ماکارونی بدون تخم مرغ ، دستور تهیه خمیر ماکارونی بدون تخم مرغ

دستور العمل خمیر ماکارونی Eggless ، دستور العمل ساده آسان با مواد موجود در خانه است. همچنین برای تهیه 4 شکل ماکارونی از ساز ماکارونی نیز استفاده کردیم.

من حدود 5 سال پیش دستگاه ماکارونی را به عنوان هدیه از Vj دریافت کردم. برخی چگونه هرگز فکر نمی کردند که از آن استفاده کنند. دلیل اصلی این بود که من آماده نبودم که آنرا بیرون بیاورم ، مونتاژ کنم ، کارهای پیشخوان کثیف را انجام دهم و بعداً ظرف را با خود ماکارونی آماده کنم. قطعاً برای افرادی مثل من کار یک دست نیست. بنابراین ، من یک بار سعی کردم و دوباره آن را مرتب و مرتب نگه داشتم.

در بعضی مواقع احساس گناه خواهد کرد و آن را به دست می آورید ، دوباره امتحان کنید و به همین ترتیب نگه دارید. برای من آنقدر دشوار بود که مثل این که از پخت می ترسیدم. حالا در حین قفل کردن ، از آنجایی که آجی و وی جی در خانه بودند ، فکر کردم کمی کمک خواهم کرد و کاری می کنم. آژ هم خیلی حوصله داشت و می خواست زمان خودش را بکشد و کاری انجام دهد غیر از زمان معمول صفحه نمایش.

غذای پیشنهادی  قهوه موچین Dalgona ، دستور قهوه Dalgona
basic-eggless-pasta

بنابراین آن را بیرون آورده و با موفقیت چندین بار ماکارونی را از ابتدا درست کرد. من قبلاً آن را با سمولینا گندم دوروم امتحان کردم ، اما از آنجا که از این وضعیت می توان منبع آن را تهیه کرد سخت بود. بدون بازگشت ، با راوی معمولی هندی سعی کرد و ماکارونی درست کرد. من همچنین ماکارونی 50 50 آتا را امتحان کردم. اما احساس کردم این یکی بهتر است چون من طعم تلخ یا بو آرد گندم را در ماکارونی پخته ام دوست ندارم.

غذای پیشنهادی  دستور تهیه ساندویچ ماهی تن تن

من برای تهیه خمیر از نان ساز استفاده کردم. برای دستیابی به چنین تحقیقاتی بهتر است از گزینه های خمیر ورزی استفاده کنید ، زیرا برای دستیابی به چنین تحقیقاتی ، خمیر را واقعا سخت کار می کرد. اگر میکسر ایستاده ای مانند کمک آشپزخانه دارید ، مطمئناً می توانید از آن برای خمیر بخشی استفاده کنید. بافت صاف و کمترین میزان آب برای تولید ماکارونی Al dente است. اگر می خواهید از دستگاه پاستا استفاده کنید ، خمیر هرگز چسبنده نخواهد بود. اما می توانید با استفاده از یک برش غلتکی ، آن ها را به عنوان پاستای دست ساز نیز برش دهید.

دستور پاستا ماسالا به سبک هندی

غذای پیشنهادی  سالاد اسفناج توت فرنگی آووکادو با پانسمان خشخاش خامه ای

ماکارونی ماسالا یک ماکارونی تند به سبک هندی است که تمام پودرهای ادویه را برای جاز کردن ظرف به دست می آورد تا متناسب با جوانه های طعم ما باشد. قدم به قدم پست مفصل.

این دستور العمل را بررسی کنید

ماکارونی ماستالا

Aj کاملاً از روند تهیه ماکارونی بدون تخم لذت می برد. این یک راه عالی است که بچه ها را در خانه درگیر می کند. آنها قطعاً دوست دارند این کار را انجام دهند. شما هم کمک دستی می کنید 😍!

eggless-pasta

چاپ پین

ماکارونی بدون تخم مرغ ، دستور تهیه خمیر ماکارونی بدون تخم مرغ

دستور العمل خمیر ماکارونی Eggless ، دستور العمل ساده آسان با مواد موجود در خانه است. همچنین برای تهیه 4 شکل ماکارونی از ساز ماکارونی نیز استفاده کردیم.

تجهیزات (پیوندهای وابسته به آمازون)

اندازه گیری های جام

عناصر

  • 1 فنجان آرد همه منظوره (مایدا / آرد ساده)
  • 1 فنجان آرد سمولینا (من از راوا استفاده کردم)
  • 150 میلی لیتر اب در صورت دستی یا بسته به رطوبت متفاوت است
  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون خام
  • 1/8 قاشق غذاخوری نمک
  • آرد بیشتر برای گرد و غبار

دستورالعمل ها

  • آب ، روغن ، نمک را داخل ظرف بریزید. همه آرد و سمولینا را به آن اضافه کنید.

  • برای بدست آوردن یک خمیر غیر چسبنده در دستگاه نان پردازش کنید.

  • اگر می خواهید با دستان خود ورز دهید:

  • روی یک پیشخوان تمیز ، آرد ، حلوا و نمک را به خوبی مخلوط کنید.

  • یک چاه (دندانه) را در وسط تشکیل دهید. کم کم آب اضافه کنید تا یک توده تشکیل شود.

  • خوب بشویید و در صورت نیاز آب اضافه کنید.

  • بسته به رطوبت موجود در محل شما ، آب مورد نیاز ممکن است متفاوت باشد.

  • به مدت 5 دقیقه با فشار خوب ، خوب زانو بزنید تا اثر گلوتن به وجود بیاید.

  • بند چسبناک را به مدت 15 دقیقه نگه دارید و 5 دقیقه دیگر دوباره ورز دهید تا خمیر یکدست شود.

  • اگر چسبنده باشد می توانید آرد بیشتری بپاشید.

  • حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را پوشانده نگه دارید.

  • صفحه پیشخوان را گرد و غبار کنید و تا ورق بلند بپیچید. دوباره هر دو طرف را گرد و غبار کنید و از طریق دستگاه پاستا عبور دهید.

  • تنظیم ضخامت از 1 (یا پایین ترین / گسترده ترین موجود) ، چندین بار از طریق آن اجرا کنید تا یک ورقه ماکارونی صاف به دست آورید.

  • بعد ، به تنظیم ضخامت 2 یا 3 بروید و ورق ماکارونی را تغذیه کنید.

  • هر بار ، برای اطمینان از چسباندن ورق ، از آرد گرد و غبار استفاده کنید.

  • در صورت پهن شدن صفحه ، ورق را سه برابر کنید و از قسمت باریک وارد کنید.

  • غبار را فراموش نکنید.

  • برای دیدن ضخامت لازم برای تنظیم شکل ماکارونی که می کنید ، به راهنمای دستگاه ماکارونی مراجعه کنید.

  • بر این اساس ، تنظیم را به 4-5 تغییر دهید و مطابق شکل بالا روی ورق کار کنید.

  • اگر خیلی طولانی باشد ، می توانید به دو قسمت برش دهید. همچنین اگر برای دستگاه بسیار گسترده است ، طرفین را برش دهید.

  • ورق ها را آماده نگه دارید و پیوند ماکارونی را که می خواهید درست کنید ، متناسب کنید.

  • برای به دست آوردن ماکارونی از آن استفاده کنید – ماکارونی ، تگلیاتل یا fettucine.

  • همچنین می توانید از آن برای تهیه لازانیا و راویولی استفاده کنید.

  • همانطور که دسته تازه را جمع می کنید ، هر بار ، سخاوتمندانه با آرد غبار کنید و آن را با نوک انگشت به آرامی شل کنید.

  • تعداد انگشت شماری را تقسیم کرده و تا زمان استفاده آن را در پیشخوان نگه دارید.

  • اگر می خواهید انبار کنید ، می توانید آن را به عنوان خشک کن خشک کنید.

  • یا در حالت ایستاده یا به صورت غیرفعال آویزان شوید.

یادداشت

  • استفاده از سمولینا به ماکارونی پخته شده بافت خوبی می بخشد.
  • من هم آرد را امتحان کرده ام و هم از سمولینا استفاده کرده ام ، مثل خمیر ماکارونی سمولینا بهتر.

دستور تهیه خمیر ماکارونی Eggless

  1. آب ، روغن ، نمک را داخل ظرف بریزید. همه آرد و سمولینا را به آن اضافه کنید.
  2. برای بدست آوردن یک خمیر غیر چسبنده در دستگاه نان پردازش کنید.
  3. اگر می خواهید با دستان خود ورز دهید:
    روی یک پیشخوان تمیز ، آرد ، حلوا و نمک را به خوبی مخلوط کنید.
    یک چاه (دندانه) را در وسط تشکیل دهید. کم کم آب اضافه کنید تا یک توده تشکیل شود.
    خوب بشویید و در صورت نیاز آب اضافه کنید. بسته به رطوبت موجود در محل شما ، آب مورد نیاز ممکن است متفاوت باشد.
    به مدت 5 دقیقه با فشار خوب ، خوب زانو بزنید تا اثر گلوتن به وجود بیاید.
    بند بسته شده را به مدت 15 دقیقه نگه دارید.
  4. دوباره خمیر بزنید تا خمیر یکدست شود. حالا خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید.
    مرحله 3-خمیر
  5. یک قسمت را پوشانده نگه دارید. پیشخوان را گرد و غبار کنید و روی یک قسمت خمیر کار کنید.
    step4-divide
  6. درون یک خمیر ضخیم و طولانی قرار دهید. دستگاه ماکارونی را اجرا کنید.
    step5-roll
  7. تنظیم ضخامت از 1 (یا وسیع ترین موجود) ، چندین بار از طریق آن استفاده کنید تا یک ورقه ماکارونی صاف به دست بیاورید.
  8. بعد ، به تنظیم ضخامت 2 یا 3 بروید و ورق ماکارونی را تغذیه کنید.
  9. هر بار ، برای اطمینان از چسباندن ورق ، از آرد گرد و غبار استفاده کنید.
  10. در صورت پهن شدن ورق ، ورق را سه برابر کنید و در قسمت باریک را وارد کنید (فید).
    step6-roll
  11. هر بار غلاف را فراموش نکنید.
  12. برای دیدن ضخامت لازم برای تنظیم شکل ماکارونی که می کنید ، به راهنمای دستگاه ماکارونی مراجعه کنید.
  13. بر این اساس ، تنظیم را به 4-5 تغییر دهید و همانطور که در بالا گفته شد روی ورق کار کنید.
    مرحله 6-برگه
  14. اگر خیلی طولانی باشد ، می توانید به دو قسمت برش دهید. همچنین اگر برای دستگاه بسیار گسترده است ، طرفین را برش دهید. در واقع یک برش برای کمک به برش ورق به عرض کامل در کنار دستگاه ماکارونی وجود دارد. ببینید چگونه من به یک ورق رسیده ام که صاف و حتی به نظر می رسد.
    step7-ready
  15. ورق ها را آماده نگه دارید و پیوند ماکارونی را که می خواهید درست کنید ، متناسب کنید.
  16. برای به دست آوردن ماکارونی از آن استفاده کنید – ماکارونی ، تگلیاتل یا fettucine. همچنین می توانید از آن برای تهیه لازانیا و راویولی استفاده کنید. در زیر من اسپاگتی درست می کنم.
    step8-cut
  17. همانطور که دسته تازه را جمع می کنید ، هر بار ، سخاوتمندانه را با آرد غبار دهید و آن را با نوک انگشت به آرامی شل کنید.
  18. تعداد انگشت شماری را تقسیم کرده و تا زمان استفاده آن را در پیشخوان نگه دارید. همچنین در زیر ساخت fettuccine دیده می شود.
    step9-pasta
  19. اگر می خواهید انبار کنید ، می توانید آن را به عنوان خشک کن خشک کنید. یا در حالت ایستاده یا به صورت غیرفعال آویزان شوید. من فقط برای صرف شام از دست داده ام.
    ماکارونی آماده

ماکارونی خانگی بدون تخم مرغ آسان با ترکیباتی که در خانه دارید.

eggless-pasta
چگونه ماکارونی تازه را ذخیره کنیم؟

آن را در مقابل بالا بگذارید تا کاملاً خشک شود. لکه ماکارونی را روشن کنید تا از خشک شدن حتی اطمینان حاصل شود. زمان صرفاً به محیط بستگی دارد. در ظرف قایق دار نگهدارید.
من می خواهم در zip zip ذخیره کنم و آنرا یخچال کنم. تا 10 روز قابل استفاده است. یا فریز عمیق برای استفاده به مدت 3 ماه.

اگر دستگاه ماکارونی نداشته باشم چه می شود؟

با استفاده از پین نورد خود را به دایره مسطح نازک چرخانید. با استفاده از دستگاه برش ماکارونی یا برش غلتکی یا حتی چاقو ، آن را برش دهید تا از جنین خارج شود. یا شکل های ماکارونی را به صورت farfalle ، gnocchi درست کنید. می دانید ، Aj حتی یکبار شکل پن را ایجاد کرد! فقط به شکل مربع های کوچک برش داده شده ، از نی استفاده کنید تا مربع را به شکل پنهان کنید.

چگونه ماکارونی تازه طبخ کنیم؟

از گلدان بزرگی استفاده کنید تا آب کافی برای جوش ماکارونی بیاورد. سخاوتمندانه نمک را به آب اضافه کنید. اگر آب را چشیده اید ، باید مانند آب دریا شور باشد.
ماکارونی را فقط بعد از جوشاندن آب اضافه کنید ، آب و ماکارونی را با هم گرم نکنید تا جوش بیاید.
اضافه کردن یک گلاب روغن زیتون به آب جوش باعث جلوگیری از سرریز شدن در هنگام جوش و همچنین در جلوگیری از چسبیدن به هم می شود.
پس از پخته شدن ، آب آن را تخلیه کرده و مقداری آب پخته ماکارونی را ذخیره کنید. شما می توانید از این آب برای شل شدن ماکارونی پخته شده استفاده کنید زیرا تمایل به چسبیدن در هنگام خنک شدن دارد.

آیا ماکارونی سالم است؟

پاستا های ساخته شده با آرد و سمولینا با تمام مواد مغذی دارای ریز مغذی هستند. اما ما می توانیم با اضافه کردن پوره سبزیجات یا پوره اسفناج آن را مغذی تر کنیم. همچنین با استفاده از آردهای دیگر که دارای فیبر مغذی و پر فیبر هستند.

Add a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *