قاشق چایخوری کاسوری متی
  • 1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده

یادداشت

  • اگر می خواهید ماکارونی نرم تر باشد ، نسبت به al-dente ، بعد از باز کردن خوب مخلوط کنید. بگذارید در حالت گرم باشد (کم). هرچه بیشتر بگذارید استراحت کند ، نرمتر خواهد شد.
  • اطمینان حاصل کنید که ماکارونی در آب غوطه ور است. در غیر این صورت نرم و یکنواخت نخواهد بود. ماکارونی پخت سریع را انتخاب کنید. همچنین یک ماکارونی با کیفیت خوب ، نه ماکارونی نازک.
  • بسته به مارک ، اندازه ، شکل ماکارونی ، زمان پخت ممکن است متفاوت باشد ، بنابراین برای بدست آوردن زمان مناسب ، خود را آزمایش کنید.

گلدان فوری ماکارونی ماسالا عکس های گام به گام:

  1. گلدان فوری را از داخل شروع کنید تفت دهید به مدت 10 دقیقه در گرمای عادی. روغن زیتون اضافه کنید. یک دقیقه صبر کنید تا گرم شود. دانه های زیره را اضافه کنید. به آن تفت دهید. در سیر می رود. یک دقیقه تفت دهید. تازه شروع به طلایی شدن می کند.
    step1-saute
  2. به پیاز خرد شده نوک بزنید. یک دقیقه دیگر سرخ کنید. همه سبزیجات را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه بپزید.
    step2-saute
  3. پوره گوجه فرنگی را بریزید. تمام پودرهای ادویه و نمک را اضافه کنید. روی ماکارونی را به صورت پراکنده راهنمایی کنید. پس از افزودن ماکارونی ، هم نزنید. برای غوطه ور شدن ماکارونی آب بریزید. اگر چیزی نیست ، به داخل فشار دهید تا غوطه ور شود.
    step3-add
  4. طبخ فشار برای 7 دقیقه که در بالا فشار. بذار 10 دقیقه استراحت کنید و بقیه فشار را به صورت دستی آزاد کنید.
    step4-press-cook
  5. باز کنید و مخلوط کنید تا سرو شود.
    step5-ready

داغ لذت ببرید اگر دوست دارید روی آن را با مقداری پنیر ماکارونی پر کنید.

pot-pot-Indian-masala-p

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *